|
  |
Asus EEE - mini laptop, Laptop cu ecran de 7" - 400 USD |
|
|
|
|
9th January 2009, 20:32
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 10-July 08
Locație: Azuga sau Buftea
ID membru: 346 595

|
QUOTE (Drag0n_X @ Jan 8 2009, 22:00)  am si eu o intrebare....pe laptopul din linkul de mai jos pot pune 2 gb RAM? mi se pare la un pret excelent din perspectiva mea avand in vedere ca un dvd auto este in jur de 8 milioane.... si inca o intrebare... ce este de preferat sa ii cumpar un stick de 16 gb sau un card de 16 gb? Multumesc anticipat. http://www.ultrapro.ro/produse/sisteme-not...f-7-inch-black/am sa incerc un raspuns: cumpra acest laptop doar daca este cea ce iti doresti ... eu pe al meu am dat 750 RON de la DOMO si nu este modelul surf ... altfel ... poti pune 2 GB RAM pe el ,conditia este sa pui si XP ... altfel linux nu recunoaste acea placuta de 2 GB decat cu Tweeak ... pe al meu am 1 GB - Kingston PC 2 - 5300 667 MHz cumparat de la Ultra Pro - 65 RON si functioneaza impecabil - nu am jocuri instalate si inca ma mai chinui cu Linux-ul de la mama lui ... strick sau SD-Card 16 GB prea scumpe ...parere personala ... HDD extern 160 GB fara alimentare suplimentara - pentru calatorii - WD ,de la Ultra Pro - 280 RON , card SD 8 GB CLS 6 - 110 RON METRO . Cred ca am raspuns ... insa ... nu cred ca asta este singura solutie ... As adauga si eu cateva intrebari dar cum nimeni nu isi bate capu' cu linux-u ... 1. bluetooth - micro are cineva ? 2. GPS a reusit cineva ? Multumesc oricui se da cu parerea ... si o parere e buna ...
|
|
|
|
|
|
|
|
9th January 2009, 20:50
|
Junior
Data înscrierii: 17-April 07
Locație: Ploiesti
ID membru: 168 584

|
QUOTE (criogenik @ Jan 9 2009, 20:32)  am sa incerc un raspuns: cumpra acest laptop doar daca este cea ce iti doresti ... eu pe al meu am dat 750 RON de la DOMO si nu este modelul surf ... altfel ... poti pune 2 GB RAM pe el ,conditia este sa pui si XP ... altfel linux nu recunoaste acea placuta de 2 GB decat cu Tweeak ... pe al meu am 1 GB - Kingston PC 2 - 5300 667 MHz cumparat de la Ultra Pro - 65 RON si functioneaza impecabil - nu am jocuri instalate si inca ma mai chinui cu Linux-ul de la mama lui ... strick sau SD-Card 16 GB prea scumpe ...parere personala ... HDD extern 160 GB fara alimentare suplimentara - pentru calatorii - WD ,de la Ultra Pro - 280 RON , card SD 8 GB CLS 6 - 110 RON METRO .
Cred ca am raspuns ... insa ... nu cred ca asta este singura solutie ... As adauga si eu cateva intrebari dar cum nimeni nu isi bate capu' cu linux-u ... 1. bluetooth - micro are cineva ? 2. GPS a reusit cineva ?
Multumesc oricui se da cu parerea ... si o parere e buna ... multumesc pentru raspuns deci trebuie sa nu fie surf ca sa il pot upgrada (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/peacefingers.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
13th January 2009, 17:06
|
Junior
Data înscrierii: 16-July 06
Locație: Suceava
ID membru: 86 814

|
Salut! Am si eu un Eee PC si as dori sa`mi spuneti cum ii pot pune wallpaper(daca se poate), si cum mai pot face un cont de ultilizator? E prima data cand am contact cu linux`ul! P.S. Este varianta Surf Black, si dupa cum am citit si pe net cica se pot pune ram`i, avand si acea portita de acces pe spate!? Asa o fi?
|
|
|
|
|
|
|
|
13th January 2009, 21:47
|
Junior

|
L.E. - Stupid me! Am rezolvat cu wallpaperul , adica nu merge pusa o imagine, probabil e vb de rezolutie! A ramas problema cu al doilea cont de utilizator!
|
|
|
|
|
|
|
|
14th January 2009, 22:29
|
Junior
Data înscrierii: 10-July 08
Locație: Azuga sau Buftea
ID membru: 346 595

|
upgrade RAM... daca ai acea "portita" de acces la memoria RAM o poti deschide daca poti scoate placuta veche (512 MB) ... o poti inlocui ... eu am ales solutia 1 GB RAM am optat pentru moment sa pastrez SO de la mama lui ... altfel ii luam 2 GB
Mentionez :Asus EeePc 701 (Non Surf) Black cu ceva tweeak
|
|
|
|
|
|
|
|
15th January 2009, 15:23
|
Junior

|
O sa ma uit sa avd daca ii pot scoate! Doar ca nu stiu la noi in Romania e valabila treaba aia daca scoti eticheta de pe surubul portitei mai ai garantie!? Si inca nu am rezolvat problema, adica aceea de a crea doua conturi de utilizator a laptop-ului.Se poate?Daca da cum? Oricum o sa ii pun windows curand, ca nu stiu sa instalez nimic pe linux(stupid me), si nici nu am chef sa ma apuc acum sa invat linux, cat timp imi este de ajuns windows.
|
|
|
|
|
|
|
|
18th January 2009, 13:04
|
SefuLaUrati
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

|
QUOTE (r3fugiatu @ Jan 15 2009, 15:23)  O sa ma uit sa avd daca ii pot scoate! Doar ca nu stiu la noi in Romania e valabila treaba aia daca scoti eticheta de pe surubul portitei mai ai garantie!? Si inca nu am rezolvat problema, adica aceea de a crea doua conturi de utilizator a laptop-ului.Se poate?Daca da cum? Oricum o sa ii pun windows curand, ca nu stiu sa instalez nimic pe linux(stupid me), si nici nu am chef sa ma apuc acum sa invat linux, cat timp imi este de ajuns windows. am scris mai sus parca eu l-am luat de la depozitul de calculatoare si i-am bagat direct 2gb ram, iar tipul respectiv din magazin mi-a schimbat pe loc memoria cu asta nou, cea veche i-am lasat-o lui deci incearca de unde ai luat sa-ti faca upgradeul la memorie | |
|
|
|
|
|
|
|
|
19th January 2009, 17:23
|
Junior
Data înscrierii: 12-July 07
Locație: EU
ID membru: 201 755

|
A incercat cineva Windows7_HomePremiumLite-Build7000-ForNetbook? Oare sunt sanse? ....caci chitul e de 1.44gB!
|
|
|
|
|
|
|
|
24th January 2009, 01:14
|
Junior

|
Sa fac upgrade la memoria ram la magazinul de unde am luat "jucaria" nu am cum deoarece l`am luat de pe PC Fun eu fiind din Suceava!:) Iar in legatura cu problema de a crea doua conturi de utilizator nu ma poate ajuta nimeni? (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
24th January 2009, 14:07
|
Junior
Data înscrierii: 17-April 07
Locație: Ploiesti
ID membru: 168 584

|
si mie mi-a pus tipul de unde am cumparat laptopul o placuta de 2 gb ram pe langa cea pe care o aveam la un asus x50gl deci nu se pierde garantia nici daca deschizi chiar tu laptopul (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
25th January 2009, 18:15
|
Junior

|
Cineva a incercat sa foloseasca seria 700 ca reportofon cu microfon extern de calitate? Am incercat, dar intrarea de microfon se comporta ca o intrare de linie, adica nu are sensibilitate si este si zgomotoasa. Vreo rezolvare de soft pentru a rezolva insensibilitatea stiti, sau va trebui sa folosesc un mixer extern? Orice idee ar fi binevenita...
|
|
|
|
|
|
|
|
27th January 2009, 00:24
|
Junior

|
..si apropos....la HDD-uri sub 10gB nu prea era avantajos formatarea ntfs, de ce ar fi in cazul sdhc? Alta intrebare: in afara de Astray si eeectl ati mai gasit ceva programe care sa aduca asa o imbunatatire netbookului?
|
|
|
|
|
|
|
|
1st February 2009, 13:31
|
Junior
Data înscrierii: 2-September 06
ID membru: 94 880

|
am luat si eu un asemenea mini laptop, dar ori nu stiu sa il setez, ori are ceva probleme cu bateria. Cat timp il tin in priza merge f bine, dar daca scot alimentatorul nu se mai vede aproape deloc pe ecran. Imi poate da cineva un sfat? Am uitat sa spun, mi-a pus cineva XP-ul pe el.
Acest mesaj a fost modificat de topgen: 1st February 2009, 13:40
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd February 2009, 22:21
|
Junior
Data înscrierii: 3-July 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 40 588

|
Am un EEE PC 701 4G de peste 1 an. Foarte multumit de el , nu am absolut ncio problema! Am cumparat doar un mini usb bluetooth si un sdhc de 8gb (a-data) formatat Fat32 . Absolut nicio problema! Am instalat pe el Windows XP pro sp3 , Officeu , winampu , vlcu , winzipu , messengeru , mozilla, bitcometu , etc . Rulez in unele cazuri aplicatiile eeectl si astray , cand vreau sa ma jos - am istalat GTA Vice City , NFS 2 SE , Tiberian Sun , etc . Cu ecraznul m-am obicnuit,cu tastele la fel , dealtfel acum tastez de pe el (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-am luat acasa un router wirless si abia daca mai ma ating de desktop,cand mai ma uit la tv sau la un film , in rest browsing de net si fun de aici se intampla,fie ca sunt in bucatarie,fie ca sunt in pat (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) Merita toti banii si nu regret aalegerea facuta ! Ca upgrade,cred ca o sa imi pun 2GB Ram (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) P.S. Folosesc doar touchpadu , am luat un mouse mic pt usb dar e mai incomod , asa stau cu el in brate si e ok (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
12th February 2009, 16:37
|
Junior

|
Se pare ca EeePC-ul nu mai este la moda, nimeni nu mai comenteaza.......
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|