|
  |
Sex Oral, pareri de la baieti & fete |
|
|
|
|
29th November 2006, 13:36
|
Senior Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

|
pai sa te lamuresc un pic, diane: dupa ce s-au puricat ultimele pagini pe principiul "viata si ocupatia userilor nu fac subiectul topicului", vii cu replica asta: QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 23:10)  Mai bine il provocam pe Manowar la un h2h ca sa ma lamureasca si pe mine cu ce se ocupa de-i asa laudaros si bine pozitionat in societate. Aici presimt ca se va lasa o plictiseala ingrozitoare ! (IMG: style_emoticons/default/yawn.gif) ok, atunci sa faca, sa nu ne plictisim (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 13:40
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 6-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 8 698

|
QUOTE(deea21c @ Nov 29 2006, 13:29)  Mai bat si campii acum, bata-ma vina sa ma bata! Iti inteleg acum puctul de vedere: te temi ca vor iesi curvele in strada si vor inghiti de mama-focului, in orice directie ai intoarce capul. Ai dreptate! Adica, "iesind insa in afara domiciliului, familia cu pricina devine creator de cultura, purtatoare de valori, impresii si judecati care se raspandesc in toata partile, polarizand si formand mentalitati". Si nu ne dorim ca moda inghititului sa fie in floare pe Calea Victoriei. Am inteles.
Daca-ti place sa pleci ca Pacala cu usa in spinare n-ai decat sa interpretezi asa ce am spus. Mie imi pari totusi mult mai isteata ! (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
QUOTE Pai tocmai, ca il inteleg, si ma oripilez cand vad ca pentru tine cultura inseamna practici sexuale...
Te oripilezi tu, dar te oripilezi deageaba !
QUOTE(mianna @ Nov 29 2006, 13:36)  pai sa te lamuresc un pic, diane: dupa ce s-au puricat ultimele pagini pe principiul "viata si ocupatia userilor nu fac subiectul topicului", vii cu replica asta: ok, atunci sa faca, sa nu ne plictisim (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Se vroia o doar replica impaciuitoare inainte de culcare !
QUOTE(mianna @ Nov 29 2006, 13:36)  pai sa te lamuresc un pic, diane: dupa ce s-au puricat ultimele pagini pe principiul "viata si ocupatia userilor nu fac subiectul topicului", vii cu replica asta: ok, atunci sa faca, sa nu ne plictisim (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Doua randuri de offtopic nu se compara cu jignirile lui de mahala. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 13:55
|
Member
Data înscrierii: 31-August 05
Locație: bucuresti
ID membru: 45 600

|
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 13:40)  Daca-ti place sa pleci ca Pacala cu usa in spinare n-ai decat sa interpretezi asa ce am spus. Mie imi pari totusi mult mai isteata ! (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) Te oripilezi tu, dar te oripilezi deageaba ! Se vroia o doar replica impaciuitoare inainte de culcare ! Doua randuri de offtopic nu se compara cu jignirile lui de mahala. Cum altfel ar fi trebuit sa le interpretez?!?!? Ca din toate replicile tale reiese acelasi lucru. Daca numai eu intelegeam asta, ma retrageam, dar vad ca toti vorbitorii nativi de limba romana ce s-au implicat in discutie au desprins acelasi inteles... Ma oripilez degeaba? Daca practicile sexuale erau vitale in dezvoltarea culturala a societatilor, ma intreb ce s-ar fi intamplat cu civilizatia elena sau cu cea romana, ale caror moravuri sunt discutabile chiar si astazi... In schimb imi amintesc de evul mediu si de aparatorii bunelor moravuri, dar mai putin de marile dezvoltari pe plan socio-cultural... Iar in privinta jignirilor(desi nu sunt de acord cu ele), ar trebui sa ti le asumi, tinand cont de faptul ca tu ai inceput sa le folosesti( si m-am saturat sa te citez).
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:03
|
Țăran capsat
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 24-November 04
ID membru: 26 213

|
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 13:40)  Daca-ti place sa pleci ca Pacala cu usa in spinare n-ai decat sa interpretezi asa ce am spus. Mie imi pari totusi mult mai isteata ! (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) Te oripilezi tu, dar te oripilezi deageaba ! Se vroia o doar replica impaciuitoare inainte de culcare ! Doua randuri de offtopic nu se compara cu jignirile lui de mahala. stfu. nu te-am jignit. daca-ti ziceam, de exemplu: "esti o vaca proasta si incompetenta, habar n-ai de diferenta intre omusor si omulet, da' esti medic cercetator, ce cercetezi, fa proasto, manualu' de anatomie din clasa a V-a, cand la tine sperma=muci=rahat, vita ordinara?" atunci intelegeam sa pretinzi ca te jignesc. da' asa, ti-am zis doar ca esti simpatic de naiva. simpatic de naiva cu spume. hai, mai chitaie putin dupa moderatorii aia pe care-i condamnai recent. dasteapto. mai si vii cu sfaturi competente....as I said, cry more nub.
Acest mesaj a fost modificat de Manowar: 29th November 2006, 14:04
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:04
|
Active Member

|
QUOTE(deea21c @ Nov 29 2006, 13:55)  Cum altfel ar fi trebuit sa le interpretez?!?!? Ca din toate replicile tale reiese acelasi lucru. Daca numai eu intelegeam asta, ma retrageam, dar vad ca toti vorbitorii nativi de limba romana ce s-au implicat in discutie au desprins acelasi inteles... Ma oripilez degeaba? Daca practicile sexuale erau vitale in dezvoltarea culturala a societatilor, ma intreb ce s-ar fi intamplat cu civilizatia elena sau cu cea romana, ale caror moravuri sunt discutabile chiar si astazi... In schimb imi amintesc de evul mediu si de aparatorii bunelor moravuri, dar mai putin de marile dezvoltari pe plan socio-cultural... Pe mine nu ma intereseaza dezvoltarea socio-economica, ma intereseaza sa nu-mi vina acasa barbatul cu apucaturi deplasate aflate in targ. QUOTE Iar in privinta jignirilor(desi nu sunt de acord cu ele), ar trebui sa ti le asumi, tinand cont de faptul ca tu ai inceput sa le folosesti( si m-am saturat sa te citez). N-am folosit atacuri la persoana nicaieri. Eu am criticat un tip de practica sexuala pe care il consider exagerat. E o foarte mare diferenta fata de ce si-a permis si i-a fost tolerat lui manowar. Dar fie cum spuneti voi !
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:10
|
Active Member

|
QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 14:03)  hai, mai chitaie putin dupa moderatorii aia pe care-i condamnai recent. dasteapto. mai si vii cu sfaturi competente....as I said, cry more nub.
Spectacolul "genialitatii" tale starneste intr-adevar plansul ! Eu ma intreb cat de proasta poate sa fie o femeie ca sa stea cu putzica unui geniu ca tine intre dinti, timp in care tu-i tii pumnul deasupra fetei. Asta trebuie sa fie culmea dragostei si exotismului in amor ! (IMG:style_emoticons/default/death.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:11
|
Țăran capsat

|
QUOTE(florina @ Nov 29 2006, 14:10)  de-a cata o fi. same crap.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:12
|
Member
Data înscrierii: 13-September 06
Locație: Micul Paris...sau ce a mai ramas din el
ID membru: 96 914

|
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 14:04)  N-am folosit atacuri la persoana nicaieri. Eu am criticat un tip de practica sexuala pe care il consider exagerat. E o foarte mare diferenta fata de ce si-a permis si i-a fost tolerat lui manowar. Dar fie cum spuneti voi ! ce vrei domne ... probabil ca are pile.... nu-l mai condamna .... fiecare e tare unde poate... sper sa nu-mi dispara postul... sper...
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:12
|
Țăran capsat

|
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 14:10)  Spectacolul "genialitatii" tale starneste intr-adevar plansul ! Eu ma intreb cat de proasta poate sa fie o femeie ca sa stea cu putzica unui geniu ca tine intre dinti, timp in care tu-i tii pumnul deasupra fetei. Asta trebuie sa fie culmea dragostei si exotismului in amor ! (IMG: style_emoticons/default/death.gif) aici ai dreptate. era simpatic de naiva si ea. rau. ma rog, nu chiar la nivelul tau...da' pe-aproape.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:13
|
Active Member

|
QUOTE habar n-ai de diferenta intre omusor si omulet, da' esti medic cercetator, ce cercetezi, fa proasto, manualu' de anatomie din clasa a V-a, cand la tine sperma=muci=rahat, vita ordinara?" atunci intelegeam sa pretinzi ca te jignesc. Ti-am dat un citat dintr-un dictionar sau nu mai vezi bine ?
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:15
|
Active Member
Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

|
QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 14:11)  de-a cata o fi. same crap. pai sa stii ca e o mare diferenta. in a VIIa iti faci buletin. esti prgatit de sex (IMG: http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/9.gif) diane, io cand nu mai stiu cu ce sa-l mai atac pe un tip, ma "iau" de putza lui mica, works every time (IMG: style_emoticons/default/kisstogether.gif) am pus in ghilimele ca sa nu credada parapluies (etc) ca o iau pe bune
Acest mesaj a fost modificat de florina: 29th November 2006, 14:17
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:16
|
Member

|
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 14:04)  Pe mine nu ma intereseaza dezvoltarea socio-economica, ma intereseaza sa nu-mi vina acasa barbatul cu apucaturi deplasate aflate in targ. N-am folosit atacuri la persoana nicaieri. Eu am criticat un tip de practica sexuala pe care il consider exagerat. E o foarte mare diferenta fata de ce si-a permis si i-a fost tolerat lui manowar. Dar fie cum spuneti voi ! Daca spun ca femeile care nu inghit sunt niste inapoiate frustrate, te simti jignita? Eu m-as simti...Si totusi nu este un atac la persoana. Nu ai criticat doar practica sexuala, ci ti-ai permis sa cataloghezi oamenii. Cum au mai spus si altii acum cateva pagini bune, daca spuneai ca ti se pare scarboasa imaginea spermei insirata pe fata tampa a unei femei( si mie) si ca tu refuzi sa faci asta, nimeni nu ar fi sarit in sus. Dar cand numesti un/o practicant/a cu toate apelativele de care ai abuzat...deznodamantul este sangeros. (IMG: style_emoticons/default/sleep.gif) Daca nu te intereseaza dezvoltarea socio-culturala( ca de economie nu a vorbit nimeni- nu sunt platita ca sa fac sex oral, inca), nu inteleg de ce insisti sa amintesti cultura, reprezentata prin ramura sa- muzica- si sa incerci sa o folosesti ca argument. Ce se intampla in casa ta, este sub controlul tau. Nu mi se pare catusi de putin logic sa incerci sa controlezi targul pentru a-ti feri propria persoana de ceea ce tu consideri apucaturi deplasate.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:18
|
Active Member

|
QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 14:12)  aici ai dreptate. era simpatic de naiva si ea. rau. ma rog, nu chiar la nivelul tau...da' pe-aproape. Mai mult de o toanta nu prea-ti permiti !
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:19
|
Țăran capsat

|
QUOTE(florina @ Nov 29 2006, 14:15)  pai sa stii ca e o mare diferenta. in a VIIa iti faci buletin. esti prgatit de sex (IMG: http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/9.gif) diane, io cand nu mai stiu cu ce sa-l mai atac pe un tip, ma iau de putza lui mica, works every time (IMG: style_emoticons/default/kisstogether.gif) la noi, buletinul se facea in a VIII-a, la 14 ani. da' in fine. eu , cand nu mai stiu cu ce sa dau intr-o tipa (nu mi s-a intamplat, da' sunt prevazator!!1) incetez. bine, eu m-as opri cu mult inainte sa ma fac de rahat pe plan personal si profesional, da' nu tre' sa procedeze toata lumea la fel.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:20
|
Member

|
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 14:13)  Ti-am dat un citat dintr-un dictionar sau nu mai vezi bine ? Nici in citatul tau si nici in dictionar nu aparea cu sensul pe care ai vrut sa il dai tu. Dar nu suntem la cutiuta cu greseli
Acest mesaj a fost modificat de deea21c: 29th November 2006, 14:21
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 14:21
|
Active Member
Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

|
QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 14:19)  la noi, buletinul se facea in a VIII-a, la 14 ani. da' in fine. sfarsitu la a VII-a inceputul la a VIII-a, same crap
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|