|
  |
Care sunt cele mai "bune" femei?, oltence, ardelence,etc...din toate punctele de vedere |
|
|
|
|
29th November 2007, 10:22
|
Member
Grup: Members
Data înscrierii: 1-January 07
Locație: Varful dealului
ID membru: 120 783

|
Nu stiu daca ati observat, la Cronica Carcotasilor aduc posibile viitoare bebeluse, fete din toata tara. Si cele mai multe sunt frumusele foc. Ei, ce mi s-a parut interesant a fost ca vazandu-le asa, doua cate doua, poti face mai usor o comparatie intre frumusetea uneia cu a celeilalte. Am ajuns la concluzia ca exista un anumit gen de frumusete pentru o anumita zona a tarii. P.S. Am votat moldovencele, am una si mi-a demonstrat ca legenda e mai adevarata decat credeam. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2007, 10:30
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-January 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 129 804

|
QUOTE (El-Vis @ Nov 24 2007, 13:07)  Shol.. aaa, moldovencele sunt niste bagacioase si nesmimtite de nu-i adevarat, plus ca-s fff. usuratice (IMG: style_emoticons/default/puke.gif)
Man, moldovencele sunt mai usuratice decat celelalte din pricina saraciei.
Aveam colegi in armata care aminteau de ele, se mirau ca se intind imediat ptr o Cola.
Nu or fi chiar toate asa, dar...nu iese fum fara foc. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2007, 11:49
|
Active Member
Data înscrierii: 23-January 07
ID membru: 131 610

|
QUOTE (jihadu @ Nov 29 2007, 10:30)  Man, moldovencele sunt mai usuratice decat celelalte din pricina saraciei. In final ceva ce poate fi verificat statistic (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2007, 12:25
|
Custom title
Data înscrierii: 6-June 06
Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față
ID membru: 80 749

|
QUOTE (jihadu @ Nov 29 2007, 10:30)  Man, moldovencele sunt mai usuratice decat celelalte din pricina saraciei.
Aveam colegi in armata care aminteau de ele, se mirau ca se intind imediat ptr o Cola.
Nu or fi chiar toate asa, dar...nu iese fum fara foc. (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) sa-ti povestesc eu cu se cordeau pustoaicele pe o ciorba de burta in Vama Veche acum multi ani? nu conta zona din care veneau eu tot moldovencele am votat, desi am si acum pe retina o fosta ardeleanca si o fosta olteanca
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2007, 12:30
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
N-ați prea cunoscut dobrogence, nu? (IMG: style_emoticons/default/console.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2007, 12:52
|
Junior
Data înscrierii: 6-September 07
ID membru: 222 929

|
Am vizitat toata tara si fara nici o ezitare aleg moldovencele. Cum mi s-a rupt gatul in zona Bacau - Roman - Iasi nu mi s-a mai intamplat in nici o alta zona cu exceptia Bucurestiului unde probabil ca cel putin o parte din fete erau venite din alt oras.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2007, 13:39
|
Junior
Data înscrierii: 21-November 07
Locație: Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai
ID membru: 250 854

|
QUOTE (Teo77 @ Nov 29 2007, 12:52)  Am vizitat toata tara si fara nici o ezitare aleg moldovencele. Cum mi s-a rupt gatul in zona Bacau - Roman - Iasi nu mi s-a mai intamplat in nici o alta zona cu exceptia Bucurestiului unde probabil ca cel putin o parte din fete erau venite din alt oras.
E o chestie de gena , rasa. Moldovenii sunt mai blonzi, mai putin corciti cu turci si tigani decat locuitorii din celelalte regiuni ale tarii. Asta e ecsplicatia pt care moldovencele sunt cele mai frumoase si mai destepte. Si sunt mai putin materialiste, mai aplecate spre cariera
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2007, 14:35
|
Custom title
Data înscrierii: 6-June 06
Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față
ID membru: 80 749

|
QUOTE (mufă @ Nov 29 2007, 12:30)  N-ați prea cunoscut dobrogence, nu? (IMG: style_emoticons/default/console.gif) nu doar o lipoveaca ce m-a bagat sub masa cand eram prin liceu si m-am dus in delta (a scos untul din mine in pat, dar se poate si mai rau) (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2007, 14:49
|
Active Member
Data înscrierii: 23-January 07
ID membru: 131 610

|
QUOTE (bogdanpaul @ Nov 29 2007, 13:39)  moldovencele ... sunt mai putin materialiste, Ha (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2007, 11:08
|
Active Member
Data înscrierii: 14-February 05
Locație: de unde soarele rasare doar daca`l platesti...
ID membru: 30 678

|
QUOTE (mufă @ Nov 29 2007, 12:30)  N-ați prea cunoscut dobrogence, nu? (IMG: style_emoticons/default/console.gif) 90% zdrente
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2007, 13:00
|
Il Magnifico
Data înscrierii: 13-December 06
Locație: Dixie's land
ID membru: 116 013

|
QUOTE (zzangaboy @ Nov 30 2007, 11:08)  90% zdrente de ce crezi asta? (IMG: style_emoticons/default/nono.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2007, 13:02
|
Membru Senior
Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

|
eu din sondajul ăsta am înțeles un singur lucru și anume că 46,85% din cei care au votat sunt moldoveni (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Fr3ak: 30th November 2007, 13:03
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2007, 13:13
|
Il Magnifico

|
QUOTE (Fr3ak @ Nov 30 2007, 13:02)  eu din sondajul ăsta am înțeles un singur lucru și anume că 46,85% din cei care au votat sunt moldoveni (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) or fi si molodevni...important e ca femeile din acea zona sunt "bune"...pentru ei conteaza doar frumusetea. nu zic ca nu conteaza dar nu te casatoresti cu una doar ca e frumoasa, ca sa afli ca e proasta de impunge... (IMG: style_emoticons/default/thumbup.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2007, 13:30
|
Junior
Data înscrierii: 22-March 07
Locație: Brasov/Hunedoara/Timisoara
ID membru: 158 068

|
QUOTE (VipeR85 @ Nov 21 2007, 09:23)  deci moldovence frumoase....dar sunt ele bune la pat ,,,,, si sa ma contrazica careva daca nu-s unguroaicele dornice de iubire si nesatule uneori. Unguroaicele sunt cele mai bune femei (IMG: style_emoticons/default/thumbup.gif) . la foarte mica diferenta sunt moldovencele (IMG: style_emoticons/default/kisstogether.gif) ... Unguroaicele castiga prin prisma mea prin faptul ca sunt statornice si mult mai pasionale, cu toate ca sunt foarte "nesatule" (IMG: style_emoticons/default/inlove.gif) , moldovencele pe de alta parte sunt f bune la pat (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif) , cred ca e ceva instinctual, dar au carente de gospodine (IMG: style_emoticons/default/death.gif) , deci daca vreti sa va luati amanta ... luati-va moldoveanca... si daca vreti sotie ..luati unguroaica. sau pe amandoua daca aveti finante bune. PS sunt sociolog. (IMG: style_emoticons/default/notangel.gif)
Acest mesaj a fost modificat de AshBird: 30th November 2007, 13:31
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2007, 13:39
|
Junior
Data înscrierii: 21-November 07
Locație: Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai
ID membru: 250 854

|
QUOTE (AshBird @ Nov 30 2007, 13:30)  Unguroaicele sunt cele mai bune femei (IMG: style_emoticons/default/thumbup.gif) . la foarte mica diferenta sunt moldovencele (IMG: style_emoticons/default/kisstogether.gif) ... Unguroaicele castiga prin prisma mea prin faptul ca sunt statornice si mult mai pasionale, cu toate ca sunt foarte "nesatule" (IMG: style_emoticons/default/inlove.gif) , moldovencele pe de alta parte sunt f bune la pat (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif) , cred ca e ceva instinctual, dar au carente de gospodine (IMG: style_emoticons/default/death.gif) , deci daca vreti sa va luati amanta ... luati-va moldoveanca... si daca vreti sotie ..luati unguroaica. sau pe amandoua daca aveti finante bune. PS sunt sociolog. (IMG: style_emoticons/default/notangel.gif) Moldovencele au carente de gospodine? Mai studiaza prin cartile tale cu sociologia. Mergi in Dobrogea sau Oltenia si o sa vezi cum arata o casa, si apoi mergi la manastirile din nordul Moldovei, cazeaza-te la particulari, si o sa constati diferenta.
Acest mesaj a fost modificat de bogdanpaul: 30th November 2007, 13:39
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2007, 13:39
|
Junior
Data înscrierii: 10-April 07
Locație: Galati
ID membru: 165 484

|
QUOTE (VipeR85 @ Nov 30 2007, 13:13)  or fi si molodevni...important e ca femeile din acea zona sunt "bune"...pentru ei conteaza doar frumusetea. nu zic ca nu conteaza dar nu te casatoresti cu una doar ca e frumoasa, ca sa afli ca e proasta de impunge... (IMG: style_emoticons/default/thumbup.gif) Moldovencele nu numai ca sunt frumoase, dar sunt si iuti la minte (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2007, 13:55
|
Junior
Data înscrierii: 22-March 07
Locație: Brasov/Hunedoara/Timisoara
ID membru: 158 068

|
QUOTE (bogdanpaul @ Nov 30 2007, 13:39)  Moldovencele au carente de gospodine? Mai studiaza prin cartile tale cu sociologia. Mergi in Dobrogea sau Oltenia si o sa vezi cum arata o casa, si apoi mergi la manastirile din nordul Moldovei, cazeaza-te la particulari, si o sa constati diferenta. deci daca ai fi vazut le-am plasat pe moldovence pe locul 2. singura lor problema e ca datorita mediului au tendinta sa isi lepede bunele obiceiuri invatate atunci cand dau de bine. Adica iei o moldoveanca cuminte si buna ... care e foarte buna gospodina... dupa o perioada de timp se intampla ceva... ori se lehamiseste ori gaseste ceva mai bun sau mai incitant. ( e nativa chestia asta) si apoi si in Oltenia si Dobrogea sunt case particulare. tu te-ai cazat la cati particulari ? Majoritatea maicutelor din manastiri nu au cunoscut alta viata decat cea intru Domnul asa ca nu poti sa le faci etalon. de exemplu la francezi ... femeile in tinerete sunt foarte cuminti si frumoase.. dupa ce se casatoresc ele nu mai au grija de ele si de casa... prefera se traiasca bine si sa leneveasca ..(se ingrasa si majoritatea sunt casnice) aici se vobeste de generalisme nu de particularitati.
Acest mesaj a fost modificat de AshBird: 30th November 2007, 13:56
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2007, 14:10
|
Il Magnifico

|
QUOTE (bogdanpaul @ Nov 30 2007, 13:39)  Moldovencele au carente de gospodine? Mai studiaza prin cartile tale cu sociologia. Mergi in Dobrogea sau Oltenia si o sa vezi cum arata o casa, si apoi mergi la manastirile din nordul Moldovei, cazeaza-te la particulari, si o sa constati diferenta. din ce stiu eu, si da am fost in oltenia si chiar am stat acolo mai mult de cat am vrut eu...oameni harnici pentru ca ei chiar trebuie sa munceasca ca sa aibe ce sa manance. in moldova chiar n-am ajuns pana acum decat foarte putine tangente cu bacau-buzau
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|