|
  |
Samsung D880 DuoS Dual SIM, Primul telefon mobil dual sim de marca. |
|
|
|
|
25th January 2008, 20:28
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 3-November 07
Locație: Craiova
ID membru: 243 565

|
Samsung D880 DuoS este terminal de tip slider, care poate functiona cu 2 SIM-uri ale diferitilor operatori, sau poate suporta 2 numere de telefon diferite de la acelasi operator. Ambele cartele pot functiona simultan, pentru a receptiona sau efectua apeluri, sau pentru a primi/trimite SMS-uri.
samsung_dual_sim.JPG ( 35.74KB )
Număr de descărcări: 163Mai multe detalii aici.
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2008, 10:28
|
Junior

|
| Ce parere aveti ? Are cineva asa ceva ? | |
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2008, 10:34
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 20-September 03
Locație: Swwiiimmmiiinnnnpoolllll
ID membru: 6 555

|
General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 Announced 2007, October Status Available. Released 2007, December Size Dimensions 104 x 51 x 18.9 mm Weight 113 g Display Type TFT, 256K colors Size 240 x 320 pixels, 2.3 inches Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3 Customization Download, order now Vibration Yes Memory Phonebook 1000 entries, Photocall Call records 30 received, dialed and missed calls Card slot microSD (TransFlash), buy memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G No WLAN No Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP Infrared port No USB Yes, v2.0 Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes, order now Colors Black Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash - Dual SIM - Java MIDP 2.0 - MP3/AAC+/MPEG4 player - FM radio - Business card reader application - Document viewer - Voice memo - Built-in handsfree - TV out Battery Standard battery, Li-Ion 1200 mAh
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2008, 12:19
|
Active Member
Data înscrierii: 5-January 07
Locație: Sibiu (oras natal Dragasani)
ID membru: 122 515

|
QUOTE (Zazie @ Jan 27 2008, 10:34)  General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 Announced 2007, October Status Available. Released 2007, December Size Dimensions 104 x 51 x 18.9 mm Weight 113 g Display Type TFT, 256K colors .............................................. Tocmai ai reusit sa dai copy / paste este si asta o realizare (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) .
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2008, 12:25
|
Active Member

|
QUOTE (last @ Jan 27 2008, 10:28)  Ce parere aveti ? Are cineva asa ceva ? Nu am acest telefon din simplu motiv ca am decat un abonament si imi este suficient. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca aveam 2 abonamente cred ca imi cumparam unu mai mult ca sigur. Parerea mea este ca are un designe stilat si pe fisa tehnica sta foarte bine. Marele plus este avantajul ca poti sa ai 2 cartele active tot timpul si nu te mai cari cu 2 telefoane dupa tine (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2008, 12:32
|
Junior
Data înscrierii: 3-May 05
Locație: Bucuresti, Romania
ID membru: 35 904

|
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2008, 15:05
|
Active Member

|
QUOTE (stokarit_s @ Jan 27 2008, 12:19)  Tocmai ai reusit sa dai copy / paste este si asta o realizare (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) . Simteai nevoia sa fi destept, e? | |
Acest mesaj a fost modificat de Zazie: 27th January 2008, 15:06
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2008, 15:27
|
Active Member

|
QUOTE (Zazie @ Jan 27 2008, 15:05)  Simteai nevoia sa fi destept, e? Nu doar ti-am spus ce ai facut. Daca vroiai sa ai un post de calitate dadeai un copy/paste cu informatiile importante si apoi aprofundai si tu cu niste informati mai practice despre telefon(citeai un review bine prezentat si apoi scriai care sunt avantajele sau dezavantajele mai pe scurt ). In concluzie munceai si tu un pic inainte de a posta. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2008, 18:51
|
Active Member

|
QUOTE (stokarit_s @ Jan 27 2008, 15:27)  Nu doar ti-am spus ce ai facut. Daca vroiai sa ai un post de calitate dadeai un copy/paste cu informatiile importante si apoi aprofundai si tu cu niste informati mai practice despre telefon(citeai un review bine prezentat si apoi scriai care sunt avantajele sau dezavantajele mai pe scurt ). In concluzie munceai si tu un pic inainte de a posta. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc. E bine ca exista d'astia ca tine sa-mi spuna ce am facut.
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2008, 19:52
|
Active Member

|
QUOTE (Zazie @ Jan 27 2008, 19:51)  Multumesc. E bine ca exista d'astia ca tine sa-mi spuna ce am facut. Cu placere . Si vorbeste frumos (citez "exista d'astia ca tine" ) , eu nu am vorbit asa la adresa ta.
|
|
|
|
|
|
|
|
28th January 2008, 09:43
|
Active Member

|
QUOTE (stokarit_s @ Jan 27 2008, 19:52)  Cu placere . Si vorbeste frumos (citez "exista d'astia ca tine" ) , eu nu am vorbit asa la adresa ta. N-am cum. Astora care se tot baga in discutii doar sa atraga atentia asupra unor lucruri, le zic "d'astia" pentru ca se subantelege. De asemenea le mai zic si "Pepsi". Se agita mult si se baga in seama asemenea. In rest, poti sa si mori (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
28th January 2008, 12:12
|
Junior
Data înscrierii: 26-January 08
ID membru: 279 153

|
Am eu si sunt ff multumit de el. Este un Samsung slider, clasic, camera decenta spre buna (la lumina destul de puternica), iar faza cu 2 SIm uri e beton, ca am scapat de carat 2 tel-uri dupa mine.... Eu am folosit pana acum numai Nokia, mi-a luat un pic de timp sa ma obisnuiesc cu meniul si modul de lucru cu Samsung, dar per total e fff OK. Nota 8.5/10, dupa mine. Singura chestie care ma deranjeaza, cei de la Smasung sun vai de mama lor la customizare....nu pot pune theme (nici nu am gasit), si in general nu gasesti pe nicaieri softuri la fel de multe ptr un Samsung, ca si ptr. Sony Ericsson sau Nokia....
|
|
|
|
|
|
|
|
28th January 2008, 12:35
|
Active Member

|
QUOTE (Zazie @ Jan 28 2008, 09:43)  N-am cum. Astora care se tot baga in discutii doar sa atraga atentia asupra unor lucruri, le zic "d'astia" pentru ca se subantelege. De asemenea le mai zic si "Pepsi". Se agita mult si se baga in seama asemenea. In rest, poti sa si mori (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Ce glume seci faci (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) iati mai bine o carticica de specialitate ca sa mai pui si tu putin umor in ele. Nu mai nimerit eu sunt genul Coca-Cola (IMG: style_emoticons/default/roll2.gif) . Eu procedez in felul urmator cei care nu stiu sa vorbeasca decent si cu bun simt le dau ignor (acuma ai si tu ignor nu stau sa ma enervez degeaba pentru ca este mai bine sa fi calm si linistit traiesti mai mult este chiar testat lucrul asta). Pe mine cel putin nu ma mai intereseaza posturile tale.
Acest mesaj a fost modificat de stokarit_s: 28th January 2008, 12:36
|
|
|
|
|
|
|
|
29th January 2008, 18:50
|
Active Member

|
QUOTE (stokarit_s @ Jan 28 2008, 12:35)  Ce glume seci faci (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) iati mai bine o carticica de specialitate ca sa mai pui si tu putin umor in ele. Nu mai nimerit eu sunt genul Coca-Cola (IMG: style_emoticons/default/roll2.gif) . Eu procedez in felul urmator cei care nu stiu sa vorbeasca decent si cu bun simt le dau ignor (acuma ai si tu ignor nu stau sa ma enervez degeaba pentru ca este mai bine sa fi calm si linistit traiesti mai mult este chiar testat lucrul asta). Pe mine cel putin nu ma mai intereseaza posturile tale. costele, daca nu te intereseaza, de ce ai mai comentat primu meu post? te-ai simtit acidulat? hai ca esti simpatic. citeste-ma si mori
|
|
|
|
|
|
|
|
31st January 2008, 10:36
|
Junior
Data înscrierii: 6-June 05
Locație: Lat.N: 47.41, Long.E: 28.29
ID membru: 38 301

|
QUOTE (_azazel_ @ Jan 28 2008, 14:12)  Am eu si sunt ff multumit de el. Este un Samsung slider, clasic, camera decenta spre buna (la lumina destul de puternica), iar faza cu 2 SIm uri e beton, ca am scapat de carat 2 tel-uri dupa mine.... Eu am folosit pana acum numai Nokia, mi-a luat un pic de timp sa ma obisnuiesc cu meniul si modul de lucru cu Samsung, dar per total e fff OK. Nota 8.5/10, dupa mine. Singura chestie care ma deranjeaza, cei de la Smasung sun vai de mama lor la customizare....nu pot pune theme (nici nu am gasit), si in general nu gasesti pe nicaieri softuri la fel de multe ptr un Samsung, ca si ptr. Sony Ericsson sau Nokia.... multumesc pentru aceste informatii. as dori mai multe, te rog, despre "faza cu 2 simuri". ambele cartele sunt active in timp real? primesti sms pe ambele cartele? plus alte info bonus daca are... PS: rog un moderator sa stearga posturile nerelevante acestui topic
|
|
|
|
|
|
|
|
31st January 2008, 12:04
|
Junior

|
QUOTE (last @ Jan 25 2008, 20:28)  Samsung D880 DuoS este terminal de tip slider, care poate functiona cu 2 SIM-uri ale diferitilor operatori, sau poate suporta 2 numere de telefon diferite de la acelasi operator. Ambele cartele pot functiona simultan, pentru a receptiona sau efectua apeluri, sau pentru a primi/trimite SMS-uri. Camera foto de 3.2 MP.
|
|
|
|
|
|
|
|
4th February 2008, 14:43
|
Junior
Data înscrierii: 7-January 07
ID membru: 123 524

|
QUOTE (_azazel_ @ Jan 28 2008, 12:12)  Am eu si sunt ff multumit de el. Este un Samsung slider, clasic, camera decenta spre buna (la lumina destul de puternica), iar faza cu 2 SIm uri e beton, ca am scapat de carat 2 tel-uri dupa mine.... Eu am folosit pana acum numai Nokia, mi-a luat un pic de timp sa ma obisnuiesc cu meniul si modul de lucru cu Samsung, dar per total e fff OK. Nota 8.5/10, dupa mine. Singura chestie care ma deranjeaza, cei de la Smasung sun vai de mama lor la customizare....nu pot pune theme (nici nu am gasit), si in general nu gasesti pe nicaieri softuri la fel de multe ptr un Samsung, ca si ptr. Sony Ericsson sau Nokia.... O intrebare pentru Azazel: Mi-am luat si eu unul astazi, dar l-am primit cu un incarcator ce are ștecherul pentru prize din Marea Britanie (UK). Am gasit rapid un adaptor pentru priza, dar sunt deranjat de marimea adaptorului plus a incarcatorului. Daca tu ai la el un incarcator normal (in sensul ca are partea de ștecher pentru prizele romanesti), imi poti spune te rog codul incarcatorului, ca sa mi-l pot comanda ? Apoi, stie cineva care este codul pentru incarcatorul de masina pentru acest telefon ? Cat tine bateria ? Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
7th February 2008, 13:44
|
Junior
Data înscrierii: 23-December 05
Locație: Piatra Neamt
ID membru: 58 384

|
Sa ne lamureasca cineva care il are daca trebuie sau nu restartat atunci cand vrei sa faci un apel de pe celalat sim? Ca unele reviewuri de pe net spun ca trebuie restartat iar altele spun ca exista un buton pe lateral care face trecerea de la un sim la altul fara restart. Cum sta treaba pana la urma?
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|