|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
27th January 2008, 11:23
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 284 Data înscrierii: 10-September 07 Locație: The Lab ID membru: 224 566 |
ce credeti ca este mai util? 2 ore de somn...sau 2 ore de invatat cu oboseala...500 de neuroni in plus sau o lectie invatata perfect? pareri si idei... |
|
|
|
27th January 2008, 11:27
|
|||
|
Guru Member Grup: Moderators Mesaje: 16 479 Data înscrierii: 5-March 05 Locație: Bucuresti ID membru: 31 818 |
|
||
|
|
|||
27th January 2008, 15:24
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 284 Data înscrierii: 10-September 07 Locație: The Lab ID membru: 224 566 |
nu era vorba ca mi-e somn...sunt chiar odihnit...ma referam in general...merita sa pierzi timpul pentru a invata la toate materiile inutile...?..nu mai bine esti odihnit si faci ceea ce iti place?
|
|
|
|
27th January 2008, 15:40
|
|
|
Guru Member Grup: Moderators Mesaje: 16 479 Data înscrierii: 5-March 05 Locație: Bucuresti ID membru: 31 818 |
mai bine nu mai inveti la nimic...sa te odihnesti si mai bine...
|
|
|
|
27th January 2008, 16:57
|
|
|
AVAILABLE Grup: Moderators Mesaje: 4 737 Data înscrierii: 2-July 06 Locație: CLUJ ID membru: 84 692 |
nu era vorba ca mi-e somn...sunt chiar odihnit...ma referam in general...merita sa pierzi timpul pentru a invata la toate materiile inutile...?..nu mai bine esti odihnit si faci ceea ce iti place? dragul meu, din pacate in ziua de azi trebuie sa stii toate nimicurile ca sa ajungi cineva, adica oriunde ai merge, la orice facultate, mai inveti o gramada pe langa ceea ce vei folosi tu efectiv.Asa ca , daca vrei, poti dormi linistit, dar departe nu o sa ajungi |
|
|
|
27th January 2008, 18:15
|
|
|
C2H5OH++; Grup: Moderators Mesaje: 3 582 Data înscrierii: 3-January 07 Locație: Napoca ID membru: 121 789 |
Pentru a fi deștept nu e nevoie doar de un număr mare de neuroni, mai important este numărul de legături dintre ei, care cu siguranță nu se obțin prin somn ci punând creierul la muncă (nu la învățat chestii inutile).
În momentul de față dintre somn și învățat pentru școală în 98% din cazuri aleg somnul. |
|
|
|
27th January 2008, 23:29
|
|||
|
|
||
|
|
|||
28th January 2008, 07:51
|
|
|
AVAILABLE Grup: Moderators Mesaje: 4 737 Data înscrierii: 2-July 06 Locație: CLUJ ID membru: 84 692 |
poate am pus gresit intrebarea...nu ma refeream sa dormi toata ziua ca porcu` ci sa renunti la a invatat tot felul de PROSTII pe care nu o sa le folosesti in viata...nu vreau sa supar pe nimeni...de ex:istoria...sau logica...cu ce ma ajuta pe mine sa stiu ca acu-s 5000 de ani se luptau aia pana nu mai puteau si cadeau toti ? pai de exemplu tu nu inveti la istorie, in cele din urma ramai corigent, posibil repetent.Ce ai rezolvat cu asta?Un pui bun de somn? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
28th January 2008, 09:07
|
|
|
Rain Man. Grup: Senior Members Mesaje: 4 097 Data înscrierii: 14-April 07 Locație: Buchale City a.k.a Cloaca Maxima ID membru: 167 350 |
Chiar daca nu-ti convine trebuie sa inveti si "prostiile" alea. Daca nu, da-o dracului de scoala si ajungi miliardar. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
28th January 2008, 16:40
|
|
|
iar va zic...poate am pus gresti intrebarea...situatia mea este total opus de ce va inchipuiti...am intrat la cel mai bun liceu din jud si pe langa ca stau in fiecare zi pana la 3...mai sunt centrele de excelenta care inseamna 3 ore de munca...(+7 care le avem in fiecare zi)...invat pana imi sar capacele...fac engleza (pentru toate testele care trebuie sa le dau...cambrige...toefl..si care mai sunt)...matematica pentru SAT...iar informatica pantru performanta...pasiune...e...ca sa faci toate aceste lucruri la un nivel calitativ foarte ridicat necesita mult timp...si atunci vine intrebarea ...merita sa te stresezi pentru toate materiile doar ca sa ai o medie decenta????... (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) ...sau mai bine te implici in proiecte umanitare...faci performante la O ANUMITA materie(nu mai multe cum au majoritatea tendinta...hai sa merg la 6 olimpiade intr-un an si cand se uita la sfarstiul anului...poate ca a reusit sa obtina doar 1,2 mentiuni la jud...)... |
|
|
|
28th January 2008, 16:59
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 668 Data înscrierii: 1-March 06 Locație: Cluj-Napoca ID membru: 68 025 |
Cine te obliga sa mergi la n olimpiade? Cine te obliga sa dai examenele alea la engleza toate odata? Cine te obliga sa mergi la excelenta?
Daca le faci pe toate astea inseamna ca esti foarte bun si reusesti sa le faci pe toate. Daca e asa, iti urez succes in continuare. Din contra, daca simti ca nu mai poti mai lasa naibii unele dintre ele. Le faci pe toate si nu iti iese nici una bine, ori te concentrezi asupra uneia singure si o faci perfecta. Acest mesaj a fost modificat de MadMike.Mitza: 28th January 2008, 17:00 |
|
|
|
30th January 2008, 00:18
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 4 040 Data înscrierii: 24-February 07 ID membru: 146 987 |
Nu fugi dupa multe olimpiade ca nu o sa faci mare lucru la nicicare. 1-2 ajung.
La engleza pe langa cambrigde la ce iti mai trebuiesc restu? |
|
|
|
30th January 2008, 01:40
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 713 Data înscrierii: 6-March 06 Locație: in arms of undertow ID membru: 68 702 |
@zalman: performanta nu se face intr`un ANUMIT domeniu (adica: pescuim, ca poate prindem ceva), ci intr`un domeiu exact, pe care`l stii si asupra caruia ar trebui sa te concentrezi exclusiv, daca vrei sa faci ceva acolo. La ce dracu iti trebuie sase olimpiade, 3-4 atestate de limba engleza (care expira in doi ani, din cate stiu) si toate alea?
Alege`ti informatica, daca`ti place, iar la restul invata cat sa treci clasa. Mediile tale din liceu vor fi irelevante la 3 luni dupa absolvire. Si vezi ca istoria e inutila, logica nu e. |
|
|
|
30th January 2008, 16:25
|
|
|
@zalman: performanta nu se face intr`un ANUMIT domeniu (adica: pescuim, ca poate prindem ceva), ci intr`un domeiu exact, pe care`l stii si asupra caruia ar trebui sa te concentrezi exclusiv, daca vrei sa faci ceva acolo. La ce dracu iti trebuie sase olimpiade, 3-4 atestate de limba engleza (care expira in doi ani, din cate stiu) si toate alea? Alege`ti informatica, daca`ti place, iar la restul invata cat sa treci clasa. Mediile tale din liceu vor fi irelevante la 3 luni dupa absolvire. Si vezi ca istoria e inutila, logica nu e. in sf cineva care intelege... off topic:nu merg la 5-6 olimpiade...merg la 2(info+tic...si poate religie...pentru profa) insa ziceam ca am colegi care merg si nu rezolva nimic..(merg si la romana ,si la logica...si la istorie,si la biologie...) |
|
|
|
31st January 2008, 01:02
|
|
|
inventia a fost inventata de mine Grup: Senior Members Mesaje: 2 645 Data înscrierii: 13-August 07 Locație: Bistrita ID membru: 214 074 |
Pentru a fi deștept nu e nevoie doar de un număr mare de neuroni, mai important este numărul de legături dintre ei, care cu siguranță nu se obțin prin somn ci punând creierul la muncă (nu la învățat chestii inutile). În momentul de față dintre somn și învățat pentru școală în 98% din cazuri aleg somnul. Da .. .. bine zice omu' , sinapsele conteaza , dar de ce sa inveti toate aiurelile in loc sa dormi ?? Eu unu as dormi , as invata numai la ce ma intereseaza si-mi place . |
|
|
|
31st January 2008, 12:40
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 4 040 Data înscrierii: 24-February 07 ID membru: 146 987 |
Tot nu ai raspuns pentru iti trebuiesc atatea atestate de engleza si nu iti ajunge unu singur si bun
|
|
|
|
31st January 2008, 15:21
|
|
|
pentru ca la unele se cer si altele pe langa cambridge (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
Acest mesaj a fost modificat de zalman: 31st January 2008, 15:21 |
|
|
|
31st January 2008, 15:28
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 713 Data înscrierii: 6-March 06 Locație: in arms of undertow ID membru: 68 702 |
Eh, daca ai bani si timp de ars, da`le pe toate. Sper doar sa`ti fie util macar unul, undeva, candva, inainte sa expire sau sa devina inutil.
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 17:09 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |