Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
Taw
mesaj 21st February 2006, 12:29
Mesaj #721

Moderator

Grup: Members
Data înscrierii: 14-November 03
Locație: București
ID membru: 8 145

QUOTE(mufă @ Feb 20 2006, 22:55) *
În cazul ăsta boscheții intră la capitolul: "a quick one" și la asta sexul oral nu este o opțiune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De ce nu?
Cand trebuie sa pleci la servici si ai chef de una mica si nevasta nu vrea ce faci? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Presupunand ca nu ai voie sa intarzii bineinteles..
Go to the top of the page

+Quote Post
sapho
mesaj 21st February 2006, 12:33
Mesaj #722

Active Member

Data înscrierii: 22-September 02
ID membru: 2 055

QUOTE(tau_xxx @ Feb 21 2006, 12:29) *
Cand trebuie sa pleci la servici si ai chef de una mica si nevasta nu vrea ce faci? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

pleci la serviciu??

+Quote Post
Taw
mesaj 21st February 2006, 13:26
Mesaj #723

Moderator

QUOTE(sapho @ Feb 21 2006, 12:33) *
pleci la serviciu??

Inainte sa pleci la serviciu ce faci...
Faci un oral rapid (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
cornel4web
mesaj 21st February 2006, 13:34
Mesaj #724

Junior

Data înscrierii: 7-November 05
ID membru: 52 545

fain topicu de tat... grig, parca ne cunoastem, sau ma rog cam aceleasi idei... nu conteaza cum incepi, ci conteaza cum continua... ea... adica poti incepe oricum da parca nu-i complet fara "o musca din savarina"... parerea mea.

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 21st February 2006, 15:12

+Quote Post
mufa
mesaj 21st February 2006, 15:09
Mesaj #725

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
ID membru: 28 770

QUOTE(tau_xxx @ Feb 21 2006, 12:29) *
De ce nu?

Nu înțeleg ce vrei să spui și am impresia că nici tu mi-ai înțeles ideea.
Să-ți mai explic o dată că pari băiat inteligent: (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) cînd ai la dispoziție doar cîteva minute, nu prea ai timp să bagi și botul în savarină (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
zen
mesaj 21st February 2006, 21:25
Mesaj #726

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 18-March 05
Locație: timisoara
ID membru: 32 683

QUOTE(nancy_callahan @ Feb 20 2006, 23:31) *
mai baieti, IAR incepem discutia despre quickies? (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) parca ajunsesem la un consens (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

@zen: arata-mi tu mie femeia care se va plange vreodata ca ASA isi incepe grig performance-ul. promit solemn ca ii voi face statuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
@mufa: logic ca nu in prima zi, pana si noe s-a baricadat in fata potopului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hai sa ne explicam mai bine:
-nu am zis de ce baga botul, departe de mine sa critic pe unul care face asa. dar da impresia ca isi uda femeia doar daca pune botul, altfel nu intra. daca am inteles gresit, my bad.
-sunt CONVINS ca aprobi cu entuziasm pe unul asa constiincios. nu cred ca o sa ii fie bine la pretenu' tau in urmatoarea saptamana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-cu quickies e clar, odata ce stii ca se poate, parca te-ai liberat de greutate si simti ca poti si tu in 15 sec. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar, daca o faci in fiecare zi de 3 ori, o sa fie aproape imposibil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 21st February 2006, 22:03
Mesaj #727

Active Member

Data înscrierii: 15-August 05
Locație: Under Your Skin
ID membru: 43 911

in urmatoarele zile, mai degraba, zen darling (IMG:style_emoticons/default/newblush.gif)

+Quote Post
Materium
mesaj 21st February 2006, 23:07
Mesaj #728

Active Member

Data înscrierii: 23-February 05
Locație: Unde mi-e bine!
ID membru: 31 252

douascinci de pagini despre sex oral. Ca si in alte domenii romanii stau si aici perfect la capitolul teorie....Personal consider ca aici practica conteaza. Asa ca la munca ba!

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 22nd February 2006, 09:58
Mesaj #729

Active Member

pai ce crezi ca faceam de fapt cu totii intre posturi? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
Domnita
mesaj 22nd February 2006, 10:02
Mesaj #730

Member

Data înscrierii: 20-September 05
Locație: Nihon
ID membru: 47 652

QUOTE(punisher @ Jan 30 2006, 18:11) *
Eu zic că e şi problema mea (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

normal, te simti ranit daca nu-ti face un oral...
apropos, tarancile alea care vind in piata acea mica de la Lisandrie fac sex oral, alea din Tiganesti sigur...

Acest mesaj a fost modificat de Domnita: 22nd February 2006, 10:03

+Quote Post
Taw
mesaj 22nd February 2006, 11:35
Mesaj #731

Moderator

QUOTE(mufă @ Feb 21 2006, 15:09) *
Nu înțeleg ce vrei să spui și am impresia că nici tu mi-ai înțeles ideea.
Să-ți mai explic o dată că pari băiat inteligent: (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) cînd ai la dispoziție doar cîteva minute, nu prea ai timp să bagi și botul în savarină (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De ce nu?
Parca tu erai sustinatorul orgasmelor in x minute (x<5) la femei.
Eu ma refeream la sex oral din partea lor care dureaza destul de putin dc ai o prietena/nevasta priceputa.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
grig_jr
mesaj 22nd February 2006, 11:45
Mesaj #732

Active Member

Data înscrierii: 14-January 05
Locație: Timisoara
ID membru: 28 815

QUOTE(nancy_callahan @ Feb 22 2006, 09:58) *
pai ce crezi ca faceam de fapt cu totii intre posturi? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)
sa intelegem ca nancy alearga la birou, posteaza si apoi fugutza, face un numar mic si iara la comp si tot asa ?!?! (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)
vorba aia, depinde de care parte a .... esti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar pun pariu ca cineva un se plange acolo

+Quote Post
cornel4web
mesaj 22nd February 2006, 11:48
Mesaj #733

Junior

(IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) pai depinde de colege/colegi... poti sa o faci intre posturi chiar la servici (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) ...sau nu? (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 22nd February 2006, 12:09

+Quote Post
Coana
mesaj 22nd February 2006, 12:28
Mesaj #734

Member

Data înscrierii: 23-June 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 18 858

right...mai ales cand it da o m**e seful ca nu iti faci treaba...sau ca asa considera el...

+Quote Post
Masinutza
mesaj 22nd February 2006, 12:51
Mesaj #735

Junior

Data înscrierii: 22-February 06
ID membru: 67 037

Coana fata...dar ai tu sefi d eastia rai care-ti dau m**e cand nu-ti faci treaba...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , pai daca e asa..cum zici tu...hai ca ma apuc si eu de afaceri...si-mi angajez niste fetitze frumoase...sa piarda vremea pe la mine pe al firma....asa..ca atunci cand sunt "nervos" sa mai dau si eu al m**e la cineva..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , no offense..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si cand iti faci treaba ce-ti..daca atunci cand nu..iti da la m**e..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
cornel4web
mesaj 22nd February 2006, 13:25
Mesaj #736

Junior

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) un pic off topic...
-Sotzule, vrei sa-o facem?...
-Nu, ca m-am saturat cat mi-a tras-o sefula azi....
-Eu nu m-am saturat.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

deci, sa revenim...la job e ok, dar depinde de job, (blowjob), colege/colegi,...si evident de sefi...sau daca esti esti sef te-ai scos...cine nu si-a facut treaba...la mine in birou... (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
grig_jr
mesaj 22nd February 2006, 14:17
Mesaj #737

Active Member

Data înscrierii: 14-January 05
Locație: Timisoara
ID membru: 28 815

QUOTE(Masinutza @ Feb 22 2006, 12:51) *
Coana fata...dar ai tu sefi d eastia rai care-ti dau m**e cand nu-ti faci treaba...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , pai daca e asa..cum zici tu...hai ca ma apuc si eu de afaceri...si-mi angajez niste fetitze frumoase...sa piarda vremea pe la mine pe al firma....asa..ca atunci cand sunt "nervos" sa mai dau si eu al m**e la cineva..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , no offense..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si cand iti faci treaba ce-ti..daca atunci cand nu..iti da la m**e..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
cunosc patron care-si angajeaza "trophy assistant" sau "trophy secretary". nu-s bune de nimic in afara de imagine si mumu

Acest mesaj a fost modificat de grig_jr: 22nd February 2006, 14:19

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 22nd February 2006, 14:27
Mesaj #738

Active Member

coano, de aia amluat in ultimele doua zile de mi s-a aplecat. insa nah, ducem cu stoicism (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
grig, promit ca te anunt cand voi auzi prima plangere de cealalta parte a instalatiei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pana acu am scapat fara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"angajam assistant manager. studii medii, experienta nu conteaza, aspect fizic placut mandatory" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cam asa suna toata anunturile de post de asistenta...

+Quote Post

62 V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 02:29
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia