Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
Diane
mesaj 26th November 2006, 04:09
Mesaj #847

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 6-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 8 698

Ce-ai facut, mai, Mianna, ai sters fetele cu sarlota la gura, plescaind in culmea fericirii ? Eu cred ca n-au fost credibile, de aia le-ai sters ! Hahhahaa !

Pe mine lasati-ma in monotonia mea, eu nu-mi amintesc sa fi apreciat vreodata calitatea sexuala a unui barbat in functie de veleitatile lui de inghititor si, slava domnului, nici el pe ale mele. Pana la urma, fiecare face in pat ce-i place si-i prieste. Sexualitatea, dupa umila mea parere, n-ar trebui sa aiba nevoie nici de pastile aromatizante, nici de excavarea prealabila a fecalelor cu batzu' pentru a starni maximul de interes al partenerului. Eu pot sa-mi imaginez multe lucruri si sa merg cu toleranta foarte departe, dar povestea asta ca o femeie facand clabuci de sperma la gura este un lucru incantator sexual si sursa a unei nespuse adoratii, pentru mine ramane in twilight zone. Parerea mea, care va simtiti bine inghitind, inghititi pana vi s-o apleca, pe mine nu ma afecteaza. Dar nu barbatii sunt nebuni, ca au ajuns sa pretinda chestii de-ti sta mintea si metoclopramidu'n gat, ci femeile, care le baga-n cap ideea ca asa ceva este vreo placere. Astora, care lansati asemenea mode, va doresc sa vi sa scurga pe gat pana v-o iesi si pe nas. Toate scabroseniile de curva ieftina, gasita la colt de strada, ajung modele ale gasirii echilibrului in cuplu. Vreti sa aflati ce inseamna armonia in cuplu ? Foarte tare ! Gura mare si clabuci ! (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 11:50
Go to the top of the page

+Quote Post
starpom
mesaj 26th November 2006, 10:41
Mesaj #848

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-September 06
ID membru: 95 567

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 04:09) *
Ce-ai facut, mai, Mianna, ai sters fetele cu sarlota la gura, plescaind in culmea fericirii ?

scuza de deranj dar cei asta "sarlota"?

+Quote Post
romaximusro
mesaj 26th November 2006, 10:46
Mesaj #849

↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

Ce-ai facut, mai, Mianna, ai sters fetele cu sarlota la gura, plescaind in culmea fericirii ? Eu cred ca n-au fost credibile, de aia le-ai sters ! Hahhahaa !

Pe mine lasati-ma in monotonia mea, eu nu-mi amintesc sa fi apreciat vreodata calitatea sexuala a unui barbat in functie de veleitatile lui de inghititor si, slava domnului, nici el pe ale mele. Probabil ca deliei_dmtr ii place sa fie umilita sexual, iar relatia ei e de genul master/slave (domination /submission). Pana la urma, fiecare face in pat ce-i place si-i prieste. Sexualitatea, dupa umila mea parere, n-ar trebui sa aiba nevoie nici de pastile aromatizante, nici de excavarea prealabila a fecalelor cu batzu' pentru a starni maximul de interes al partenerului. Eu pot sa-mi imaginez multe lucruri si sa merg cu toleranta foarte departe, dar povestea asta ca o femeie facand clabuci de sperma la gura este un lucru incantator sexual si sursa a unei nespuse adoratii, pentru mine ramane in twilight zone. Parerea mea, care va simtiti bine inghitind, inghititi pana vi s-o apleca, pe mine nu ma afecteaza. Dar nu barbatii sunt nebuni, ca au ajuns sa pretinda chestii de-ti sta mintea si metoclopramidu'n gat, ci femeile, care le baga-n cap ideea ca asa ceva este vreo placere. Astora, care lansati asemenea mode, va doresc sa vi sa scurga pe gat pana v-o iesi si pe nas. Toate scabroseniile de curva ieftina, gasita la colt de strada, ajung modele ale gasirii echilibrului in cuplu. Vreti sa aflati ce inseamna armonia in cuplu ? Foarte tare ! Gura mare si clabuci ! (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

sa inteleg si ca sexul oral (fara sa fie vorba de inghitit) ti se pare un lucru scarbos pe care numai o curva ieftina, o centurista o face?

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 11:01
Mesaj #850

Active Member

QUOTE(romaximusro @ Nov 26 2006, 10:46) *
sa inteleg si ca sexul oral (fara sa fie vorba de inghitit) ti se pare un lucru scarbos pe care numai o curva ieftina, o centurista o face?

Unde ai vazut tu scris asa ceva ?

+Quote Post
romaximusro
mesaj 26th November 2006, 11:02
Mesaj #851

↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

vroiam sa clarific un lucru.. deci nu ai nimic impotriva sexului oral (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu?

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 11:05
Mesaj #852

Active Member

QUOTE(starpom @ Nov 26 2006, 10:41) *
scuza de deranj dar cei asta "sarlota"?

Sarlota - s. f. prajitura din fructe sau din crema turnata intr–o forma tapetata cu biscuiti ori cu felii de cozonac.

Aici crema turnata pe gatul partenerei era subiectul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

QUOTE(romaximusro @ Nov 26 2006, 11:02) *
vroiam sa clarific un lucru.. deci nu ai nimic impotriva sexului oral (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu?

Ce altceva vrei sa mai stii ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
balauru_furios
mesaj 26th November 2006, 11:26
Mesaj #853

Active Member

Data înscrierii: 3-February 04
ID membru: 10 990

Pe mine lasati-ma in monotonia mea, eu nu-mi amintesc sa fi apreciat vreodata calitatea sexuala a unui barbat in functie de veleitatile lui de inghititor si, slava domnului, nici el pe ale mele. Probabil ca deliei_dmtr ii place sa fie umilita sexual, iar relatia ei e de genul master/slave (domination /submission). Pana la urma, fiecare face in pat ce-i place si-i prieste. Sexualitatea, dupa umila mea parere, n-ar trebui sa aiba nevoie nici de pastile aromatizante, nici de excavarea prealabila a fecalelor cu batzu' pentru a starni maximul de interes al partenerului. Eu pot sa-mi imaginez multe lucruri si sa merg cu toleranta foarte departe, dar povestea asta ca o femeie facand clabuci de sperma la gura este un lucru incantator sexual si sursa a unei nespuse adoratii, pentru mine ramane in twilight zone. Parerea mea, care va simtiti bine inghitind, inghititi pana vi s-o apleca, pe mine nu ma afecteaza. Dar nu barbatii sunt nebuni, ca au ajuns sa pretinda chestii de-ti sta mintea si metoclopramidu'n gat, ci femeile, care le baga-n cap ideea ca asa ceva este vreo placere. Astora, care lansati asemenea mode, va doresc sa vi sa scurga pe gat pana v-o iesi si pe nas. Toate scabroseniile de curva ieftina, gasita la colt de strada, ajung modele ale gasirii echilibrului in cuplu. Vreti sa aflati ce inseamna armonia in cuplu ? Foarte tare ! Gura mare si clabuci ! (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Am si eu o curiozitate, realizezi ca daca in ce-ai scris tu aici inlocuim <inghite> cu <ia in gura> obtinem un text a la anii 50? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am impresia ca te deranjaza mai tare faptul ca alea care inghit ar lansa vezi Doamne un trend, si ca in scurta vreme n-o sa mai ai nici tu scapare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Sa fim seriosi, vreau si eu sa vad barbatul care-si paraseste iubita/nevasta pentru ca nu inghite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post
Cutzu
mesaj 26th November 2006, 11:28
Mesaj #854

SefuLaUrati

Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

QUOTE(balauru_furios @ Nov 26 2006, 11:26) *
Am impresia ca te deranjaza mai tare faptul ca alea care inghit ar lansa vezi Doamne un trend, si ca in scurta vreme n-o sa mai ai nici tu scapare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Sa fim seriosi, vreau si eu sa vad barbatul care-si paraseste iubita/nevasta pentru ca nu inghite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Da de geaba ne slobozim noi pe aici, daca nu gasim partener compatibil la sexul oral sa alege prafu de relatie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 11:43
Mesaj #855

Active Member

QUOTE(Cutzu @ Nov 26 2006, 11:28) *
Da de geaba ne slobozim noi pe aici, daca nu gasim partener compatibil la sexul oral sa alege prafu de relatie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

...se alege prafu de felatie, ma gandesc ca relatia are piloni mai seriosi !

Am si eu o curiozitate, realizezi ca daca in ce-ai scris tu aici inlocuim <inghite> cu <ia in gura> obtinem un text a la anii 50? Am impresia ca te deranjaza mai tare faptul ca alea care inghit ar lansa vezi Doamne un trend, si ca in scurta vreme n-o sa mai ai nici tu scapare Sa fim seriosi, vreau si eu sa vad barbatul care-si paraseste iubita/nevasta pentru ca nu inghite .

Este vorba de o evolutie ! (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) Am ramas in urma, asta este. Mie mi se pare o marsavie numai faptul ca ar putea sa gandeasca ca ar putea sa ceara asa ceva.

Ma uit pe TVRM , nu pot sa ma gandesc la sex oral acum. Curs de istoria religiilor ! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 11:52

+Quote Post
balauru_furios
mesaj 26th November 2006, 11:54
Mesaj #856

Active Member

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 11:43) *
Este vorba de o evolutie ! (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) Am ramas in urma, asta este. Mie mi se pare o marsavie numai faptul ca ar putea sa gandeasca ca ar putea sa ceara asa ceva.

Una e sa gandesti si sa ceri, si alta e sa fii foarte dezamagit daca nu ti se ofera. Cred ca faci o confuzie.

+Quote Post
Cutzu
mesaj 26th November 2006, 11:58
Mesaj #857

SefuLaUrati

Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 11:43) *
...se alege prafu de felatie, ma gandesc ca relatia are piloni mai seriosi !

Pentru unii in aia seriosi sa include si oralul ca examen eliminatoriu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
"Imi pare rau domnisoara a`ti picat examenul" (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 12:06
Mesaj #858

Active Member

QUOTE(balauru_furios @ Nov 26 2006, 11:54) *
Una e sa gandesti si sa ceri, si alta e sa fii foarte dezamagit daca nu ti se ofera. Cred ca faci o confuzie.

Pana la urma care este smecheria ca o vezi pe aia plina de bale pe toata fata si mestecand de zor ? Dupa parerea mea numai un om serios deranjat mintal poate sa gaseasca o satisfactie in a vedea asa ceva !

Balaure, pe tine te-ar incanta ? Te-ai simti mai barbat ? Scuze, daca ti se pare ofensiva intrebarea.

QUOTE(Cutzu @ Nov 26 2006, 11:58) *
Pentru unii in aia seriosi sa include si oralul ca examen eliminatoriu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
"Imi pare rau domnisoara a`ti picat examenul" (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)

Nimic nou. E plina lumea de prosti, dar cine se uita dupa ei ? Doi oameni sanatosi, relaxati, care au ceva in comun, pot sa se simta foarte bine din punct de vedere sexual, fara niciun fel de problema. Acu', daca ai ghinion si dai de unu care vine cu pretentii sifilitice, mai bine te duci in lumea larga. Daca ti se ofera ceva "special" bine, daca nu, fa cumva sa meriti mai mult ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
afterdeath
mesaj 26th November 2006, 12:09
Mesaj #859

Member

Data înscrierii: 27-October 06
Locație: relocated to where justice never goes forth, between the Alpha and the Omega
ID membru: 105 331

E păcat să faci sex oral. Mai bine îţi doreşti.

+Quote Post
Diane
mesaj 26th November 2006, 12:19
Mesaj #860

Active Member

Am si eu o curiozitate, realizezi ca daca in ce-ai scris tu aici inlocuim <inghite> cu <ia in gura> obtinem un text a la anii 50? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am impresia ca te deranjaza mai tare faptul ca alea care inghit ar lansa vezi Doamne un trend, si ca in scurta vreme n-o sa mai ai nici tu scapare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Sa fim seriosi, vreau si eu sa vad barbatul care-si paraseste iubita/nevasta pentru ca nu inghite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Apropo de chestia asta. Eu lucrand noaptea intr-o farmacie, am destul de des cliente prostituate. Am cativa taximetristi, clienti fideli, care vin cu cate una si cer prezervative plus un tub de lubrifiant. Ce ma uluieste de fiecare data este faptul ca a devenit din ce in ce mai greu sa deosebesti o femeie cumsecade de o prostituata. Femeile obisnuite arata din ce in ce mai mult a prostituate si prostituatele a femei obisnuite.

QUOTE(afterdeath @ Nov 26 2006, 12:09) *
E păcat să faci sex oral. Mai bine îți dorești.

Daca eu am inteles bine ce spunea balauru', unii barbati pot renunta la o femeie doar pentru ca nu face sex oral. Sunt n motive pentru care o femeie nu practica sexul oral din prima seara. Sau este o obligatie ?

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 27th November 2006, 11:53

+Quote Post
Mosotti
mesaj 26th November 2006, 12:40
Mesaj #861

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

e mult mai usor pentru o femeie sa faca sex oral decit normal. ginditi-va numai la efortul necesar pentru a deschide gura fata de efortul de a departa picioarele. e vorba de lucru mecanic si multi multi jouli...

Acest mesaj a fost modificat de Mosotti: 26th November 2006, 12:41

+Quote Post
florina
mesaj 26th November 2006, 12:42
Mesaj #862

Active Member

Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

QUOTE(Mosotti @ Nov 26 2006, 14:40) *
e mult mai usor pentru o femeie sa faca sex oral decit normal. ginditiva numai la efortul necesar pentru a deschide gura fata de efortul de a departa picioarele. e vorba de lucru mecanic si multi multi jouli...

pai departeaza picioarele si sta. dar la oral si da din cap si ameteste, avand in vedere unicul neuron care i se zbenguie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Mosotti
mesaj 26th November 2006, 12:43
Mesaj #863

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

buna observatie cu neuronul, insa miscarea lui compenseaza miscarea capului. sistemul este utilizat si la cladirile foarte inalte

+Quote Post
balauru_furios
mesaj 26th November 2006, 13:01
Mesaj #864

Active Member

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 12:06) *
Pana la urma care este smecheria ca o vezi pe aia plina de bale pe toata fata si mestecand de zor ? Dupa parerea mea numai un om serios deranjat mintal poate sa gaseasca o satisfactie in a vedea asa ceva !

Balaure, pe tine te-ar incanta ? Te-ai simti mai barbat ? Scuze, daca ti se pare ofensiva intrebarea.

Cred ca pui gresit problema in termenii lui "te-ai simti mai barbat". Dar am o nedumerire: tu faci sex oral dar iti repugna ideea ca ti-ar putea termina pe fata/in gura (nu mai vorbesc de inghitit) sau respingi si ideea de a i-o lua nitel in gura?

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 12:19) *
Daca eu am inteles bine ce spunea balauru', unii barbati pot renunta la o femeie doar pentru ca nu face sex oral. Sunt n motive pentru care o femeie nu practica sexul oral din prima seara. Sau este o obligatie ?

Ai inteles exact pe dos, eu spuneam ca nu cred ca vreun barbat sa renunte la o femeie doar pentru ca ea nu vrea sa inghita.

+Quote Post

62 V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 12:52
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia