|
  |
Caminul familiei mele, Jilava / beneficiar ngr |
|
|
|
|
14th June 2008, 09:25
|
Member
Grup: Members
Data înscrierii: 16-December 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 116 758

|
OK. Ti-l trimit pe private...
|
|
|
|
|
|
|
|
14th June 2008, 10:15
|
Junior
Data înscrierii: 19-February 08
ID membru: 291 479

|
QUOTE (ngr @ Jun 14 2008, 07:52)  se pare ca nimeni altcineva nu a fost multumit de studiu (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am primit doua recomandari de la thalia si sorin_ care spuneau ca au fost multumiti de studiile facute pentru ei. Sorin chiar a facut pentru doua terenuri cam prin zona ta! Daca vrei iti trimit cu copy si paste mesajele lor pe privat. Sper sa nu se supere... Sau deja te-ai hotarat la cel trimis de Rocknroll?
Edit: ti-am trimis mesajele oricum, vezi tu cum te hotarasti. | |
Acest mesaj a fost modificat de nmirela: 14th June 2008, 10:45
|
|
|
|
|
|
|
|
14th June 2008, 16:21
|
Junior
Data înscrierii: 12-March 08
Locație: bucuresti
ID membru: 301 263

|
va multumesc amandurora DAR nu pot primi pm. asa ca va rog mult sa folositi optiunea de trimis EMAIL.
Acest mesaj a fost modificat de ngr: 14th June 2008, 16:22
|
|
|
|
|
|
|
|
14th June 2008, 17:19
|
Junior

|
QUOTE (ngr @ Jun 14 2008, 17:21)  va multumesc amandurora DAR nu pot primi pm. asa ca va rog mult sa folositi optiunea de trimis EMAIL. Credeam ca ti-ai rezolvat problema cu Pm-urile. Am trimis cu optiunea Send mail, dar astept confirmare de la tine, ca sa stiu daca a ajuns (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2008, 08:10
|
Junior

|
multumesc, am primit de la amandoi (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2008, 16:52
|
Junior
Data înscrierii: 22-March 06
ID membru: 70 662

|
QUOTE (ngr @ Jun 14 2008, 17:21)  va multumesc amandurora DAR nu pot primi pm. asa ca va rog mult sa folositi optiunea de trimis EMAIL. Aha... deci de asta nu ai primit pm si direct de la mine! (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) oricum ceva recomandari in plus pentru a avea de unde alegi nu strica! Apropo, structuristul tau nu ti-a recomandat pe nimeni? Mie personal mi l-a recomandat arhitectul, caci mai lucrasera si stia ca este serios!
Acest mesaj a fost modificat de sorin_: 15th June 2008, 16:53
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2008, 08:32
|
Junior

|
va multumuesc tuturor. nu, structuristul nu este multumit nici el de geologul cu care lucreaza. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
18th June 2008, 20:14
|
Junior

|
am discutat (prin intermediul arhitectului de la primarie) cu vecinul care a avut studiul facut pe bune si a confirmat ca si la el a iesit la fel de prost, urmarea a facut cu subsol. asa ca ne-am calmat, ramane cu subsol!
maine de vorbit cu arhitectii sa stabilim intalnire pentru definitivarea solutiei. initial vroiam sa astept sa iasa avizele dar nu mai am stare.
INTREBARE: fata de planul de situatie vizat spre neschimbare ce modificari se mai pot face? (ma refer ca retragere, marit/micsorat constructia, etc)? as vrea sa ma mai retrag cam cu 1 metru...
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2008, 16:25
|
Junior
Data înscrierii: 18-February 08
ID membru: 291 104

|
ngr, daca aflu cat e amenda pentru inceperea constructiei fara autorizatie , te anunt si pe tine. multa bafta!
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd July 2008, 02:01
|
Junior

|
QUOTE (ROMBI @ Jun 30 2008, 17:25)  ngr, daca aflu cat e amenda pentru inceperea constructiei fara autorizatie , te anunt si pe tine. multa bafta! Am inteles ca s-au marit de curand amenzile si sunt intre 5000 si 12000 Ron. (Discutau niste doamne de la primarie - in timp ce sotul meu astepta sa iasa CU - despre cineva care s-a apucat de construit fara autorizatie si si-a pus casa la 75 de cm de drum.... si erau suparate ca n-au ce-i face... zicand ceva de genul ca nu pot sa-i dea decat o amenda de maxim 12000 (IMG: style_emoticons/default/eek.gif) Ron si cam atat....)
Acest mesaj a fost modificat de nmirela: 2nd July 2008, 02:02
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd July 2008, 10:02
|
Junior

|
interesant (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) ne poate ajuta cineva macar cu un numar de lege/act normativ care vorbeste despre constructii, implicit despre sanctiuni? macar sa stim la ce ne asteptam! poate sa vina sa iti darame casa? o poti receptiona la finalizare fara sa fi avut autorizatie? nu vrea sa incalc legea sau sa incurajam elegalitatile, dar e bine de stiut, mai ales ca uneori birocratia e mare!
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2008, 15:56
|
Junior

|
salutare zilele astea sper sa definitivam proiectul va atasez pozele pt comentarii maine e ultima zi cand mai facem ajustari mai am de facut contract cu rebu (mi se pare magarie sa ceara bani in avans, cand mai ai 1-2 luni pana te apuci de treaba, si pe o cantitate arbitrara, cu o valoare deloc neglijabila!!!!), de dat anunt si depus apoi la mediu. dupa asta, Doamne ajuta! prima poza: mansarda poza 2: parter poza 3: fatada principala poza 4: fatada 2
Acest mesaj a fost modificat de ngr: 7th July 2008, 15:57
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2008, 16:02
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 11-January 07
ID membru: 125 933

|
QUOTE (ngr @ Jul 7 2008, 16:56)  salutare zilele astea sper sa definitivam proiectul va atasez pozele pt comentarii maine e ultima zi cand mai facem ajustari
mai am de facut contract cu rebu (mi se pare magarie sa ceara bani in avans, cand mai ai 1-2 luni pana te apuci de treaba, si pe o cantitate arbitrara, cu o valoare deloc neglijabila!!!!), de dat anunt si depus apoi la mediu. dupa asta, Doamne ajuta! prima poza: mansarda poza 2: parter poza 3: fatada principala poza 4: fatada 2 nu stiu ce o sa pui in baia de jos pentru ca la latimea de 1m nu prea functioneaza nimic. Atat chiuveta cat si WC-ul au macar 50cm adancime, iar pentru o utilizare normala mai trebuie 70cm in fata loc liber. probabil vei avea doar un WC la geam si atunci nu justifica lungimea baii
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2008, 16:23
|
Member
Data înscrierii: 5-September 07
ID membru: 222 881

|
QUOTE (ngr @ Jul 7 2008, 16:56)  salutare zilele astea sper sa definitivam proiectul va atasez pozele pt comentarii maine e ultima zi cand mai facem ajustari
mai am de facut contract cu rebu (mi se pare magarie sa ceara bani in avans, cand mai ai 1-2 luni pana te apuci de treaba, si pe o cantitate arbitrara, cu o valoare deloc neglijabila!!!!), de dat anunt si depus apoi la mediu. dupa asta, Doamne ajuta! prima poza: mansarda poza 2: parter poza 3: fatada principala poza 4: fatada 2 tevile de la etaj de la baie pe unde trec? mai bine muti baia de la etaj deasupra baii de la parter. baia de la parter o maresti putin ca sa ai loc (poti pune si masina de spalat) si muti scara altfel . asa castigi spatiu!
Acest mesaj a fost modificat de marian.bazavan: 7th July 2008, 16:24
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2008, 20:05
|
Active Member
Data înscrierii: 3-December 04
Locație: Bacau
ID membru: 26 657

|
poti lasa bucataria deschisa in living sau sa o faci mai mica si sa mai maresti baia cu 1/2m in latime. Are dreptate Mirela, nu prea ai ce face cu ea de un metru.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2008, 13:20
|
Junior

|
MULTUMESC. discutia cu baia am mai avut-o noi (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) si cand avea baia doar 90 cm (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) atat va ramane oricum. dupa cum vedeti casa are doar 60 mp amprenta, e cam greu sa le inghesui pe toate. daca maresc baia parter se micsoreaza dormitorul de la etaj, asa ca exclus. speram insa si la altfel de comentarii. multumesc ca v-ati facut timp totusi sa treceti si pe aici.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2008, 13:35
|
Member
Data înscrierii: 5-September 07
ID membru: 222 881

|
QUOTE (ngr @ Jul 8 2008, 14:20)  MULTUMESC. discutia cu baia am mai avut-o noi (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) si cand avea baia doar 90 cm (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) atat va ramane oricum. dupa cum vedeti casa are doar 60 mp amprenta, e cam greu sa le inghesui pe toate. daca maresc baia parter se micsoreaza dormitorul de la etaj, asa ca exclus. speram insa si la altfel de comentarii. multumesc ca v-ati facut timp totusi sa treceti si pe aici. 1. de la 0.90 a ajuns la 1.00 m . daca mai "negociem" ajungi la 1.50 m. 2. incearca mutarea baii de sus si reorientarea scarii. = mai putine tevi prin casa, spatiu mai mare, baia de jos poate capata si un dus si o masina de spalat. spre bucuria ei!!!! (IMG: style_emoticons/default/band.gif) (IMG: style_emoticons/default/thumbup.gif) 3. spune ce sfaturi astepti si noi te ajutam cu drag 4. trecem pe la toti ca asa aflam lucruri noi si asa ne ajutam asteptam decizia ta finala si spor la lucru!!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|