Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

62 V  « < 59 60 61 62 >  
Closed TopicStart new topic
> Sex Oral, pareri de la baieti & fete
Manowar
mesaj 29th November 2006, 14:21
Mesaj #1081

Țăran capsat

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 24-November 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 26 213

QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 14:18) *
Mai mult de o toanta nu prea-ti permiti !

despre asta, sunt convins ca vei avea ocazia sa discuti cu altcineva (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

anyway, asta-i tot ce poti? patetic.
Go to the top of the page

+Quote Post
vrajitoarea666
mesaj 29th November 2006, 14:21
Mesaj #1082

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 11-April 06
Locație: Philadelphia
ID membru: 73 266

Mai relaxati-va fratilor, inca putin si va luati la bataie, doar e vorba de sex oral aici.

+Quote Post
Manowar
mesaj 29th November 2006, 14:23
Mesaj #1083

Țăran capsat

QUOTE(vrajitoarea666 @ Nov 29 2006, 14:21) *
Mai relaxati-va fratilor, inca putin si va luati la bataie, doar e vorba de sex oral aici.

hm. asta faceam.
intr-un fel...

+Quote Post
Alan`dala
mesaj 29th November 2006, 14:23
Mesaj #1084

Member

Data înscrierii: 12-April 05
ID membru: 34 565

QUOTE(vrajitoarea666 @ Nov 29 2006, 14:21) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...pai da... se practica des pe sp. intr-o forma sau alta. cu inghitit sau fara ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . cert este ca e oral

+Quote Post
mufa
mesaj 29th November 2006, 14:24
Mesaj #1085

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 12:01) *
Un moderator este rugat sa vina sa traga apa ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cu plăcere. Spune-mi doar cîte zile de suspend să-ți dau. (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
Diane
mesaj 29th November 2006, 14:26
Mesaj #1086

Active Member

Data înscrierii: 6-December 03
ID membru: 8 698

QUOTE(deea21c @ Nov 29 2006, 14:16) *
Daca nu te intereseaza dezvoltarea socio-culturala( ca de economie nu a vorbit nimeni- nu sunt platita ca sa fac sex oral, inca), nu inteleg de ce insisti sa amintesti cultura, reprezentata prin ramura sa- muzica- si sa incerci sa o folosesti ca argument. Ce se intampla in casa ta, este sub controlul tau. Nu mi se pare catusi de putin logic sa incerci sa controlezi targul pentru a-ti feri propria persoana de ceea ce tu consideri apucaturi deplasate.

Daca lumea in care traiesc impune modelul Pamela Anderson si valorile reprezentate de ea, eu simt nevoia sa ma apar. Am comentat mai pe larg intr-un alt posting al meu cum vad eu lucrurile. Nu poti spune ca moravurile lumii in care traiesti nu afecteaza viata personala.

+Quote Post
Manowar
mesaj 29th November 2006, 14:32
Mesaj #1087

Țăran capsat

QUOTE(sebulbus @ Nov 29 2006, 14:31) *
asta da raspuns de medic-cercetator care poate lucra la londra, paris si unde mai ziceai tu (IMG:style_emoticons/default/first.gif)

nu da vina pe ea, dom'le.
eu am talentul de a scoate tot ce-i mai bun la suprafata, dintr-o femeie simpatic de naiva.

+Quote Post
Diane
mesaj 29th November 2006, 14:35
Mesaj #1088

Active Member

QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 14:32) *
nu da vina pe ea, dom'le.
eu am talentul de a scoate tot ce-i mai bun la suprafata, dintr-o femeie simpatic de naiva.

Ai o parere foarte buna despre tine !

QUOTE(sebulbus @ Nov 29 2006, 14:31) *
asta da raspuns de medic-cercetator care poate lucra la londra, paris si unde mai ziceai tu (IMG:style_emoticons/default/first.gif)

Eu i-am raspuns de 3 ori pana acum civilizat. Se pare ca nu conteaza.

+Quote Post
mufa
mesaj 29th November 2006, 14:37
Mesaj #1089

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 14:35) *

Și de 100 de ori ca pe maidan.

+Quote Post
vrajitoarea666
mesaj 29th November 2006, 14:39
Mesaj #1090

Member

Data înscrierii: 11-April 06
Locație: Philadelphia
ID membru: 73 266

Intr-o lume a barbatilor e loc pentru toate optiunile femeilor. Stimam femeile care nu fac sex oral dar le cautam pe cele care fac.

+Quote Post
sebulbus
mesaj 29th November 2006, 14:44
Mesaj #1091

cereal killer

Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 915

QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 14:35) *

bun, ti-ai facut cunoscut punctul de vedere, esti in tabara minoritara in subiectul asta, acum ce mai vrei? in loc sa te retragi dupa ce ti-ai expus parerea stai si te zbati in ridicol/penibil/you name it aici incercand sa convertesti oamenii mai ceva ca martorii lu iehova.

ca si chestie, ai abia 33 de ani, nu esti o baba, e chiar asa greu de priceput ca obiceiurile se mai schimba? sunt sigur ca daca o intreb pe bunica-mea nu cred c-a stat deasupra de 2 ori toata viata, dar acum chestia asta nu ti se pare de neconceput, nu?

+Quote Post
Diane
mesaj 29th November 2006, 15:05
Mesaj #1092

Active Member

QUOTE(vrajitoarea666 @ Nov 29 2006, 14:39) *
Intr-o lume a barbatilor e loc pentru toate optiunile femeilor. Stimam femeile care nu fac sex oral dar le cautam pe cele care fac.

Mi se pare corect !

QUOTE(sebulbus @ Nov 29 2006, 14:44) *
bun, ti-ai facut cunoscut punctul de vedere, esti in tabara minoritara in subiectul asta, acum ce mai vrei? in loc sa te retragi dupa ce ti-ai expus parerea stai si te zbati in ridicol/penibil/you name it aici incercand sa convertesti oamenii mai ceva ca martorii lu iehova.

ca si chestie, ai abia 33 de ani, nu esti o baba, e chiar asa greu de priceput ca obiceiurile se mai schimba? sunt sigur ca daca o intreb pe bunica-mea nu cred c-a stat deasupra de 2 ori toata viata, dar acum chestia asta nu ti se pare de neconceput, nu?

Lumea e mai degradata decat mi-am putut eu imagina ! (IMG:style_emoticons/default/upset.gif) Pana si mufa este afectat de flagel ! Stii tu cum statea bunica ? De unde stii ? I-ai tinut lumanarea ? Bunici si bunici pe lumea asta, unele poate aveau imaginatia mai vie ! (IMG:style_emoticons/default/ack.gif)

Femeia este o fiinta foarte umila. Incep sa am o parere din ce in ce mai proasta despre ele. Din cate femei citesc acest topic, multe gandesc ca si mine. Dar nu vine una sa dea si ea un reply. Cred si eu ca-si umple gura cand ajunge acasa !

+Quote Post
Manowar
mesaj 29th November 2006, 15:06
Mesaj #1093

Țăran capsat

mufa, fiule, te voi arde pe rug pentru ca ai fost lovit de flagel.

ce preferi, sa marturisesti si sa fii rupt in 4 de camile sau sa-ti legam bolovanul de gat si sa te aruncam in rau, ca, de esti nevinovat, vei ramane la suprafata? ma rog, mai e si varianta in care te intepam cu acul inrosit, pana gasim locul unde te-a marcat diavolul, cand ti-ai vandut sufletul! Iata o intrebare care pune dileme serioase, nu asa, sex oral si alte chestii usuratice.

nu disperati, dragi tovarasi si _prietini_ , sfanta inchizitie este (si) aici , pentru a va salva sufletele, omusoru', genele etc.

+Quote Post
deea21c
mesaj 29th November 2006, 15:08
Mesaj #1094

Member

Data înscrierii: 31-August 05
Locație: bucuresti
ID membru: 45 600

QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 14:26) *
Daca lumea in care traiesc impune modelul Pamela Anderson si valorile reprezentate de ea, eu simt nevoia sa ma apar. Am comentat mai pe larg intr-un alt posting al meu cum vad eu lucrurile. Nu poti spune ca moravurile lumii in care traiesti nu afecteaza viata personala.

In ciuda filmuletului mediatizat intr-o vreme, nu de la Pamela Andreson am invatat sa inghit. Moravurile lumii in care traiesti iti afecteaza viata personala in masura in care esti dispus sa o accepti(exceptand cateva state cum ar fi Libia, Nigeria, Iran, unde lucrurile sunt discutabile). In Romania cred ca mai poti gasi inca un partener caruia sa nu ii placa sa i-o inghiti sau care macar sa accepte sa nu o faci nicodata.

+Quote Post
Diane
mesaj 29th November 2006, 15:08
Mesaj #1095

Active Member

QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 15:06) *
mufa, fiule, te voi arde pe rug pentru ca ai fost lovit de flagel.

ce preferi, sa marturisesti si sa fii rupt in 4 de camile sau sa-ti legam bolovanul de gat si sa te aruncam in rau, ca, de esti nevinovat, vei ramane la suprafata? ma rog, mai e si varianta in care te intepam cu acul inrosit, pana gasim locul unde te-a marcat diavolul, cand ti-ai vandut sufletul! Iata o intrebare care pune dileme serioase, nu asa, sex oral si alte chestii usuratice.

nu disperati, dragi tovarasi si _prietini_ , sfanta inchizitie este (si) aici , pentru a va salva sufletele, omusoru', genele etc.

Topic cu ateisti in partea cealalta !

+Quote Post
Manowar
mesaj 29th November 2006, 15:09
Mesaj #1096

Țăran capsat

QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 15:08) *
Topic cu ateisti in partea cealalta !

tu sa taci, pacatoaso! domnu' e peste tot, chiar si cand nu vrei, inclusiv gadilandu-te la omusor, care este!
bahahahhahaah.

s-a degradat lumea, care este si ea. hai sa-ti dai palme, incredibil pana una ajunge disperarea.

+Quote Post
Diane
Mesaj #1097

Active Member

QUOTE(deea21c @ Nov 29 2006, 15:08) *
In ciuda filmuletului mediatizat intr-o vreme, nu de la Pamela Andreson am invatat sa inghit. Moravurile lumii in care traiesti iti afecteaza viata personala in masura in care esti dispus sa o accepti(exceptand cateva state cum ar fi Libia, Nigeria, Iran, unde lucrurile sunt discutabile). In Romania cred ca mai poti gasi inca un partener caruia sa nu ii placa sa i-o inghiti sau care macar sa accepte sa nu o faci nicodata.

Pana acum a vrut Dumnezeu. Dar incep sa-mi fac serios probleme dupa ce am citit aici ! (IMG:style_emoticons/default/ewpu.gif)

+Quote Post
sebulbus
Mesaj #1098

cereal killer

Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 915

QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 15:05) *
Femeia este o fiinta foarte umila. Incep sa am o parere din ce in ce mai proasta despre ele. Din cate femei citesc acest topic, multe gandesc ca si mine. Dar nu vine una sa dea si ea un reply.

stii ce zic eu? fa un poll, raspunde anonim cine vrea si vezi cum stai. ca sa scapi de mania asta a persecutiei pe care o simt la tine.

si in continuare nu cred ca e treaba ta sa judeci ce fac alte femei sau sa te amesteci in treburile lor. (asta e un mod simpatic de naiv de a zice "da mai plimba ursu")

+Quote Post

62 V  « < 59 60 61 62 >
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:25
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia