Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
grig_jr
mesaj 30th January 2006, 15:31
Mesaj #649

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 14-January 05
Locație: Timisoara
ID membru: 28 815

pei banui ca ambele
Go to the top of the page

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 30th January 2006, 15:34
Mesaj #650

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 15-August 05
Locație: Under Your Skin
ID membru: 43 911

pei nu banui, ca uite ca nu toate gandesc la fel. genul pronumelui folosit este corect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Irys
mesaj 30th January 2006, 16:57
Mesaj #651

Junior

Data înscrierii: 26-December 05
Locație: Münster
ID membru: 58 597

Hai ma, cand vine vorba de sex oral (si nu numai) cuvantul de ordine e reciprocitate. Si toleranta. Daca nu vrea sa-ti faca oral, e problema ei. Daca esti cu ea doar pentru sex, o lasi balta. Daca chiar tii la ea o accepti asa cum e. Sau incerci s-o convingi incet-incet ca nu-i asa rau. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Singurul lucru cu adevarat aiurea este atunci cand unul dintre parteneri refuza sa fac sex oral dar cere de la celalat sa i se faca. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
punisher
mesaj 30th January 2006, 18:11
Mesaj #652

Junior

Data înscrierii: 22-January 06
ID membru: 62 520

QUOTE(Irys @ Jan 30 2006, 16:57) *
Daca nu vrea sa-ti faca oral, e problema ei.

Eu zic că e și problema mea (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 30th January 2006, 19:38
Mesaj #653

Active Member

MAI ALES problema ta (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) probabil ca pentru ea nu e o problema sa ia, dar sa nu dea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
punisher
mesaj 30th January 2006, 20:47
Mesaj #654

Junior

QUOTE(nancy_callahan @ Jan 30 2006, 19:38) *
MAI ALES problema ta (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) probabil ca pentru ea nu e o problema sa ia, dar sa nu dea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cred ca nu prea ai înţeles care este faza cu datul şi luatul (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Când o femeie îmi face oral înseamnă ca eu îi dau m^^€ , iar ea ia. Dacă îi fac eu înseamnă ca eu iau şi ea îmi dă (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci pt ea nu este o problema sa dea ci sa ia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

m^^€ este sinonim cu faţă thus: A da la m^^€ = A da la faţă. Un alt sinonim mai este şi mină, dar nu sună prea interesant (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Acest mesaj a fost modificat de punisher: 30th January 2006, 20:48

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 31st January 2006, 00:08
Mesaj #655

Active Member

ma ierti, era mai usor de inteles daca spuneam "nu e o problema sa i se faca, dar sa nu faca"? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Irys
mesaj 31st January 2006, 00:10
Mesaj #656

Junior

QUOTE(punisher @ Jan 30 2006, 20:47) *
Cred ca nu prea ai înțeles care este faza cu datul și luatul (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Când o femeie îmi face oral înseamnă ca eu îi dau m^^€ , iar ea ia. Dacă îi fac eu înseamnă ca eu iau și ea îmi dă (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci pt ea nu este o problema sa dea ci sa ia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Da nu e mai simplu sa ne referim la a da (sex oral) si a lua (sex oral) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ?
In orice caz, daca nu vrea e si problema ta doar daca vrei ceva serios de la ea. Daca nu, ce mare chestie sa-ti cauti alta? Tare nu-i suport p-astia care vor numai sex de la o tipa da se supara daca asta nu vrea unele chestii...atunci o lasi nene, ca doar nu te leaga nimic de ea (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Ei, daca totusi te mai leaga unele de ea, e destul de probabil ca la un moment dat sa reusesti sa-i explici ca nu e ceva scarbos/injositor (se pare ca pe aceste doua adjective le asociaza fetele cu sexul oral). Parte cu scarbosul tine putin de educatie, de propria perceptie. Dar la partea cu injositor conteaza enorm de mult cum o tratezi in relatie. Si, dupa cum spuneam, daca e reciproc. Eu nu i-as face daca el nu mi-ar face mie. (IMG:style_emoticons/default/proud.gif)

+Quote Post
none
mesaj 31st January 2006, 00:21
Mesaj #657

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 3-June 05
Locație: pi o uliță di sat
ID membru: 38 115

esti egoista.

+Quote Post
tribitzu
mesaj 31st January 2006, 05:58
Mesaj #658

Junior

Data înscrierii: 5-January 06
Locație: Tribitz
ID membru: 59 954

(IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)

+Quote Post
punisher
mesaj 31st January 2006, 06:45
Mesaj #659

Junior

QUOTE(Irys @ Jan 31 2006, 00:10) *
Da nu e mai simplu sa ne referim la a da (sex oral) si a lua (sex oral) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ?

Este mai simplul să ne referim la a face (sex oral) (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)
Și când ai mare chef și ea nu vrea să stai să îi explici...greu (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 31st January 2006, 09:20
Mesaj #660

Membru Senior

Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

@Irys: eu i-as face ei, chiar daca ea nu mi-ar face mie, ca mie imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu conditia sa nu i se para injositor, cum zicea Desiree. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

si cum ii aia sa ai chef de sex oral? am mostenit si asa ceva de la omul preistoric? poti avea chef de sex, iar in functie de circumstante vezi ce sex vei face. eu oricand prefer o partida de sex normal in locul unui sex oral. (nu ma refer la cazul in care se imbina cele doua)

+Quote Post
Irys
mesaj 31st January 2006, 13:44
Mesaj #661

Junior

QUOTE(none @ Jan 31 2006, 00:21) *
esti egoista.

Normal!!!

Nu stiu, n-am fost niciodata in situatia in care el sa nu vrea sa-mi faca (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Cred ca as avea rezerve sa-i fac lui pentru ca seamana mult cu cazul "partenerul/a nu vrea sa-ti faca dar iti cere". Poate daca dupa un timp mai lung nu ar face presiuni, i-as face chiar si asa unilateral. (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

+Quote Post
zen
mesaj 31st January 2006, 19:58
Mesaj #662

Active Member

Data înscrierii: 18-March 05
Locație: timisoara
ID membru: 32 683

voi nu vorbiti aici de sex oral, ci de preludiu oral (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 31st January 2006, 20:51
Mesaj #663

Active Member

pai poate ca si organelor in cauza le trebuie Pillow Talk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Irys
mesaj 1st February 2006, 01:08
Mesaj #664

Junior

QUOTE(nancy_callahan @ Jan 31 2006, 20:51) *
pai poate ca si organelor in cauza le trebuie Pillow Talk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Bineinteles! Dar cum diferentiezi sexul oral de preludiu oral? Dupa absenta/prezenta orgasmului? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Pai daca mie-mi place sa-l fac sa ajunga intai oral si dupa aceea sa ajung eu prin sex normal? Atunci de care e?
Chiar, ma mir ca inca nu s-a adus in discutie pozitia 69...

+Quote Post
zen
mesaj 1st February 2006, 07:16
Mesaj #665

Active Member

Data înscrierii: 18-March 05
Locație: timisoara
ID membru: 32 683

QUOTE(Irys @ Feb 1 2006, 01:08) *
Bineinteles! Dar cum diferentiezi sexul oral de preludiu oral? Dupa absenta/prezenta orgasmului? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Pai daca mie-mi place sa-l fac sa ajunga intai oral si dupa aceea sa ajung eu prin sex normal? Atunci de care e?
Chiar, ma mir ca inca nu s-a adus in discutie pozitia 69...

tu ii faci lui sex oral, iar el iti face tie un sex normal. sau , mai bine zis, faceti un 68: el se termina si iti ramane tie dator (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
chiar nu baga botu'? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
69 este deja o conversatie animata (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 1st February 2006, 12:42
Mesaj #666

Active Member

pai si e bai daca e animata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

62 V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 22:49
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia