[quote name='delia_dmtr' post='2148145' date='Nov 26 2006, 13:56']
De cand e lume si pamantul barbatul a ejaculat in si nu e f multumit cand rodul muncii este scuipat, indiferent de gaura in care lasa ceea ce lasa!
[/quote]
Sa scuipi aiurea ce e crescut cu sudoarea fruntii si sa-ti fie indiferenta gaura de destinatie, e risipa curata. (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif)
[quote]N-am auzit de vreo femeie care să se laude că a înghțit spermă. În schimb, sunt multe care au înghițit căcat, de ochii lumii.[/quote]
Una dintre marile iluzii ale barbatului, sa creada ca se hraneste mai rar decat femeia.
[quote]Este, dar nu simultană.[/quote]
Intai el cu ea, apoi ea cu el. Actiune si reactiune.
[quote]Sau mai bine zis, placerea sexuala a unui partener poate fi simultana si cu entuziasmul celuilalt.[/quote]
Care ambele sunt simultane cu bucuria tuturor.
[quote]oral scurt cu finalizare[/quote]
Ejaculare precoce ?
[quote]Deci, că sugi un deget sau sugi urechea, nu văd ce axiomă sexuală este spulberată.
Iubesc tot corpul celei pe care o iubesc. Mă aștept la același lucru? [/quote]
Axioma spulberata : Nu tot ce iubesti se suge.
[quote]Numai un măgar inconștient ar da șarlotă fără să știe că de fapt e mască cu argilă.[/quote]
Asta la ejaculare pe fata ca pe faringe nu-i nevoie de masca.
[quote]Nu pot să scrie cu gura plină.[/quote]
Si nu pot gandi cu mana ocupata.
[quote]Sexul oral e factor stabilizator intr-un cuplu.[/quote]
Stabilizeaza semiimpotenta la orizontala.
[quote]si da, inghit... si daca zic ca-mi place spui ca-s ipocrita, dar chiar imi place gustul. asta e...[/quote]
Da Florina, foarte frumos ca-ti place, dar spune-o si tu in soapta (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif) , ca d-aia va iau la misto ariceii astia...Va intrebati pe urma de ce exista misogini...