Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
florina
mesaj 28th November 2006, 21:32
Mesaj #973

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

QUOTE(Manowar @ Nov 28 2006, 21:32) *
hm. te inseli.
mda. unu' in care am dat de-o proasta care baga dintii, avertizata fiind in mod repetat sa n-o faca.
stateam cu pumnul/palma pregatit(a). sa vezi suspans acolo (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) aia adrenalina (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

poate facea intentionat, vroia sa o lovesti si ii era frica sa iti spuna (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kretzu77
mesaj 28th November 2006, 21:34
Mesaj #974

Custom title

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-June 06
Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față
ID membru: 80 749

QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 21:28) *
deci ti sa facut oral? poti spune ca a existau un oral care nu ti-a placut deloc? da deloc?

nu am spus ca a fost infect
am spus ca a fost naspa; sau o fi fost meserias, dar nu stiam eu pe vremea aia sa apreciez dintii infipti in p*ula

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 21:35
Mesaj #975

Active Member

Data înscrierii: 6-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 8 698

QUOTE(mianna @ Nov 28 2006, 20:21) *
aici gresesti. nu, nu vreau sa spun ca stiu io ca majoritatea sunt. dar asta ti se reproseaza tie - nu tii cont de aparente; si nu accepti ideea ca cineva poate gandi altfel decat tine si totusi sa se incadreze in normalitate.

in contextul topicului, pentru mine normalitatea nu inseamna doar ce fac eu, ci tot ce face cineva cu conditia sa ii faca placere. placere nu la modul ca are orgasm in timp ce ii face partenerului sex oral, dar e cam greu ca vreun gest din timpul actului sexual sa iti fie perfect indiferent: iti place sau nu, te deranjeaza sau nu. cand apar cuvinte sau doar ganduri ca "greata", "scarba" - nu faci acel gest si gata. insa nici nu spui ca restul is curve/deranjati la mansarda. deranjat la mansarda e cel care stie ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci.

Si tu, si veverita, si ensueno confundati la mine vehementa exprimarii cu pretentia de universalitate a afirmatiilor. Eu mi-am spus doar parerea, dar n-am pretins asa ceva. Treaba cu curvele am explicat-o deja, nu mai repet. Expresia "deranjat la mansarda" trebuie luata intr-un sens colocvial, a fost un mod plastic de a arata cat de deplasat mi se pare comportamentul respectiv, nu era vorba in niciun caz de un diagnostic psihiatric !

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 28th November 2006, 21:37
Mesaj #976

Bah! Are we more than dumb sheep?

Data înscrierii: 27-June 04
Locație: Banana Republic
ID membru: 19 079

Eu cred ca am scris undeva foarte clar, repet daca ai sarit pasajul: nu contest ca sexul oral poate constitui o placere. Tu la ce te astepti, la un material filmat ?

Nu contesti, deci tot nu ai o parere proprie?

Scrii cam mult pe topicul "Sex oral" fara sa stii ce-i ala, sau mi se pare mie?

Acest mesaj a fost modificat de don_dannielo: 28th November 2006, 21:43

+Quote Post
kretzu77
mesaj 28th November 2006, 21:37
Mesaj #977

Custom title

Data înscrierii: 6-June 06
Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față
ID membru: 80 749

QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 21:28) *
detaliaza, ca pe-asta nu o stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

am explicat mai sus

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 21:40
Mesaj #978

Active Member

QUOTE(Mosotti @ Nov 28 2006, 21:26) *
care informatii, ca esti precupeata si partenerul tau asculta manele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

tot ii dai inainte cu faptul ca pe tine nu te deranjeaza ce fac altii, ca te retragi de pe sp, ca nu mai postezi pe threadul asta si tot apari sa urli ca nu-ti place sperma pentru ca e cacat. macar daca spuneai si tu ca daca unora le place frisca, tu o urasti... nu intotdeauna sexul trebuie sa fie romantic si plin de luminarele si mumos ca la mama acasa, pentru ca scopul sexului nu este sa fie frumos, din cauza ca nu il faci pentru a fi prins intr-o pictura pentru posteritate. faci ceea ce place ambilor parteneri si fiecare cuplu e cu gargaunii lui. ce lume ideala e aia in care toate cuplurile se babardesc numai clasic si crestineste, daca se poate sub cearsaf (si 2 paturi (groase) ). not very funny (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Unde ai citit tu prostiile astea despre sexul crestinesc ?

Ma retrageam de pe topic, dar s-au facut modificari pe care le-am considerat rezonabile. Nu perfecte, dar rezonabile. N-o fi usor sa fii nici moderator ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 21:41
Mesaj #979

Active Member

QUOTE(don_dannielo @ Nov 28 2006, 21:37) *
Nu contesti, deci tot nu ai o parere proprie?

Scrii cam mult pe topicul "Sex oral" fara sa stii ce-i ala, sau mi se pare mie?

Stiu ce este sexul oral. Material filmat nu pot sa-ti ofer. Sorry ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Diane: 28th November 2006, 21:42

+Quote Post
mianna
mesaj 28th November 2006, 21:41
Mesaj #980

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

n-am luat-o ca diagnostic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ci ca jignire, da' cica se accepta ca-i generala. nu, n-a fost adresata celor care au recunoscut aici ca practica; deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

si nici n-am interpretat ca universalitate, fiindca ma-ndoiesc profund ca se va impune un nou curent de opinie in urma posturilor tale din acest topic. doar ca nu accepti ca cei cu alte gusturi sau pareri sunt la fel de normali, valorosi, demni de respect sau mai stiu io cum, ca si tine. asta pentru mine nu-i o calitate, indiferent in ce context.

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 28th November 2006, 21:43

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 21:44
Mesaj #981

Active Member

QUOTE(mianna @ Nov 28 2006, 21:41) *
n-am luat-o ca diagnostic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ci ca jignire, da' cica se accepta ca-i generala. nu, n-a fost adresata celor care au recunoscut aici ca practica; deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

si nici n-am interpretat ca universalitate, fiindca ma-ndoiesc profund ca se va impune un nou curent de opinie in urma posturilor tale din acest topic. doar ca nu accepti ca cei cu alte gusturi sau pareri sunt la fel de normali, valorosi, demni de respect sau mai stiu io cum, ca si tine. asta pentru mine nu-i o calitate, indiferent in ce context.

Mai, mianna, concentreaza-te !

Nu era vorba despre ce valoare dadeai tu afirmatiilor mele, ci de ce pretindeam eu ca sunt !

+Quote Post
Mosotti
mesaj 28th November 2006, 21:45
Mesaj #982

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

io nici macar n-am luat-o ca o jignire. mai degraba ma apuca risul cind un (IMG:style_emoticons/default/band.gif) doctor (IMG:style_emoticons/default/band.gif) compara sperma cu urina sau mai rau cu cine naiba n-ar ride la asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 28th November 2006, 21:49
Mesaj #983

Bah! Are we more than dumb sheep?

Data înscrierii: 27-June 04
Locație: Banana Republic
ID membru: 19 079

QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 21:41) *
Stiu ce este sexul oral.

Nu conteaza daca stii, iar o iei pe dupa gard si te eschivezi elegant. Poate raspunzi macar in urmatoarele 10 pagini la intrebarea balaurului_furios de acum 10 pagini.

Dar pana la urma ai dreptate, opiniile pot rasari si din alte surse decat experienta proprie. Ideea e sa nu te miri de ce cateodata esti singura cotra tuturor, desi propriul rationament ti se pare blindat. Mai ales cand e vorba de chestii care nu tin de logica.

Acest mesaj a fost modificat de don_dannielo: 28th November 2006, 21:53

+Quote Post
mianna
mesaj 28th November 2006, 21:49
Mesaj #984

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 21:44) *
Mai, mianna, concentreaza-te !

Nu era vorba despre ce valoare dadeai tu afirmatiilor mele, ci de ce pretindeam eu ca sunt !

manowaaaar! asa ceva te poate tine departe de suspend! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ia invata si tu sa pretinzi ca proasta inseamna de fapt simpatic de naiva, si cu neuroni lipsa se refera la faptul c-ar mai incapea unul-doi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(sorry, nu m-am putut abtine)

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 28th November 2006, 21:51

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 21:54
Mesaj #985

Active Member

fiindca ma-ndoiesc profund ca se va impune un nou curent de opinie in urma posturilor tale din acest topic. doar ca nu accepti ca cei cu alte gusturi sau pareri sunt la fel de normali, valorosi, demni de respect sau mai stiu io cum, ca si tine. asta pentru mine nu-i o calitate, indiferent in ce context.

Aici nu ai dreptate. Este important ca fiecare sa se exprime. Eu am explicat ca accept libertatea de exprimare sexuala a fiecaruia, ar fi absurd sa nu fie asa. Dar gusturile in materie de muzica sau mentalitatile legate de sexualitate care tind sa se generalizeze, pot si trebuie sa fie criticate de toata lumea, cu orice risc. N-a murit nimeni confruntand idei.

QUOTE(mianna @ Nov 28 2006, 21:49) *
manowaaaar! asa ceva te poate tine departe de suspend! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ia invata si tu sa pretinzi ca proasta inseamna de fapt simpatic de naiva, si cu neuroni lipsa se refera la faptul c-ar mai incapea unul-doi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(sorry, nu m-am putut abtine)

Nu inteleg ce vrei sa spui. Observatia mea cred ca a fost destul de pertinenta. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Celest
mesaj 28th November 2006, 21:54
Mesaj #986

Be .. don't try to become!

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: samanya
ID membru: 9

Daca va mai spurcati pe aici cu diverse epitete, va dau delete la topic direct ... dati-o dracu de viata, sunteti capabili sa incercati macar sa argumentati dar tot nu va puteti abtine sa jigniti.

Mianna, sa nu stergi!

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 22:04
Mesaj #987

Active Member

QUOTE(don_dannielo @ Nov 28 2006, 21:49) *
Nu conteaza daca stii, iar o iei pe dupa gard si te eschivezi elegant. Poate raspunzi macar in urmatoarele 10 pagini la intrebarea balaurului_furios de acum 10 pagini.

Dar pana la urma ai dreptate, opiniile pot rasari si din alte surse decat experienta proprie. Ideea e sa nu te miri de ce cateodata esti singura cotra tuturor, desi propriul rationament ti se pare blindat. Mai ales cand e vorba de chestii care nu tin de logica.

Nu m-am eschivat deloc. Ti-am raspuns la intrebare. Nu stiu ce tot vrei !

Endless,

Ce-ai de urli ? Lumea discuta cat se poate de linistit. Relaxeaza-te ! (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif)

QUOTE(Mosotti @ Nov 28 2006, 21:45) *
io nici macar n-am luat-o ca o jignire. mai degraba ma apuca risul cind un (IMG:style_emoticons/default/band.gif) doctor (IMG:style_emoticons/default/band.gif) compara sperma cu urina sau mai rau cu cine naiba n-ar ride la asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Oricare doua lucruri pot fi comparate. Sunt persoane care beau urina in scop curativ si n-au murit. Eu iti spuneam ca ceva dreptate au, nu ca as bea eu urina.

+Quote Post
Manowar
mesaj 28th November 2006, 22:05
Mesaj #988

Țăran capsat

Data înscrierii: 24-November 04
ID membru: 26 213

QUOTE(endless @ Nov 28 2006, 21:54) *
Daca va mai spurcati pe aici cu diverse epitete, va dau delete la topic direct ... dati-o dracu de viata, sunteti capabili sa incercati macar sa argumentati dar tot nu va puteti abtine sa jigniti.

Mianna, sa nu stergi!

real men write using capslock and bold.
enough said.

+Quote Post
Mosotti
mesaj 28th November 2006, 22:06
Mesaj #989

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 22:04) *
Sunt persoane care beau urina in scop curativ si n-au murit. Eu iti spuneam ca ceva dreptate au, nu ca as bea eu urina.

n-au decit sa bea si sprite, asta nu inseamna ca poti pune egal intre sperma si urina ca argument ca sexul oral e scirbos (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 22:06
Mesaj #990

Active Member

Trebuia sa le zic ca-s dusi cu pluta. Era mai dulce ! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post

62 V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 17:46
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia