Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

17 V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce Sa Nu Iti Cumperi...
catalinmariescu
mesaj 19th August 2007, 13:45
Mesaj #217

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-October 05
Locație: Romania
ID membru: 49 321

NU CUMPARATI CAMERE VIDEO SONY DVX-700 SAU DVX-800,SUNT NISTE FALSURI ORDINARE ! (IMG:style_emoticons/default/bash.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
castoras
mesaj 24th August 2007, 16:15
Mesaj #218

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 28-December 06
ID membru: 119 494

subscriu la optinova!
nu luati lentile de contact de la ei, k e teroare. odata m-am si imbolnavit (nu stiu din ce cauza, dar am eu banuieli)
si tanti de acolo (mag obor) m-a si pacalit in sensul k nu a vrut sa -mi dea un recipient de pastrare k oglinda motivand k nu aveau in stoc. desigut initial mi se daduse unul normal, acasa citesc bonul, ma intorc, dau din umeri - nu era bun si ala? in fine dupa ceva scandal si 2 sapt de asteptare apare un recipeint EXACT ca cel de pe raft!
dar initial mi s-a spus k nu-l avusesera pt k era cel din promotie. nu mi-l puteau da pe cel din raft!

nu luati de la tipii astia!

P/S e o firma de optica la carfur orhideea, mult mai buna, lentile de contact cu 60 lei mai ieftine decat in rest!

+Quote Post
m3th0dman
mesaj 24th August 2007, 19:27
Mesaj #219

C2H5OH++;

Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-January 07
Locație: Napoca
ID membru: 121 789

QUOTE(KALOO @ Aug 13 2007, 18:13) *
Placi de baza ECS. Te poti trezi ca iti dispare placa de retea din BIOS si din Windows!!! Pana la urma mi-a aparut, nu stiu cum. Daca vrei sa faci OC iti da erori hardul pe SATA si tre sa reinstalezi apoi Windowsul. Placa video integrata duce doar frecventa de 60 Hz . Procesorul ti-l tine ocupat tot pe la 40-50% (CPU Usage) desi system idle iti arata ca nu lucreaza mai nimic (95).

Eu am PC cu placa de baza ECS, de 5 ani si nu am avut nici o problema. Intern am schimabat doar RAM-ii.

+Quote Post
wizardtm
mesaj 26th August 2007, 11:18
Mesaj #220

Junior

Data înscrierii: 20-June 05
Locație: Iasi
ID membru: 39 463

QUOTE(claudelll @ Jun 15 2006, 13:20) *
Bauturile racoritoare gen : (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) Coca Cola, (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) Pepsi etc... mai bine bei o apa plata, este cea mai buna. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Bafta.

nici apa plata nu e chiar minunata ... depinde de care cel putin ... am luat eu odata talea sau ceva de genu k nu aveau altceva si avea gust de medicamente (IMG:style_emoticons/default/puke.gif)

+Quote Post
pawn
mesaj 31st August 2007, 19:33
Mesaj #221

Junior

Data înscrierii: 5-April 06
ID membru: 72 461

Sa nu luati nimic, niciodata de la PC Zone ( http://www.pczone.ro/ ). Serviciu lent si sinistru de respingator (niste indivizi scarbosi, care se uita la tine de parca le-ai intrat in casa), si totul a pus capac luna trecuta, cand am luat o sursa de 8 cm care m-a tinut fix o saptamana (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
M-am dus cu ea la ei, si..."cand o fi gata o sa va sunam". Am mai trecut pe la ei azi...nu, n-are sens sa mai povestesc. EVITATI-I !

+Quote Post
ali3_1979
mesaj 9th September 2007, 19:40
Mesaj #222

Junior

Data înscrierii: 13-July 07
ID membru: 202 106

QUOTE(Adelle @ Sep 1 2005, 09:53) *
Mascara de la L'oreal...cele mai naspa si au si un pret fff mare.Mult mult mult mai bune sunt Kallos si sunt de 10 ori mai ieftine.

Incearca-l pe cel nou - Telescopic. Mie imi place foarte mult. Sunt la al treilea cumparat, ceea ce mi se intampla f rar, de obicei experimentez diverse firme. Kallos nu am folosit, asa ca nu le pot cumpara

+Quote Post
Darth-Claudiu
mesaj 10th September 2007, 10:42
Mesaj #223

Junior

Data înscrierii: 19-June 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 192 874

Nu recomand telefonul Sony Ericsson K810i.

Iata istoria telefonului meu dupa 9 luni:

Plusuri: camera foto excelenta + rezistenta fizica la utilizare intensiva
Minusuri: pierde semnalul f. usor, se intrerup convorbirile frecvent, bateria abia ma mai tine 6 ore (repet...eu si vorbesc mult)

Una peste alta...nu rupe gura targului decat pe partea de foto...insa un telefon se presupune ca ti-l iei in special pentru convorbiri...iar aici are o problema acest model.

+Quote Post
eddie91tm
mesaj 12th September 2007, 02:01
Mesaj #224

Active Member

Data înscrierii: 4-February 07
ID membru: 137 821

sony ericsson k300i e jalnic , cu toate ca a avut o viata linistita lispsita de socuri si factori nocivi s-a stricat de bunavoie din cauze necunoscute de mine exact cu 2 saptamani dupa exipirarea perioadei de garantie care a fost de 1 an .

+Quote Post
sfc
mesaj 15th September 2007, 01:12
Mesaj #225

Junior

Data înscrierii: 18-June 05
Locație: Baia-Mare
ID membru: 39 309

Am si eu o experienta urata cu FIRST BIKE.Am luat o bicicleta eliptica ...cea mai scumpa din magazin sperand ca va face mai mult decat celelalte...magnetica...deci silentioasa;mare....rezistenta,piese robuste;stabila...si ma gandeam eu ,piesele chiar daca sunt mai slabe,la dimensiunile alea vor rezista cat de cat.
Am schimbat-o in prima saptamana...scartia...de te durea capul,da' sa mai dai din pedale.
Tipa din magazin(saraca incerca sa-mi vanda cea mai ieftina varianta!!!!!!)A schimbat bicicleta fara sa obiecteze.
Din diverse motive nu am folosit bicicleta cca 5-6 luni.Apoi am inceput sa o folosesc si eu si sotia....cca 1-;1-1/2 ore pe zi...dupa vreo luna se rupe axul de la pedala...precizez ca eu aveam sub 100 de kg(in prospect scria ca rezista la 120);dar o foloseam la maxim(rezistenta).Tipa de la megazin a zis ca nu stiu sa o folosesc...(oare cum se folosesc bicicletele???)
De aici ...ma dezgusta....Am dus bicicleta la magazin(era in garantie);dupa vreo luna ma suna ca a sosit bicicleta de la Brasov(acolo e serviceul).Ma duc ...mansoanele de pe maner erau rupte si la prima pedalare .....s-a blocat,nu mai mergea.....s-a urcat si tipul pe ea si incercand sa o urnesca..a rupt cred ceva in ea ca nu mai pute fi reglata....Am refuzat sa o primesc..de atunci sunt aproape 2 luni ...am mers si am facut ceva ..gargara..si au spus ca e ok si vine cu prima masina ......se pare ca prin Brasov nu se circula ,ca a trecut deja o saptamana si nu a "venit nici o masina" cu bicicleta mea...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Apropo de telefoane :Era un topic despre Nokia.Sunt bune....dar inaintea unui Nokia am avut o caramida de Alcatel (OTE)care la semnal se sterge cu Nokia (am un 1100)undeva..pe probate..am si acum telefonul,se joaca fetita cu el.Cea mai simpla proba...proba subsolului.Cu Alcatelul vorbeam aproape in orice zona;si am intrecut si telefoane de bani grei...Si credeti-ma am testat sa vad comparativ cu alte telefoane cum sta cu semnalul, ...concluzia...ce se numea mai demult ..telefon:era telefon.
Acum....Ce sa facem .....telefoanele nu sunt bune daca nu fac poze si nu a au radio si mp3...camerele foto sunt naspa daca nu filmeaza...camerele video nu sunt bune daca nu fac poze de calitate ..calculatorul e prost daca are multi ...giga si costa mult ..da' nu merge nici cat un PIII upgradat...de 3 mil....
Asta e...economia de piata...oare este si economie de..."firma"?daca da...unde? sa mergem si noi.

+Quote Post
calinescubogdan
mesaj 15th September 2007, 12:21
Mesaj #226

Junior

Data înscrierii: 18-May 07
Locație: Iasi
ID membru: 181 171

QUOTE(Alice @ Sep 17 2004, 23:42) *
Orice produs de EdiMax & firme de genul acesta.

tin sa te contrazic am detinut o placa de retea wireless edimax care a stat 2 ani de zile scoasa afara pe geam in frig ploaie si ninsoare( invelita intr-o punga de plastic) si a mers perfect si chiar la o distanta de 100 si ceva de metri la viteza maxima .placa si acum este functionala

+Quote Post
cr1st1an
mesaj 17th September 2007, 15:20
Mesaj #227

Junior

Data înscrierii: 6-April 06
Locație: Timisoara
ID membru: 72 518

Internet de la UPC.
Intr-adevar aveam viteza pe care o spuneau ei dar doar pe web.
La p2p imi pusesera limitare si mergea groaznic ori eu nu vad pentru ce e nevoie de 4 mbps pentru a deschide o pagina web.
Si pe deasupra e si mai scump decat la altii.
Iar povestea cu prima luna gratis cand iti faci abonament e de-a dreptul ciudata.
Eu mi-am facut abonament la ei pe 28 ale lunii si am beneficiat de fapt doar de 3 zile gratuitate adica cat a mai ramas din luna.

+Quote Post
andrei_0
mesaj 17th September 2007, 17:49
Mesaj #228

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 15-February 06
Locație: Timisoara
ID membru: 66 247

Si eu am net de la UPC. Nu e limitare la p2p (si ma refer la torrents), dar din cauza ca banda e asimetrica (la upload ai 512Kbps) la download vei avea o viteza corespunzatoare cu cea de upload (depinde si cati seederi si leecheri sunt). Asa e gandit sistemul BitTorrent, cat dai, atata primesti. Detalii aici

+Quote Post
duculeana
mesaj 17th September 2007, 19:34
Mesaj #229

Geniu umil

Data înscrierii: 8-October 06
Locație: Eforie-Sud
ID membru: 101 375

Lapte Zuzu. S-a borsit cu o saptamana inainte de data expirarii.

+Quote Post
Doru-01
mesaj 17th September 2007, 19:39
Mesaj #230

Junior

Data înscrierii: 8-February 07
Locație: GALATI
ID membru: 139 821

QUOTE(duculeana @ Sep 17 2007, 20:34) *

Tie iti plac doar iaurturile danone nu-i asa ?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (nu am putut sa ma abtin,scuze)

+Quote Post
CFR
mesaj 17th September 2007, 19:43
Mesaj #231

Active Member

Locație: Patagonia :P
ID membru: 192 883

QUOTE(duculeana @ Sep 17 2007, 20:34) *

tot nu-mi schimb parerea despre danone (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) am la activ zeci de zuzu, milli si brenac si nu am avut probleme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
v3lsatis
mesaj 17th September 2007, 19:44
Mesaj #232

NO MA'AM member .

Data înscrierii: 19-December 04
Locație: IS
ID membru: 27 442

pai cine te pune sa cumperi de la lichidari de stoc ? (IMG:style_emoticons/default/thumbdown.gif)
normal ca orice produs este in stare de descompunere mai avansata aproape sa expire fata de unul proaspat.
btw, laptele zuzu e foarte bun (IMG:style_emoticons/default/proud.gif)

+Quote Post
rox
mesaj 17th September 2007, 19:49
Mesaj #233

prajitoare

Data înscrierii: 28-November 04
Locație: bucuresti
ID membru: 26 412

eu nu inteleg urmatorul aspect: cind cumpar o cutie de lapte, o consum in 3-4 zile maxim (de obicei o "rad" in 2 zile). voi cum procedati, cumparati, desfaceti cutia, beti 50 ml si apoi o puneti la frigider stiind ca are termen de valabilitate 3-4 sapt???? De asemenea, eu nu cumpar niciodata lapte dulce care are valabilitate mai putin de o sapt ( adica termenul la care expira e la mai putin de 7 zile de data la care cumpar), am eu o...chestie. La iaurt/sana/kefir/lapte batut nu am "chestia" asta.
deci?!? cit tineti fratilor o cutie de lapte in frigider? pina se strica???

QUOTE(CFR @ Sep 17 2007, 20:43) *
tot nu-mi schimb parerea despre danone (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) am la activ zeci de zuzu, milli si brenac si nu am avut probleme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

eu milli nu prea, da' zuzu/brenac/monor si mai ales campina si meggle....si n-am patit niciodata nimic.

Acest mesaj a fost modificat de rox: 17th September 2007, 19:50

+Quote Post
CFR
mesaj 17th September 2007, 19:52
Mesaj #234

Active Member

Locație: Patagonia :P
ID membru: 192 883

QUOTE(rox @ Sep 17 2007, 20:49) *
eu nu inteleg urmatorul aspect: cind cumpar o cutie de lapte, o consum in 3-4 zile maxim (de obicei o "rad" in 2 zile). voi cum procedati, cumparati, desfaceti cutia, beti 50 ml si apoi o puneti la frigider stiind ca are termen de valabilitate 3-4 sapt???? De asemenea, eu nu cumpar niciodata lapte dulce care are valabilitate mai putin de o sapt ( adica termenul la care expira e la mai putin de 7 zile de data la care cumpar), am eu o...chestie. La iaurt/sana/kefir/lapte batut nu am "chestia" asta.
deci?!? cit tineti fratilor o cutie de lapte in frigider? pina se strica???

eu o consum in maxim 2-3 zile(nu vreau sa am probleme) din momentu in care am deschis dopu. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
eu milli nu prea, da' zuzu/brenac/monor si mai ales campina si meggle....si n-am patit niciodata nimic.

milli am baut putin, iau cand nu mai gasesc zuzu sau brenac(ala cu vacute pe el). de danone nu ma ating (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Acest mesaj a fost modificat de CFR: 17th September 2007, 19:55

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

17 V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:10
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia