Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
romaximusro
mesaj 26th January 2006, 17:17
Mesaj #595

↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:13) *
da,printre ahhhhhhhhh si ohhhhhhh o sa-l dispretuiasca....chiar daca-l mai cheama sa-l foloseasca pt placerea proprie tot o sa-l dispretuiasca....ce,tu daca te duci a doua oara la o curva inseamna ca n-o dispretuiesti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o sa-l dispretuiasca probabil pentru ca stie cum sa ii produca placere, pentru ca stie cum sa o ia etc. Asta da dispret inteligent, ce sa zic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 26th January 2006, 17:20
Mesaj #596

Membru Senior

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 16:30) *
poate peste greata cu un mare efort as putea trece...dar barbatii sunt atat de nerecunoscatori...de ce sa-i fac sex oral?ca sa zica pe urma:"mama,ce m...e i-am dat si aleia"?Nu-i mai bine sa-l las nerezolvat,sa-si doreasca?

chiar asa,gandesc ca numai curvele o fac...si nici el nu-mi da limbi,nu l-am lasat ca nu era corect daca eu nu-l sug.Cat despre boli venerice,folosim prezervativ.

1. tocmai le-ai facut pe cel putin 50% din userele acestui forum curve...
2. daca tu il injosesti pe prietenul tau daca iti da limbi, nu inseamna ca asa o fac toate fetele. sau ai facut sondaj? show us facts! ca asa si eu pot sa generalizez multe din experienta mea de sfert de secol... da daca zici ca nu il lasi sa iti dea limbi, de unde stii ce sentimente ai avea in momentul respectiv (presupunand ca o face calumea)
3. nu trebuie sa ii faci sex oral doar pentu ca vrea el... trebuie sa faci daca vrei sa il satistfaci TU intr-un mod mai variat. sunt de acord ca nu trebuie insistat pe tema asta, si nu trebuie sa cedezi doar pentru ca insista el. ca daca insista ar putea fi ceva necurat la mijloc.
4. nu trebuie sa sugi tu acolo pe unde isi face el treburile, ca nu iti incape limba (se presupune ca si noi suntem civilizati si ne spalam), iar d.p.d.v al secretiilor vaginul e mult mai zemos asa ca de ce mi-as baga io scumpa mea scula spalata in locul ala? doar pentru ca vrei tu copil? fac o laba si iti pun in eprubeta... mai departe de descurci la spital, io nici macar nu tre sa fiu de fata la conceperea copilului. cam asa ar fi un barbat cu gandirea ta. ti-ar place sa traiesti cu el?

+Quote Post
Desiree
mesaj 26th January 2006, 17:20
Mesaj #597

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 18-January 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 61 948

o sa-l dispretuiasca pt ca e suficient de fraier sa puna gura unde ar trebui sa puna altceva...oameni buni, oare numai mie imi este scarba? greata?

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 26th January 2006, 20:20

+Quote Post
none
mesaj 26th January 2006, 17:22
Mesaj #598

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 3-June 05
Locație: pi o uliță di sat
ID membru: 38 115

desiree, dupa o perioada o sa vii pe aici si o sa spui: "cand te gandesti ca eu nici nu voiam s-o sug iar acum imi place atat de mult gustul!"

eu inca nu incetez sa ma minunez de cate prostii poa' sa-ti treaca prin cap.

pana la urma o sa dai peste unu care o sa-ti traga o palma de-ai sa sugi si coada de le matura!

acest post poate fi mutat la aberatii impreuna cu userul desiree.

nu numai tie iti este greata! si mie mi-e greata de tine!

+Quote Post
Desiree
mesaj 26th January 2006, 17:23
Mesaj #599

Member

poate ca e vaginul mai zemos, dar femeile macar nu ejaculeaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si nu vreau copii, inseminarea artificiala costa mult asa ca daca ti-e scarba sa-ti bagi pu...a in vagin economiseste bani (daca vrei copii, desigur) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 26th January 2006, 20:20

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 26th January 2006, 17:24
Mesaj #600

Membru Senior

QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:20) *
o sa-l dispretuiasca pt ca e suficient de fraier sa puna gura unde ar trebui sa puna altceva...oameni buni,oare numai mie imi este scarba?greata?

Oare daca am striga toti in acelasi timp "DAAAAA!!!", ea s-ar simti? Connex si Vodafone va ureaza vizionare placuta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ramaxel
mesaj 26th January 2006, 17:25
Mesaj #601

Junior

Data înscrierii: 23-December 05
ID membru: 58 382

QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:08) *
barbatilor...o femeie care vede un barbat ca o linge in pi..a o sa-l dispretuiasca,constient sau inconstient,chiar daca o recunoaste sau nu...asta-i tristul adevar.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

linistiti-va... poate o fi citit fata ceva din Freud despre incostient si noi nu stim...

+Quote Post
mufa
mesaj 26th January 2006, 17:26
Mesaj #602

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 18:20) *
o sa-l dispretuiasca pt ca e suficient de fraier sa puna gura unde ar trebui sa puna altceva...oameni buni,oare numai mie imi este scarba?greata?

Da, numai ție (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Pollux
mesaj 26th January 2006, 17:26
Mesaj #603

Senior Member

Data înscrierii: 28-February 05
Locație: Shangri La
ID membru: 31 537

[OT]

12 User(s) are reading this topic (0 Guests and 5 Anonymous Users)
7 Members: Pollux, Desiree, mufă, Alinux, Fr3ak, Coana, Greuceanu

incins topic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

La facultatea de medicina profesorul tinea o prelegere despre organele genitale masculine - implicit si despre sperma. La un moment dat afiram ca sperma e dulce. O studenta il contrazice furioasa:
-Atunci eu de ce nu o simt niciodata dulce?
La care proful: - Pentru ca papilele gustative dulci sunt pe varful limbii nu in fundul gatului. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
[/OT]

+Quote Post
Desiree
mesaj 26th January 2006, 17:32
Mesaj #604

Member

de fapt cred ca toti cei de aici de pe forum cam duc lipsa de sex oral...dar nu ar recunoaste doamne fereste....ar fi mai putin barbati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 26th January 2006, 17:39
Mesaj #605

Membru Senior

hai mah! tu tres as fii ceva fiinta supranaturala de tragi concluzii atat de misto... adica cu tine am putea desfiinta firmele de sondaj de opinie.
nush daca intelegi, dar nu ne deranjeaza atat faptul ca nu faci... ci motivul tau... adica e un pretext foarte ieftin. daca ai zice ca esti plina de carii si ti-e frica de boli te-as crede mai rapid...

+Quote Post
Desiree
mesaj 26th January 2006, 17:43
Mesaj #606

Member

imi pare rau sa te dezamagesc,dar nu am carii....si ce e asa de deranjant in faptul ca mi-e scarba de scarbavnicul madular? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 26th January 2006, 17:45
Mesaj #607

Membru Senior

explica-i asta copilului tau... hai ca deja chiar ca aberezi... hai ca-ti explic stiintific... TU ai mai multe bacterii in gura zilnic, decat are EL pe scarbosul madular!

+Quote Post
Desiree
mesaj 26th January 2006, 17:49
Mesaj #608

Member

nu-mi spune mie cum e cu bacteriile din gura,ca stiu mai bine,ok?

+Quote Post
Alinux
mesaj 26th January 2006, 18:34
Mesaj #609

Member

Data înscrierii: 21-May 03
ID membru: 3 875

QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:23) *
poate ca e vaginul mai zemos,dar femeile macar nu ejaculeaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si nu vreau copii,inseminarea artificiala costa mult asa ca daca ti-e scarba sa-ti bagi pu...a in vagin economiseste bani(daca vrei copii,desigur) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de ce zici pu..a si vagin, de ce nu zici penis si pi..da ?

Do All Women Ejaculate?

The latest research indicates the possibility that all women produce female ejaculate, even if they are not aware of it. The expelled or released fluid is not urine, it is an alkaline liquid secreted by the paraurethral glands. The paraurethral glands produce an enzyme called prostatic acid phosphatase (PAP) and glucose (a sugar). These substances have been found in much higher quantities in female ejaculate than are found in urine. The fluid from the paraurethral glands is released or expelled during orgasm as a result of pelvic muscle contractions. Stimulation of the G spot or paraurethral gland is not required for this to occur and it may occur in the absence of orgasm. The glands may simply overflow with fluid and as a result it seeps out.

sursa

Acest mesaj a fost modificat de Alinux: 26th January 2006, 18:36

+Quote Post
Desiree
mesaj 26th January 2006, 18:39
Mesaj #610

Member

ok,daca-ti place mai mult zic penis si vulva,ok?multumit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 26th January 2006, 18:53
Mesaj #611

Membru Senior

daca nu ma insel, si la stomatologie se face medicina generala. cum nu stii ca femeile ejaculeaza? iar daca zici ca nu vrei copii, atunci incep sa inteleg ce gandire ai si incepe sa imi fie si mai mila de partenerul tau. the poor sap.

+Quote Post
sapho
mesaj 26th January 2006, 19:15
Mesaj #612

Active Member

Data înscrierii: 22-September 02
ID membru: 2 055

QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:43) *
si ce e asa de deranjant in faptul ca mi-e scarba de scarbavnicul madular? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

frigida? sau lesbi? poate ar trebui sa-ti reconsideri orientarea sexuala.

Acest mesaj a fost modificat de sapho: 26th January 2006, 19:16

+Quote Post

62 V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:59
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia