Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
kretzu77
mesaj 28th November 2006, 20:11
Mesaj #955

Custom title

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-June 06
Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față
ID membru: 80 749

QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 20:08) *
Tu ce parere ai despre mancatul de rahat ? Te-ai lamurit inainte de a gusta sau numai dupa prima portie ?
Eu cred ca am scris undeva foarte clar, repet daca ai sarit pasajul: nu contest ca sexul oral poate constitui o placere. Tu la ce te astepti, la un material filmat ?
In ciuda aparentelor, sunt convinsa ca majoritatea femeilor nu sunt adepte ale unor asemenea practici.
Dom'le, exista oameni care mananca foc, merg pe carbuni aprinsi. Sunt convinsa ca au argumentele lor sa o faca. In cazul asta pe tine ce argumente te-ar satisface ? Pentru argumentatia mea vezi pct. 1.

esti sadica
impiedici lumea sa se dea jmechera pe forum cu inghititul
of of of

le destrami orice speranta de blowjob forumistic

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

later: pe cat pui pariu ca multi nu stiu nici macar ce e ala un oral de calitate, dar si-au facut partenerele sa inghita? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

Acest mesaj a fost modificat de kretzu77: 28th November 2006, 20:12
Go to the top of the page

+Quote Post
florina
mesaj 28th November 2006, 20:15
Mesaj #956

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 20:11) *
\
later: pe cat pui pariu ca multi nu stiu nici macar ce e ala un oral de calitate, dar si-au facut partenerele sa inghita? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

stii nu, ca nici un oral nu poate fi naspa?

+Quote Post
Mosotti
mesaj 28th November 2006, 20:16
Mesaj #957

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

Tu ce parere ai despre mancatul de rahat ? Te-ai lamurit inainte de a gusta sau numai dupa prima portie ?

nu toti ejaculam cacat (IMG:style_emoticons/default/proud.gif)

+Quote Post
mianna
mesaj 28th November 2006, 20:21
Mesaj #958

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

In ciuda aparentelor, sunt convinsa ca majoritatea femeilor nu sunt adepte ale unor asemenea practici.

aici gresesti. nu, nu vreau sa spun ca stiu io ca majoritatea sunt. dar asta ti se reproseaza tie - nu tii cont de aparente; si nu accepti ideea ca cineva poate gandi altfel decat tine si totusi sa se incadreze in normalitate.

in contextul topicului, pentru mine normalitatea nu inseamna doar ce fac eu, ci tot ce face cineva cu conditia sa ii faca placere. placere nu la modul ca are orgasm in timp ce ii face partenerului sex oral, dar e cam greu ca vreun gest din timpul actului sexual sa iti fie perfect indiferent: iti place sau nu, te deranjeaza sau nu. cand apar cuvinte sau doar ganduri ca "greata", "scarba" - nu faci acel gest si gata. insa nici nu spui ca restul is curve/deranjati la mansarda. deranjat la mansarda e cel care stie ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci.

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 20:32
Mesaj #959

Active Member

Data înscrierii: 6-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 8 698

QUOTE(Mosotti @ Nov 28 2006, 20:16) *
nu toti ejaculam cacat (IMG:style_emoticons/default/proud.gif)

Vine acu' unu' de la MISA si-ti explica ca urina este sterila si ca are o antigenicitate benefica. Iei un gat ?

+Quote Post
Mosotti
mesaj 28th November 2006, 20:58
Mesaj #960

Geniu umil

diane, stii ceva, nu mai fa pe proasta cu diploma la medicina (IMG:style_emoticons/default/death.gif) daca erai precupeata mai intelegeam (IMG:style_emoticons/default/puke.gif)

+Quote Post
kretzu77
mesaj 28th November 2006, 21:08
Mesaj #961

Custom title

QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 20:15) *

poate fi foarte naspa; si atunci esti nevoit sa te transformi in ipocrit: "draga mea, nu e nevoie, ma simt extraordinar cu tine chiar si in cea mai incomoda pozitie; esti atat de speciala si ma exciti atat de mult cu prezenta mea" (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

wtf?
in orice activitate de pe lumea asta poate si si bine si rau
presupun ca era ceva retoric; ca sarcasmul l-am priceput (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

QUOTE(mianna @ Nov 28 2006, 20:21) *
aici gresesti. nu, nu vreau sa spun ca stiu io ca majoritatea sunt. dar asta ti se reproseaza tie - nu tii cont de aparente; si nu accepti ideea ca cineva poate gandi altfel decat tine si totusi sa se incadreze in normalitate.

in contextul topicului, pentru mine normalitatea nu inseamna doar ce fac eu, ci tot ce face cineva cu conditia sa ii faca placere. placere nu la modul ca are orgasm in timp ce ii face partenerului sex oral, dar e cam greu ca vreun gest din timpul actului sexual sa iti fie perfect indiferent: iti place sau nu, te deranjeaza sau nu. cand apar cuvinte sau doar ganduri ca "greata", "scarba" - nu faci acel gest si gata. insa nici nu spui ca restul is curve/deranjati la mansarda. deranjat la mansarda e cel care stie ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci.

hai ca ai explicat f bine si fara ajutorul meu
respecte
(IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

+Quote Post
florina
mesaj 28th November 2006, 21:13
Mesaj #962

Active Member

QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 21:08) *
poate fi foarte naspa; si atunci esti nevoit sa te transformi in ipocrit: "draga mea, nu e nevoie, ma simt extraordinar cu tine chiar si in cea mai incomoda pozitie; esti atat de speciala si ma exciti atat de mult cu prezenta mea" (IMG:style_emoticons/default/death.gif)
wtf?
in orice activitate de pe lumea asta poate si si bine si rau
presupun ca era ceva retoric; ca sarcasmul l-am priceput (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
\

nu nu, eram serioasa. deci exista si bine si rau, un oral e mai bun ca altul, etc, dar niciodata oralul nu o sa fie DOAR naspa. daca faci sex, poate zici: nu mi-a placut deloc. dar la oral chiar nu poti zice.... stai pe spate si fumezi o tigara

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 21:16
Mesaj #963

Active Member

QUOTE(mianna @ Nov 28 2006, 20:21) *
ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci.

Se tot vehiculeaza pe aici ideea cum ca viata sexuala este o treaba care se desfasoara exclusiv in intimitatea propriului dormitor. Total gresit ! Omul este un animal social, foarte dependent de zeama mentalitatilor in care traieste. Daca sambata seara pe calea Victoriei se poarta sosonii cu paiete, Ionescu si Ioneasca se vor incalta si ei duminica la fel. Vecina de la etaj imi poate pretinde extrem de inocenta ca ea se balangane zi de zi fericita pe manelele lui Vali Vijelie, asta nu inseamna ca eu ma voi umple de respect in fata placerilor si chemarilor ei pure ! Sigur, nu sunt atat de redusa mintal incat sa-mi imaginez ca toti vecinii de pe scara trebuie sa asculte aceeasi muzica cu mine si nici nu cred ca am vreun drept sa stric distractia la domiciliu a familiei maneliste. Iesind insa in afara domiciliului, familia cu pricina devine creator de cultura, purtatoare de valori, impresii si judecati care se raspandesc in toata partile, polarizand si formand mentalitati. Fiindca si eu stiu ce inseamna muzica si fiindca ma intereseaza ca in jurul meu sa existe o idee clara despre ce inseamna muzica de buna calitate, o sa ma iau la tranta cu manelistii de teapa lor, de fiecare data cand va fi cazul. Asa cum nu as agrea acasa in preajma mea un barbat care asculta manele, tot asa n-as tolera un barbat care gaseste ca-i romantic sa-si lase semintele intre genele mele. Chestie de gust, o sa spuneti, intr-adevar, sa fim toleranti, nu pare mare lucru. Dar ia ganditi-va, cat de placut este sa iesi in lume si in orice directie ai lua-o sa-ti urle manelele in cap ?

+Quote Post
kretzu77
mesaj 28th November 2006, 21:20
Mesaj #964

Custom title

QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 21:13) *
... stai pe spate si fumezi o tigara

adica aia se strofoaca de mama focului si io sa stau pe spate si sa fumez o tigara?
asta chiar ca mi-a placut
de mare exceptie
adica sa ma cuplez cu una doar pt sex oral, stat pe spate si fumat?
(IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)

distractiv

traiasca forum-ul

+Quote Post
Diane
mesaj 28th November 2006, 21:21
Mesaj #965

Active Member

QUOTE(Mosotti @ Nov 28 2006, 20:58) *
diane, stii ceva, nu mai fa pe proasta cu diploma la medicina (IMG:style_emoticons/default/death.gif) daca erai precupeata mai intelegeam (IMG:style_emoticons/default/puke.gif)

Bre, informatiile sunt absolut corecte ! Nu-mi spune ca te-am surprins ? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 21:20) *
adica aia se strofoaca de mama focului si io sa stau pe spate si sa fumez o tigara?
de mare exceptie

distractiv

traiasca forum-ul

Tu-ti dai seama ce-i la ei in casa ? (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
florina
mesaj 28th November 2006, 21:25
Mesaj #966

Active Member

QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 21:20) *
de mare exceptie

distractiv

traiasca forum-ul

my man, nu asa se face oralul? pe rand? inafar de 69, fuck me. dar ce vrei? aia se stofoaca acolo jos si tu sa-i spui: da, asa, go on si sa o iei la povesti?
si sa mor io de pricep unde am zis sa te cuplezi cu una doar pt stat pe spate (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

daca nu imi intelegi ideea ca oral naspa nu exista...asta e (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
kretzu77
mesaj 28th November 2006, 21:26
Mesaj #967

Custom title

QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 21:21) *
Tu-ti dai seama ce-i la ei in casa ? (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ceve de genul:
ea: - draga, stii, ma gandeam .....
el: - taci si suge
(IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)

(exclusiv cu spirit de gluma) - ca sa nu se inteleaga gresit

@diane: nici cu tine nu mi-e rusine; arunci pastile si pe urma te faci ca ploua (IMG:style_emoticons/default/whistling.gif)

PS: nu avem cum sa stim cum e la forumisti acasa; nici macar din posturile lor

+Quote Post
florina
Mesaj #968

Active Member

QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 21:21) *

ce? oameni si nu nebuni? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Mosotti
Mesaj #969

Geniu umil

care informatii, ca esti precupeata si partenerul tau asculta manele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

tot ii dai inainte cu faptul ca pe tine nu te deranjeaza ce fac altii, ca te retragi de pe sp, ca nu mai postezi pe threadul asta si tot apari sa urli ca nu-ti place sperma pentru ca e cacat. macar daca spuneai si tu ca daca unora le place frisca, tu o urasti... nu intotdeauna sexul trebuie sa fie romantic si plin de luminarele si mumos ca la mama acasa, pentru ca scopul sexului nu este sa fie frumos, din cauza ca nu il faci pentru a fi prins intr-o pictura pentru posteritate. faci ceea ce place ambilor parteneri si fiecare cuplu e cu gargaunii lui. ce lume ideala e aia in care toate cuplurile se babardesc numai clasic si crestineste, daca se poate sub cearsaf (si 2 paturi (groase) ). not very funny (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
kretzu77
mesaj 28th November 2006, 21:27
Mesaj #970

Custom title

QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 21:25) *
daca nu imi intelegi ideea ca oral naspa nu exista...asta e (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

ti-am confirmat deja ca exista si asa ceva
mai mult: in orice activitate exista prestatie buna si prestatie naspa

sau si tu o iei pe urmele @dianei?
la faza cu pasitlele (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Acest mesaj a fost modificat de kretzu77: 28th November 2006, 21:35

+Quote Post
florina
mesaj 28th November 2006, 21:28
Mesaj #971

Active Member

QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 21:27) *
ti-am confirmat deja ca exista si asa ceva
mai mult: in orice activitate exista prestatie buna si prestatie naspa

deci ti sa facut oral? poti spune ca a existau un oral care nu ti-a placut deloc? da deloc?
sau si tu o iei pe urmele @dianei?
la faza cu pastlele coolspeak.gif

detaliaza, ca pe-asta nu o stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Acest mesaj a fost modificat de florina: 28th November 2006, 21:31

+Quote Post
Manowar
mesaj 28th November 2006, 21:32
Mesaj #972

Țăran capsat

Data înscrierii: 24-November 04
ID membru: 26 213

QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 20:15) *

hm. te inseli.

QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 21:28) *
deci ti sa facut oral? poti spune ca a existau un oral care nu ti-a placut deloc? da deloc?

mda. unu' in care am dat de-o proasta care baga dintii, avertizata fiind in mod repetat sa n-o faca.
stateam cu pumnul/palma pregatit(a). sa vezi suspans acolo (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) aia adrenalina (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post

62 V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:11
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia