Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

20 V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Care sunt cele mai "bune" femei?, oltence, ardelence,etc...din toate punctele de vedere
natia femeilor
care sunt cele mai "bune" ?
oltence [ 104 ] *22* [11.11%]
ardelence [ 128 ] *27* [13.68%]
moldovence [ 408 ] *87* [43.59%]
unguroaice din ardeal [ 103 ] *22* [11.00%]
rusoaice [ 122 ] *26* [13.03%]
altele [ 71 ] *15* [7.59%]
Total voturi: 936
Utilizatorii neautentificați nu pot vota 
T4Life
mesaj 11th April 2008, 16:51
Mesaj #163

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 11-April 08
ID membru: 313 613

Eu am votat Rusoaice!
Cred ca cele mai frumoase sunt rusoaicele si moldovencele...Dar cred ca sunt si cele mai usuratice!
Dupa aceea frumoase mai sunt si cele din Ardeal...Peste tot sunt femei frumoase...Bani sa ai... (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
VipeR85
mesaj 11th April 2008, 16:54
Mesaj #164

Il Magnifico

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-December 06
Locație: Dixie's land
ID membru: 116 013

QUOTE (T4Life @ Apr 11 2008, 17:51) *
Eu am votat Rusoaice!
Cred ca cele mai frumoase sunt rusoaicele si moldovencele...Dar cred ca sunt si cele mai usuratice!
Dupa aceea frumoase mai sunt si cele din Ardeal...Peste tot sunt femei frumoase...Bani sa ai... (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)

(IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) pe asta cu banii n-o mai stiam...credeam ca e de ajuns sa fi frumos si inteligent si sa o ai mare. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
T4Life
mesaj 11th April 2008, 17:44
Mesaj #165

Junior

Data înscrierii: 11-April 08
ID membru: 313 613

QUOTE (VipeR85 @ Apr 11 2008, 16:54) *
credeam ca e de ajuns sa fi frumos si inteligent si sa o ai mare. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Si asta ca sa o ai mare e adevarata dar si daca ai bani poti agata pe oricine!
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Parerea mea...

+Quote Post
w3bmaster
mesaj 11th April 2008, 18:12
Mesaj #166

Junior

Data înscrierii: 29-March 06
Locație: Buzau/Bucuresti
ID membru: 71 533

O femeie calumea e una desteapta si cu personalitate propie

Din zone nuj e cam aiurea sa zic da din experienta mea

Ardelencele is fete super
Moldovencele is darnice si proaste
Oltencele is limitate si proaste
Muntencele is limitate si se cred buricu pamantului
Machedoancele respecta barbatu de langa sunt gospodine si in general foarte frumoase si nu prea au auzit de inselat
Cam atat oricum romancele in gen is frumoase da cam proaste

Asa international Columbianca/Brazilianca my dream (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
cofe_cofe
mesaj 13th April 2008, 01:12
Mesaj #167

Junior

Data înscrierii: 5-March 08
ID membru: 298 141

cLar moldovencele sunt cele mai usuratice. O arata ele bine, dar nici vorba de bune maniere, minte deschisa sau inteligente. Bautura si barbatii........si cand e vorba de munca...lene frate. Am avut ocazia sa le cunosc f bine. Am facut facultatea in iasi si am cunoscute destule moldovence si stiu ce le poate mintea. Din fericire sunt munteanca si nu m-am molipsit de la ele. (IMG:style_emoticons/default/harhar.gif)

+Quote Post
beaucafea
mesaj 13th April 2008, 02:01
Mesaj #168

Active Member

Grup: Validating
Data înscrierii: 3-April 07
ID membru: 162 996

QUOTE (cofe_cofe @ Apr 13 2008, 01:12) *
cLar moldovencele sunt cele mai usuratice. O arata ele bine, dar nici vorba de bune maniere, minte deschisa sau inteligente. Bautura si barbatii........si cand e vorba de munca...lene frate. Am avut ocazia sa le cunosc f bine. Am facut facultatea in iasi si am cunoscute destule moldovence si stiu ce le poate mintea. Din fericire sunt munteanca si nu m-am molipsit de la ele. (IMG:style_emoticons/default/harhar.gif)

Hai sa-ti spun un secret: cine seamana se aduna. Si eu stau in Iasi si nici una din prietenele mele nu corespunde descrierii tale.

+Quote Post
cofe_cofe
mesaj 13th April 2008, 16:32
Mesaj #169

Junior

Data înscrierii: 5-March 08
ID membru: 298 141

QUOTE (beaucafea @ Apr 13 2008, 03:01) *
Hai sa-ti spun un secret: cine seamana se aduna. Si eu stau in Iasi si nici una din prietenele mele nu corespunde descrierii tale.

Bine ca mai am 2 luni si plec din moldova asta. Nici ca ma mai intorc. Poate nu cunosti pe cine trebuie, dar eu sigur am avut nesansa sa cunosc moldovence autentice, usuratice si dornice de orice. Dupa cum vezi majoritatea care au scris la acest subiect sunt de acord ca moldovencele sunt usuratice. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai sa imi spun si eu un secret: prietenel tale or fi exceptii de la regula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
happy_me
mesaj 13th April 2008, 17:51
Mesaj #170

Member

Data înscrierii: 28-January 08
Locație: conteaza?
ID membru: 280 124

N-ar strica sa te molipsesti totusi, poate asa ai sa ai si tu orgasm, momentan observ doar invidie.
Muntencele sunt urate, inteligente, virgine, fara vicii si din cale-afara de harnice? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Piramidon
mesaj 13th April 2008, 17:56
Mesaj #171

Junior

Data înscrierii: 17-February 08
ID membru: 290 148

QUOTE (happy_me @ Apr 13 2008, 17:51) *
N-ar strica sa te molipsesti totusi, poate asa ai sa ai si tu orgasm, momentan observ doar invidie.
Muntencele sunt urate, inteligente, virgine, fara vicii si din cale-afara de harnice? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

De ce te superi, esti moldoveanca?

Cineva imi spunea ca la Galati si gainile sunt curve. Da, moldovencele sunt curve si imputite, e adevarat.

+Quote Post
happy_me
mesaj 13th April 2008, 18:02
Mesaj #172

Member

Data înscrierii: 28-January 08
Locație: conteaza?
ID membru: 280 124

QUOTE (Piramidon @ Apr 13 2008, 18:56) *

Cineva imi spunea ca la Galati si gainile sunt curve. Da, moldovencele sunt curve si imputite, e adevarat.

E treaba lor.
Nu am de ce sa ma supar, eram doar nedumerita; nu inteleg cu ce o deranjeaza pe ea ca moldovencele se f*t in draci. Nu, nu sunt moldoveanca.

Acest mesaj a fost modificat de happy_me: 13th April 2008, 18:07

+Quote Post
romaximusro
mesaj 13th April 2008, 18:10
Mesaj #173

↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

QUOTE (Tarzy @ Feb 1 2008, 17:19) *
hmmm cele mai "bune" sunt moldovencele dar cu mari pbe la fidelitate

sunt femei constiente de faptul ca "sexulitatea" lor este cam tot ceea ce au si nu se dau in laturi sa o foloseasca.
la moldovence mai este si avantajul ca sunt in general foarte supuse, cateodata enervant de supuse nu si-ar contrazice "partenerul" nici batute (asta atat timp cat il tin de partener ca sunt campioane la schimbat)

oltencele urmeza, dar din pacate sunt in acelasi timp si deranjant de cicalitoare

ardelencele - Oki la pat, aproape la fel ca oltencele, dar prea ambitioase sunt suparator de tracasante si mai ales zgarcite

unguroaice&rusoaice - nu am avut ocazia

asa ca subsemantul a sfarsit a se insura cu o calareseanca un compromis perfect per total ca asa pe capitole

aia cu supuse sa i-o spui lu' bunicu ca nu o prea cred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de fapt nu cred ca se poate face diferenterea asta pe zone geografice

+Quote Post
sexterminator
mesaj 13th April 2008, 18:11
Mesaj #174

Active Member

Data înscrierii: 31-December 06
Locație: Bt
ID membru: 120 585

Esti bolnava cu sisi.

+Quote Post
s3ction31
mesaj 13th April 2008, 18:19
Mesaj #175

Active Member

Data înscrierii: 5-January 08
ID membru: 268 981

QUOTE (Piramidon @ Apr 13 2008, 18:56) *

Asa-i. Curve si imputite toate, de-aia va curg balele dupa ele. E si o vorba cu vulpea si strugurii (acri, desigur) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif)
Apropos, care vorbeste din experienta? (si nu ma refer la experienta de a fi refuzat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
vladut_v
mesaj 13th April 2008, 18:28
Mesaj #176

Active Member

Data înscrierii: 11-January 05
ID membru: 28 611

Daca as fi mederator, nu as tolera comportamentul, de multe ori denigrator, de pe acest topic !

+Quote Post
s3ction31
mesaj 13th April 2008, 18:30
Mesaj #177

Active Member

Data înscrierii: 5-January 08
ID membru: 268 981

QUOTE (cofe_cofe @ Apr 13 2008, 02:12) *
cLar moldovencele sunt cele mai usuratice. Or arata ele bine, dar nici vorba de bune maniere, minte deschisa sau inteligente. Bautura si barbatii (cu 3 de i) ........si cand e vorba de munca...lene frate. Am avut ocazia sa le cunosc f bine. Am facut facultatea in iasi si am cunoscute destule moldovence si stiu ce le poate mintea. Din fericire sunt munteanca si nu m-am molipsit de la ele. (IMG:style_emoticons/default/harhar.gif)

cum zicea si happy_me, macar nu se plang pe forumuri ca n-au orgasm (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)
Poate tocma' din motivu' asta is considerate cele mai hierghinti. Lasa, cand o sa fii si tu satisfacuta n-o sa le mai invidiezi..(IMG:style_emoticons/default/console.gif)

+Quote Post
dian_a
mesaj 13th April 2008, 19:15
Mesaj #178

Junior

Data înscrierii: 11-October 07
Locație: Targu-Jiu
ID membru: 236 315

eu votez cu oltencele. e evident de ce, nu?
sunt 50% olteanca, 50% munteanca, crescuta mai mult printre olteni asa ca ma consider mai mult olteanca.

PS: oltencele chiar sunt rele de gura.

+Quote Post
Moaca
mesaj 14th April 2008, 07:23
Mesaj #179

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 31-July 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 208 558

Io una nu pricep de ce voteaza fetele pe topicul asta, numit "Care sunt cele mai bune femei ?" (afara de cele care sunt lesbiene sau bisexuale, evident - e cumva cazul celor care au votat ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Sau se simt datoare sa voteze categoria din care fac parte, asa, ca sa isi faca reclama ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
mufa
mesaj 14th April 2008, 09:22
Mesaj #180

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE (Moaca @ Apr 14 2008, 07:23) *
Io una nu pricep de ce voteaza fetele pe topicul asta, numit "Care sunt cele mai bune femei ?" (afara de cele care sunt lesbiene sau bisexuale, evident - e cumva cazul celor care au votat ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Sau se simt datoare sa voteze categoria din care fac parte, asa, ca sa isi faca reclama ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Poate votează din invidie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

20 V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:04
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia