|
  |
Asus EEE - mini laptop, Laptop cu ecran de 7" - 400 USD |
|
|
|
|
8th April 2008, 14:05
|
SefuLaUrati
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

|
Ecranul este perfect pentru mine. Il folosesc la navigare internet cand gasesc hot spoturi ( retele de cartier nesecurizate (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) )))) ). Pentru filme este excelent, nu ma deranjeaza la ochi, chiar ma mir si eu cum de nu`mi doresc ceva mai mare. Plus de asta nu cred ca sistemele incorporate sau stand alone pentru masina depasesc 7-9 inci. Inca sunt in cautare de un incarcator pentru masina, am gasit ceva la adelaida pe site, dar nu au exact tensiunea de alimentare pe care o are laptopul. Cred ca o sa rezolv problema asta cu un telefon la ei, din cate am vazut se pot face incarcatoare la cerere.
Acest mesaj a fost modificat de Cutzu: 8th April 2008, 14:05
|
|
|
|
|
|
|
|
8th April 2008, 14:09
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 29-January 08
Locație: Prague
ID membru: 280 750

|
QUOTE (Cutzu @ Apr 8 2008, 14:05)  Pentru filme este excelent, nu ma deranjeaza la ochi, chiar ma mir si eu cum de nu`mi doresc ceva mai mare. Mi se pare normal, avand in vedere ca ecranul de 7'' e standard pt player-ele portabile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
12th April 2008, 15:06
|
Junior
Data înscrierii: 19-August 07
ID membru: 216 416

|
Mai toata lumea spune ca a instalat XP-ul. Ok fratilor am cumparat si eu unul .... Dar de unde ati luat drivere de XP? La mine in cutie nu am gasit decat un CD cu un manual .... nici vorba de drivere. Sunand la magazinul on-line de unde l-am luat mi-au spus ca nu se dau. Este adevarat? Si cum pot rezolva problema? De unde iau drivere? Problema nr.2 ... pot sa bag un Office pe un SD? Cat vede maxim-adica ce SD pot baga in el? Cei de la magazin au spus ca nu merge mai mare de 4 Giga. E adevarat? A bagat cineva un SD mai mare de 4 Giga? Va multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
12th April 2008, 17:22
|
Junior

|
QUOTE (GaiusBaltar @ Mar 17 2008, 15:40)  Am luat eu ieri unul,versiune 4G Surf,cu 4G SSD,si 512 RAM,a venit cu XANDROS instalat,dar mi-am pus XP,am gasit tutorialul aici a mers din prima,si mi-a surprins placut cum se misca,pot sa zic ca se misca super ok.Mai am o memorie SD de 8GB,ptr ascultat muzica,navigare,mess,chiar si filme cand sunt in excursie.Overall e super ok ca al doilea PC. Mai toata lumea spune ca a instalat XP-ul. Ok fratilor am cumparat si eu unul .... Dar de unde ati luat drivere de XP? La mine in cutie nu am gasit decat un CD cu un manual .... nici vorba de drivere. Sunand la magazinul on-line de unde l-am luat mi-au spus ca nu se dau. Este adevarat? Si cum pot rezolva problema? De unde iau drivere? Problema nr.2 ... pot sa bag un Office pe un SD? Cat vede maxim-adica ce SD pot baga in el? Cei de la magazin au spus ca nu merge mai mare de 4 Giga. E adevarat? A bagat cineva un SD mai mare de 4 Giga? Va multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
13th April 2008, 17:50
|
Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 20-October 07
ID membru: 238 585

|
driverele ptr xp le descarci de aici.Eu am un SD de 4 GB introdus in el,nu am incercat cu unul mai mare,dar din auzite suporta si de 8 GB.
Acest mesaj a fost modificat de GaiusBaltar: 13th April 2008, 17:51
|
|
|
|
|
|
|
|
13th April 2008, 18:19
|
Junior

|
QUOTE (GaiusBaltar @ Apr 13 2008, 18:50)  driverele ptr xp le descarci de aici.Eu am un SD de 4 GB introdus in el,nu am incercat cu unul mai mare,dar din auzite suporta si de 8 GB. Multumesc mult. Acum le instalez.
|
|
|
|
|
|
|
|
14th April 2008, 04:46
|
Junior
Data înscrierii: 23-February 08
Locație: Bucharest
ID membru: 292 898

|
QUOTE (Robert_Kiran @ Apr 13 2008, 19:19)  Multumesc mult. Acum le instalez.
se prea poate sa fi fost pacalit de magazinul ala online. din cate am citit pe net asus livreaza in pachet un dicsc pe care se gasesc toate driver-ele pentru xp, tocmai pentru ca au stiut ca foarte multi useri vor instala xp-ul. suna la ei si fa putina galagie, cine stie, poate ai noroc...
cat despre carduri, daca gasesti de 16 gb poti sa-ti cumperi linistit. | |
Acest mesaj a fost modificat de alooper21: 14th April 2008, 04:47
|
|
|
|
|
|
|
|
15th April 2008, 16:03
|
Member
Data înscrierii: 31-December 03
Locație: Bucuresti Pantelimon
ID membru: 9 616

|
salutare intai.... supporta 800x480 rezolutie nativa, dar cu drivere mai "deosebite"poate urca si mai sus 1024*768 etc... dar de mentionat doar pe windows xp (pe linux sau vista... nu se poate) linux-ul de pe eeepc il aveti si pe DVD-ul de suport si necesita un stick de 2GB pentru al repune pe eeepc, nu dureaza decat 15minute si il aveti ca nou (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ca sa pui xp sau vista de pe usb stick /SDHC sau alt device deci 1. Open Command Prompt 2. type diskpart.exe 3. type List disk and select the Flash Drive/SD Card you want to format or fix(Select disk #) 4. Type Clean 5. Type Create Partition Primary 6. Type Select Partition 1 7. Type Active 8. Type format fs=fat32 9. Type Assign 10. Type exit atentie mare la drive-ul selectat pentru ca primele listate sunt harddiscurile locale dupa asta puteti simplu copia continutul unui cd/dvd cu xp/vista direct pe card/usb de preferat sa il copiati cu totalcommader sau din command prompt cu parametrii... sau pentru lenesi sa il dezarhivati cu winrar direct pe card/stick dupa asta aveti un usb/card perfect bootabil (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) se poate folosi si pentru a repune sistemul pe picioare (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) nu doar pentru eee pc NOTA: MULTI POKEMONI INCEARCA SA PUNA DIRECT .ISO -UL PE STICK/CARD, NU FUNCTIONEAZA ASA (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) TREBUIE PUS DOAR CONTINUTUL DIRECT PE CARD/STICK NOTA 2: PENTRU EEE PC: e de preferat sa instalati o versiune "redusa" cu nlite/vlite, cauza fiind necesarul de spatiu liber destinat instalarii
|
|
|
|
|
|
|
|
15th April 2008, 18:32
|
Junior
Data înscrierii: 5-June 06
ID membru: 80 584

|
QUOTE (GaiusBaltar @ Mar 19 2008, 10:55)  Se poate upgrada memoria cu un modul de 1Gb maxim,dar sincer nu vad nevoia,ptr ca il foloseste sotia mea,la navigare,messenger,word,si cam atat.E super ok asa.Windows Xp se misca decent,iar important este ca e usor si este ultraportabil,Am mai facut rost de un SD de 8 Gb,si o sa-l mai folosim si ptr a descarca pozele de pe camera foto in excursii,ca pana acum caram laptopul meu care are 3 kg. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Overall sunt super incantat de gadget si ea la fel.Si doar asta conteaza. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) De la cel mai slab model 2G Surf pana la 8G (care nu e pe piata noastra ) se poate upgrada cu pana la 4GB RAM single (cu toate ca xp-ul nu vede mai mult de 3.5GB). Ce spui tu acolo de maxim 1GB e abureala. Modelele Surf sunt upgradabile doar prin demontarea carcasei. 4G si 8G normale au capac dedesubt fix pt ram. Eu am 4G normal, cu 2GB Ram, la 1150MHz (overclocked), 16GB SDHC Class 6, si driverele video de la Lanzer. Mentionez ca jucaria vine din fabrica UNDERclocked la 600mhz iar NORMALUL este la 896Mhz (dupa benchmark). Ce zici tu ca se misca decent... trage-l la 900MHz macar si pune-i 2GB de ram... o sa ramai placut surprins sa vezi ca iti ruleaza jocurile mai bine ca desktopul. QUOTE (GaiusBaltar @ Apr 13 2008, 18:50)  driverele ptr xp le descarci de aici.Eu am un SD de 4 GB introdus in el,nu am incercat cu unul mai mare,dar din auzite suporta si de 8 GB. SD/SDHC Class 1-6 - maxim 32GB, iar prin USB 1.0/2.0 poti pune si 4TB (HDD extern)
|
|
|
|
|
|
|
|
16th April 2008, 07:42
|
Junior
Data înscrierii: 15-November 03
ID membru: 8 153

|
Esti client la oftalmolog daca joci pe eeepc...sa fim seriosi ! e scula buna doar de navigatie usoara , citit emailul si raspuns in timp util , scris un document rapid....cam pe aici se invarte asus-ul...pentru celelalte , sunt alte scule !
|
|
|
|
|
|
|
|
16th April 2008, 07:53
|
Member
Data înscrierii: 29-October 06
Locație: Bucharest
ID membru: 105 779

|
eu unu am jucat si dota si quake3 de pe eee si s-a miscat foarte bine (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum normal ca daca fac asta in fiecare zi probabil ca o sa am intalnire cu oftlmologu` curand. Oricum cert e ca acest subnotebook imi indeplineste perfect dorinta de mobilitate
|
|
|
|
|
|
|
|
18th April 2008, 09:18
|
Junior
Data înscrierii: 29-May 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 37 708

|
Salut ,
Aveti idee cine sunt importatori directi ASUS In Romania ? Ma intereseaza modelele cu 8GB SSD si Windows etc... Apreciez un raspuns prompt.
Multumesc, Adi
|
|
|
|
|
|
|
|
18th April 2008, 10:42
|
Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 20-October 07
ID membru: 238 585

|
QUOTE (AdyMakke @ Apr 18 2008, 10:18)  Salut ,
Aveti idee cine sunt importatori directi ASUS In Romania ? Ma intereseaza modelele cu 8GB SSD si Windows etc... Apreciez un raspuns prompt.
Multumesc, Adi Importator si reprezentant ASUS in Romania este firma RHS. In rest google-it ptr nr de telefon.
Acest mesaj a fost modificat de GaiusBaltar: 18th April 2008, 10:43
|
|
|
|
|
|
|
|
28th April 2008, 18:27
|
233SP09
Data înscrierii: 2-March 06
Locație: Sighet, MM
ID membru: 68 047

|
Vreau sa-mi cumpar si eu un EEE, l-am vazut in Metro la oferta, 1070 RON modelu EEEPC4GS BK008.
As vrea sa stiu, daca cu exceptia camerei Web, exista vreo alta diferenta intre modelele 4G si 4GSurf. Cat de utila va este camera web?
Din ce am citit in topic, unii sustin ca modelu Surf n-ai avea acces la RAM. Cel expus pe raft are acea usita. Oricum sunt slabe sanse sa mai investesc in RAM, deci asta nu-i un criteriu de selectie.
|
|
|
|
|
|
|
|
28th April 2008, 19:21
|
SefuLaUrati

|
Depinde cat de des o folosesti, asa iti poti da seama de utilitatea ei, cat despre cum se misca... hmm merge perfect pot sa spun, am ramas surprins de performantele ei, mai ales la poze. Mi se pare ca hdd`ul are doar 2giga la varianta surf daca nu ma insel. Sigur era 1070? Sa nu fi citit pretul netul (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) .
Acest mesaj a fost modificat de Cutzu: 28th April 2008, 19:22
|
|
|
|
|
|
|
|
28th April 2008, 20:34
|
233SP09

|
Da sunt sigur de pret, 1069,81 pret cu TVA. Din pacate in Metro Ploiesti nu mai era pe stoc, doar cel expus. Au adus doar 3 buc. Cat despre Surf, exista in varianta de 2 si 4 Gb, vezi aici. La ce rezolutie face pozele?
|
|
|
|
|
|
|
|
28th April 2008, 20:47
|
SefuLaUrati

|
Imi scapa acum detaliul asta. Stiu doar ca este de 0.3 mpx. Calitatea este foarte buna pentru un web cam. Eu am bagat direct 2 giga ram cand l`am cumparat. Am exact modelul pe care l`ai mentionat tu, eee 4g black. Uite`l aici putin mai ieftin, nu`mi dau seama daca mai este pe stoc. http://www.onsite.ro/Laptop-Notebook-Asus-EEEPC-Black/
Acest mesaj a fost modificat de Cutzu: 28th April 2008, 20:50
|
|
|
|
|
|
|
|
28th April 2008, 22:00
|
233SP09

|
QUOTE (Cutzu @ Apr 28 2008, 21:47)  Am exact modelul pe care l`ai mentionat tu, eee 4g black. Ca fapt divers, eu am zis de 4G Surf, fara webcam, banuiesc ca tu ai modelu' cu webcam, adica asta. Pretul e bun pe site-ul indicat de tine, pentru o diferenta de 90 ron parca as lua modelu' cu webcam. Sauuu, de banii aia mai bine cumpar un SDHC de 8GB. Ma mai gandesc... maine oricum am drum prin tara, vad, poate-l gasesc undeva pe stoc. Pe wikipedia scrie ca modelu 4G cu webcam are acumulator 4-cell, Li-Ion, 5200 mAh, 7.4 volts: 3 h 30 min battery life, iar modelul 4GSurf are doar 4-cell, Li-Ion, 4400 mAh, 7.4 volts: 2 h 45 min battery life. Asta deja-i un factor decisiv in favoarea modelului NONSurf (cu webcam) Poate verificati ce scrie pe acumulatorul vostru si reveniti cu detalii. Multam.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|