|
  |
Samsung D880 DuoS Dual SIM, Primul telefon mobil dual sim de marca. |
|
|
|
|
7th February 2008, 17:36
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 7-January 07
ID membru: 123 524

|
QUOTE (Bogdan_B @ Feb 7 2008, 13:44)  Sa ne lamureasca cineva care il are daca trebuie sau nu restartat atunci cand vrei sa faci un apel de pe celalat sim? Ca unele reviewuri de pe net spun ca trebuie restartat iar altele spun ca exista un buton pe lateral care face trecerea de la un sim la altul fara restart. Cum sta treaba pana la urma? Am primit telefonul de cateva zile. Nu trebuie decat sa apesi un buton (lateral stanga sus) si schimbarea cartelei de pe care suni are loc instantaneu. Cu alte cuvinte, daca vrei sa suni de pe Sim1 faci numarul si apesi tasta verde. Daca vrei sa suni de pe Sim2, faci numarul, apesi pe butonul lateral si apoi apesi tasta verde, astfel ca pentru a suna de pe Sim2 pirzi o secunda in plus fata de atunci cand suni de pe Sim1. In alta ordine de idei, nu am gasit optiunea prin care atunci cand esti vorbesti pe Sim1, cel care te suna pe Sim2 sa primeasca automat ton de ocupat. Dupa prima incarcare, telefonul m-a tinut 2 ore de convorbiri si 2 zile stand by in conditiile in care l-am mai si butonat putin ca sa ma obisnuiesc cu meniurile. In continuare nu gasesc incarcator de priza pentru prizele din Romania. Eu l-am primit cu incarcator pentru priza tip UK (Marea Britanie) si am cumparat un adaptor pentru prize romanesti (6 Ron), dar adaptorul + incarcatorul au o marime deranjanta. Nu gasesc nici incarcator pentru masina. Are cineva o solutie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
11th February 2008, 00:55
|
Junior
Data înscrierii: 3-October 03
Locație: Iasi
ID membru: 6 926

|
salut am achizitionat si eu acest telefon , pot zice ca e tot ce ai nevoie . nu cred ca-i lipseste ceva la acest telefon in afara faptului ca nua re blitz in rest e OK rugaminte mare..cine stie pe undeva un site cu jocuri ceva aplicatii sau TEME = teme teme ma intereseaza cel mai mult pls ziceti si voi pe privat sau aci mersi mult | |
|
|
|
|
|
|
|
|
11th February 2008, 01:47
|
Junior
Data înscrierii: 4-May 04
ID membru: 15 670

|
QUOTE (ldm76 @ Feb 7 2008, 17:36)  In alta ordine de idei, nu am gasit optiunea prin care atunci cand esti vorbesti pe Sim1, cel care te suna pe Sim2 sa primeasca automat ton de ocupat.
Dupa prima incarcare, telefonul m-a tinut 2 ore de convorbiri si 2 zile stand by in conditiile in care l-am mai si butonat putin ca sa ma obisnuiesc cu meniurile. de ce sa-i dea ton de ocupat ca sa te sune pe celalalt numar? asa e mai convenabil. cine foloseste cu 2 cartele de la operatori diferiti cum e cu mesajele apar ceva probleme fiind 2 centre de mesaje? cine foloseste cu handsfree bluetooth merge pe ambele? ca erau cateva cect tot dual sim care nu prea functionau ok cu al doilea sim pe bluetooth.
|
|
|
|
|
|
|
|
18th February 2008, 11:34
|
Junior
Data înscrierii: 6-June 05
Locație: Lat.N: 47.41, Long.E: 28.29
ID membru: 38 301

|
cand primesti un apel, iti arata din ce retea te apeleaza sau pe ce cartela te suna? sau si una si alta?multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st February 2008, 21:28
|
Junior

|
QUOTE (PaperBoyRo @ Feb 18 2008, 11:34)  cand primesti un apel, iti arata din ce retea te apeleaza sau pe ce cartela te suna? sau si una si alta?multumesc. Iti arata numarul de pe care esti sunat si cartela din telefonul tau pe care esti sunat (iti poti denumi cele 2 cartele cu 5 caractere - eu le-am spus orang si vodaf)
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd February 2008, 11:16
|
Active Member
Data înscrierii: 2-January 07
Locație: Transilvania
ID membru: 121 366

|
QUOTE (ldm76 @ Feb 4 2008, 14:43)  O intrebare pentru Azazel: Mi-am luat si eu unul astazi, dar l-am primit cu un incarcator ce are ștecherul pentru prize din Marea Britanie (UK). Am gasit rapid un adaptor pentru priza, dar sunt deranjat de marimea adaptorului plus a incarcatorului. Daca tu ai la el un incarcator normal (in sensul ca are partea de ștecher pentru prizele romanesti), imi poti spune te rog codul incarcatorului, ca sa mi-l pot comanda ? Apoi, stie cineva care este codul pentru incarcatorul de masina pentru acest telefon ? Cat tine bateria ? Multumesc. De unde l-ai cumparat (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ( magazin on-line sau pravalie gsm / supermarket )?
|
|
|
|
|
|
|
|
25th February 2008, 22:55
|
Junior
Data înscrierii: 8-June 06
ID membru: 81 055

|
am si eu un d880 de vreo 3 saptamani.Telefonul e in regula, pentru ce l-am luat isi face treaba.Vb cam 2 ore pe zi si ma tine aproape 2 zile.De laudat nu vreau sa il laud, am spus pentru ce la-m luat, am scapat de 2 telefoane si e bine... Acum bile negre: -sunetul de pe sim-ul default e ok.De pe cel de al doilea NU!Se aude destul de slab, iar daca esti in locuri mai galagioase nu intelegi nimic.Am citit pe alte formuri ca este vorba de doua procesoare si ca al doilea ar fi mai slabut.Am un cod cu care se intra in meniul secret al telefonului, de unde se pot ajusta ceva setari...insa fara un castig prea mare.Sa imi spuneti daca si voi aveti problemele astea cu el.... -cautarea in agenda se face extrem de greu.Apesi o litera, stai, apare, si apoi mai apesi rapid, mai stai pana apare..... -bateria mi se pare destul de slabuta.....nu stiu cum naiba chinezii care au facut primii dualsimurile pot pune baterii de 3200 maph si Samsung pune de 1200 sau cam asa ceva..... -mai am o problema cu cardul....am luat si un card de 1gb...sa fie.Daca pun de pe laptop o poza, o vede ca fisier dar nu o poate deschide, spune ca "format not recognized" desi e un banal jpg.....sa fie cardul de vina? -sunetul e destul de slabut....nu imi place cum suna....inainte am avut un E50 care avea un sunet de 100 de ori mai bun
cam atat ca nu il mai cumpara nimeni...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu sunt multumit de el si sper sa se rezolve si bug-urile de mai sus, astept pareri si de la alti posesori de D880
QUOTE (Teophileos @ Feb 22 2008, 12:16)  De unde l-ai cumparat (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ( magazin on-line sau pravalie gsm / supermarket )?
eu l-am luat de la un dealer vodafone din sibiu, cu factura si garantie cu tot ce trebuie..... | |
|
|
|
|
|
|
|
|
28th February 2008, 20:01
|
Active Member
Data înscrierii: 21-October 07
ID membru: 238 856

|
defapt asta e primul dual sim respectabil si de la o firma adevarata. Restul numai jafuri din boabe de orez lipite prin China.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2008, 14:29
|
Junior

|
Daca tot am inceput cu criticile ..., atunci: Eu am avut (inca mai am) un Nokia E50 si un Nokia 6233, pe care le-am inlocuit cu D880, primul meu telefon Samsung. Telefonul nu pare prea durabil - partea de slide are mici jocuri, butoanele sunt dintr-un plastic de mai proasta calitate decat la Nokia, scoate sunete ciudate. Asta se datoreaza probabil faptului ca telefonul a fost gandit pentru piete mai putin pretentioase decat UE. Cel mai deranjant lucru (sunt curios daca se intimpla si altora) este faptul ca deseori cand sun de pe sim 2 nu aud daca suna telefonul pe care il apelez, ci direct vocea celui ce raspunde sau mesageria lui vocala. De pe sim1 nu se intimpla asa ceva. Ecranul e bun dar cred ca la vara in lumina puternica voi avea probleme cu luminozitatea lui. Semnalul este mai slab decat la un Nokia. Si sunetul este mai slab, dar nu in mod deranjant. Nu am sesizat diferente de sunet intre cele 2 sim-uri. Parca mi-ar prinde bine si o alta tema decat cele 4 default (stie cineva unde gasesc si cum o instalez ?).
In rest, numai lucruri bune: bateria e mai buna decat la Nokia (ganditi-va ca sunt de fapt 2 tel cu o baterie, astfel ca daca un Nokia va tinea 2 zile, D880 ar trebui sa va tina doar o zi, dar pe mine ma tine 2 zile). Camera foto (pentru cine intereseaza) are 3mp si autofocus. Eu sunt foarte multumit de el pentru ca face treaba de telefon: suni, poti fi sunat, bateria tine 2 zile.
Pentru vpower: imi poti spune si mie codurile secrete despre care vorbesti si ce poti face cu ele ? Ai descoperit cum poti face ca atunci cand vorbesti pe Sim1 cel care te suna pe Sim2 sa primeasca automat ton de ocupat (la mine sim2 suna ca un apel in asteptare) ?
|
|
|
|
|
|
|
|
27th March 2008, 22:51
|
Junior
Data înscrierii: 27-March 08
ID membru: 307 664

|
De cateva zile mi-am cumparat si eu un D880 Duos. Asta pentru ca am doua abonamente. Mi se pare super chestia cu dual sim. Si nu trebuie inchis telefonul, ci doar un simplu buton care schimba reteaua (asta cand vrei sa dai telefon). Nu m-a interesat brizbrizurile care erau pe telefon. Si asta pt ca imi cumar un telefon ca sa vorbesc la el in principal. Ce pot spune ca intradevar sta prost la capitolul customization (teme, fundaluri, personalizare nr de agenda etc.). Sunetul nu este la fel de bun ca la alte telefoane care le-am avut (si sa nu radeti: Nokia 1110) sau pe care le-am vazut. Ma deranjeaza faptul ca aplicatiile JAVA au la dispozitie doar memoria partajata a telefonului (4 MB). Ma deranjeaza acest lucru pentru ca am card de 2 GB si degeaba. Cardul il folosesti doar pentru muzica, poze, filme. Un stick la care mai si vorbesti. Problema si mai mare este ca jocurile JAVA ca fisiere singulare *.jar nu le pot instala (dar am descoperit un programel http://www.softpedia.com/get/Internet/Tele.../JADMaker.shtml care creaza un fisier .jad necesar instalarii). Daca exista o metoda de a creste capacitatea de stocare a aplicatiilor JAVA, sau folosirea cardului pentru acest lucru va rog sa postati pe forum. Multumesc. Inca mai caut site-uri cu teme dar nu prea gasesc decat pe samsungmobile.com. Daca stiti altele va rog postati pe forum. Singurul lucru care ma deranjeaza destul de tare este faptul ca, in agenda de numere, apesi o litera, astepti, apoi in sfarsit apare litera. Parca ai juca un Splinter Cell pe un P3 si pana tragi un glonte primesti 10 (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ) Pt Idm76> da, am incarcator pentru prize romanesti, si este chiar mai mic decat cele de la Nokia. Model : ATADS10EBE
|
|
|
|
|
|
|
|
9th April 2008, 10:53
|
Junior
Data înscrierii: 3-May 05
Locație: Bucuresti, Romania
ID membru: 35 904

|
|
|
|
|
|
|
|
|
14th April 2008, 14:35
|
ZA RUAIT MEMBER
Data înscrierii: 4-May 06
ID membru: 76 159

|
Ma cam bate si pe mine gandul la unul....momentan folosesc un CECT. Nu pot spune ca-s nemultumit de el, adica face exact ce ma asteptam sa faca. Mai da cate-o eroare....dar...nu-i foarte enervant. Ma enerveaza doar ca e din primele modele, care nu au BT si ...calitatea vocii este totusi slabuta. Asa ca, rog posesorii de DuoS, sa-mi spuna daca au incercat sa vada daca BT-ul merge pe ambele sim-uri, sau doar pe primul, cum am auzit ca e la CECT-ul cu BT. asta chiar m-ar interesa...am un car kit BT pe care as dori sa-l folosesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th April 2008, 10:49
|
Junior
Data înscrierii: 6-June 05
Locație: Lat.N: 47.41, Long.E: 28.29
ID membru: 38 301

|
cum sta la semnal? cum se aude in aglomeratie? multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
18th April 2008, 21:37
|
Junior
Data înscrierii: 18-April 08
ID membru: 316 416

|
cum se pot instala aplicatii javca mai mari de 500 de kb stie cineva?
|
|
|
|
|
|
|
|
27th April 2008, 19:32
|
Junior
Data înscrierii: 25-March 06
ID membru: 71 072

|
Vand samsung D880 dual sim impecabil ,folosit o sapt, la 800ron Bucuresti.Am pachetul complet la el adica cutie incarcator drivere telefonul cablu date etc. Detalii la tel : 0727393197 sau 0763120212
Acest mesaj a fost modificat de romeohit: 27th April 2008, 19:37
|
|
|
|
|
|
|
|
28th April 2008, 09:25
|
Junior
Data înscrierii: 15-December 01
Locație: Bucharest
ID membru: 301

|
Pentru cei care au acest model:
au putut instala: Opera Mini, Google Mail App, Sh Messenger si Yahoo Go!?
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|