QUOTE(dacia @ Sep 26 2004, 13:30)
Defineste SEXUL NORMAL ?!
Nu vad rostul semnului de intrebare. Trecem peste. Sexul normal este cel care presupune penetrarea vaginului/anusului la homosexuali de catre un penis.
Sex oral este intr-adevar ceva special. Din pacate mentalitatea romanilor vis-a-vis de acest aspect la vietii sexuale lasa de dorit. Cand ii spui prietenei sa iti faca sex oral, parca ai injurat-o, desi, de cele mai multe ori chiar isi doreste asta. Unele nu vor sa faca pentru ca se mai gasesc "baieti inteligenti" care spun prietenilor/altora: "uite ma, asta mi-a s... p...". Asta e o dovada de lipsa de inteligenta, intelepciune, morala, ce vreti voi.
In ceea ce priveste cunilingus-ul, multi barbati simt ca se injosesc, daca il practica. Mie personal, nu imi creeaza nici o placere sa fac sex oral proetenei, dar cand vad ca ei ii place, de ce sa nu fac? Este vorba despre diversificarea si imbunatatirea vietii sexuale, care trebuie sa fie cat mai calitativa, astfel incat sa mearga relatia cat mai bine.
Din, pacate, repet, sunt destul de putine cazurile in care prietena (de regula) doreste si intelege sa vrea diversificarea despre care vorbeam. Sau, se intampla si asta, dar dupa luni bune, ani poate. Este trist, este o problema de prejudecati spun eu, de inhibitii, asta pentru ca asta e mediul in care ne-am nascut, dar care, din fericire, incepe sa se schimbe. Mda.. sex oral... misto.