Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

5 V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> rate la DOMO -FERITI-VA
zuzarel
mesaj 5th September 2004, 21:56
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 4-September 04
ID membru: 22 671

de ce ai ales BEKO ?? sunt turcesti si destul de zgomotoase, nu cine stie ce.....cu DOMO....alta "alegere" buna....
Go to the top of the page

+Quote Post
CUSTOMERCUS
mesaj 6th September 2004, 11:43
Mesaj #20

Junior

Data înscrierii: 6-January 04
Locație: acasa sau la servici
ID membru: 9 842

produsele sunt absolut ok,nu sunt deloc zgomotoase iar aici era in discutie relatia cu clientul a firmei domo si nu produsele.

+Quote Post
atreyu
mesaj 10th September 2004, 15:42
Mesaj #21

Junior

Data înscrierii: 20-July 04
ID membru: 20 179

Am cumparat si eu 2 produse de la Flanco in rate si mi-au trimis produsele dupa aproximativ o luna(fara exagerare) pe motiv ca nu au in stoc la magazinul unde am facut rata. Nu mai pun la socoteala ca am umblat de mi-au sarit capacele prin oras pt a cauta modelul dorit in magazinele lor.De produse sunt multumit, bine ca nu au fost si produse de Flanco ca sigur ma duceam la OPC .

+Quote Post
sp_attach_db
mesaj 21st September 2004, 10:48
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 20-June 04
ID membru: 18 709

QUOTE(zuzarel @ Sep 5 2004, 22:56)
de ce ai ales BEKO ?? sunt turcesti si destul de zgomotoase, nu cine stie ce.....cu DOMO....alta "alegere" buna....
*

Moshule ai grija ce spui .

Eu am masina de spalat si aragaz BEKO. Si nu am avur probleme pana acu. Masina e de 3 ani si bine mersi functzionehte ;-) fr. probleme. Aragazul e de 1,5 ani si e la fel.

Apropo de turcesti, un vanzator de la FLONCO ;-) care-si luase si el aragaz beko mi-a spus ca sunt fabricate in aceeasi uzina cu cele BOSH spre exemplu !!! Asha ca las-o balta moshulica !

Moshu (IMG:style_emoticons/default/raygun.gif)

Acest mesaj a fost modificat de sp_attach_db: 21st September 2004, 10:50

+Quote Post
CUSTOMERCUS
mesaj 21st September 2004, 16:58
Mesaj #23

Junior

(IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) nu discuta nimeni aici despre cit de bune sau nu sunt produsele.problema este nesimtirea celor angajati la domo si a celor care le sunt sefi care nu au bunul simt sa raspunda macar la nici o reclamatie trimisa pe mail la ei.

+Quote Post
mrproper
mesaj 21st September 2004, 20:23
Mesaj #24

C-C-COMBO BREAKER!!!

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-November 02
ID membru: 2 340

Asa este peste tot in lume.... In unele parti insa au inceput sa se laude cu magazine cu experti care ajuta clientii sa-si aleaga produsele si serviciile. Cand o sa ajung la 60 de ani, poate deschid eu unu ca la noi...

+Quote Post
add
mesaj 21st September 2004, 20:49
Mesaj #25

Senior Member

Data înscrierii: 9-September 03
Locație: Homepedia
ID membru: 6 199

QUOTE(sp_attach_db @ Sep 21 2004, 11:48)
Apropo de turcesti, un vanzator de la FLONCO ;-) care-si luase si el aragaz beko mi-a spus ca ....
*

daca te-a luat cu "am si eu fix produsul asta acasa " e clar...

+Quote Post
Toranaga
mesaj 22nd September 2004, 12:21
Mesaj #26

Junior

Grup: Validating
Data înscrierii: 4-August 03
Locație: Azeroth
ID membru: 5 274

QUOTE(FireEyes @ Sep 1 2004, 13:04)
Oarecum in tema...
Aceste lanturi de magazine au de recuperat sume ce ajung la peste 100 de miliarde de lei.Unii dintre noi au incercat, unii chiar au reusit sa dea tepe mai mari sau mai mici! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
*

și îți mai și permiți să te lauzi cu așa ceva. Ceva de genul iete bă, fraierii ăia care dau rate. Nu te așeza pe o ureche. Majoritatea contractelor au clauză de daune și de depășire nelimitată a penalităților. Așa că să nu vii aici să plângi că nu mai ai apartamentul sau mașina.

Cât despre mesajul inițial, dacă te-ai exprimat așa și la magazin eu te dădeam afară în șuturi și instruiam angajații să nu te mai servească în veci.

Vâd că cineva recomandă OPC-ul. De ce nu recomanzi poliția economică, garda financiară, RNC (că sigur au și site), primăria, sau direct cu o scrisoare la Președinte?

+Quote Post
vata_pa_batz
mesaj 22nd September 2004, 13:19
Mesaj #27

Active Member

Data înscrierii: 28-July 04
ID membru: 20 557

barvo Toranaga sama!!!! Bine spus!!!

@ sp attach db

Las-o moale "moshule" ca habar n-ai! Cine fabrica si Bosh si Beko are in total alte standarde de calitate pt. fiecare dintre clienti. In afara de asta mult mai important este cine dimensioneaza circuitele, cine proiecteaza partile mecanice, la ce fel de cerinte de longevitate, costuri etc. Beko nu e in aceeasi categorie de pret ca Bosch sau Siemens.

In afara de treaba asta in toate magazinele din lumea asta e la fel. Vinzatorii pot da impresia ca stiu numai unuia care e paralel cu problema. In realitate habar nu au, dar cel putin sint instruiti sa poata da raspunsuri la intrebari nu prea complicate. Cine are idee despre materie nu sta in spatele tejghelei ci proiecteaza!!
Singura diferenta e stilul de deservire iar aici daca ai ghinion atunci nimeresti oriunde in lume un timpit!

+Quote Post
Florinm
mesaj 23rd September 2004, 09:14
Mesaj #28

Junior

Data înscrierii: 14-September 04
Locație: Cluj
ID membru: 23 061

CUSTOMERCUS, e musai sa`mi exprim si eu parerea avand in vedere ca sunt clientul lor, am luat o masina Indesit in rate de la ei.

La partea de rate (Raiffeisen), s-au miscat super OK(in 15 minute am terminat dosarul), angajatele aveau 50 de ani dar erau super simpatice. Trebuia sa primesc a doua zi masina la ora 17:30, la ora 17:20 m-a sunat o tipa sa`mi spuna ca vor intarzia 30 de minute, la 18:00 au venit. Instalatorul a venit la 18:30, mi-a facut instructajul, a montat masina, mi`a lasat un numar de mobil in caz ca vreau sa o mut, chiar MI-AU MUTAT-O/INSTALAT-O GRATIS.

Chiar ma intrebam daca Flanco/Altex se comporta la fel, dupa ce am citit postul se pare ca nu

Nota 10 la Domo

P.S. Sunt din Cluj, daca are vreo relevanta.

+Quote Post
CUSTOMERCUS
mesaj 28th September 2004, 09:48
Mesaj #29

Junior

ce zici tu se intimpla poate in visele frumoase despre o servire civilizata.in buc angajatele nu au mai mult de 19 ani si sunt super proaste si fitoase.poate e altceva la cluj. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post
Florinm
mesaj 28th September 2004, 09:52
Mesaj #30

Junior

Data înscrierii: 14-September 04
Locație: Cluj
ID membru: 23 061

Customercus, ceea ce zic eu, mi s-a intamplat ... dupa cum bine explicam mai sus.

Atitudinea care ai explicat-o am intalnit`o si eu in Bucuresti, spre deosebire de Cluj, unde nu`i chiar atata nesimtire.

+Quote Post
CUSTOMERCUS
mesaj 27th October 2004, 15:49
Mesaj #31

Junior

(IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) E POSIBIL SA FIE SI ASA.

+Quote Post
Nesta
mesaj 9th December 2004, 22:24
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 21-November 04
ID membru: 26 072

Am fost recent la Flanco sa caut o masina de spalat; am ochit o Gorenje si am incercat sa aflu mai multe despre aceasta masina ca dau un pumn de bani pe ea; un plimbaret printre rafturi, angajat al firmei, m-a lamurit bustean; s-a apucat sa citeasca manualul cu instructiuni de folosire (de parca eu nu puteam face acelasi lucru!) scuzindu-se ca masinile au fost aduse recent si ca nu stie prea bine despre ce este vorba! (mintea: masina era acolo si in urma cu 2 saptamini!! intre timp am incercat sa o caut si pe net!). Nu este prima data cind acesti vinzatori nu se informeaza asupra produselor desi stau toata ziua printre ele; Ar trebui sa fie ,,asi'' , sa studieze manualele de instructiuni, sa caute pe net informatii despre produsele lor, astfel incit clientul sa plece lamurit!! In alte magazine alti angajati la fel de priceputi cautau sa ma lamureasca ca masini de spalat cu cuve de inox nu mai exista demult desi recent in ofertele lor luate de pe net erau masini Gorenje si Indesit cu astfel de cuve! Ce mai! Lipsa de profesionalism, dezinteres, nu situ ce-i cu ei , si-o freaca toata ziua printre rafturi si nu sunt in stare sa-ti dea o lamurire daca le pui intrebari mai tehnice! Iar chestia ca nu sunt platiti ,,nu tine'' Sa se lase de asta si sa se apuce de altceva! (daca s-or pricepe la altceva!!!)

+Quote Post
Alice
mesaj 9th December 2004, 22:58
Mesaj #33

Big Boobs

Data înscrierii: 5-December 02
Locație: Bucharest, Ro
ID membru: 2 515

ma, tu chiar ai tupeu... sa te vad pe tine cu cateva sute de electrocasnice, documentandu-te despre fiecare in parte pe internet, stiind-ule pe dinafara toate caracteristicile, si ce mai produce firma respectiva pe langa. un angajat se ocupa si de epilatoare, si de frigidere, si masini de spalat, etc.

vorbim de electrocasnice, nu de calculatoare. crede-ma ca eu am cautat cateva ore bune un model de cuptor si tot nu m-am lamurit deplin.

asta cu 5-6 mil/luna si cel putin 20 de produse noi pe saptamana.

deja la faza asta esti penibil.

scuzindu-se ca masinile au fost aduse recent si ca nu stie prea bine despre ce este vorba! (mintea: masina era acolo si in urma cu 2 saptamini!! intre timp am incercat sa o caut si pe net!).
Asa... deci tu ai INCERCAT sa cauti si nu ai gasit. bun. Si la tine 2 sapt inseamna mult timp, nu?

+Quote Post
Terrorwave
mesaj 9th December 2004, 22:59
Mesaj #34

Junior

Data înscrierii: 27-November 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 26 349

se pare ca se prefigureaza o concluzie.. buc VS ardeal.. (se stie cum e distribuita calitatea oamenilor, in fiecare dintre aceste "regiuni")

+Quote Post
UNIC
mesaj 10th December 2004, 09:42
Mesaj #35

Junior

Data înscrierii: 6-December 04
Locație: ROMANIA
ID membru: 26 798

SI ACUM HAI SA VA SPUN CEVA , ca sa ma injuratzi totzi!

de vina e CLIENTUL. care nu se documenteaza,
se imbulzeste ca fraierul de Paste si de Craciun si nici nu se uita la pret, ci intreaba tot timpul ca inconstientu : ce avetzi la oferta, ce e mai ieftin.

CLIENTUL nu are atitudine se comporta ca turma si accepta ce e prin magazine,
daca s-ar documenta si nu ar mai cumpara toate prostiile (ia auzi televizor Hyundai , se imbulzesc totzi ca cica au auzit de el - fraieri sunt aia de la BMW si Mercedes ca nu scot si ei televizoare si masini de spalat ca iar rupe la buza pe Beko si Whirpoool si etc.)

CLIENTUL da buzna ca un flacau de 19 ani la gagici si accepta toate sclipiciurile si facaturile pe care scrie made in Germany.
Clientu lasa ciocu mic cand o fatza de 19 ani cu fusta la fund ii spune ca programul s-a terminat. Clientu nu se prinde ca service-ul se face in alt oras si pana ii vine produsu inapoi sta si sufla in duda.

si acum CLIENTU o sa zica ca nu se documenteaza si face toate figurile astea pentru ca nu are bani, pai sa-i spun tot eu de ce nu are bani:
Clientu face motoru la masina lu vecinu pe o bere,
Clientu cand e student se duce si munceste pe la firme fantoma fara carte de munca, pe 2 milioane , ii face aluia treaba de zeci de milioane si e multumit ca are bani de buzunar (ca-l tzin parintzii pe mancare si bautura)
Clientu se duce si instaleaza Windows Piratat pe 500.000 lei si ii toarna si mp3-uri si jocuri
Clientu se duce si da mita la functionari
Clientu nu-si pune internetu acasa sa mi citeasca si el o stire
Clientu care vine si face un scandal monstru lucreaza si el la o firma si daca te duci la acea firma sa cumperi ceva sau cu o problema de service acolo E SI MAI RAU, acolo e totul varza !

nu-i asa Clientu?

(IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
UNIC
mesaj 10th December 2004, 09:59
Mesaj #36

Junior

Data înscrierii: 6-December 04
Locație: ROMANIA
ID membru: 26 798

si daca tot am vazut un post mai sus cu faza ca sa-i explice plimbaretzu dintre rafturi cum sta treaba cu cuptoru

pai ia du-te Clientu in Frantza (e vezi n-ai fost!) ca acolo nu vezi nici picior de vanzator, si in PLUS! pentru cei care stie sa scrie si sa citeasca: itzi faci singur certificatul de garantzie la raft te duci la casa si platesti! punct

da in RO, ne ducem la magazin ca la muzeu
intrebam vrute si nevrute, nu retzinem nimic

si avem pretentzia de la un angajat care : vinde, da relatii generale despre produse gen unde sunt unde e scris pretzu + cara marfa in/din/la magazie, descarca tiru cand vine marfa, sterge prafu (da n-am vazut atata praf in alta parte ca in Romanaia asta !)+ pazeste marfa sa nu fie zgariata, sa nu plece clientu cu butoanele de la combina, cu etichetele etc ca de aia e de fapt acolo printre rafturi! nu ca sa dea relatzii la clientzi

Ca daca ar fi altfel atzi vedea si dv. Raftu si Angajatu,
da ce pe strada vedetzi intersectia si lucratoru de la curatzenie?

de ce nu e egalitate?
vretzi respect - oferitzi respect
vretzi calitate oferitzi calitate

+Quote Post

5 V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 17:42
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia