Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

9 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Virgina care vrea are iubit dar vrea s-o faca cu altul prima data
anne05
mesaj 17th March 2008, 00:46
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 17-March 08
ID membru: 303 087

salut tuturor!!..am si eu o intrebare pt cei ce cunosc multe despre viata sexuala......sunt virgina,am un iubit de aproape 2 ani,nu simt ca vreau sa imi pierd virginitatea cu el,in schimb as vrea sa fac lucrul asta cu un alt tip cu care imi doresc de f mult timp sa fac asta,cu acest tip nu pot avea o relatie ( el fiind intr-o relatie f serioasa),dar nu as vrea sa renunt nici la iubitul meu..asa ca intrebarea mea este " daca eu renunt la virginitate alaturi de acel tip,exista vreo posibilitate ca iubitul sa isi dea seama ca nu mai sunt virgina?"...adica,isi poate da seama de asta,dar chiar si daca o fac o singura data?!...mersi frumos!

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 17th March 2008, 11:45
Go to the top of the page

+Quote Post
buteliearagaz
mesaj 17th March 2008, 02:53
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 13-December 06
ID membru: 115 988

QUOTE (anne05 @ Mar 17 2008, 00:46) *
salut tuturor!!..am si eu o intrebare pt cei ce cunosc multe despre viata sexuala......sunt virgina,am un iubit de aproape 2 ani,nu simt ca vreau sa imi pierd virginitatea cu el,in schimb as vrea sa fac lucrul asta cu un alt tip cu care imi doresc de f mult timp sa fac asta,cu acest tip nu pot avea o relatie ( el fiind intr-o relatie f serioasa),dar nu as vrea sa renunt nici la iubitul meu..asa ca intrebarea mea este " daca eu renunt la virginitate alaturi de acel tip,exista vreo posibilitate ca iubitul sa isi dea seama ca nu mai sunt virgina?"...adica,isi poate da seama de asta,dar chiar si daca o fac o singura data?!...mersi frumos!

Eu cred ca da , avand in vedere faptul ca esti virgina !

+Quote Post
s3ction31
mesaj 17th March 2008, 03:35
Mesaj #3

Active Member

Data înscrierii: 5-January 08
ID membru: 268 981

Daca-i si el virgin si daca are incredere in tine, probabil ca nu.
Da' mai bine ar fi sa-ti gasesti unu' care sa-ti placa& care sa n-aiba prietena (2 in 1 pt tine!), si-l lasi pe actualu' (care-i cam pe degeaba, dupa cum imi dau eu seama). Nu crezi?

+Quote Post
buteliearagaz
mesaj 17th March 2008, 03:51
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 13-December 06
ID membru: 115 988

Parerea mea este ca nu are rost sa te complici inutil , mai ales daca zici ca esti virgina !

+Quote Post
zibstefan
mesaj 17th March 2008, 08:02
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 22-May 07
Locație: B
ID membru: 182 930

eu cred ca esti o cur@#va si nici nu sti.

+Quote Post
andreiandrei
mesaj 17th March 2008, 09:43
Mesaj #6

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 13-August 07
Locație: ORADEA
ID membru: 213 969

Daca este destept actualul tau iubit , iti da papucii rapid , lasandu-te in analele istoriei lui .

Si da, poate sa intre la banuieli daca atunci cand o sa-si bage propriul carnaț , n-o sa-ti curga deloc sange .

+Quote Post
melcu79
mesaj 17th March 2008, 10:02
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 22-March 06
Locație: Summit City, Forever
ID membru: 70 748

QUOTE (zibstefan @ Mar 17 2008, 08:02) *
eu cred ca esti o cur@#va si nici nu sti.

Ba stie si vrea sa o contrazicem noi!

Dar din fericire nu te putem contrazice.
Da, esti !

+Quote Post
Moaca
mesaj 17th March 2008, 10:06
Mesaj #8

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 31-July 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 208 558

Care din cei 2 esti ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
zorkie
mesaj 17th March 2008, 10:07
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 3-December 07
ID membru: 255 593

Daca inteleg eu bine din ce ne povestesti tu aici rezulta asa:
Tu esti cu tipul ala doar ca sa ai pe cineva langa tine (daca de 2 ani sunteti impreuna si esti inca virgina inseamna ca e ceva in neregula)
Tu vrei sa incepi viata sexuala dar cu un tip care e deja intr-o relatie serioasa (e cumva casatorit? Daca da.. atunci iar e ceva in neregula)
Ai putea alege varianta nr 3 - ii lasi pe amandoi in urma si iti cauti pe cineva cu care vrei sa incepi viata sexuala. Sau - o incepi cu tipul ala si il lasi pe asta, dar urmatorul o sa isi dea seama sigur ca nu esti virgina. Pentru ca trebuie sa fie destul de fraier incat sa nu isi dea seama..

+Quote Post
queensoft
mesaj 17th March 2008, 10:09
Mesaj #10

Trust no one

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 26-November 05
ID membru: 55 154

Ce sa zic, ori esti "broasca", ori esti "curba", cum ziceai si predecesorii mei.
Jmecherul nr. 2 are scula mare si tu ai impresia ca asa vei avea o prima experienta sexuala reusita?! Nu prea cred. Majoritatea fetelor spun ca prima oara e naspa. De asemenea multe spun ca scula mare nu inseamna si satisfactie garantata. Ba chiar din contra!
N-ai spus citi ani ai, macar mai mult de 18, sa nu-l bagi la racoare pe fericitul dezvirginator, in cazul in care nu esti multumita de prestatie si faci reclamatie la politie?!

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 17th March 2008, 11:40

+Quote Post
mufa
mesaj 17th March 2008, 11:40
Mesaj #11

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

Da, dar nu contează. Dacă te iubește cu adevărat te va crede cînd îi vei spune că te jucai cu dușul în cadă și a alunecat înăuntru.

QUOTE (queensoft @ Mar 17 2008, 10:09) *
N-ai spus citi ani ai, macar mai mult de 18, sa nu-l bagi la racoare pe fericitul dezvirginator, in cazul in care nu esti multumita de prestatie si faci reclamatie la politie?!

Zicea că are 21.

+Quote Post
anne05
mesaj 17th March 2008, 12:14
Mesaj #12

Junior

Data înscrierii: 17-March 08
ID membru: 303 087

QUOTE (s3ction31 @ Mar 17 2008, 03:35) *
Daca-i si el virgin si daca are incredere in tine, probabil ca nu.
Da' mai bine ar fi sa-ti gasesti unu' care sa-ti placa& care sa n-aiba prietena (2 in 1 pt tine!), si-l lasi pe actualu' (care-i cam pe degeaba, dupa cum imi dau eu seama). Nu crezi?

iubitul nu este virgin,incredere in mine are....

+Quote Post
sasha_r0
mesaj 17th March 2008, 12:24
Mesaj #13

Member

Data înscrierii: 15-February 08
Locație: ploiesti
ID membru: 289 347

doamne cat am mai ras! cum sa spui asa ceva?! ca esti cu unu de 2 ani si vrei sa ti-o tragi cu altu! =)))))))) doamne! si toata lumea spune ca barbatii sunt niste porci... dar femeile ce sunt? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Moaca
mesaj 17th March 2008, 12:59
Mesaj #14

Active Member

Data înscrierii: 31-July 07
ID membru: 208 558

QUOTE (sasha_r0 @ Mar 17 2008, 12:24) *
doamne cat am mai ras! cum sa spui asa ceva?! ca esti cu unu de 2 ani si vrei sa ti-o tragi cu altu! =)))))))) doamne! si toata lumea spune ca barbatii sunt niste porci... dar femeile ce sunt? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

proaste ca scriu chestiile astea pe un forum public ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
sasha_r0
mesaj 17th March 2008, 13:03
Mesaj #15

Member

Data înscrierii: 15-February 08
Locație: ploiesti
ID membru: 289 347

QUOTE (Moaca @ Mar 17 2008, 12:59) *
proaste ca scriu chestiile astea pe un forum public ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

dar nu am rezistat, am citit ce a scris tipa asta tuturor colegilor! radeau si fetele! mi se pare super tare! ar trebui sa se faca un top cu topic-uri marfa! asta ar fi printre ele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
melcu79
mesaj 17th March 2008, 13:11
Mesaj #16

Active Member

Data înscrierii: 22-March 06
Locație: Summit City, Forever
ID membru: 70 748

Fa ce vrei dar cauta sa cultivi macar 1 neuron!
Vai steaua ta la 21 ani sa nu stii macar daca esti curv........a sau nu!

Acest mesaj a fost modificat de melcu79: 17th March 2008, 13:13

+Quote Post
jay333
mesaj 17th March 2008, 13:11
Mesaj #17

Beam me up, Scotty!

Data înscrierii: 2-April 07
ID membru: 162 562

Dupa ce o faci cu ala de vrei sa te dezvirgineze, treci pe la un ginecolog sa-ti refaca himenul. Actualul iti garantez eu ca nu isi va da seama. Si nu-i asculta pe toti raii astia de pe aici, nu esti cu...m spun ei. E firesc sa vrei sa-ti incepi viata sexuala cu altcineva decat cel cu care esti de aproape 2 ani.

De aceea se duce dracului lumea! OMFG!!!!! Peste un an vei intreba pe forum daca e ok sa to-i tragi cu altul ca sotul e plecat in delegatie 2 zile.

+Quote Post
Bean
mesaj 17th March 2008, 13:13
Mesaj #18

oIo

Data înscrierii: 12-November 06
Locație: Bucuresti, Papua Noua Guinee
ID membru: 108 583

Recomand un menaj a trois. Astfel, se impaca capra, varza dar si berbecul.
In alta ordine: it's the end of the world as we know it?!?!
In ordinea anterioara: eu ti-as da un mare "shpitz" in dos. No offence....Vine de la Ludovic "Shpitz". Atata tot...

LE: jay333, gand la gand cu "bucurie". Se duce dreaq lumea...

PS: esti sigura ca titlul thread-ului e corect? Adica "virgina care are iubit"?
"Are" vine de la detine? Ca in situatia data suna a "gospodina care are cartofi".

Acest mesaj a fost modificat de Bean: 17th March 2008, 13:21

+Quote Post

9 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 9th February 2010 - 21:57
© 2001 - 2010 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia