|
Sunt foarte proaspat pe forum pe aici si vroiam sa discut niste aspecte legate de sexul oral, mai exact de cunilingus. Imi place sa fac sex oral partenerei atunci cand ajungi intr-o anumita etapa a relatiei, bla, bla, adica, ma rog, niciodata nu o sa faci sex oral unei femei cu care nu ai nici macar curaj sa o faci fara prezervativ, asta e clar. Am avut o prietena acum ceva timp cu care recunosc ca nu am ajuns cu ea la stadiul de iubire, dar incredere exista. Ideea e ca am apucat sa ii fac de vreo 2 ori sex oral si dupa aia m-am lecuit. De fapt cred ca asta m-a facut si sa pun capat relatiei. Motivul: purta mai tot timpul tampoane de zi, zicea ea. Acum, cu restul prietenelor mele nu mi s-a intamplat sa aud vreodata de le ele cuvantul tampon de zi. Acum la mine a fost o chestie psihica zic eu, pt ca am asociat tampoanele alea cu scurgeri probabil ceva mai mari decat la o femeie in mod normal plus chestii de genul:"Pai stai ca nu mi-am scos tamponul" asociate cu experienta ei sexuala de 7 ani redusa la zero aproape m-a facut sa fiu dezgustat de ea si sa ma oripilez numai cand ma gandeam sa ii fac sex oral... Dupa ea am mai avut 2 prietene si ma rog cu a doua sunt si acum si e totul ok, numai cand ma gandeasc la tipa de care vorbeam iar mi se strange limba in gura....
Ati intalnit ceva de genul asta ???
Acest mesaj a fost modificat de mufă: 20th February 2006, 09:43
|