Am si eu o experienta urata cu FIRST BIKE.Am luat o bicicleta eliptica ...cea mai scumpa din magazin sperand ca va face mai mult decat celelalte...magnetica...deci silentioasa;mare....rezistenta,piese robuste;stabila...si ma gandeam eu ,piesele chiar daca sunt mai slabe,la dimensiunile alea vor rezista cat de cat.
Am schimbat-o in prima saptamana...scartia...de te durea capul,da' sa mai dai din pedale.
Tipa din magazin(saraca incerca sa-mi vanda cea mai ieftina varianta!!!!!!)A schimbat bicicleta fara sa obiecteze.
Din diverse motive nu am folosit bicicleta cca 5-6 luni.Apoi am inceput sa o folosesc si eu si sotia....cca 1-;1-1/2 ore pe zi...dupa vreo luna se rupe axul de la pedala...precizez ca eu aveam sub 100 de kg(in prospect scria ca rezista la 120);dar o foloseam la maxim(rezistenta).Tipa de la megazin a zis ca nu stiu sa o folosesc...(oare cum se folosesc bicicletele???)
De aici ...ma dezgusta....Am dus bicicleta la magazin(era in garantie);dupa vreo luna ma suna ca a sosit bicicleta de la Brasov(acolo e serviceul).Ma duc ...mansoanele de pe maner erau rupte si la prima pedalare .....s-a blocat,nu mai mergea.....s-a urcat si tipul pe ea si incercand sa o urnesca..a rupt cred ceva in ea ca nu mai pute fi reglata....Am refuzat sa o primesc..de atunci sunt aproape 2 luni ...am mers si am facut ceva ..gargara..si au spus ca e ok si vine cu prima masina ......se pare ca prin Brasov nu se circula ,ca a trecut deja o saptamana si nu a "venit nici o masina" cu bicicleta mea...(IMG:
style_emoticons/default/tongue.gif)
Apropo de telefoane :Era un topic despre Nokia.Sunt bune....dar inaintea unui Nokia am avut o caramida de Alcatel (OTE)care la semnal se sterge cu Nokia (am un 1100)undeva..pe probate..am si acum telefonul,se joaca fetita cu el.Cea mai simpla proba...proba subsolului.Cu Alcatelul vorbeam aproape in orice zona;si am intrecut si telefoane de bani grei...Si credeti-ma am testat sa vad comparativ cu alte telefoane cum sta cu semnalul, ...concluzia...ce se numea mai demult ..telefon:era telefon.
Acum....Ce sa facem .....telefoanele nu sunt bune daca nu fac poze si nu a au radio si mp3...camerele foto sunt naspa daca nu filmeaza...camerele video nu sunt bune daca nu fac poze de calitate ..calculatorul e prost daca are multi ...giga si costa mult ..da' nu merge nici cat un PIII upgradat...de 3 mil....
Asta e...economia de piata...oare este si economie de..."firma"?daca da...unde? sa mergem si noi.