|
  |
Sex Oral, pareri de la baieti & fete |
|
|
|
|
29th November 2004, 19:43
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 7-November 04
ID membru: 25 452

|
QUOTE(toyomi @ Nov 29 2004, 03:06) - ok,daca tu crezi ca nu-i nimic jenant , atunci povesteste- ne si noua cum te masturbezi tu , si cum ii faci sex oral prietenului tau ,doar e ceva normal nu... (IMG: style_emoticons/default/naughty.gif) de ce sa o fac?!in primul rand ca nu prea am talent de povestitor si apoi nici nu va cunosc-e ca si cum as striga pe strada ...poate ca pe unii nici nu-i intereseaza experientele mele...
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2004, 19:53
|
Junior

|
[quote=Ramy,Nov 21 2004, 01:07] [quote=Rodeo,Nov 12 2004, 18:21] Oare toti barbatii vor sa li se faca sex oral? E posibil sa nu o doreasca...sau sa le fie jena sa o ceara partenerei? Cred ca e totusi...ciudat ..sa aiba ea initiativa, daca el nu da vreun semn de interes.
[/quote] BARBATEILOR, ce-i raspundeti ????????????????????? Ca tot era vorba de initiativa..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2004, 20:50
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 22-July 04
ID membru: 20 288

|
Charlize : pe mine ma intereseaza experientele tale chiar daca nu te cunosc si nu ma cunosti .... Indirect , asta si facem 95 % din timp : schimb de experienta .
Si nu este o treaba tocmai in regula sa ii ceri prietenei tale o partida de sex , mai ales una de sex oral . De ce ? Ei bine , pentru ca de obicei treaba asta vine de la sine , nu trebuie sa o ceri .... Cati ani ai ?
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 01:31
|
Member
Data înscrierii: 10-November 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 25 597

|
QUOTE(toyomi @ Sep 27 2004, 12:03) @dacia esti terapist cumva? ce se-ntampla daca-i refuzi partenerului oferta? ma refer sa nu-l lasi ,se duce dupa alta? Posibil, dar nu neaparat. Am citit nu mai stiu unde ca o gramada de prostituate si-ar pierde clientii daca sotiile ar consimti sa faca mai mult sex oral. In ceea ce ma priveste, odata ce imi place o femeie imi place de sus pana jos, nu mai am nici o retinere in a-i face sex oral smd .... Mi s-a intamplat ca partenera mea sa fie initial impotriva (sa nu accepte) dar ideea este sa apara increderea, intimitatea si apoi totul se rezolva. Odata ce femeia se simte iubita si in siguranta, usor usor se da pe brazda (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Parerea mea este ca multi barbati sunt niste nemernici la acest capitol. Un prieten de-al meu avea prietena care tine la virginitatea ei, si, la un moment dat, pt a-si satisface totusi partenereul a inceput sa-l fericeasca cu sex oral. El a parasit-o spunand ca nu are nevoie de prietena muista .... el nu a inteles nimic din faptul ca ea a facut un fel de "sacrificiu" ....
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 01:34
|
Member

|
QUOTE(charlize @ Nov 29 2004, 20:53) BARBATEILOR, ce-i raspundeti ????????????????????? Ca tot era vorba de initiativa..... (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie sincer mi-e jena sa [b]cer[b/]. Cel mai bine incep eu si pana la urma "primesc" si eu ... (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) . Trebuie insa sa recunosc ca o femeie care are din start initiativa in acest sens imi devine automat si mai atragatoare ....
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 01:49
|
Member

|
QUOTE(pavaroti @ Oct 29 2004, 15:34) Daca esti adeptul relatiilor de lunga durata te impaci si cu ideea ca cea care saruta copii la culcare este cea care ofera placere in dormitor, in rest pentru relatii de o noapte - va saruta copii altcuiva... (IMG: style_emoticons/default/deviltongue.gif) Mie mi se pare o gandire cretina. Asta evident, daca nu cumva p**a ta nu are ciuperci de juma de metru sau daca nu te-ai spalat de vreo 3 ani. Cred ca ar trebui sa depasim ideile astea efectiv superstitioase si habotnice ca penisul sau labiile sunt ceva murdar, tabu, de neatins etc .... de ce o fi palma pe care o tarasti printramvai sau autobuz pe unde sunt miliarde de germeni patogeni mai curata decat niste genitale spalate corespunzator ... chiar nu pot sa-mi dau seama. Pana la urma ... este sexul oral ceva murdar? (nu in sens lavabil (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ). Pt mine sexul oral intra in categoria sexului normal .... in mod categoric. Ma spargeam de ras la cursurile de penal special cand ni se preda ca sexul normal presupune prezenta penisului in vagin si ca orice alte modalitati de contact sexual sunt "perversiuni" ..... In acest caz, in spiritul codului penal, trebuie sa ma declar pervers ....
Acest mesaj a fost modificat de Codreanu: 30th November 2004, 01:51
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 09:01
|
Active Member
Data înscrierii: 28-August 03
Locație: Algeria
ID membru: 5 870

|
Dat fiind ca joi dis-de-morning intru in conced si deci ma reped acasa, ma pregatesc de pe acum pentru o partida meseriasa. Sotia mea fiind insarcinata, are o "pofta de viata" mult mai mare ca de obicei (asa a fost si la prima sarcina). Parerea ei de farmacist? Sexul nu e murdar. Si ca sa fie frumos trebuie sa fie total. Oau... | |
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 11:36
|
Member

|
QUOTE(Cristist50 @ Nov 30 2004, 10:01) Dat fiind ca joi dis-de-morning intru in conced si deci ma reped acasa, ma pregatesc de pe acum pentru o partida meseriasa. Sotia mea fiind insarcinata, are o "pofta de viata" mult mai mare ca de obicei (asa a fost si la prima sarcina). Parerea ei de farmacist? Sexul nu e murdar. Si ca sa fie frumos trebuie sa fie total. Oau... Respectele mele pt sotia ta. Esti norocos .... Si trasmite-i din partea mea sarcina usoara si sanatate lui ala micu (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 11:59
|
Junior

|
QUOTE(Codreanu @ Nov 30 2004, 01:34) Mie sincer mi-e jena sa [b]cer[b/]. Cel mai bine incep eu si pana la urma "primesc" si eu ... (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) . Trebuie insa sa recunosc ca o femeie care are din start initiativa in acest sens imi devine automat si mai atragatoare .... Oare asa ca tine mai gandesc multi?!(ar fi misto...)Sunt curioasa daca sunt barbati si la polul opus-care spun:"daca face asa ceva din proprie initiativa-tipa =c..."
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 12:06
|
Active Member
Data înscrierii: 20-May 04
ID membru: 16 712

|
actuala mea prietena a avut initiativa, fara sa i-o cer sau sa ii dau de inteles. am fost inal noualea cer. (IMG: style_emoticons/default/cool.gif) si nu o fac curva decat daca se culca cu altii (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
Acest mesaj a fost modificat de vektor12: 30th November 2004, 12:15
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 12:08
|
Junior

|
QUOTE(cspot @ Nov 29 2004, 20:50) Si nu este o treaba tocmai in regula sa ii ceri prietenei tale o partida de sex , mai ales una de sex oral . De ce ? Ei bine , pentru ca de obicei treaba asta vine de la sine , nu trebuie sa o ceri .... Cati ani ai ? DA Tu! Dar ea se referea la situatia in care nu totul vine de la sine...E ciudat sa inceapa ea capitolul?! Cred ca o intereseaza parerea voastra ca tipi-cum a raspuns Codreanu ca lui i se pare o tipa cu initiativa in domeniu si mai atragatoare...Tie cum ti se pare?cum o privesti?ai prejudecati? Varsta mea nu conteaza-iar de experiente-nu va ajuta cu nimic sa va povestesc-cel mai bine e sa experimentezi si sa fii deschis...Eu asa am facut pana acum( (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) nu de mult timp) si e bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... ....rauuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 12:58
|
Țăran capsat
Data înscrierii: 24-November 04
ID membru: 26 213

|
QUOTE(Codreanu @ Nov 30 2004, 02:31) Parerea mea este ca multi barbati sunt niste nemernici la acest capitol. Un prieten de-al meu avea prietena care tine la virginitatea ei, si, la un moment dat, pt a-si satisface totusi partenereul a inceput sa-l fericeasca cu sex oral. El a parasit-o spunand ca nu are nevoie de prietena muista .... el nu a inteles nimic din faptul ca ea a facut un fel de "sacrificiu" .... parerea ta e proasta...ca sa nu zic ceva mai urat. vezi ca-n dreapta jos, ai un ceas. vezi cum faci cu clickurile pe-acolo, pana-ti apare anul:2004. 2004 != 1900 toamna, de acord? asa ca daca femeia aia, indiferent cine e si cum e "tine la virginitatea ei", n-are decat sa se arunce de la etaj, umila mea parere. parca voltaire era bajatu' care spusese ca teoria stupida cum ca virginitatea ar fi o virtute e inventata de cel mai mare pervers. daca "tine" atat de mult la "virginitate" (sa nu confundam cu asa-zisa "inocenta" sau "puritate", in cazu' in care se pricepe atat de bine la sexul oral, nu?), de ce moloz isi mai face un "prieten"? sa-si faca dracului doar amici...nemernica e ea si whatever happened, she deserved it. inca o chestie. m-am SATURAT pana peste cap sa aud de astfel de "sacrificii". EXTRAordinar, gigele, cata sacrificiul a facut. pai, daca se si culca cu el, eu cred ca trebuia sa-l ucida dupa, ca doar a cunoscut FERICIREA SUPREMA de a se culca cu ea. vai, tu, grivei... asa scot femeile niste harfe din ele cu "sacrificii" pe tema asta, de-mi vine sa le scuip in gura. nu, asta nu-i frustrarea din mine, desi probabil ti-ar conveni sa crezi asta. n-am mai stat nf mai mult de-o saptamana de ANI de zile...am si uitat cand s-a intamplat ultima data. da' cand imi aduc aminte de harfele de genul asta auzite prin liceu (deh...erau alte vremuri), imi vine sa pun mana pe mitraliera. de sute de ani, femeile se poarta de parca ar face cuiva o superfavoare, cand vine vorba de sex. iar boii chiar le iau in serios. eh, uite, eu refuz sa fiu bou si sustin ca si ele au hormonii lor, doar ca la ele nu-s hormonii pe primul loc. ci prejudecatile (ce-o sa creada despre mine, cum il fac sa creada ca merita sa astepte si 10 ani, cum fac sa ma ia de nevasta dupa asta etc). sunt _satul_ de proaste. si asta ca sa nu mai aduc vorba si de clasicele vrajeli (urlati, 5 minune, domnilor) stil: -- nu pot face asta fara sa il iubesc -- eu nu fac sex, eu fac dragoste -- doar curvele fac X sau Y iar proastelor in cauza, celor care sustin asa gugumanii, nu pot decat sa le ranjesc si sa le spun: "ce ma bucur ca v-au luat "curvele" barbatii...'r-ati ale dracu' de proaste ordinare". bafta.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 12:59
|
Junior
Data înscrierii: 2-October 04
ID membru: 23 682

|
Un pacient la doctor: -Domn doctor, nevasta nu mai vrea sa imi faca sex oral. -Pai mergeti acasa si dati'va pe p**** cu ciocolata. Peste 2 zile, pacientul revine la doctor. -Cum a fost acasa? A mers? Ati mai putut scapa de sotie? - Sotia ca sotia, da copiii nu se mai saturau ...
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 13:13
|
Active Member
Data înscrierii: 5-September 04
Locație: Samurai's World.
ID membru: 22 686

|
QUOTE(Cristist50 @ Nov 30 2004, 16:01) Dat fiind ca joi dis-de-morning intru in conced si deci ma reped acasa, ma pregatesc de pe acum pentru o partida meseriasa. Sotia mea fiind insarcinata, are o "pofta de viata" mult mai mare ca de obicei (asa a fost si la prima sarcina). Parerea ei de farmacist? Sexul nu e murdar. Si ca sa fie frumos trebuie sa fie total. Oau... sa-ti traiasca familia si sanatate ,imi place de sotia ta cum gindeste .
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 13:15
|
Member

|
Manowar, nu m-ai inteles. Pt mine personal virginitatea la o femeie nu inseamna nimic.
Am vrut sa cot in evidenta modul cretin in care a gandit el. Ca ea incerca sa impace capra si varza, incercand sa pastreze integritatea unei membrane ... este altceva.
Acest mesaj a fost modificat de Codreanu: 30th November 2004, 13:19
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 13:27
|
Active Member
Data înscrierii: 15-April 04
ID membru: 14 588

|
Nici mie nu pot sa zic ca-mi place sa-i cer unei tipe cu care abia am inceput sa fac sex sa mi-o suga... de la primele partide. Insa io o ling fara probleme... cum am mai spus-o si cu alte ocazii. Si dupa mai multe partide, chiar daca fata la inceput nu e atrasa de ideea s-o suga, ii vine pofta (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca e cel mai bine asa.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 13:30
|
Active Member
Data înscrierii: 5-September 04
Locație: Samurai's World.
ID membru: 22 686

|
QUOTE(Necronomikon @ Nov 30 2004, 20:27) Nici mie nu pot sa zic ca-mi place sa-i cer unei tipe cu care abia am inceput sa fac sex sa mi-o suga... de la primele partide. Insa io o ling fara probleme... cum am mai spus-o si cu alte ocazii. Si dupa mai multe partide, chiar daca fata la inceput nu e atrasa de ideea s-o suga, ii vine pofta (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca e cel mai bine asa. inainte s^o lingi banuiesc c-o trimiti la baie sa se spele nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2004, 13:33
|
Țăran capsat
Data înscrierii: 24-November 04
ID membru: 26 213

|
QUOTE(Codreanu @ Nov 30 2004, 14:15) Manowar, nu m-ai inteles. Pt mine personal virginitatea la o femeie nu inseamna nimic. Am vrut sa cot in evidenta modul cretin in care a gandit el. Ca ea incerca sa impace capra si varza, incercand sa pastreze integritatea unei membrane ... este altceva. tocmai asta m-a enervat si pe mine. de ce e cretin modul in care gandeste? pai, altu' ii baga si 2 pumni in mutra muierii, nu numai c-o parasea. da, exprimarea lui lasa de dorit...da' cam atat. altfel...eu unul n-as avea nevoie de-o p**** retardata (am cenzurat chiar eu).
|
|
|
|
|
|
|
  |
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|