QUOTE (comisarul @ Mar 23 2008, 12:11)

A zis careva "gay"?!?! La naiiiba! Acolo-i de mine! Unde sunt barbati frumosi, acolo sunt si eu, la naiba! Iiihihihi!
Cu drag, Mircica (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif)
Luna septembrie e plin de gay , si in restul sezonului sunt dar nu exagerat de mult . Dar oricum ei au cluburi separate de ex. Scadinavian Bar, Blue Train Music bar , pt. hetero Paradise si Superparadise. Inchirieri scutere si atv uri 20-25 euro pe zi in full sezon si inainte si dupa sunt locuri unde se poate gasi si de la 12 eu (scooter). Jeep uri de la 60 eu (suzuki vitara sau samurai ) daca vreti mai mare atunci bineinteles costa mai mult. In legatura cu restaurante un gyros 3 euro , dar isi foarte mici , la restaurant un meniu complet incepe de la 20-25 eu . Intrare in discoteci /cluburi 15-20 eu (este inclus ceva de baut) , la supermarketuri sunt preturi cat de cat acceptabile (bere la doza 1,5 eu
Cazare o pensiune mai bunicica daca nu ai facut rezervare printr-o agentie este pe la 100 eu / noapte ,
In rest insula este invadat de italieni
Sfaturi : sa aveti Visin la voi , ca cam tot timpul bate vantul si va sar ochi dupa 2 zile ,