Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

17 V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce Sa Nu Iti Cumperi...
Ion_de_la_Raion
mesaj 13th June 2007, 13:19
Mesaj #181

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 28-August 05
Locație: Timisoara
ID membru: 45 290

QUOTE(Draqshorul @ May 14 2007, 20:24) [snapback]2833738[/snapback]
... nu inteleg :-??

pai e self-explanatory postul meu. adica am scris pe mai bine de 1000 de discuri estelle si au mers toate, nu a cazut niciunul. deci eu nu am plangeri asupra acestor discuri.
Go to the top of the page

+Quote Post
bufu6210
mesaj 18th June 2007, 21:35
Mesaj #182

Junior

Data înscrierii: 2-May 07
Locație: Romania
ID membru: 174 535

monitor samsung am si io de o carca de timp si nam avut nici un fel de problema cu el:P e adevarat k e pe plasma

+Quote Post
jonae
mesaj 17th July 2007, 19:38
Mesaj #183

Member

Data înscrierii: 27-April 04
ID membru: 15 290

Laptopuri ASUS. Am avut unu, inca il mai am dar este mai rau stricat decat dupa ce a venit din garantie (mai bine de 4 luni), si dupa spusele celor de la ASUS romania se comporta normal!

Deci eu spun si recomand NU la ASUS (la laptopuri deocamdata)

+Quote Post
Hordy
mesaj 22nd July 2007, 14:32
Mesaj #184

Member

Data înscrierii: 3-February 07
Locație: Bistrita - departe de mare
ID membru: 136 959

Nu cumparati femei de pe centura .... put naspa ... si dupa cateva minute incep sa urle de te ia dracu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Nicanor
mesaj 25th July 2007, 16:14
Mesaj #185

S t a l k e r

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-March 03
Locație: :: cetatea bucureshtilor ::
ID membru: 3 224

...placinte cu branza de pe gabroveni, langa niro, nu au nici macar traditionalul gris.

mancare de la "hai la masa".

mouse-uri A4 Tech, mp3 playere Teac, casti Teac.

+Quote Post
rich1974
mesaj 26th July 2007, 10:39
Mesaj #186

Active Member

Data înscrierii: 25-July 07
Locație: jud. olt
ID membru: 206 399

QUOTE(Draqshorul @ May 13 2007, 19:56) *
Amin pt DHS si Firstbike ... hai ca va mai zic si eu
Cd-urile estelle [doar pt ca sunt de 700 si nu de 702-703 x-(]
Super-Glue chinezesc [3 din 10 tuburi sunt goale si 2 din 10 au lipiciul intarit]

eu am o bicicleta dhs de 1.9 mil cumparata in 2003 si merge destul de bine. am facut cu ea si 70 km pe zi pe drumuri proaste. i-am strans butucul de 2 ori pana acum dar in rest nici o problema. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
rich1974
mesaj 26th July 2007, 11:24
Mesaj #187

Active Member

Data înscrierii: 25-July 07
Locație: jud. olt
ID membru: 206 399

sa nu va puna naiba sa puneti jgheaburi la case cu tiganii aia cu palarii mari! de ce? am avut o experienta foarte neplacuta! tata vorbit cu unii dar nu i -au spus pretul decat foarte vag. dupa ce au terminat treaba au cerut mult mai mult decat au spus initial si apoi a urmat o cearta si un scandal specific tiganesc. niciodata nu voi mai apela la asemenea servicii.

+Quote Post
daemon
mesaj 26th July 2007, 12:33
Mesaj #188

Member

Data înscrierii: 8-December 01
Locație: Targu-Mures
ID membru: 168

Asa ceva se poate intampla cu orice meseriasi, in special tiganii...

+Quote Post
jamesbond
mesaj 26th July 2007, 16:35
Mesaj #189

Member

Data înscrierii: 2-April 07
Locație: European Union
ID membru: 162 530

Telefoane mobile PANASONIC.
Eu am luat acum 2 ani un X100 de la Domo.Dupa 1 an a inceput sa nu mai tina bateria.Am cautat peste tot inclusiv la ei in magazine si nu au asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Recomand Nokia:gasesti oricand baterie pt orice model. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
senorita
mesaj 27th July 2007, 13:33
Mesaj #190

Junior

Data înscrierii: 12-July 07
Locație: Bucuresti - Capitala Europeana.. ce gluma buna :))
ID membru: 201 756

QUOTE(rich1974 @ Jul 26 2007, 12:24) *
sa nu va puna naiba sa puneti jgheaburi la case cu tiganii aia cu palarii mari! de ce? am avut o experienta foarte neplacuta! tata vorbit cu unii dar nu i -au spus pretul decat foarte vag. dupa ce au terminat treaba au cerut mult mai mult decat au spus initial si apoi a urmat o cearta si un scandal specific tiganesc. niciodata nu voi mai apela la asemenea servicii.

Si eu am o prietena care a patit exact la fel... sta la curte si si-a pus niste burlane... Neavand cine stie ce bani, a apelat la niste tigani care i-au promis treaba buna pe bani putini.. si canc colo au stat o gramada pana au terminat treaba, i-a si tinut toata ziua cu mancare si bautura si a costat-o aproape dublu decat i-au zis initial.
Bineinteles ca a urmat ditamai scandalul, dar tatal fetei, vazand ca nu o scoate la capat cu tiganii, s-a lasat pagubas si si-a descarcat nervii pe nevasta dupa aia, ca doar "ce ti-au trebuit tie burlane" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
senorita
mesaj 27th July 2007, 13:39
Mesaj #191

Junior

QUOTE(jamesbond @ Jul 26 2007, 17:35) *
Eu am luat acum 2 ani un X100 de la Domo.Dupa 1 an a inceput sa nu mai tina bateria.

Te-a tinut ceva! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
senorita
mesaj 27th July 2007, 13:46
Mesaj #192

Junior

QUOTE(rombaer @ Aug 8 2006, 18:02) *
Sa nu va mergeti la Lasermed in Dr. Taberei. Am fost azi la cabinet pe dr. taberei. E cel mai prost centru cabinet in bucuresti. Nici nu te baga in seama acolo. Fetele rade si sa uite la televizor. Dar nu are nimeni chef de munca. Am stat 45 de minute si nici nu am fost bagat in seama. Prost de tot. Langa miserie si jeg e si prostie acolo. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Si eu am patit-o... am avut unghie incarnata si am vrut sa o cauterizez frumos, fara urme, la LaserMed... si m-au operat de vreo 4 ori cu niste dureri groaznice, aproape pe viu ca nu faceau suficienta anestezie... (IMG:style_emoticons/default/down.gif)
Prima data intr-o sambata si m-au chemat miercuri la control, cand au repetat operatia pe motiv ca "mai trebui cauterizat". Apoi sambata iar la control, alta operatie si tot asa de 4 ori. Ultima data mi se spusese acelasi lucru.. sa vin la control si schimbat pansamentul. Dusa am fost, m-am oprit la grigore alexandrescu unde niste rezidenti lucrau cu foarfeci si instrumente pe care le dezinfectau intr-un mod original: in tavitele alea de inox turnau spirt, dadeau foc si "perpeleau" instrumentele, sa moara toti microbii de necaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Si uite asa am scapat de beleaua cu unghia. Am dat o gramada de bani la Lasermed, dar m-am convins ca nu intotdeauna daca dai un ban stii ca face (IMG:style_emoticons/default/bash.gif)

+Quote Post
shteck2k6
mesaj 31st July 2007, 09:38
Mesaj #193

Active Member

Data înscrierii: 19-October 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 103 682

QUOTE(preacher @ May 29 2006, 00:24) *
Stiu ca s-a mai spus, dar mai zic si eu odata:

Bicicleta de la DHS: totul, dar absolut totul este de cacao.

1. Mi se desumflau camerele la 20 de minute dupa ce le umflam (asta dupa vreo 20 de km de folosire a inceput); am verificat si camerele si cauciucurile si jentile - nimic care sa fie gaurit, sa scape aer sau sa intepe.
2. Jentile se descentreaza al naibii de usor.
3. Butucii se tocesc extrem de repede.

M-am dus la ASSport si mi le-au rezolvat pe cele de mai sus - foarte profesionisti baietii.

4. Schimbatoarele extrem de proaste, trebuie sa stai cu patentul pe ele sa schimbi + sistemul de schimbare din spate (nu stiu cum se numeste) care schimba prost si scartaie in draci de vreo 2 zile desi nu a atins niciodata apa.
5. Angrenajul de la pedale scartaie ca naiba si a inceput sa se si frece.
6. Amortizorul spate - si asta scartaie (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) !
7. Era sa incalec o Dacie care venea spre mine cu vreo 40-50 la ora pentru ca s-a slabit ghidonul; bine macar ca au tinut franele.

Asta e, sunt fraier ca nu m-am interesat inainte ce sa-mi iau; acum macar stiu! Treptat o sa schimb totul la ea.

Bicla de la First Bike: si-a luat var-miu, si e la fel de rahatita!

1. Filetul de la pedale (cel de pe cadru) este un pic mai mic decat cel de pe angrenajul pedalelor - din cauza asta ii mananca rulmentii (urmatorul termen e peste o luna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
2. Schimbatorul spate nu face niciodata ce i se spune.
3. I se misca mereu ghidonul, oricat ai strange.
4. Mai sunt si alte chestii, dar nu mai am chef de scris!

Bafta mare!

O.K.

Am o bicicleta DHS 2605B de vreo 3 luni, in care am facut vreo 1000 de km (cel putin). si nu are nimic (doar e prea grea-> are 16 kg si ma ridic cam greu pe o roata). Este echipata complet Shimano, si nu a avut nici o problema, si nici nu va avea. A costat 320 RON dintr-un complex comercial din Orhideea. Adevarul este ca am cautat sa fie fara suspensii, sa aiba jante duble, echipare Shimano, si cam atat. A... are si cauciucuri destul de late (26" x 2.35). Vitezele se schimba la click si acum dupa ce am mers muuult cu ea prin Bucuresti, am sarit borduri, etc. Nu e descentrata si nu are nici o problema. E tanc. Concluzie : Daca vreti o bicicleta de mers prin oras, care sa va tina mult, care sa fie antiglont, mai sariti o bordura, etc., puteti sa va luati linistit un DHS 2605B.

+Quote Post
jay333
mesaj 31st July 2007, 10:05
Mesaj #194

Beam me up, Scotty!

ID membru: 162 562

1) Masa la Azzuro in Drumul Taberei: am asteptat 30-45 minute pana a catadicsit un chlener sa ne intrebe ce cautam acolo si lasagna pentru junior era fierbinte la exterior si rece in interior. Ma intreb de cand o pastrau la "rece"? Plus limonada acra de ti se activeaza gastrita instantaneu.
2) Telefoane Samsung: z140 cumparat din Italia "la liber" dupa un an a inceput sa-si dea singur restart dupa cate o convorbire sau sa se inchida. Si o colega de serviciu are un Samsung (nu stiu ce model) si ii face asa inca de la inceput.

Acest mesaj a fost modificat de jay333: 31st July 2007, 10:06

+Quote Post
sabian
mesaj 2nd August 2007, 16:50
Mesaj #195

Active Member

Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

QUOTE(daemon @ Jul 26 2007, 13:33) *
Asa ceva se poate intampla cu orice meseriasi, in special tiganii...

Tiganii sint meseriasi doar la furat si la cintat.
Punct. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
sabian
mesaj 2nd August 2007, 16:51
Mesaj #196

Active Member

Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

QUOTE(jamesbond @ Jul 26 2007, 17:35) *
Eu am luat acum 2 ani un X100 de la Domo.Dupa 1 an a inceput sa nu mai tina bateria.Am cautat peste tot inclusiv la ei in magazine si nu au asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Recomand Nokia:gasesti oricand baterie pt orice model. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Stii ca in lume exista doar 2 tipuri de mobile: Nokia si.. restul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Nenea Zap
mesaj 2nd August 2007, 17:34
Mesaj #197

Zuperman

Data înscrierii: 10-April 06
Locație: Heaven
ID membru: 73 136

QUOTE(Nicanor @ Jul 25 2007, 17:14) *
mouse-uri A4 Tech

Am mouse wireless A4 Tech de vreo 2 ani si nu am nici o problema cu el . La fel si unul optic.

+Quote Post
jamesbond
mesaj 3rd August 2007, 13:18
Mesaj #198

Member

Locație: European Union
ID membru: 162 530

QUOTE(sabian @ Aug 2 2007, 17:51) *
Stii ca in lume exista doar 2 tipuri de mobile: Nokia si.. restul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Am realizat asta. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Prea tarziu insa...

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

17 V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 09:51
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia