QUOTE (KodrutZ @ Feb 2 2008, 20:24)

Mie imi place silvan ca e complet pe linga. Colegu', seria 9800Gx2 de la (i)NVIDIA vine in MARTIE, cel putin pentru martie e momentan aminata, iar 3870X2 e disponibila ACUM, iar pentru ~450USD in SUA, unde un 8800ULTRA, singura care o bate, e vreo 700USD, e o afacere foarte buna! Si cu asta am pus punct problemei asteia.
On topic...Spider, chiar merita sa arunci toti banii aia pentru un joc pe care il termini in 3-4 zile de jucat cite 3 ore? Acuma nah, nu zic nu, un Crossfire cu 2 HD3870X2-uri te-ar rezolva pentru ceva vreme...
guess who's back...
codrut, nu e doar pentru un singur joc. gandeste-te la ce jocuri vor aparea de acum incolo(Far Cry 2, GTA IV.etc) si la ce-am propus eu, cu un mic upgrade cred ca nu o sa stau sa plang pe langa el.
cat despre domnu' silviu(cred ca asa il cheama): topicu' asta se va inchide cand vei invata tu sa scrii, deci...
domnii moderatori, v-as ruga ca in loc sa inchideti topicul, mai bine stergeti posturile care nu-si au rostul(atat ale mele cat si ale celorlalti) si pentru care imi cer scuze-fata de voi si de persoanele care au venit cu sfaturi ontopic- pentru ca subiectul, desi unii nu il vad asa, este destul de interesant. ramane la alegerea dumneavoastra. va multumesc
Acest mesaj a fost modificat de SPreloaded: 2nd February 2008, 21:12