Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

6 V  « < 3 4 5 6 >  
Closed TopicStart new topic
> Cel mai tare system?, Sa vedem ce zice Crysis de asta?
Viktor1985
mesaj 2nd February 2008, 00:56
Mesaj #73

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 28-August 07
Locație: Constanta
ID membru: 220 055

Doamne... o gramada de aberatii si certuri fara folos pe topicul asta.. Sa ajuns iar la ATI vs Nvidia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
1. Sa iei un sistem doar pentru a juca un joc... e destul de...
2. Radeon 3870 x2 este momentan cea mai buna placa video de pe piata. Depaseste si Ultra.
3. x2u Nvidia Style va fi 2 x 8800 cu frecvente ceva mai mici deci nu se site (inca) cum se va compora pentru ca NU A APARUT.
4. Zicea cineva ca Ati nu a depasit,... nu va depasii .. bla bla bla Nvidia niciodata ... uitam cateva Radeon 9700 / 9800 / x19xx .. si actualul x2 dar ... in fine.
5. Zicea cineva ca Nvidia are nu stiu ce placa profesionala ... hmm Parca am auzit de seria Ati Fire GL
.............. putem continua la infinit cu argumente si contraargumente dar...

Acest mesaj a fost modificat de Viktor1985: 2nd February 2008, 00:57
Go to the top of the page

+Quote Post
Darth_Vader
mesaj 2nd February 2008, 01:16
Mesaj #74

Active Member

Data înscrierii: 12-November 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 108 576

Este clar ca cel care a facut topic-ul nici nu a avut vreodata intentia sa ia acel calculator, nici macar sa ia un calculator de nici un fel. Doar a cautat sa e bage aiurea in seama. Chiar ar trebui inchis topic-ul.

Acest mesaj a fost modificat de Darth_Vader: 2nd February 2008, 01:17

+Quote Post
RaduG
mesaj 2nd February 2008, 12:29
Mesaj #75

Tech support

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 11-October 06
Locație: Bucharest
ID membru: 101 908

QUOTE (Silvan14 @ Feb 1 2008, 14:20) *
m-am referit la toata seria 9800 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) din care poate alege singur ca e mai buna ca cea lansata de ati

ATI=scumpe si nu fac mare lucru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu cred ca tu nu stii mare lucru. Daca HD3850 este scump iar 8600gt care e cu un milion mai ieftina are raport calitate/pret mai bun eu iti cumpar doua.

+Quote Post
SpiderPhenom
mesaj 2nd February 2008, 12:34
Mesaj #76

Junior

Data înscrierii: 1-February 08
ID membru: 282 356

QUOTE (Darth_Vader @ Feb 2 2008, 01:16) *
Este clar ca cel care a facut topic-ul nici nu a avut vreodata intentia sa ia acel calculator, nici macar sa ia un calculator de nici un fel. Doar a cautat sa e bage aiurea in seama. Chiar ar trebui inchis topic-ul.

bai domnu "ala negru de respira greu", daca nu-ti convine topicu asta, atunci nu mai posta si da din tenesi pe la alte topicuri, cum ar fi "plantarea rasadurilor de varza", "cresterea melcilor", etc. mouse-ul e la tine

+Quote Post
cristyyo
mesaj 2nd February 2008, 12:39
Mesaj #77

Inspector Cristi

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 18-April 07
Locație: Ouagadougou
ID membru: 169 033

Inca nu s-a inchis?! (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
Aloo...Domnii moderatori.

+Quote Post
shiva
mesaj 2nd February 2008, 13:30
Mesaj #78

Nameless hero. Professional bug slayer.

Grup: Moderators
Data înscrierii: 6-October 03
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 6 999

QUOTE (cristyyo @ Feb 2 2008, 12:39) *
Inca nu s-a inchis?! (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
Aloo...Domnii moderatori.

S-a raportat si probabil se va inchide si se va da si ceva warn/ban.

Pana atunci ....daca monitorul meu super-extra-benga LG nu poate rezolutie mai mare de 1600x1050, ce naiba fac io cu un super-benga-extra calculator cu 1-2-3-...-10 placi video in SLI sau CrossFire care pot sa-mi asigure o rezolutie de 123456789x123456789 ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Ma repet, Crysis merge pe un Prescott HT 3GHz + 2Gb RAM + Sapphire HD2600XT cu setari high, inafara de shaders care-s pe medium. Pe orice configuratie superioara acesteia, super-fantasticul Crysis v-a merge brici, cu shaders pe high.

so ...live long and prosper (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
Darth_Vader
mesaj 2nd February 2008, 13:31
Mesaj #79

Active Member

QUOTE (SpiderPhenom @ Feb 2 2008, 12:34) *
bai domnu "ala negru de respira greu", daca nu-ti convine topicu asta, atunci nu mai posta si da din tenesi pe la alte topicuri, cum ar fi "plantarea rasadurilor de varza", "cresterea melcilor", etc. mouse-ul e la tine

Bai copilule, dute si uitate la JETIX-ul tau!!! Nu mai scrieti pe topicul asta, ca faceti exact ce vrea copilasul ala, sa il bagam in seama. Ce vrei sa ne demonstrezi, cat esti de "inteligent". Trebuie sa ii intelegem pe astia mai tineri, cand abereaza asa. Radiatia de la Cernobal isi spune cuvantul. Este tragic.
QUOTE (shiva @ Feb 2 2008, 13:30) *
so ...live long and prosper (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Corect. Deci domnilor moderatori, "beam this topic in space"

Acest mesaj a fost modificat de Darth_Vader: 2nd February 2008, 13:34

+Quote Post
SpiderPhenom
mesaj 2nd February 2008, 13:52
Mesaj #80

Junior

QUOTE (Darth_Vader @ Feb 2 2008, 13:31) *
Bai copilule, dute si uitate la JETIX-ul tau!!! Nu mai scrieti pe topicul asta, ca faceti exact ce vrea copilasul ala, sa il bagam in seama. Ce vrei sa ne demonstrezi, cat esti de "inteligent". Trebuie sa ii intelegem pe astia mai tineri, cand abereaza asa. Radiatia de la Cernobal isi spune cuvantul. Este tragic.

Corect. Deci domnilor moderatori, "beam this topic in space"

scuza-ma, prietene daca gresesc, dar nu cumva explozia de la Cernobal a fost prin '86, cam cu trei ani inainte sa te nasti tu? efectele se vad cu siguranta

Acest mesaj a fost modificat de SpiderPhenom: 2nd February 2008, 13:53

+Quote Post
Silvan14
mesaj 2nd February 2008, 14:00
Mesaj #81

Active Member

Data înscrierii: 12-April 07
Locație: In Bucuresti prima pe Stanga
ID membru: 166 285

1.daca ii raspundezi mai rau faceti
2.mai bine il lasati in pace sa vedeti ca o sa se simpte mai "ranit" decat atunci cand l-ati injura sau jigni
3.Hai frate nu e nici un moderator sa inchida acest topic si sa ii dea un (IMG:style_emoticons/default/ban.gif) ca nu face altceva decat sa ne jigneasca
4.pun pariu ca spider(man)phenom asta nare mai mult de 10 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif)
5.NU MAI POSTATI CA MAI RAU VA INERVATI!! .

+Quote Post
SpiderPhenom
mesaj 2nd February 2008, 14:48
Mesaj #82

Junior

QUOTE (Silvan14 @ Feb 2 2008, 14:00) *
1.daca ii raspundezi mai rau faceti
2.mai bine il lasati in pace sa vedeti ca o sa se simpte mai "ranit" decat atunci cand l-ati injura sau jigni
3.Hai frate nu e nici un moderator sa inchida acest topic si sa ii dea un (IMG:style_emoticons/default/ban.gif) ca nu face altceva decat sa ne jigneasca
4.pun pariu ca spider(man)phenom asta nare mai mult de 10 ani
5.NU MAI POSTATI CA MAI RAU VA INERVATI!! .

hai mah, nu mai dati reply-uri, ca mai rau il "inervati" pe baiatu asta, care la cum scrie nu cred ca a trecut de clasa I
totusi a stiut sa numere pana la 5 (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif)

Acest mesaj a fost modificat de SpiderPhenom: 2nd February 2008, 14:53

+Quote Post
Silvan14
mesaj 2nd February 2008, 14:53
Mesaj #83

Active Member

1. daca din tot ce am scris eu acolo tu ai gasit ceva neinregula atunci inseamna ca tu nai trecut de clasa I
2. eu de ce sa ma inervez? din cauza unui copil de 10 ani care-i atarna mucu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
SpiderPhenom
mesaj 2nd February 2008, 14:55
Mesaj #84

Junior

QUOTE (Silvan14 @ Feb 2 2008, 14:53) *
1. daca din tot ce am scris eu acolo tu ai gasit ceva neinregula atunci inseamna ca tu nai trecut de clasa I
2. eu de ce sa ma inervez? din cauza unui copil de 10 ani care-i atarna mucu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vorbesti ca un tocilar...cum mai e atmosfera prin pivnita?

+Quote Post
Darth_Vader
mesaj 2nd February 2008, 15:06
Mesaj #85

Active Member

Macar stie in ce an a explodat Cernobalul, e ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Oricum inca odata ai demonstrat ceva, cand ai luat literalmente ce am zis despre radiatia de la Cernobal. Si gata cu asta numai zic nimic.

+Quote Post
Silvan14
mesaj 2nd February 2008, 15:10
Mesaj #86

Active Member

cred ca ziso la plesneala ca o fi vreun stelist (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ps: chiar nu stiam de tehnica cu pivnita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vad ca tu esti mai "informat" .... ia zi cum e (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

-cu asta am pus PUNCT nu mai scriu nimic ........ sper la inregistrarea pe forum sa fie si un test de IQ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
RiCaDdO
mesaj 2nd February 2008, 16:33
Mesaj #87

Junior

Data înscrierii: 29-December 06
Locație: Barlibasoaia
ID membru: 119 945

ma da ignorati`l ma .... sa scrie si sa nu`i raspunda nimeni... sa vedem atunci cine gandeste si cine nu......

+Quote Post
SpiderPhenom
mesaj 2nd February 2008, 16:39
Mesaj #88

Junior

QUOTE (Silvan14 @ Feb 2 2008, 15:10) *
cred ca ziso la plesneala ca o fi vreun stelist (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ps: chiar nu stiam de tehnica cu pivnita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vad ca tu esti mai "informat" .... ia zi cum e (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

-cu asta am pus PUNCT nu mai scriu nimic ........ sper la inregistrarea pe forum sa fie si un test de IQ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

frate, ce sa zic! aici m-ati dat gata aman2. sunteti atat de "inteligenti" incat aproape mi s-a ars monituru asta... daca sunteti atat de sobrii, de ce va mai obositi sa-mi raspundeti? faza cu pivnita se pare ca nu prea ai inteles-o; nici nu ma asteptam... recunosc ca nu prea ma pricep la hardware si din cate am vazut nici tu nu prea... afirmatiile facute de tine cred ca sunt idei luate asa, pe sarite de prin revistele de profil si din ce ai mai citit pe google. cu scrisu' nu prea are rost sa-ti mai atrag atentia ca vad ca tu nu vezi nimic gresit(verisoara-mea e pe clasa a 4-a si scrie mai corect ca tine)...si fac pariu ca o sa mai dai un post dupa asta
ah, si darth vader...n-are rost sa-ti mai chinui neuronasul tau ala singuratic...ti-am zis eu ce topicuri ti se potrivesc

+Quote Post
celios
mesaj 2nd February 2008, 17:07
Mesaj #89

Junior

Data înscrierii: 16-July 07
ID membru: 202 801

SOBRII

Ar fi mai bine sa te mai potolesti cu astfel de afirmatii...
Ti se pare foarte corect cum ai scris "SOBRII" ???
In orice caz...daca tu chiar nu ai ce face in casa, fugi la un fotbal cu baietii de pe scara, ca e frumos afara.

Ar fi bun un ban...PERMANENT daca s-ar putea
Si app. cred ca am de doua ori varsta ta, dar nu conteaza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Silvan14
mesaj 2nd February 2008, 17:11
Mesaj #90

Active Member

-si cica nu stiu nimica de hardware ..........pai atunci daca nu stiam nimica de hardware nu stiam sa-mi fac un pc foarte bun in banii pe care i-am avut si nu stiam sa OC procu ...etc
-cum zice si celios mai bine ai invata tu sa scrii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ps:
"SOBRII"
-singular=sobru
-plural=sobri

Acest mesaj a fost modificat de Silvan14: 2nd February 2008, 17:32

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

6 V  « < 3 4 5 6 >
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 04:49
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia