|
Am facut timpenia sa vreau sa iau in rate un frigider BEKO si o masina de spalat BEKO care nu le avea nici o alta retea de electrocasnice.Si m-am dus eu in MALL la magazinul DOMO unde un tip amabil mi-a dat o adeverinta de rate la BCR.A doua zi am venit cu adeverinta completata si am vrut sa rezolv totul pe loc conform reclamelor platite cu bani grei pe toate posturile tv.A venit o tipa si a verificat dosarul si apoi alta si a verificat si ea apoi mi-au spus ca tipa care face dosare de rate pt bcr nu a venit inca la servici(era ora 16) .Va dati seama ,DOMO are cite o idioata anagajata pentru fiecare banca !!!(dosarele de rate sunt aproape identice la toate bancile)M-au apucat dracii si am plecat nervos in CORA unde era alt magazin DOMO.Acolo o alta desteapta mi-a zis ca nu fac rate ca softul pentru rate trebuie modificat si abia saptamina viitoare se va rezolva.Iar am innebunit si m-am dus la o filiala bcr care e in CORA,iar cei de acolo au venit cu mine la DOMO si au vorbit cu dobitoaca sa vin a doua zi sa fac dosarul de credit.Minunat ,dar a doua zi era alta fraiera care a verificat si ea dosarul si a zis ca nu e bun ca suma de pe cartea de munca nu corespunde cu cea de pe adeverinta.In pragul dementei m-am dus iar la bcr in CORA si am vorbit iar cu ei si au zis ca proasta nu a vazut ca pe cartea de munca am sporuri mari.Iar au mers cu mine la DOMO si au intervenit.Proasta s-a apucat de facut dosarul si NU STIA SA SCRIE LA PC!!!.Scria aiurea 3 cuvinte din 5.Dupa jumatate de ora de corecturi a reusit sa-mi faca o rata de 500000 in loc de 2200000 cit era normal.Sefii acestor handicapate oare stiu citi bani si clienti pierde firma lor din cauza prostiei si nepasarii fata de clienti????????In sfirsit ca o incununare a respectului fata de clienti al acestei firme mi-au spus ca dureaza O SAPTAMINA pina am un raspuns la dosarul de rate si inca 2 zile pina imi livreaza marfa care nu este in magazin ci in nu stiu ce depozit din Pipera.Astea sunt aventurile mele cu rate la DOMO si imi dau cuvintul ca totul este adevarat.Poate vede si cineva din conducerea minunatei firme DOMO acest post si imi da si mie o explicatie.
|