QUOTE (gogusor @ Dec 8 2007, 18:31)

Am si eu o problema cu virusul asta. Acum ca am scapat de el, nu mai pot sa vad fisierele ascunse. Bifez 'Show hidden...', dau apply, ies din 'Folder Options', intru din nou si e bifat 'Do not show hidden...'. Cum sa fac sa pot folosi din nou optiunea aia?
din pacate nu ai scapat...e tot acolo si e bine mersi.
daca deschizi msconfig te lasa sa-l vezi cateva secunde si-l inchide
daca dai tools\folder options\show hidden files ti-l inchide
daca deschizi mess si dai dublu click pe cineva din lista, automat ii da buzz persoanei respective, trimite niste tampenii dupa care cursorul se duce singur in coltul din stanga sus a ecranului. cat timp se intampla toate astea nu mai poti folosi mouse-ul.
funny ust scandal este un programel de tip joke (macabru) pe care-l iei instant din alt comp in momentul in care folosesti un stick de memorie sau o disketa sau ti-l trimite un "prieten" pe post de filmulet. forma in care vine pe net este Funny UST Scandal.avi.exe. partea proasta este ca mess ti-l arata doar ca Funny UST Scandal.avi (deci fisier video) si-l plantezi in comp cu mana ta (trist). orice fisier (melodie, film, document, poza, etc.) vine si trebuie sa aiba o singura extesie care-i spune comp despre ce este vb. (melodie.mp3, melodie.wmv, film.avi, document.doc, document.odt (open office), poza.jpg, poza.gif - doar cateva exemple) daca fisierul respectiv vine si cu extensia .exe dupa tipul de extensie fisier dai refuz la transfer.