|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
31st January 2008, 16:39
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 4 041 Data înscrierii: 24-February 07 ID membru: 146 987 |
Mnezo alea de la cambrigde nu expira. Zalman da-mi te rog un exemplu unde se cer (si pentru ce) si altele fata de un CAE de la cambrigde, ca m-ai facut curios (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acest mesaj a fost modificat de dani.user: 31st January 2008, 16:42 |
|
|
|
31st January 2008, 20:42
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 284 Data înscrierii: 10-September 07 Locație: The Lab ID membru: 224 566 |
Acest mesaj a fost modificat de zalman: 31st January 2008, 20:43 |
||
|
|
|||
31st January 2008, 20:44
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 284 Data înscrierii: 10-September 07 Locație: The Lab ID membru: 224 566 |
daca tot veni vorba de admiteri...din romania se pot face rost de cartile cu sub de la SAT?
Acest mesaj a fost modificat de zalman: 31st January 2008, 20:45 |
|
|
|
6th February 2008, 21:04
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 256 Data înscrierii: 19-August 07 Locație: Bucuresti ID membru: 216 554 |
O...Good for you .Sa inteleg ca ai aspiratii inalte. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) .Personal iti recomand ceva:daca tu acuma,la varsta asta nu dormi alea 2 ore ...peste cativa ani o sa tragi de tine ca de un caine mort!Oboseala se acumuleaza in timp si pur si simplu n-o sa mai poti sa faci fata!In privinta olimpiadei:si o singura olimpiada e suficienta(asta daca exelezi in domeniu si ai siguranta ca mergi pana pe tara si chiar mai departe).Apropo,n-a zis nimeni ca trebuie sa ai 10 pe linie(gandeste-te cati oameni aplica pentru a intra la o asemenea facultate...si stai si te gadesti..."pai,atunci cum ii selecteaza?"Sunt toti cu 10 pe linie cu n olimpiade luate ,dar asta nu inseamna ca pot intra.Asa ca chill,relax,cu cat esti mai stresat cu atat mai rau .Nu te forta!Daca faci cu placere,sigur vei avea si rezultatele scontate!Oameni mai de graba apreciaza o persoana comunicativa,relaxata ,inteligenta si care se integreaza usor.
Daca totusi simti tu ca vrei sa iti sacrifici alea 2 ore de somn.....cum vrei.Dar ti-am zis,organismul tau peste cativa ani se resimte.Take care si succes! (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) |
|
|
|
7th February 2008, 00:44
|
|
|
C2H5OH++; Grup: Moderators Mesaje: 3 582 Data înscrierii: 3-January 07 Locație: Napoca ID membru: 121 789 |
Mnezo alea de la cambrigde nu expira. Zalman da-mi te rog un exemplu unde se cer (si pentru ce) si altele fata de un CAE de la cambrigde, ca m-ai facut curios (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu-s Zalman dar îți zic că în SUA CAE-ul sau alte examene ale British Council nu prea înseamnă nimic. Pentru asta există TOEFL. |
|
|
|
7th February 2008, 15:24
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 416 Data înscrierii: 22-October 06 Locație: Micul Paris ID membru: 104 258 |
Bre, eu deja m-am dezobisnuit de somn...dorm cam 5 ore pe noapte, trebuie sa invat la un car de materii si mai am si teste peste cele scolare: chestii gen ECDL, invatat limbaje programare, limbi straineze (ebgleza, italiana, in curand si suedeza)...asta e. Trbuie sa te organizezi...de obiecei, intr-o saptamana normala, mie imi raman vreo 4-5 ore libere pe care le petrec in parcuri, cu colegii, sau batand Bucurestiul in lung si lat, fotografiindu-l ca mod de relaxare.
Asta se intampla in cls a VIII-a, mai incolo ma astept sa fie si mai rau...dar, deh, asta e viata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
7th February 2008, 15:45
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 668 Data înscrierii: 1-March 06 Locație: Cluj-Napoca ID membru: 68 025 |
|
||
|
|
|||
11th February 2008, 06:51
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 13 Data înscrierii: 2-February 08 ID membru: 282 992 |
Si mie imi place sa strabat Clujul prin weekenduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu e chiar asa mult de parcurs dar nu-i nimic.Oare-i normal ca eu am bacul si dorm 8-9 ore pe zi? |
|
|
|
14th February 2008, 11:14
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 217 Data înscrierii: 21-June 07 Locație: IASI ID membru: 193 866 |
ce credeti ca este mai util? 2 ore de somn...sau 2 ore de invatat cu oboseala...500 de neuroni in plus sau o lectie invatata perfect? pareri si idei... o ora somn/ o ora invatat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ai rezolvat dilema |
|
|
|
14th February 2008, 11:22
|
|
|
o ora somn/ o ora invatat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ai rezolvat dilema daca totul s-ar rezolva asa de usor... (IMG:style_emoticons/default/eek.gif) |
|
|
|
1st February 2009, 03:15
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 8 Data înscrierii: 1-February 09 ID membru: 414 668 |
Nu am citit chiar tot..., dar pot spune ca daca inveti pana la 3 dimineata si la 7 ai test nu o sa faci nimic, mai bine dormi. Trebuie sa gasesti o modalitate sa le faci pe amandoua, adica sa fi si odihnit si cu lectiile invatate. Daca nu esti odihnit nu faci nimic, treb sa fii atent si ce mananci in dimineata ex., nu prea sunt recomandate : ceafa de porc, mititeii, sau alte mancaruri grele. Necesarul de glucide pe ziua aceea ar fi de ajuns.
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 17:52 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |