Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Help cuptor microunde Hyundai
cosmin09
mesaj 22nd August 2004, 21:13
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 1-July 04
Locație: Bucharest
ID membru: 19 279

Salutare!
Am si eu un cuptor cu microunde Hyundai hmg 30lds acum cumparat si nu am si yo un manual de utilizare la el.Ma refer la faptu ca nu stiu cum sa folosesc si yo aparatu si cum sa gatesc la el....vreau si eu un manual de utilizare sa stiu cum sa prajesc un pui....cartofi prajiti....friptura etc etc cine poate sa ma ajute i-as ramane recunoscator.....merci
Go to the top of the page

+Quote Post
zuppy
mesaj 23rd August 2004, 09:11
Mesaj #2

elbonian

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 12-October 02
Locație: Bucharest, sort of
ID membru: 2 181

cred ca i-ai gresit numele, nu apare pe google.

+Quote Post
James
mesaj 23rd August 2004, 21:57
Mesaj #3

Member

Data înscrierii: 4-June 03
Locație: Timisoara
ID membru: 4 096

Ce fel de cuptor e ? Digital sau mecanic ?
Daca poti fa-i o poza.

+Quote Post
andreic
mesaj 2nd September 2004, 23:51
Mesaj #4

Guru Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 7-February 03
Locație: KN34AL
ID membru: 2 942

Am si eu un cuptor de 800W dar nu e marca suparata, digital.

Ce am observat pe scurt...

Friptura faci numai daca ai grill (rezistenta), deci nu pe microunde (al meu are)... pulpe fara ulei se pot gati bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Este ideal la pizza semipreparata, 5 min la 80% putere e beton.
Cartofi... nu prea ai cum sa-i faci... decat in combinatie cu grill... adica si microunde si grill... un fel de nature cu crusta... buni oricum.
E foarte util la dezghetat pulpe congelate etc... 1, 1 min 30 secunde la full power e de ajuns...
Altceva nu prea am facut cu el asa ca nu am inca experienta dar, am observat ca iti trebuie farfurii speciale transparente rf dar si cu rezistenta termica mare (400 grade etc...), pentru ca mancarea se incalzeste, farfuria nu in prima faza, asta produce condens pe ea, si fiind apa... aia preia energia, o transfera la farfurie si in final o sa se supraincalzeasca, se poate sparge daca e obisnuita sau crapata. Deci echipeaza-te cu farfurii speciale pentru microunde.

+Quote Post
LAURA
mesaj 26th October 2004, 14:23
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 26-October 04
ID membru: 24 881

QUOTE(Andrei Cioaca @ Sep 2 2004, 23:51)
Am si eu un cuptor de 800W dar nu e marca suparata, digital.
Ce am observat pe scurt...
Friptura faci numai daca ai grill (rezistenta), deci nu pe microunde (al meu are)... pulpe fara ulei se pot gati bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Este ideal la pizza semipreparata, 5 min la 80% putere e beton.
Cartofi... nu prea ai cum sa-i faci... decat in combinatie cu grill... adica si microunde si grill... un fel de nature cu crusta... buni oricum.
E foarte util la dezghetat pulpe congelate etc... 1, 1 min 30 secunde la full power e de ajuns...
Altceva nu prea am facut cu el asa ca nu am inca experienta dar, am observat ca iti trebuie farfurii speciale transparente rf dar si cu rezistenta termica mare (400 grade etc...), pentru ca mancarea se incalzeste, farfuria nu in prima faza, asta produce condens pe ea, si fiind apa... aia preia energia, o transfera la farfurie si in final o sa se supraincalzeasca, se poate sparge daca e obisnuita sau crapata. Deci echipeaza-te cu farfurii speciale pentru microunde.
*

+Quote Post
LAURA
mesaj 26th October 2004, 14:28
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 26-October 04
ID membru: 24 881

v-am vazut mai cunascatori si ma intreb poate ma ajuta si pe mine cineva
cu un raspuns:am un cuptor cu microunde Supra si am spart farfuria rotativa.unde as putea gasi alta???
multumesc frumos

+Quote Post
James
mesaj 26th October 2004, 22:41
Mesaj #7

Member

Data înscrierii: 4-June 03
Locație: Timisoara
ID membru: 4 096

Laura e cam greu sa gasesti farfurii pentru cuptoare cu microunde, si sunt foarte scumpe, undeva intre 600-800 k.
Daca gasesti undeva sa-mi spui si mie ca si eu caut asa ceva.
Succes!

+Quote Post
Courage
mesaj 27th October 2004, 13:27
Mesaj #8

Administrator

Grup: Admin
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: Bucuresti
ID membru: 2

Acum 2 luni am rezolvat problema unei farfurii sparte de cuptor cumparand una intinsa Luminarc.
Cred ca era pt scopuri decorative, insa isi face treaba... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:36
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia