Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
delia_dmtr
mesaj 26th November 2006, 13:56
Mesaj #865

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 23-November 06
ID membru: 111 237

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 12:19) *
Apropo de chestia asta. Eu lucrand noaptea intr-o farmacie, am destul de des cliente prostituate. Am cativa taximetristi, clienti fideli, care vin cu cate una si cer prezervative plus un tub de lubrifiant. Ce ma uluieste de fiecare data este faptul ca a devenit din ce in ce mai greu sa deosebesti o femeie cumsecade de o prostituata. Femeile obisnuite arata din ce in ce mai mult a prostituate si prostituatele a femei obisnuite.
Sper ca nu cu mine.
Daca eu am inteles bine ce spunea balauru', unii barbati pot renunta la o femeie doar pentru ca nu face sex oral. Sunt n motive pentru care o femeie nu practica sexul oral din prima seara. Sau este o obligatie ?

dorinta de a ejacula in... e pur genetica si tine de dorinta de a procrea a barbatului! De cand e lume si pamantul barbatul a ejaculat in si nu e f multumit cand rodul muncii este scuipat, indiferent de gaura in care lasa ceea ce lasa! Discutia era pt femei ce vor sa faca asta ,dar nu pot, nu pentru cele care turele de noapte le-au facut neuronu' ,cum spune aici cineva, sa o ia razna! Citeste parerile psihologilor si ai sa vezi ca e normal ca barbatii sa vrea sa inghiti! Poate nu-i deranjeaza sa faci altfel, dar placerea cea mai mare astfel o obtin!
Pari o femeie inteligenta, dar tot psihologii spun ca persoanele paranoice se remarca mai ales prin inteligenta!
In ultimul rand Mianna a sters o adresa a unui site,nimic altceva!

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 11:54
Go to the top of the page

+Quote Post
vrajitoarea666
mesaj 26th November 2006, 14:33
Mesaj #866

Member

Data înscrierii: 11-April 06
Locație: Philadelphia
ID membru: 73 266

Diane, a sarit toata lumea pe tine, ori esti apetisanta ori ti se trage de la amestecul istoriei religiilor cu postarile la sex oral. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Refuzul se explica si prin insuficienta clarificare a pozitiei, desi vehementa nu-i justificata in fata unui moralism mai mult glumet. Ce te deranjeaza exact, inestetica clabucului, reprezentarea precara a sentimentului in timpul dezmierdarilor limbistice, decesul iubirii prin exces sexual, injosirea femeii prin diversificarea ofertei, scaderea numarului de masculi dornici sa violeze anal si sa ejaculeze muci, pretentiile crescute de educatia antifeminista din meniul prostituatelor, oralitatea sexului in genere, indigestia lichidului seminal, deranjul gustului incantat de substante natural-vomitive ? Explica mai clar nu ne confuziona.

+Quote Post
vrajitoarea666
mesaj 26th November 2006, 14:53
Mesaj #867

Member

Data înscrierii: 11-April 06
Locație: Philadelphia
ID membru: 73 266

Voi ce ziceți băieți?
Ce gust au fetele?

Nu mai stiu daca mi-am marturisit pacatele prin zona, dadui in tineretea mea cateva limbi insa lubrifiant am inghitit doar accidental. Acrisor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

p.s. Experimentati cat mai mult nu se stie ce-o sa va placa. La 67 de ani, cat am eu acusica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , n-o sa va mai arda. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 26th November 2006, 15:04
Mesaj #868

Bah! Are we more than dumb sheep?

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 27-June 04
Locație: Banana Republic
ID membru: 19 079

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 11:05) *
Ce altceva vrei sa mai stii ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Daca n-ai nimic impotriva sexului oral, pentru ce il faci? EXCLUSIV pentru a indrepta banana si a o pune la treaba? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 15:07
Mesaj #869

Active Member

Data înscrierii: 6-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 8 698

QUOTE(delia_dmtr @ Nov 26 2006, 13:56) *
dorinta de a ejacula in... e pur genetica si tine de dorinta de a procrea a barbatului! De cand e lume si pamantul barbatul a ejaculat in si nu e f multumit cand rodul muncii este scuipat, indiferent de gaura in care lasa ceea ce lasa! Discutia era pt femei ce vor sa faca asta ,dar nu pot, nu pentru cele care turele de noapte le-au facut neuronu' ,cum spune aici cineva, sa o ia razna! Citeste parerile psihologilor si ai sa vezi ca e normal ca barbatii sa vrea sa inghiti! Poate nu-i deranjeaza sa faci altfel, dar placerea cea mai mare astfel o obtin!
Pari o femeie inteligenta, dar tot psihologii spun ca persoanele paranoice se remarca mai ales prin inteligenta!

Arata-mi si mie unde scriu psihologii ca dorinta unui barbat de a ejacula pe fata unei femei este genetica. Let me guess : revista Cosmopolitan si parerile unui "grup de cercetari americani" ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 11:57

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 15:13
Mesaj #870

Active Member

QUOTE(vrajitoarea666 @ Nov 26 2006, 14:33) *
Diane, a sarit toata lumea pe tine, ori esti apetisanta ori ti se trage de la amestecul istoriei religiilor cu postarile la sex oral. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Refuzul se explica si prin insuficienta clarificare a pozitiei, desi vehementa nu-i justificata in fata unui moralism mai mult glumet. Ce te deranjeaza exact, inestetica clabucului, reprezentarea precara a sentimentului in timpul dezmierdarilor limbistice, decesul iubirii prin exces sexual, injosirea femeii prin diversificarea ofertei, scaderea numarului de masculi dornici sa violeze anal si sa ejaculeze muci, pretentiile crescute de educatia antifeminista din meniul prostituatelor, oralitatea sexului in genere, indigestia lichidului seminal, deranjul gustului incantat de substante natural-vomitive ? Explica mai clar nu ne confuziona.

Oh, lume buna pe topic ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In baia mea se fac reparatii capitale, asa ca nu ma pot concentra asupra subiectului. Nu, nu este vorba despre oralitatea sexului in genere, am spus deja, femeile care simt ca au vocatia inghititului, din partea mea n-au decat sa inghita pana le iese pe nas. Intr-adevar, ma deranjeaa inestetica clabucului si bucuria ipocrita cu care unele se lauda ca inghit, in numele stiintei, mai nou !

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 15:18
Mesaj #871

Active Member

QUOTE(don_dannielo @ Nov 26 2006, 15:04) *
Daca n-ai nimic impotriva sexului oral, pentru ce il faci? EXCLUSIV pentru a indrepta banana si a o pune la treaba? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)

In tampenia mea, eu imi imaginez ca placerea sexuala trebuie sa fie reciproca.

+Quote Post
afterdeath
mesaj 26th November 2006, 15:19
Mesaj #872

Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 27-October 06
Locație: relocated to where justice never goes forth, between the Alpha and the Omega
ID membru: 105 331

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 15:18) *
In tampenia mea, eu imi imaginez ca placerea sexuala trebuie sa fie reciproca.

Este, dar nu simultană.

+Quote Post
mianna
mesaj 26th November 2006, 15:24
Mesaj #873

Senior Member

Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

QUOTE(delia_dmtr @ Nov 26 2006, 13:56) *

vrei sa dai mai multe detalii despre genele astea, si niste argumente ca placerea e data de inghitit? si mai ales, despre care placere vorbim? ca mie-mi da ca orgasmul are loc inainte de inghitit.

(kretzuleeee, unde esti? se pare ca e momentul ca misterul sa se lamureasca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 11:58

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 15:29
Mesaj #874

Active Member

Discutia este inutila. Fiecare face ce-i place si ce-l duce capul. Mi-am spus si eu parerea. Nu cred ca o femeie se simte bine mestecand sperma. Asta este. Poate ca sunt eu incuiata, proasta, paranoica, imatura, frustrata sexual. Nu cred si pace.

QUOTE(afterdeath @ Nov 26 2006, 15:16) *
N-am auzit de vreo femeie care să se laude că a înghțit spermă.

Io-te aici pe forum, sunt vreo doua care numai despre asta vorbesc ! Acum sincer, tu le crezi ?

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 11:59

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 15:32
Mesaj #875

Active Member

QUOTE(don_dannielo @ Nov 26 2006, 15:04) *

Sexul oral este un adjuvant, nu mi-am imaginat niciodata ca scopul ar fi acela de a-mi umple eu stomacul cu spermatozoizi !

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 26th November 2006, 15:38
Mesaj #876

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 15:18) *
eu imi imaginez ca placerea sexuala trebuie sa fie reciproca.

Este, dar nu simultană (copyright afterdeath)
Sau mai bine zis, placerea sexuala a unui partener poate fi simultana si cu entuziasmul celuilalt.

Deci partenerul nu ti-a marturisit inca faptul ca un oral scurt cu finalizare, din cand in cand macar, e una din placerile lui sexuale? Inseamna ca nici tu nu i-ai marturisit placerile tale sexuale (pozitia misionarului pica) sau daca da nu prea s-a obosit sa ti le satisfaca, asa ca nu prea crede ca merita nici el.

Va meritati.

PS: De ce raspunzi de doua ori la quote-ul meu, e deranjanta intrebarea?

Acest mesaj a fost modificat de don_dannielo: 26th November 2006, 15:44

+Quote Post
afterdeath
mesaj 26th November 2006, 15:43
Mesaj #877

Member

Locație: relocated to where justice never goes forth, between the Alpha and the Omega

Diane, Don Dannielo, e simplu.
Omul are 2 mâini, 10 degete, 2 picioare, 10 degete şi o p8l4/p13d4. Restul organelor nu participă la sex decât freudian.
Deci, că sugi un deget sau sugi urechea, nu văd ce axiomă sexuală este spulberată.
Iubesc tot corpul celei pe care o iubesc. Mă aştept la acelaşi lucru?

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 15:47
Mesaj #878

Active Member

QUOTE(don_dannielo @ Nov 26 2006, 15:38) *

Deci partenerul nu ti-a marturisit inca faptul ca un oral scurt cu finalizare, din cand in cand macar, e una din placerile lui sexuale? Inseamna ca nici tu nu i-ai marturisit placerile tale sexuale (pozitia misionarului pica) sau daca da nu prea s-a obosit sa ti le satisfaca, asa ca nu prea crede ca merita nici el.

Va meritati.

Am avut norocul sa nu am neintelegeri de ordin sexual cu partenerii. E posibil sa fi avut nemultumiri, dar daca le-au avut nu le-au spus. Niciodata nu poti sa stii. Eu ce vreau, spun de fiecare data. Sunt o fire destul de nerabdatoare si directa. Nu-mi amintesc sa fi fost refuzata vreodata. Daca ei s-au abtinut, e problema lor, dar ma indoiesc, de obicei imi aleg oameni care-mi seamana.

Iti raspund cu ce-mi aduc aminte. Eu ma duc in baie din cand in cand, la mine se fac niste reparatii.

QUOTE(afterdeath @ Nov 26 2006, 15:43) *
Diane, Don Dannielo, e simplu.
Omul are 2 mâini, 10 degete, 2 picioare, 10 degete și o p8l4/p13d4. Restul organelor nu participă la sex decât freudian.
Deci, că sugi un deget sau sugi urechea, nu văd ce axiomă sexuală este spulberată.
Iubesc tot corpul celei pe care o iubesc. Mă aștept la același lucru?

Da, bre, dar nu-i dai cu sarlota-n fata ! Despre asta tot vorbim !

Deci partenerul nu ti-a marturisit inca faptul ca un oral scurt cu finalizare, din cand in cand macar, e una din placerile lui sexuale?

Ce-i ala oral scurt cu finalizare ? Cum, unde, in ce fel ? Fratilor, ce le faceti femeilor alora ? My God !!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Unde-i puritatea barbatilor de alta data ? Of, of, mai, mai ! (IMG:style_emoticons/default/crybaby.gif)

+Quote Post
afterdeath
mesaj 26th November 2006, 15:48
Mesaj #879

Member

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 15:45) *
Da, bre, dar nu-i dai cu sarlota-n fata ! Despre asta tot vorbim !

Despre șarlotă?!
Fuck, atunci am nimerit pe alt topic.
Numai un măgar inconștient ar da șarlotă fără să știe că de fapt e mască cu argilă.
Și la prețul ăsta, chiar merită.

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 15:52
Mesaj #880

Active Member

Remarc o chestie ciudata : nicio femeie nu ma sustine ! Toate inghititi ? (IMG:style_emoticons/default/eheyebrow.gif)

+Quote Post
Laberta
mesaj 26th November 2006, 15:53
Mesaj #881

Active Member

Data înscrierii: 4-September 06
ID membru: 95 215

QUOTE(don_dannielo @ Nov 26 2006, 15:38) *
Sau mai bine zis, placerea sexuala a unui partener poate fi simultana si cu entuziasmul celuilalt.

Va meritati.

Cred asa au inventat francezii expresia "pour la bonne bouche"

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 26th November 2006, 15:54
Mesaj #882

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 15:47) *
Ce-i ala oral scurt cu finalizare ? Cum, unde, in ce fel ? Fratilor, ce le faceti femeilor alora ? My God !!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Ejaculare am vrut sa zic. Cine face ce femeilor? Am mai zis, daca nu exista entuziasm mai bine deloc.

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 12:01

+Quote Post

62 V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 12:40
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia