Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
angel
mesaj 23rd November 2006, 22:55
Mesaj #829

Guardian of Softpedia o_O

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: 4 now The Big City
ID membru: 36 813

QUOTE(veverita @ Nov 23 2006, 18:03) *
eu te-as sfatui sa citesti inainte sa apesi butonul de "reply", ca poate nimeresti destinataru' nevinovat. don'soara cu problema de gustibus e ceva mai sus.

da, de ea ziceam, dar era reply la ce ai zis tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tu i-ai pus problema ei...in fine, trebuia sa dau reply si la ce a zis ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
veverita
mesaj 23rd November 2006, 23:31
Mesaj #830

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 13-December 04
Locație: bunny land
ID membru: 27 125

QUOTE(delia_dmtr @ Nov 23 2006, 22:44) *
Eu cred ca de fapt aceasta veverita e de fapt un veverit, nu ca ar fi rau ca unii sa-si descopere latura feminina pe acest forum! Femeile nu pot vorbi asa de deschis despre a lua.... !

imi cer scuze pentru faptul ca am un limbaj clar si la obiect. tu poti sa crezi ce vrei, dar evident ai pareri gresite despre diverse lucruri.

eu nu am subliniat decat faptul ca tu nu ai rezolvat problema, ci ai umblat asupra efectului. adica e un paleativ, nu o cura. dar bravo tie ca nu schimbi partenerul si ca intentionezi sa ramai cu el pana la sfarsitul vietii. sa stii ca asta vrem toti, sa ne gasim perechea. numai ca nu reusim toti din prima incercare.

friendly advice: toate pastilele iti solicita ficatul. iar linkul care a fost sters mentiona ceva despre 2 pastile zilnic. chiar crezi ca asta e rezolvarea corecta a problemei tale cu greata?

+Quote Post
delia_dmtr
mesaj 24th November 2006, 07:19
Mesaj #831

Junior

Data înscrierii: 23-November 06
ID membru: 111 237

QUOTE(veverita @ Nov 23 2006, 23:31) *
imi cer scuze pentru faptul ca am un limbaj clar si la obiect. tu poti sa crezi ce vrei, dar evident ai pareri gresite despre diverse lucruri.

eu nu am subliniat decat faptul ca tu nu ai rezolvat problema, ci ai umblat asupra efectului. adica e un paleativ, nu o cura. dar bravo tie ca nu schimbi partenerul si ca intentionezi sa ramai cu el pana la sfarsitul vietii. sa stii ca asta vrem toti, sa ne gasim perechea. numai ca nu reusim toti din prima incercare.

friendly advice: toate pastilele iti solicita ficatul. iar linkul care a fost sters mentiona ceva despre 2 pastile zilnic. chiar crezi ca asta e rezolvarea corecta a problemei tale cu greata?

Domnu' Veverit a devenit medic...interesant! Buna, macar nu induce lume in eroare daca tot esti pe langa subiect total! Orice aliment, bautura, orice consumati solicita ficatul, de altfel asta e si rolul lui, sa transforme alimentele in compusi primari folositori organismului, nu o sa fac acum biochimie, dar mai au si altii cunostinte medicale, domnu' Veverit. Acele pastile sunt in totalitate din concentrate din fructe, si sunt testate si para testate! Deci nu sunt medicamente...Iar daca tu bei cafeaua amara, e problema ta!Dar nu induce lumea in eroare! O gogoasa sau o prajeala , in general, solicita cu mult mai mult ficatul! Cine citeste si e femeie, intelege, cine " se exprima clar "....nu mai insist!

+Quote Post
golanski
mesaj 24th November 2006, 07:57
Mesaj #832

Dresez bizoni

Locație: Cetatea Banilor
ID membru: 111 361

QUOTE(Cutzu @ Nov 23 2006, 21:33) *
Foarte frumos! Sunt de acord. Ba chiar anunt inainte "iubi!? vezi ca iar o sa stergi lavabilul de pe pereti" (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)

Am senzatia sau ma insel...vrei sa fii sarcastic ? Sa stii ca de multe ori cei care stau la calculator isi creeaza propriul lor univers....tu chiar traiesti in el si zilnic te intrebi retoric : " unde gasesc si eu o partenera de distractie "?
Esti patetic... (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
veverita
mesaj 24th November 2006, 08:47
Mesaj #833

Active Member

Data înscrierii: 13-December 04
Locație: bunny land
ID membru: 27 125

QUOTE(delia_dmtr @ Nov 24 2006, 07:19) *
Domnu' Veverit a devenit medic...interesant!

mataluta esti de-o incapatanare rara. eu una admir oamenii care au convingeri ferme, dar atunci cand sunt in stare sa-si sustina/argumenteze/demonstreze punctul de vedere. tu doar te faci de ras pana una-alta sustinand ca eu n-as fi femeie.

+Quote Post
delia_dmtr
mesaj 24th November 2006, 10:01
Mesaj #834

Junior

QUOTE(veverita @ Nov 24 2006, 08:47) *
mataluta esti de-o incapatanare rara. eu una admir oamenii care au convingeri ferme, dar atunci cand sunt in stare sa-si sustina/argumenteze/demonstreze punctul de vedere. tu doar te faci de ras pana una-alta sustinand ca eu n-as fi femeie.

Sti, de fapt nu are rost sa ne certam! Ai convingerile tale, eu pe ale mele, dar ,te rog,chiar te rog, nu veni cu absurditati...E ok ca viata ta sexuala nu are nevoie de imbunatatiri, e ok ca tu esti multumita de tot ce ai si ca nu vrei sa experimentezi lucruri noi, dar nu mi se pare ok sa comentezi despre lucruri pe care nu le-ai incercat! Daca ai fi incercat, sunt sigura ca discutia ar fi avut o alta directie si probabil ca si tu ai fi vrut sa impartasesti trairile tale altora! Mii de scuze daca te-ai simtit jignita, iar sexul tau( ca gen) chiar nu conteaza...hai sa lasam forumul sa se desfasoare in sensul discutiilor despre sex oral! Vad ca sunteti destul de unite si pot sa nu va mai deranjez.....poate sunt un pic cinica, dar acum cateva zeci de ani si sa folosesti sapunul ca sa te speli era o chestie ciudata! Timpul va decide cine are dreptate, tu care sustii ca trebuie sa fim de acord cu tot ce vor barbatii,neconditionat sau eu care cred ca trebuie sa avem atitudine si sa cautam sa imbunatatim starea lucrurilor! Cat despre ficat, sa fim serioase, nu cred ca si consumul fructelor poate fi considerat solicitant pentru ficat! Crede-ma ca nu mai vreau sa argumentez cu tine...ajungem amandoua sa fim penibile!

+Quote Post
kretzu77
mesaj 24th November 2006, 13:46
Mesaj #835

Custom title

Data înscrierii: 6-June 06
Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față
ID membru: 80 749

cine draq accepta sa fie indopat cu pastile doar pt a-i fi inghitita sperma?

sa mor daca mai inteleg ceva

cred totusi ca satisfactia vine prin miscarea buzelor de-alungul p*lii mai oameni buni, nu de la locul unde versi samanta

wtf?

hai ca m-am enervat, dar se scuza, ca sunt obosit
bine ca-mi trece repede

+Quote Post
mianna
mesaj 24th November 2006, 14:13
Mesaj #836

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

bun, eu zic sa lasam balta subiectul "pastile" si sa ne limitam la sexul oral (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(traducere: nu va mai osteniti sa scrieti ca tot sterg)

+Quote Post
Mosotti
mesaj 24th November 2006, 15:45
Mesaj #837

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

banuiesc ca si un tantum verde e bun. si nu mai trebuie sa umbli la sex shop

+Quote Post
richelieu
mesaj 24th November 2006, 15:46
Mesaj #838

ZA RUAIT MEMBER

Data înscrierii: 4-May 06
ID membru: 76 159

O vorba foarte misto zice:
Fetele rele scuipa.
Fetele bune inghit.
(Nu ma ghidez dupa ea, dar imi place cum suna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
Cutzu
mesaj 24th November 2006, 18:09
Mesaj #839

SefuLaUrati

Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

QUOTE(golanski @ Nov 24 2006, 07:57) *
Am senzatia sau ma insel...vrei sa fii sarcastic ? Sa stii ca de multe ori cei care stau la calculator isi creeaza propriul lor univers....tu chiar traiesti in el si zilnic te intrebi retoric : " unde gasesc si eu o partenera de distractie "?
Esti patetic... (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Ia ia citeste primul rand din semnatura mea! te incadrezi? Nici macar nu te simti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Doar nu vroiai sa scriu exact ce ii spun iubitei cand am chef sa`i fac un sex oral. Ce naibi suntem oameni, suntem cilivizati si respectuosi. ----->
Oricum m`ai facut sa rad chiar acum cand am picat si eu de la munca plin da nervi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Acest mesaj a fost modificat de Cutzu: 24th November 2006, 18:17

+Quote Post
ane marie
mesaj 24th November 2006, 23:10
Mesaj #840

Junior

Data înscrierii: 18-October 06
Locație: brasov
ID membru: 103 397

QUOTE(angel @ Nov 23 2006, 17:17) *
veverito si restul care isi pun problema cu gustul spermei, nu intotdeauna trebuie sa inghititi, mai dai si pe langa...watch more p0rn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

cat despre greata...exista apa si sapun lichid cu aroma de ce vreti voi. (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Pe mine nu gustul, ci consistența spermei mă deranjează...e cam grețoasă. Prin urmare, nu înghit. Și e foarte plăcut și așa, cel puțin așa mi s-a spus...

Voi ce ziceți băieți?
Ce gust au fetele?

Acest mesaj a fost modificat de ane marie: 24th November 2006, 23:12

+Quote Post
delia_dmtr
mesaj 25th November 2006, 07:55
Mesaj #841

Junior

QUOTE(ane marie @ Nov 24 2006, 23:10) *
Pe mine nu gustul, ci consistența spermei mă deranjează...e cam grețoasă. Prin urmare, nu înghit. Și e foarte plăcut și așa, cel puțin așa mi s-a spus...

Voi ce ziceți băieți?
Ce gust au fetele?

Baniesc ca deserturi de tip crema, crema de zahar ars, tot felul de charlote, etc nu te deranjeaza, atunci esti in aceasi barca cu mine si tot aceasi solutie se aplica, e ceva psihologic tu ai asociat consistenta cu greata, dar poti consuma altceva cu aceasi consistenta, fara greata....Deci incearca, partenerul o sa inteleaga, daca tine la tine!

+Quote Post
Diane
mesaj 25th November 2006, 08:31
Mesaj #842

Active Member

Data înscrierii: 6-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 8 698

QUOTE(delia_dmtr @ Nov 25 2006, 07:55) *
Baniesc ca deserturi de tip crema, crema de zahar ars, tot felul de charlote, etc nu te deranjeaza, atunci esti in aceasi barca cu mine si tot aceasi solutie se aplica, e ceva psihologic tu ai asociat consistenta cu greata, dar poti consuma altceva cu aceasi consistenta, fara greata....Deci incearca, partenerul o sa inteleaga, daca tine la tine!

Daca e dupa consistenta deserturilor, cand o sa se plictiseasca iubi al tau de ultimele noutati, nu cred ca vei avea probleme sa-ti imbunatatesti viata de cuplu lingandu-i si inghitindu-i ceara din urechi si mucii din nas. Pentru apropierea de sarlota, poate sa dea cu spray de fructe inainte, sa nu-si suprasolicite ficatul.

Traim intr-o lume foarte bolnava si dezorientata, daca o femeie poate sa inceapa sa se laude cat de fericita este ca a invatat sa inghita sperma ! (IMG:style_emoticons/default/puke.gif)

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 25th November 2006, 08:33
Mesaj #843

Bah! Are we more than dumb sheep?

Data înscrierii: 27-June 04
Locație: Banana Republic
ID membru: 19 079

Numai egoiste pe aici.

QUOTE(ane marie @ Nov 24 2006, 23:10) *
Voi ce ziceți băieți?
Ce gust au fetele?

Mmmmmm (IMG:style_emoticons/default/dribble.gif) Fișier atașat  tongue34.gif ( 926B ) Număr de descărcări: 66
Fișier atașat  tongue09.gif ( 495B ) Număr de descărcări: 39

+Quote Post
Cutzu
mesaj 25th November 2006, 15:44
Mesaj #844

SefuLaUrati

Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

Inghiti nu inghiti nu e nici o tragedie. Important este sa o faci din placere.

+Quote Post
lokoman
mesaj 25th November 2006, 16:23
Mesaj #845

Junior

Data înscrierii: 2-June 06
ID membru: 80 197

QUOTE(Cutzu @ Nov 25 2006, 15:44) *
Inghiti nu inghiti nu e nici o tragedie. Important este sa o faci din placere.

Normal! Dar nici sa ajungi la exagerari de genu "muci". Asemanarile astea provin din frustrarile acumulate dealungul relatiilor, din nerealizari si inhibitii.

(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
starpom
mesaj 26th November 2006, 00:54
Mesaj #846

Active Member

Data înscrierii: 6-September 06
ID membru: 95 567

QUOTE(mrproper @ Sep 27 2004, 00:04) *
Chiar miam adus aminte de ceva: In seriile bich brother si pe la anumiti prieteni am auzit una buna. O poveste cum ca tipu zice ca prietena ii facea sex oral si a avut un orgasm.

Stiti cazuri concrete de asemenea intamplare sau e doar o tampenie.

am auzit si cei aici de mirare?

+Quote Post

62 V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 14:26
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia