Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

23 V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Asus EEE - mini laptop, Laptop cu ecran de 7" - 400 USD
toxicvibes
mesaj 24th January 2008, 12:27
Mesaj #91

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 29-October 06
Locație: Bucharest
ID membru: 105 779

gata mi l-am luat si eu aseara impreuna cu un hard de 160gb pe usd si 2 gb ram kingston. Am instalat xp pe el. Prima problema dupa ce am instalat driverii de cd-ul lui a fost ca nu mergea sunetul. Am luat driverii de pe asus si acum mai am doar o singura problema...nu imi merge scrollul de pe touchpad. Mai are cineva problema asta? Daca da...cum i-ati dat de cap?
Go to the top of the page

+Quote Post
LaoCe
mesaj 24th January 2008, 13:01
Mesaj #92

Junior

Data înscrierii: 3-November 06
ID membru: 106 782

QUOTE (toxicvibes @ Jan 24 2008, 12:27) *
Am luat driverii de pe asus si acum mai am doar o singura problema...nu imi merge scrollul de pe touchpad. Mai are cineva problema asta? Daca da...cum i-ati dat de cap?

Nu ai folosit DVD-ul primit cu laptop? Ruleaza InstAll de pe DVD (sau scos de pe net), iti instaleaza toate driverele necesare. Trebuie sa mearga si scrollul.

+Quote Post
toxicvibes
mesaj 24th January 2008, 16:27
Mesaj #93

Member

m-am mai documentat nitel...se pare ca e o problema cu un batch de eee-uri (in general cele negre au problema asta) dar se pare ca se va rezolva...anywayz alta era problema... voi in ce il carati? Nu de alta dar am disperat in ultimele 2 ore si nu gasesc decat niste monstrii de genti pentru laptopuri de 15 si 17''. As da orice pentru o geanta mica in care sa il pot cara.

Deci aviz amatorilor...ofer peste pretul din magazin pentru o geanta mica, la obiect si negrosolana in care sa incapa
eeepc-ul, incarcatorul si hdd extern foarte mic.

+Quote Post
kallatis
mesaj 24th January 2008, 22:11
Mesaj #94

Junior

Data înscrierii: 26-May 06
Locație: Satu Mare
ID membru: 79 217

QUOTE (toxicvibes @ Jan 24 2008, 16:27) *
voi in ce il carati? Nu de alta dar am disperat in ultimele 2 ore si nu gasesc decat niste monstrii de genti pentru laptopuri de 15 si 17''. As da orice pentru o geanta mica in care sa il pot cara.

ma confrunt cu aceeasi problema (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
toxicvibes
mesaj 25th January 2008, 09:29
Mesaj #95

Member

eu am gasit ceva interesant insa trebuie sa o comand din UK http://www.youtube.com/watch?v=Zo0UoWGJIt0

e perfectaaaa...

+Quote Post
LaoCe
mesaj 25th January 2008, 12:42
Mesaj #96

Junior

QUOTE (toxicvibes @ Jan 24 2008, 16:27) *
voi in ce il carati? Nu de alta dar am disperat in ultimele 2 ore si nu gasesc decat niste monstrii de genti pentru laptopuri de 15 si 17''.

Il car intr-o geanta mult mai mare, ce sa fac? Uite o solutie: cumpara o geanta pt. 17" si inca un Eee, vor incape perfect (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
toxicvibes
mesaj 25th January 2008, 16:50
Mesaj #97

Member

da la asta nu m-am gandit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa la cat imi place eee-ul meu nu e exclus sa fac asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de toxicvibes: 25th January 2008, 16:50

+Quote Post
mikess
mesaj 26th January 2008, 12:43
Mesaj #98

Junior

Data înscrierii: 6-February 07
ID membru: 138 979

Pot instala Windows XP pe un SDHC card class6 si cand introduc cardul sa imi buteze widows?

+Quote Post
toxicvibes
mesaj 28th January 2008, 10:30
Mesaj #99

Member

da dar este destul de complicat...mai bine cauti un Cd player extern si scapi de bataie de cap..
daca numai asa vrei sa o rezolvi atunci incearca pe forum.eeeuser.com

+Quote Post
toxicvibes
mesaj 29th January 2008, 10:38
Mesaj #100

Member

sfat pentru cei care aveti 2 gb ram pe eee. Setati windows page file 256 cu 256 in loc de 2048 si veti elibera cam 1.8 gb spatiu pe C:

+Quote Post
alexp1
mesaj 29th January 2008, 16:08
Mesaj #101

Junior

Data înscrierii: 30-December 06
ID membru: 120 143

Care este pana la urma diferenta dintre varianta pe alb si cea pe negru? .... nu ma refer la culoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lucian75
mesaj 29th January 2008, 23:30
Mesaj #102

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
ID membru: 44 432

sal.am si eu eee cam de 1 luna....legat de accesorii i-am luat un dvd writter extern lg gsa 50 n care merge f bine...si un ipod classic de 80 Gb ca solutie ptr storage extern...am ales aceasta solutie ceva mai costisitoare din mai multe motive...ipodul e mult mai mic ca un hdd extern,are propria autonomie datorita acumulatorului care il are fata de hdd extern care se alimenteaza de la usb ...si nu in ultimul rand il pot folosi separat ca player audio-video...deci cam acestea au fost argumentele care m-au facut sa-l iau...am avut si un jukebox iriver h320 cu hdd de 20 Gb care era si el f bun dar mi-a fost furat.

acum trebuie sa-i fac upgrade de memorie ram la 2 Gb...si ma gandeam la un display touchscreen sau un monitor cu touchscreen de 8 sau 10 "...

+Quote Post
c14h3r
mesaj 31st January 2008, 00:40
Mesaj #103

Active Member

Data înscrierii: 12-December 07
Locație: mangalia
ID membru: 259 505

QUOTE (lucian75 @ Jan 30 2008, 02:30) *
sal.am si eu eee cam de 1 luna....legat de accesorii i-am luat un dvd writter extern lg gsa 50 n care merge f bine...si un ipod classic de 80 Gb ca solutie ptr storage extern...am ales aceasta solutie ceva mai costisitoare din mai multe motive...ipodul e mult mai mic ca un hdd extern,are propria autonomie datorita acumulatorului care il are fata de hdd extern care se alimenteaza de la usb ...si nu in ultimul rand il pot folosi separat ca player audio-video...deci cam acestea au fost argumentele care m-au facut sa-l iau...am avut si un jukebox iriver h320 cu hdd de 20 Gb care era si el f bun dar mi-a fost furat.

acum trebuie sa-i fac upgrade de memorie ram la 2 Gb...si ma gandeam la un display touchscreen sau un monitor cu touchscreen de 8 sau 10 "...

display touch screen banuiesc ca merge sa-i pui (porbabil, initial asta a si fost ideea...tot probabil, ar fi iesit mai scump ca pret de vanzare). partea nasoala e ca trebuie sa-l demontezi....display de 8-10" nu cred ca o sa te ajute atata timp cat carcasa display-ului este conceputa pentru 7"...

+Quote Post
Alexxfl
mesaj 31st January 2008, 23:23
Mesaj #104

Active Member

Data înscrierii: 4-February 06
Locație: la tzara :D
ID membru: 64 550

MI-am luat si eu recent unul, e foarte fain.

Ce imi place la el:
- e mic
- arata binisor
- are wirelees, ethernet, 3xusb, hdd ssd, la doar 1200 de lei
- e practic
- touchpadul care nu ma deranjeaza atat de tare la degete ... de fapt nu deranjeaza deloc

Ce nu-mi place:
- ecranul e parca prea mic, ar fi fost loc parca de ceva mai mult
- se incalzeste cam tare
- bateria tine cam putin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... as fi vrut macar 5 ore, sau daca se gaseste o bateria cu o durata mai mare cu atat mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
- ssd-ul e de doar 4 GB
- difuzoarele se aud ca naiba
- acea varianta de linux imi ocupa 400 de mega din ram (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

si cam atat pana acuma ... tastatura, desi pt. multi prea mica, nu ma deranjeaza ... in week-end am sa-i pun si un windows

+Quote Post
dj_luchian
mesaj 31st January 2008, 23:26
Mesaj #105

Junior

Data înscrierii: 10-December 07
ID membru: 258 624

la banii aia cred ca mi-as lua un laptop serios nu jucarii pt copii si intradevar chiar pare de fitze

+Quote Post
Alexxfl
mesaj 1st February 2008, 02:28
Mesaj #106

Active Member

Data înscrierii: 4-February 06
Locație: la tzara :D
ID membru: 64 550

QUOTE (dj_luchian @ Jan 31 2008, 23:26) *
la banii aia cred ca mi-as lua un laptop serios nu jucarii pt copii si intradevar chiar pare de fitze

pai depinde ce intelegi prin laptop serios (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... windows merge, hdd-ul e tehnologie noua, are wifi, port ethernet, usb-uri, iesire vga, etc. ... ii lipseste doar o unitate optica si ... atat (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Cat despre fitze, nu cred ca poate fi vb de asa ceva la o jucarie de 1200 de lei

+Quote Post
LaoCe
mesaj 1st February 2008, 12:02
Mesaj #107

Junior

QUOTE (dj_luchian @ Jan 31 2008, 23:26) *

Daca un laptop cantareste o treime cat un laptop "serios", si ocupa mai putin de jumatate din loc, dar totusi pot rula orice pe el in afara de jocurile cele mai noi (pentru copii, care este), atunci mersi, aleg "jucaria" (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
pivo
mesaj 2nd February 2008, 11:27
Mesaj #108

Junior

Data înscrierii: 29-January 08
Locație: Prague
ID membru: 280 750

QUOTE (toxicvibes @ Jan 29 2008, 10:38) *
Setati windows page file 256 cu 256 in loc de 2048 si veti elibera cam 1.8 gb spatiu pe C:

mai bine Page file la zero, ca altfel iti uzezi prematur SSDul.

(IMG:style_emoticons/default/console.gif) (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

23 V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 14:56
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia