Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
balauru_furios
mesaj 26th November 2006, 21:18
Mesaj #919

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 3-February 04
ID membru: 10 990

QUOTE(me_and_myself @ Nov 26 2006, 20:43) *
Eu mi-am dat ochii peste cap atat de tare citind toate confesiunile alea gretos de deplasate, incat mi-a fost imposibil sa articulez ceva care sa nu sune a puritanism, ipocrizie sau mai stiu eu ce alt cuvant inventati daca nu gaseati.
E dreptul fiecaruia sa faca ce-i trazneste da' de aici si pana la confesiuni sincere (yeah, right!), cale lunga.

Astept cu interes un topic in care sa mi se ilustreze cat mai elaborat gustul si aroma deosebita, consistenta si felul unic in care se prelinge de pe obraji pe buze, rahatul. Si scatofilii e oameni!

Recunosc ca nu le-am citit, au trecut in nefiinta inainte sa dau cu ochii de topic, asa ca nu ma pot pronunta. Oricum insa, daca nu faci nici o diferenta intre sperma si rahat e destul de trist.
Go to the top of the page

+Quote Post
mianna
mesaj 26th November 2006, 21:22
Mesaj #920

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

QUOTE(balauru_furios @ Nov 26 2006, 21:18) *
Recunosc ca nu le-am citit, au trecut in nefiinta inainte sa dau cu ochii de topic, asa ca nu ma pot pronunta. Oricum insa, daca nu faci nici o diferenta intre sperma si rahat e destul de trist.

alea erau doar poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) confesiunile au urmat dupa acel post, si inca-s prezente (cand sterg verific daca are SP-ul si optiunea "delete this page" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
me_and_myself
mesaj 26th November 2006, 21:33
Mesaj #921

Produs de reacție

Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-June 06
ID membru: 82 772

QUOTE(balauru_furios @ Nov 26 2006, 21:18) *

Nu diferentele conteaza, nici preferintele macar. Nu ideea dezgusta ci modul in care isi fac unii un titlu de glorie (sinceritate cica-i zice) prin expunerea intr-un mod care mie mi s-a parut cel putin deșănțat a unor aspecte ce-ar trebui sa apartina vietii intime a fiecaruia.
Ma rog, nu conteaza prea tare, fiecare cat il duce capu'. Pe mine ma duce putin.

+Quote Post
Cutzu
mesaj 26th November 2006, 21:38
Mesaj #922

SefuLaUrati

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

QUOTE(me_and_myself @ Nov 26 2006, 21:33) *
Nu diferentele conteaza, nici preferintele macar. Nu ideea dezgusta ci modul in care isi fac unii un titlu de glorie (sinceritate cica-i zice) prin expunerea intr-un mod care mie mi s-a parut cel putin deșănțat a unor aspecte ce-ar trebui sa apartina vietii intime a fiecaruia.
Ma rog, nu conteaza prea tare, fiecare cat il duce capu'. Pe mine ma duce putin.

Pai nu vrei ma persoane fara masca, fara voal, fara perdea? Ia d`aici.... a no no... ma oripileaza (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) .

+Quote Post
delia_dmtr
mesaj 26th November 2006, 21:40
Mesaj #923

Junior

Data înscrierii: 23-November 06
ID membru: 111 237

QUOTE(mianna @ Nov 26 2006, 21:17) *
invatand diferenta intre o reclama si un argument.
(hint: daca nu profita nimeni material de pe urma lui, nu-i reclama, deci ramane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
si nu, cosmo nu-i parere autorizata (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Aha si dupa toate pareri de atunci si pana acum, cand topicul asta a devenit un vulcan, tot nu consideri ca prima adresa era un argument la TOT ce s-a discutat pana acum? Da,nu ma pricep la toate chestiile astea tehnice! Dar sustin ca orice motor ii poate arata raspunsurile si consider ca doctorii din orice revista au cat de cat habar de ce vorbesc! Mai mult decat o farmacista! Sunt psihologi, sexologi, oameni care si-au dedicat viata intelegerii sexualitatii umane! Si nu e o singura parere! Toti au cam aceeasi parere!

+Quote Post
balauru_furios
mesaj 26th November 2006, 21:43
Mesaj #924

Active Member

Data înscrierii: 3-February 04
ID membru: 10 990

Sa fie chemat bebe sex ologu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post
mianna
mesaj 26th November 2006, 21:44
Mesaj #925

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

QUOTE(delia_dmtr @ Nov 26 2006, 21:40) *
Aha si dupa toate pareri de atunci si pana acum, cand topicul asta a devenit un vulcan, tot nu consideri ca prima adresa era un argument la TOT ce s-a discutat pana acum? Da,nu ma pricep la toate chestiile astea tehnice! Dar sustin ca orice motor ii poate arata raspunsurile si consider ca doctorii din orice revista au cat de cat habar de ce vorbesc! Mai mult decat o farmacista! Sunt psihologi, sexologi, oameni care si-au dedicat viata intelegerii sexualitatii umane! Si nu e o singura parere! Toti au cam aceeasi parere!

si sper ca la fel si bebe sexologu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

mari somitati, respecte (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

un mic sfat: cu tonul asta nu rezisti prea mult pe forum. crezi ca ai si altul la-ndemana? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
me_and_myself
mesaj 26th November 2006, 21:44
Mesaj #926

Produs de reacție

QUOTE(Cutzu @ Nov 26 2006, 21:38) *
Pai nu vrei ma persoane fara masca, fara voal, fara perdea? Ia d`aici.... a no no... ma oripileaza (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) .

Am candidat amandoi la titlul de miss si te-am luat detasat la proba de tricouri ude? Asta ar putea fi o explicatie la urma de aversiune pe care o detectez. Mi-e teama ca suntem mai multi cei care-ti iritam hemoroizii si de aia ne confuzezi.

Scuze celor carora le-am invadat playground-ul, promit sa n-o mai fac.

+Quote Post
Cutzu
mesaj 26th November 2006, 21:47
Mesaj #927

SefuLaUrati

Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

QUOTE(balauru_furios @ Nov 26 2006, 21:43) *

Faci pacate! Omul ala a spus ceva care trebuie scris in istorie.
"barbatul care face oral la femeie trebuie sa i se faca statuie"
Pai nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

QUOTE(me_and_myself @ Nov 26 2006, 21:44) *
Am candidat amandoi la titlul de miss si te-am luat detasat la proba de tricouri ude? Asta ar putea fi o explicatie la urma de aversiune pe care o detectez. Mi-e teama ca suntem mai multi cei care-ti iritam hemoroizii si de aia ne confuzezi.

Scuze celor carora le-am invadat playground-ul, promit sa n-o mai fac.

Ti`e teama de geaba. Daca s`a aprins coada la vulpe poti sa sufli, ca sa aprinde din nou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
me_and_myself
mesaj 26th November 2006, 21:55
Mesaj #928

Produs de reacție

QUOTE(Cutzu @ Nov 26 2006, 21:47) *
Faci pacate! Omul ala a spus ceva care trebuie scris in istorie.
"barbatul care face oral la femeie trebuie sa i se faca statuie"

Uaileo, asta e chiar un citat? Asa agramat e Bebe? (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)

@delia, vezi c-ai dat alt quote decat, cu siguranta, intentionai. Diferenta e ca eu nu-s moderator. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de me_and_myself: 26th November 2006, 21:57

+Quote Post
ane marie
mesaj 26th November 2006, 22:19
Mesaj #929

Junior

Data înscrierii: 18-October 06
Locație: brasov
ID membru: 103 397

QUOTE(delia_dmtr @ Nov 25 2006, 07:55) *
Baniesc ca deserturi de tip crema, crema de zahar ars, tot felul de charlote, etc nu te deranjeaza, atunci esti in aceasi barca cu mine si tot aceasi solutie se aplica, e ceva psihologic tu ai asociat consistenta cu greata, dar poti consuma altceva cu aceasi consistenta, fara greata....Deci incearca, partenerul o sa inteleaga, daca tine la tine!

Sa lamurim un lucru: nici macar nu mi-a sugerat vreodata sa o fac. Am incercat eu, nu mi-a placut sa inghit si n-am mai inghitit. Nu vad de ce as face-o daca pentru el nu are importanta.

Mmmmmm (IMG:style_emoticons/default/dribble.gif) [attachment=174574:attachment] [attachment=174575:attachment]

Daca zici si tu...inseamna ca nu m-a mintit... (IMG:style_emoticons/default/proud.gif)

+Quote Post
veverita
mesaj 27th November 2006, 00:09
Mesaj #930

Active Member

Data înscrierii: 13-December 04
Locație: bunny land
ID membru: 27 125

@Diane: daca tu nu inghiti nu inseamna ca altele n-o fac. dar asta nu inseamna ca-s neaparat curve. in fond si la urma urmei, e treaba fiecaruia ce face in pat. de vreo 4 pagini tot bati campii ca barbatii care vor sa ejaculeze PE femeie sunt deranjati la mansarda, ca femeile care inghit sunt niste ipocrite si/sau disperate.

daca ai atata respect pentru opinia proprie despre ce anume poate sa se intample intre doi oameni, ar trebui sa respecti si deciziile celorlalti in materie de viata sexuala. nu vad de ce trebuie sa duci acum un "razboi de eliberare a femeilor care inghit fortate de imprejurari" doar fiindca tu consideri ca actul in sine e dezgustator sau umilitor. ti-ai dat cu parerea, te-a citit lumea, move on.

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 12:33

+Quote Post
Diane
mesaj 27th November 2006, 06:28
Mesaj #931

Active Member

Data înscrierii: 6-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 8 698

QUOTE(veverita @ Nov 27 2006, 00:09) *
@Diane: daca tu nu inghiti nu inseamna ca altele n-o fac. dar asta nu inseamna ca-s neaparat curve. in fond si la urma urmei, e treaba fiecaruia ce face in pat. de vreo 4 pagini tot bati campii ca barbatii care vor sa ejaculeze PE femeie sunt deranjati la mansarda, ca femeile care inghit sunt niste ipocrite si/sau disperate.

Tu vorbesti despre lucruri pe care numai tu le citesti. Reciteste, ca sa vezi mai exact ce am scris. Eu m-am referit strict la un singur lucru: nu inteleg, nu cred (omorati-ma, dar asta este ceea ce cred sincer) ca o femeie se poate simti fericita, multumita si implinita sexual avand fata plina de sperma si gura la fel. N-am spus ca sexul oral nu poate fi o placere, ci finalizarea lui in acel mod nu pot sa o inteleg. Si da, pentru mine, un barbat care gaseste o placere in a finaliza in acest mod un act sexual este deranjat la mansarda. N-am invocat Cosmopolitanu', revista ultraacademica in sex oral, mi-am spus parerea si atat. Cred ca asta era subiectul topicului. N-am facut pe nimeni curva, curva este o persoana care in schimbul banilor ofera sevicii sexuale fara sa comenteze, la cererea clientului. Am spus insa altceva, a imprumuta obiceiuri de curva ieftina si a pretinde ulterior ca astea sunt solutii de reechilibrare a cuplului mi se pare jalnic. Ca unele reusesc sa se transpuna in rol atat de sincer, felicitarile mele ! Discutia a fost deschisa, nu am facut altceva decat sa spun ceea ce cred.

daca ai atata respect pentru opinia proprie despre ce anume poate sa se intample intre doi oameni, ar trebui sa respecti si deciziile celorlalti in materie de viata sexuala. nu vad de ce trebuie sa duci acum un "razboi de eliberare a femeilor care inghit fortate de imprejurari" doar fiindca tu consideri ca actul in sine e dezgustator sau umilitor.

Ma doare fix in cot cat si cate femei inghit. Respect deciziile in materie de viata sexuala ale fiecaruia, asa cum admit si faptul ca vecinii de la etaj asculta manele, asta nu inseamna ca nu pot critica muzica lor. Cand o muzica mi se pare dezgustatoare si umilitoare pentru specia umana sunt libera sa o afirm. Era o critica cat se poate de personala si asumata a unei chestiuni ce tine de moravururile sexuale si nu un atentat la libertatea de exprimare sexuala a individului.

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 27th November 2006, 10:14

+Quote Post
Diane
mesaj 27th November 2006, 06:41
Mesaj #932

Active Member

QUOTE(delia_dmtr @ Nov 26 2006, 21:03) *
Cum sa-ti raspund daca nu pot pune adrese de site-uri? Si da,chiar daca ar fi "Cosmopolitan" crezi ca nu e parere autorizata? Poate ca farmacia ta o fi centrul mondial al medicinii....Vezi cu motoare de cautare subiectul asta si ai sa gasesti f repede pareri al medicilor, nu farmacistilor:), din ture de noapte...

Intamplarea face ca profesia mea de baza sa fie cea de medic. Lucrez ca farmacist noaptea fiindca leafa de doctor este insuficienta ca sa traiesti in Bucuresti in conditiile in care platesti o chirie. Ziua lucrez ca medic cercetator intr-un institut care-si desfasoara activitatea sub patronajul Academiei Romane. Ghinionul tau, ai dat peste cineva care mai stie cate ceva despre ce este aia stiinta. Nu ca un farmacist n-ar sti, asta asa, pentru cultura ta generala precara. Poti da link-uri, toata lumea o face (foloseste optiunea "insert link"). Ai sustinut niste bazaconii cu titlu stiintific, sper ca nu crezi sincer in prostiile pe care le debitezi !

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 16:30

+Quote Post
Manowar
mesaj 27th November 2006, 07:19
Mesaj #933

Țăran capsat

Data înscrierii: 24-November 04
ID membru: 26 213

QUOTE(Diane @ Nov 27 2006, 06:28) *
Si da, pentru mine, un barbat care gaseste o placere in a finaliza in acest mod un act sexual este deranjat la mansarda.

QUOTE(Diane @ Nov 27 2006, 06:41) *
Intamplarea face ca profesia mea de baza sa fie cea de medic. Lucrez ca farmacist noaptea fiindca leafa de doctor este insuficienta ca sa traiesti in Bucuresti in conditiile in care platesti o chirie. Ziua lucrez ca medic cercetator intr-un institut care-si desfasoara activitatea sub patronajul Academiei Romane. Ghinionul tau, ai dat peste cineva care mai stie cate ceva despre ce este aia stiinta. Nu ca un farmacist n-ar sti, asta asa, pentru cultura ta generala precara. Poti da link-uri, toata lumea o face (foloseste optiunea "insert link"). Ai sustinut niste bazaconii cu titlu stiintific, sper ca nu crezi sincer in prostiile pe care le debiti !

miau.

si cu atata stiinta, sub patronajul Academiei, discuti de prostiile pe care le _ce_? :> ceausescu. elena ceausescu.

hm, ce vroiam sa spun:

- nu stiu ce fel de curve stii tu, dar alea nu-s obiceiuri de curva ieftina. curvele _scumpe_ imprumuta asemenea obiceiuri de la doamnele din inalta societate. prin "inalta societate" inteleg femeile din lumea grea, de exemplu cele care au legaturi cu Academia.

- am inteles eu bine? parerea ta e ca barbatii care au obiceiuri de-astea sunt deranjati la mansarda , iar femeile in cauza au apucaturi de curve ieftine. Ziua muncesti ca medic cercetator (astia-s aia care freaca menta cat e ziua/viata de lunga, nu? sau tu esti medicul ala care tocmai a descoperit cura anti-sida?), iar noaptea ca farmacista, pentru ca in Bucuresti nu-ti ajunge leafa si-n cercetare nu prea se ia spaga, iar tu stai cu chirie. Dom'le , sa aiba opiniile tale vreo legatura cu partea financiara? Eu am observat ca persoanele astea puritane cam tind sa crape de foame, la modul general. O fi vreo legatura cu selectia naturala, de care ai auzit in mod sigur ca medic si farmacist de noapte?

Acum, sa nu te superi pe mine, probabil ca-s vreun deranjat la mansarda (sau curva ieftina sau ambele) si atata m-a dus capul sa debit

P.S A, mai era o chestie. E adevarat ca Academia Romana e condusa de un oligofren parvenit? Eu nu citesc Cosmo, da' asa scria "la gazeta"

Am spus insa altceva, a imprumuta obiceiuri de curva ieftina si a pretinde ulterior ca astea sunt solutii de reechilibrare a cuplului mi se pare jalnic.

E relativ scuzabil ca spui asa ceva ca medic si farmacist de noapte, ba chiar si ca om de stiinta, vorba aia. Da' daca am inteles eu bine si esti femeie, cum se face ca n-ai auzit de relatii intretinute de sex? Greu la deal.

+Quote Post
Manowar
mesaj 27th November 2006, 07:39
Mesaj #934

Țăran capsat

Data înscrierii: 24-November 04
ID membru: 26 213

dom'le, stiam eu c-am uitat ceva.

Femeia trebuie* sa fie doamna-n salon, menajera-n bucatarie si curva-n pat.

*pentru ca asta-si doresc barbatii, cand e vorba sa faca un efort si sa nu-si lase femeia sa aiba 2 joburi si sa stea cu chirie.

sper ca postu' meu misogin va umple de mandrie. va pup, plec la munca. de zi.

+Quote Post
golanski
mesaj 27th November 2006, 07:55
Mesaj #935

Dresez bizoni

Data înscrierii: 23-November 06
Locație: Cetatea Banilor
ID membru: 111 361

QUOTE(Cutzu @ Nov 24 2006, 18:09) *
Ia ia citeste primul rand din semnatura mea! te incadrezi? Nici macar nu te simti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Doar nu vroiai sa scriu exact ce ii spun iubitei cand am chef sa`i fac un sex oral. Ce naibi suntem oameni, suntem cilivizati si respectuosi. ----->
Oricum m`ai facut sa rad chiar acum cand am picat si eu de la munca plin da nervi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Ma bucur sa aud asta !!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca ai picat...binenteles ! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A innebunit lumea sau eu am inaintat in varsta si nu ma mai pot adapta cerintelor ?
Ce de discutii sterile legate de un fenomen care tine strict de relatia din cuplu....Cum mama masii sa vorbim pe forum despre de facem noi cu sotii acasa, la adapostul anonimatului,mi se pare o pierdere de vreme ! Se pare ca unele interlocutoare au timp sa stea in fata monitoarelor.....mie imi place sa stau deasupra !! Tis is a big difrence ! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diane
mesaj 27th November 2006, 08:13
Mesaj #936

Active Member

*pentru ca asta-si doresc barbatii, cand e vorba sa faca un efort si sa nu-si lase femeia sa aiba 2 joburi si sa stea cu chirie.

Era un argument pentru ce trebuie sa inghita o femeie ? Sunt convinsa ca se conformeaza destule, dar, ce sa-i faci, n-are toata lumea aceleasi idealuri !

- am inteles eu bine? parerea ta e ca barbatii care au obiceiuri de-astea sunt deranjati la mansarda , iar femeile in cauza au apucaturi de curve ieftine. Ziua muncesti ca medic cercetator (astia-s aia care freaca menta cat e ziua/viata de lunga, nu? sau tu esti medicul ala care tocmai a descoperit cura anti-sida?), iar noaptea ca farmacista, pentru ca in Bucuresti nu-ti ajunge leafa si-n cercetare nu prea se ia spaga, iar tu stai cu chirie. Dom'le , sa aiba opiniile tale vreo legatura cu partea financiara? Eu am observat ca persoanele astea puritane cam tind sa crape de foame, la modul general. O fi vreo legatura cu selectia naturala, de care ai auzit in mod sigur ca medic si farmacist de noapte?

Dom'le, am mai spus, daca iti face placere repet : cred ca barbatii cu asemenea apucaturi sunt deranjati la mansarda si ca femeile imprumuta obiceiuri de curva ieftina, ajungand sa spuna ca este o placere sa faca ce fac. Topicul asta este o colectie de opinii. Asta a fost opinia mea.

Intamplator chiar lucrez la ceva legat de SIDA. Ti se pare imposibil ca un roman sa faca o descoperire de importanta mondiala ? In Romania s-a descoperit insulina, nu cred ca eram mai performanti tehnologic decat America la ora descoperirii.

Daca vroiam sa iau spaga nu ma apucam sa mai fac o facultate din care sa castig bani cinstit, fara sa ma bag in buzunarul nimanui. In medicina fac exact ceea ce imi place si cu banii o duc destul de bine. Fara sa trebuiasca sa-mi umplu gura cu secretiile nimanui. Desi sunt un produs 100% al scolii romanesti, ma pot angaja oricand la Londra, Paris sau New York. Colegi cu mai putin de jumatate din CV-ul meu au facut-o si sunt foarte bine acolo unde sunt. Eu ma simt foarte bine in Bucuresti.

E relativ scuzabil ca spui asa ceva ca medic si farmacist de noapte, ba chiar si ca om de stiinta, vorba aia. Da' daca am inteles eu bine si esti femeie, cum se face ca n-ai auzit de relatii intretinute de sex? Greu la deal.

Am auzit de relatii de intretinute numai de sex. Le consider subumane.

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 27th November 2006, 10:16

+Quote Post

62 V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:24
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia