Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> REGULI importante

Va rugam sa CAUTATI inainte de a posta. Este posibil sa se fi scris deja despre problema pe care doriti sa o abordati. CITITI regulamentul forumului ! Daca doriti sa incepeti un thread despre o anumita scoala VA ROG sa incepeti denumirea thread-ului la modul: "Scoala X - Clasa Y - oras Z". In acest fel le va fi foarte usor colegilor sa va gaseasca thread-ul si sa posteze in acelasi loc. INTOTDEAUNA mentionati scoala, clasa/grupa si ORASUL. Va reamintim ca raspunderea asupra continutului posturilor apartine EXCLUSIV userilor !

2 V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> somn vs. invatat
dani.user
mesaj 31st January 2008, 16:39
Mesaj #19

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 24-February 07
ID membru: 146 987

Mnezo alea de la cambrigde nu expira.

Zalman da-mi te rog un exemplu unde se cer (si pentru ce) si altele fata de un CAE de la cambrigde, ca m-ai facut curios (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de dani.user: 31st January 2008, 16:42
Go to the top of the page

+Quote Post
zalman
mesaj 31st January 2008, 20:42
Mesaj #20

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 10-September 07
Locație: The Lab
ID membru: 224 566

scz..de fapt nu se cereau mai multe...my bad (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) k:
http://www.admissions.college.harvard.edu/...ests/index.html

Acest mesaj a fost modificat de zalman: 31st January 2008, 20:43

+Quote Post
zalman
mesaj 31st January 2008, 20:44
Mesaj #21

Junior

daca tot veni vorba de admiteri...din romania se pot face rost de cartile cu sub de la SAT?

Acest mesaj a fost modificat de zalman: 31st January 2008, 20:45

+Quote Post
Balalaika
mesaj 6th February 2008, 21:04
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 19-August 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 216 554

O...Good for you .Sa inteleg ca ai aspiratii inalte. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) .Personal iti recomand ceva:daca tu acuma,la varsta asta nu dormi alea 2 ore ...peste cativa ani o sa tragi de tine ca de un caine mort!Oboseala se acumuleaza in timp si pur si simplu n-o sa mai poti sa faci fata!In privinta olimpiadei:si o singura olimpiada e suficienta(asta daca exelezi in domeniu si ai siguranta ca mergi pana pe tara si chiar mai departe).Apropo,n-a zis nimeni ca trebuie sa ai 10 pe linie(gandeste-te cati oameni aplica pentru a intra la o asemenea facultate...si stai si te gadesti..."pai,atunci cum ii selecteaza?"Sunt toti cu 10 pe linie cu n olimpiade luate ,dar asta nu inseamna ca pot intra.Asa ca chill,relax,cu cat esti mai stresat cu atat mai rau .Nu te forta!Daca faci cu placere,sigur vei avea si rezultatele scontate!Oameni mai de graba apreciaza o persoana comunicativa,relaxata ,inteligenta si care se integreaza usor.

Daca totusi simti tu ca vrei sa iti sacrifici alea 2 ore de somn.....cum vrei.Dar ti-am zis,organismul tau peste cativa ani se resimte.Take care si succes!
(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
m3th0dman
mesaj 7th February 2008, 00:44
Mesaj #23

C2H5OH++;

Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-January 07
Locație: Napoca
ID membru: 121 789

QUOTE (dani.user @ Jan 31 2008, 16:39) *
Mnezo alea de la cambrigde nu expira.

Zalman da-mi te rog un exemplu unde se cer (si pentru ce) si altele fata de un CAE de la cambrigde, ca m-ai facut curios (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nu-s Zalman dar îți zic că în SUA CAE-ul sau alte examene ale British Council nu prea înseamnă nimic. Pentru asta există TOEFL.

+Quote Post
MateiA
mesaj 7th February 2008, 15:24
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 22-October 06
Locație: Micul Paris
ID membru: 104 258

Bre, eu deja m-am dezobisnuit de somn...dorm cam 5 ore pe noapte, trebuie sa invat la un car de materii si mai am si teste peste cele scolare: chestii gen ECDL, invatat limbaje programare, limbi straineze (ebgleza, italiana, in curand si suedeza)...asta e. Trbuie sa te organizezi...de obiecei, intr-o saptamana normala, mie imi raman vreo 4-5 ore libere pe care le petrec in parcuri, cu colegii, sau batand Bucurestiul in lung si lat, fotografiindu-l ca mod de relaxare.

Asta se intampla in cls a VIII-a, mai incolo ma astept sa fie si mai rau...dar, deh, asta e viata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
MadMike.Mitza
mesaj 7th February 2008, 15:45
Mesaj #25

Active Member

Data înscrierii: 1-March 06
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 68 025

QUOTE (MateiA @ Feb 7 2008, 15:24) *
Bre, eu deja m-am dezobisnuit de somn...dorm cam 5 ore pe noapte, trebuie sa invat la un car de materii si mai am si teste peste cele scolare: chestii gen ECDL, invatat limbaje programare, limbi straineze (ebgleza, italiana, in curand si suedeza)...asta e. Trbuie sa te organizezi...de obiecei, intr-o saptamana normala, mie imi raman vreo 4-5 ore libere pe care le petrec in parcuri, cu colegii, sau batand Bucurestiul in lung si lat, fotografiindu-l ca mod de relaxare.

Asta se intampla in cls a VIII-a, mai incolo ma astept sa fie si mai rau...dar, deh, asta e viata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Suedeza?! Ce naiba? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
einheld
mesaj 11th February 2008, 06:51
Mesaj #26

Junior

Data înscrierii: 2-February 08
ID membru: 282 992

Si mie imi place sa strabat Clujul prin weekenduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu e chiar asa mult de parcurs dar nu-i nimic.Oare-i normal ca eu am bacul si dorm 8-9 ore pe zi?

+Quote Post
Annny
mesaj 14th February 2008, 11:14
Mesaj #27

Active Member

Data înscrierii: 21-June 07
Locație: IASI
ID membru: 193 866

QUOTE (zalman @ Jan 27 2008, 11:23) *
ce credeti ca este mai util? 2 ore de somn...sau 2 ore de invatat cu oboseala...500 de neuroni in plus sau o lectie invatata perfect?

pareri si idei...

o ora somn/ o ora invatat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ai rezolvat dilema

+Quote Post
zalman
mesaj 14th February 2008, 11:22
Mesaj #28

Junior

QUOTE (Annny @ Feb 14 2008, 11:14) *
o ora somn/ o ora invatat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ai rezolvat dilema

daca totul s-ar rezolva asa de usor... (IMG:style_emoticons/default/eek.gif)

+Quote Post
zauberer_dan
mesaj 1st February 2009, 03:15
Mesaj #29

Junior

Data înscrierii: 1-February 09
ID membru: 414 668

Nu am citit chiar tot..., dar pot spune ca daca inveti pana la 3 dimineata si la 7 ai test nu o sa faci nimic, mai bine dormi. Trebuie sa gasesti o modalitate sa le faci pe amandoua, adica sa fi si odihnit si cu lectiile invatate. Daca nu esti odihnit nu faci nimic, treb sa fii atent si ce mananci in dimineata ex., nu prea sunt recomandate : ceafa de porc, mititeii, sau alte mancaruri grele. Necesarul de glucide pe ziua aceea ar fi de ajuns.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

2 V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 17:52
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia