Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> jaluzele verticale sau perdele?
p_nicoleta
mesaj 27th February 2008, 12:35
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 22-October 07
Locație: constanta
ID membru: 239 282

adi stiu ca pentu sinele de plastic exista un fel de masca tot din pastic in diferite imitatii de lemn care se imbina in sina sau se lipesc de sina, nu stiu exact cum, dar stiu ca o prietena are asa ceva, le-a cumparat odata cu sinele de la brick sau practiker. Arata destul de bine ca nu se mai vede sina aia banala, si ii da un oarecare decor.Poti sa-ti faci singur o corniza din PAL, dar foarte ingusta nu ca cele clasice, arata bine, eu asa mi-am mascat sina de la jaluzelele verticale ca nu-mi placea deloc cum se vede. Ar mai exista o varianta dar mai complicata, daca zici ca ai tavanul atat de stramb poti sa prinzi de tavan o placuta de rigips ca un fel de corniza si sa maschezi sina(daca o vopsesti in aceeasi culoare cu tavanul nu se va mai observa nici un val), iar pe marginea libera a rigipsului poti sa pui tot felul de aplicati(care au si rol de decor si de intarire a margini):betisoare, profile de faianta, canturi de aluminiu ca cele pt mobila, dupa preferinta(asta doar daca te pricepi daca nu pune pe cineva).
Si ultima varianta renunta la sina si puneti alt sistem care se prinde de perete, oricum cred ca si pentu sine exista niste console pt prinderea de perete, si le pui mai dese ca sa nu flambeze datorita greutatii. Consolele acestea le gasesti sigur la un magazin de jaluzele verticale, roaga-i pe ei sa-ti vanda cateva.
Go to the top of the page

+Quote Post
doina-manuela
mesaj 3rd March 2008, 17:20
Mesaj #20

Junior

Data înscrierii: 3-March 08
Locație: bucuresti
ID membru: 297 082

Pentru cine se pregateste sa-si puna acasa jaluzele verticale sa se gandeasca si cum se intretin! Eu mi-am pus la bucatarie din cele de plastic (verticale)opace, gandindu-ma ca le voi spala cu usurinta! Pe naiba, se spala e drept dar sa iei lamela cu lamela pe 2 parti....imi ia cel putin 2 ore! Asta una, dar mai e si sforaraia si sina cu angrenajul care s-au imbacsit si nu e chip sa le mai scot la lumina!
Asa ca le-am dat jos si mi-am pus perdea de bumbac, pe care o spal imediat.....

+Quote Post
JRF
mesaj 9th March 2008, 22:31
Mesaj #21

Junior

Data înscrierii: 21-May 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 182 240

Au parintii mei la balcon jaluzea verticala. La spalat a intrat destul de mult la apa. Luati in considerare si aspectul acesta!

+Quote Post
mahu_elena
mesaj 11th April 2008, 10:54
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 12-February 08
ID membru: 288 323

QUOTE (JRF @ Mar 9 2008, 23:31) *
Au parintii mei la balcon jaluzea verticala. La spalat a intrat destul de mult la apa. Luati in considerare si aspectul acesta!

si eu care ma gandeam tot la asta....eu una mi-as lua o perdea din aiai scurta,sub geam,deoarece o pot spala mai des,deoarece voi gati in balcon...dar sotul vrea jaluzele...tre sa ma gandesc cum il pot convinge.... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
streams
mesaj 27th June 2008, 14:46
Mesaj #23

Junior

Data înscrierii: 13-May 08
ID membru: 325 913

Poate cineva sa-mi recomande si mie un magazin de perdele unde sa gasesc modele frumoase si de calitate, dar la preturi decente?
Multumesc!

+Quote Post
maddogg
mesaj 27th June 2008, 17:06
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 25-November 04
ID membru: 26 269

jaluzele plisabile + perdele

+Quote Post
Frankie
mesaj 27th June 2008, 19:47
Mesaj #25

Active Member

Data înscrierii: 13-April 04
Locație: BUCURESTI
ID membru: 14 496

QUOTE (maddogg @ Jun 27 2008, 18:06) *
jaluzele plisabile + perdele

Ce e aia "plisabil" ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
adi_master
mesaj 27th June 2008, 20:27
Mesaj #26

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-July 07
Locație: DE,Rosenheim
ID membru: 204 257

pliabile------care se pliează

+Quote Post
crys64
mesaj 28th June 2008, 23:26
Mesaj #27

Junior

Data înscrierii: 25-December 07
ID membru: 264 257

Buna ziua tuturor!
Am ajuns si eu la capitolul perdele si galerii... Perdelele vor fi din organza, dar galeriile.......
Am nevoie de un sfat pentru a alege galeriile: sine, cu prindere pe tavan - placat cu rigips- sau bare metalice (cu prindere de perete - tencuiala)? Din ceea ce ati vazut sau din experienta, ce ati alege?
Eu as dori bare metalice prinse de perete, dar ma gandesc la spatiul lasat de inelele de prindere perdea, care nu prea imi place cum se vede. Mama mea zice sa iau sine, dar nu stiu cum e mai frumos. Ce pare aveti?
Va rog dati-mi un sfat: de care sa iau? (trebuia sa le cumpar de o saptamana si nu am reusit....)
Multumesc pentru orice parere.

Acest mesaj a fost modificat de crys64: 28th June 2008, 23:35

+Quote Post
adi_master
mesaj 28th June 2008, 23:52
Mesaj #28

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-July 07
Locație: DE,Rosenheim
ID membru: 204 257

QUOTE (crys64 @ Jun 28 2008, 23:26) *
Buna ziua tuturor!
Am ajuns si eu la capitolul perdele si galerii... Perdelele vor fi din organza, dar galeriile.......
Am nevoie de un sfat pentru a alege galeriile: sine, cu prindere pe tavan - placat cu rigips- sau bare metalice (cu prindere de perete - tencuiala)? Din ceea ce ati vazut sau din experienta, ce ati alege?
Eu as dori bare metalice prinse de perete, dar ma gandesc la spatiul lasat de inelele de prindere perdea, care nu prea imi place cum se vede. Mama mea zice sa iau sine, dar nu stiu cum e mai frumos. Ce pare aveti?
Va rog dati-mi un sfat: de care sa iau? (trebuia sa le cumpar de o saptamana si nu am reusit....)
Multumesc pentru orice parere.

Depinde de gustul fiecaruia!
Personal imi plac barile metalice/lemn care au ceva ornamente la capete.La sine .....nu trebuiesc neaparat acoperite cu structura de gipscarton,cred ca se gasesc si in alte culori decat alb.

+Quote Post
LisaLashes
mesaj 20th October 2008, 23:08
Mesaj #29

Junior

Data înscrierii: 24-February 05
Locație: Bucharest
ID membru: 31 295

Salut. Ma intereseaza si pe mine subiectul galerii/ perdele. Am nevoie de o lista avantaje/ dezzavantaje legate de sina / bara metalica si ceva locatii cu preturi rezonabile pentru achizitionare galerie/perdea/draperie. Multumesc anticipat si suces tuturor

+Quote Post
Noname2323
mesaj 27th October 2008, 10:05
Mesaj #30

Junior

Data înscrierii: 20-May 07
ID membru: 182 067

QUOTE (LisaLashes @ Oct 20 2008, 23:08) *
Salut. Ma intereseaza si pe mine subiectul galerii/ perdele. Am nevoie de o lista avantaje/ dezzavantaje legate de sina / bara metalica si ceva locatii cu preturi rezonabile pentru achizitionare galerie/perdea/draperie. Multumesc anticipat si suces tuturor

Jaluzele = avantaj ca sunt moderne si foarte usor de montat si umblat cu ele
Dezavantaje= costa scump , blocheaza foarte mult lumina
Perdele = avantaj ca sunt foarte ieftine si tot felul de modele , avantajul la perdele este acela ca poti pune sina dubla si sa pun pe primul rand perdea subtire( transpareanta si pe randul 2 o perdea mai groasa) pt. momentele in care vrei ceva intimitate, ex: http://www.rollexpert.ro/perdele%200023.jpg
Dezavantaje = sincer nu prea gasesc , poate ca uni le considera demodate (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif) dar in rest e partea buna ca pe astea le poti pune undeva chitite si in caz ca ai chef pui alt model fata de alea verticale pe care nu prea le mai poti schimba si nici nu te costa sa de ieftin ca la astea normale schimbarea asta (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ambient
mesaj 4th November 2008, 13:36
Mesaj #31

Junior

Data înscrierii: 22-February 07
ID membru: 145 996

Au aparut siteuri cu vanzare online de perdele sau de galerii metalice pentru perdele si /sau draperii - arata superb si se pot prinde fie de perete fie de tavan. In plus cumparatorul isi poate alege lungimea, culoarea sau modelul.

Acest mesaj a fost modificat de adi_master: 4th November 2008, 14:27
Motivul modificării: fara link extern SP

+Quote Post

2 V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 00:17
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia