Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Cine mai stie ce fac rockerii din Gradinita anilor '80-'90?
Stan P.
mesaj 27th February 2008, 18:47
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 3-October 06
ID membru: 100 448

Cine mai stie ce fac Lemmy, Kissu, Neamtu, Tancred, Bau, Andru, Scorilo, Preotu, Pasare, Shobi, Micutzu, Capra, Shozu, Tony Minciuna, Matias, Teonna, Bruno, Canaru, Nazi, Oache, Gorila, Sageata, Ciorba, Veo, Iris, Ristanga, Andy, Alex Andrei, Calin Rockeru, Pelie, Hoisan, Dan Punkeru, Popel, Mititelu, Sem, Rogy, Sorina, Bodo, Stetz, Sese, Bazdac, Klaus, Melcu Mare si Melcu Mic, Siciu, Papi, Cocarlea, Alejo, Ghiocu, Tataie, Marinu, Patratu etc etc etc?

O sa incep chiar eu, de altfel, referitor la cine stiu ce mai fac:

Bau s-a insurat, lucreaza la Primarie si e mare fan Rammstein. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lemmy, tata a 2 copii, si-a schimbat look-ul.
Pe Tancred il mai vedeam prin Comandante anul trecut, e bine mersi.
Iar pe Shobi in Barfly (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nazi si Oache sunt in Italia, de mult.
Veo lucreaza in presa si face filme de amatori.
Ciorba e ofiter in Jandarmerie!
Alex Andrei lucreaza tot in presa, e tatic de vreo 2 ani.
De Costica "Damigeana" si Liviu Hoisan nu mai zic, stim toti ca ei canta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ca si de Klaus, care face comert in piata Rosetti.
Melcu Mic e in State.
Nic Cocarlea... pe la radio, desigur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Daca va mai amintiti si de altii, adaugati-i cu spor.
Iar daca avem vreun raspuns si de la vreunul dintre ei... cu atat mai frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Stan P.: 27th February 2008, 19:03
Go to the top of the page

+Quote Post
MadMike.Mitza
mesaj 27th February 2008, 19:18
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 1-March 06
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 68 025

Iarta-mi nestiinta, dar cine sunt cei enumerati de tine? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Stan P.
mesaj 27th February 2008, 19:36
Mesaj #3

Junior

QUOTE (MadMike.Mitza @ Feb 27 2008, 19:18) *
Iarta-mi nestiinta, dar cine sunt cei enumerati de tine? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Sunt rockerii, punkerii, mai stiu si noi ce-om fi fost, care ne vedeam in Gradinita, Cina, Lido, Romana, BLS, concerte etc, pe vremea lui Ceausescu si in anii de dupa revolutie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunt doar curios ce s-a mai intamplat cu ei, cu noi, dupa mai bine de 15 ani de cand nu ne mai intalnim pe la bere...

+Quote Post
Stan P.
mesaj 27th February 2008, 20:12
Mesaj #4

Junior

Si stai ca mi-am mai amintit: Vali (care vindea casete), Florin, Flo & Olivia, Mircea & Florenta, Sid!!, Calin ala mare, Mihaelele (Roman si Enache), Simonelele, Calu Priest, Bonnie, Mike "Chinezu/Nasosu", Marius "Limuzina/Natasa", Eugen, Willy "Oaie", Gheorghe "Nestor", Mandela, Cooky si sora ei, Adi, Cristi Fuckeru, Varu, Oarca, Taunu, Dan & ceilalti din Voluntari...

Acest mesaj a fost modificat de Stan P.: 27th February 2008, 20:38

+Quote Post
Stan P.
mesaj 28th February 2008, 15:01
Mesaj #5

Junior

Se pare ca io centrez, io dau cu capu, ba mai strig si din galerie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))
In fine.
Iata o alta transha de rockeri ai acelor ani:

Sabin & Iulia (lucreaza in presa); Orlando, Silviu Alcool (tot alcoolist, lucreaza intr-un anticariat), Stick & Sarfutis, Adi Bere (stins prin '94), Tatiana, Sabina, Ani, Catalina (e fotograf in presa), Janine...

+Quote Post
pokkk
mesaj 10th March 2008, 13:07
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 23-March 07
ID membru: 158 397

QUOTE (Stan P. @ Feb 28 2008, 16:01) *
Se pare ca io centrez, io dau cu capu, ba mai strig si din galerie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))
In fine.
Iata o alta transha de rockeri ai acelor ani:

Sabin & Iulia (lucreaza in presa); Orlando, Silviu Alcool (tot alcoolist, lucreaza intr-un anticariat), Stick & Sarfutis, Adi Bere (stins prin '94), Tatiana, Sabina, Ani, Catalina (e fotograf in presa), Janine...

Buna, Eu sunt una din "Simone", cea bruneta, Bonny. hai sa mai zic eu ce mai stiu. Eu m-am pocait de vreo 5 ani, m-am casatorit tot de cam atati ani, tot cu un rocher,Butelie, care statea in bloc cu Pelie,am un baiat, sunt insarcinata cu al doilea copil. Simona Blonda..nu mai stiu nimic de ea. e la ea in targoviste si tot asa e cum o stiti cu totii. Silviu alcool si-a mai revenit, am inteles ca are o afacere cu cineva, l-am mai vazut odata si pe Ristanga, pletoooos, si impingea la un carucior cu un bebe.Pelie s-a insurat si el de vreun an. Orlando o duce bine, are un Harley. Calu Priest m-a sunat dupa vreo 10 ani, se pare ca e bine si el. De pastrat legatura, am pastrat cu Elena INXS si cu Corina pitica, de restul chiar ca nu mai stiu. Ma intereseaza sa aflu ceva de Stetu. imi puteti scrie pe plarsonn@yahoo.com, mi-ar face placere sa stiu ce mai faceti.

+Quote Post
Stan P.
mesaj 13th March 2008, 13:22
Mesaj #7

Junior

Felicitari, Bonny! Sa-ti traiasca. Eu sunt ala care ti-a pus porecla... daca nu ma insel. La concert la Skin Games si Jesus Jones, in 1990 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si iata un forum mai bogat pe aceeasi tema:
http://forum.computergames.ro/7-generalita...or-80-90-a.html

+Quote Post
Anunțuri noi
mesaj A minute ago
Mesaj #

Anunțuri publicate recent de forumiști >>

Grup: Bot

Vand/schimb bocanci Timberland noi
Preț: 180 RON
Timp rămas: 50 zile
Vand/schimb Racheta tenis Dunlop
Preț: 100 RON
Timp rămas: 121 zile
PROMOTIE DUAL SIM DUBAO K328 5 ZI...
Preț: 250 RON
Timp rămas: 22 zile
Vand Nikon D40 Kit
Preț: 1.000 RON
Timp rămas: 85 zile
   Anunțuri publicate recent de forumiști în secțiunea dedicată de anunțuri a Forumului Softpedia. Poți adăuga (gratuit) anunțurile tale chiar acum!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 9th February 2010 - 21:59
© 2001 - 2010 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia