|
  |
jaluzele verticale sau perdele? |
|
|
|
|
6th November 2007, 19:50
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 22-October 07
Locație: constanta
ID membru: 239 282

|
M-am mutat la casa noua si am ajuns la decorarea ferestrelor. Aici m-am blocat putin.Nu stiu ce sa aleg intre jaluzele verticale si perdelele superbe care sunt pe piata. Am fost si la un magazin de jaluzele si mi-au aratat acolo cateva modele de materiale care te fac sa renunti la perdele(cu sclipici, sidefate, gen brodate (si nu de prost gust))
voi ce ati ales pentru ferestre si de ce?
|
|
|
|
|
|
|
|
6th November 2007, 19:55
|
Member
Data înscrierii: 24-April 07
Locație: Somewhere in Romania
ID membru: 171 544

|
QUOTE (p_nicoleta @ Nov 6 2007, 19:50)  M-am mutat la casa noua si am ajuns la decorarea ferestrelor. Aici m-am blocat putin.Nu stiu ce sa aleg intre jaluzele verticale si perdelele superbe care sunt pe piata. Am fost si la un magazin de jaluzele si mi-au aratat acolo cateva modele de materiale care te fac sa renunti la perdele(cu sclipici, sidefate, gen brodate (si nu de prost gust))
voi ce ati ales pentru ferestre si de ce?
Depinde daca vrei sa te simti ca la birou sau sa te simti ca acasa. Eu prefer perdelele si draperiile. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
6th November 2007, 21:06
|
Junior

|
Tocmai asta este si ideea.Ca nu vreau sa ma simt ca la birou, dar nu-mi plac nici draperiile (IMG: style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
6th November 2007, 21:22
|
Junior
Data înscrierii: 24-September 07
ID membru: 229 888

|
QUOTE (p_nicoleta @ Nov 6 2007, 20:50)  M-am mutat la casa noua si am ajuns la decorarea ferestrelor. Aici m-am blocat putin.Nu stiu ce sa aleg intre jaluzele verticale si perdelele superbe care sunt pe piata. Am fost si la un magazin de jaluzele si mi-au aratat acolo cateva modele de materiale care te fac sa renunti la perdele(cu sclipici, sidefate, gen brodate (si nu de prost gust))
voi ce ati ales pentru ferestre si de ce? eu am pus jaluzele verticale. vin mai bine plus de asta da un aspect mai modern camerei unde sunt instalate
|
|
|
|
|
|
|
|
7th November 2007, 12:50
|
Active Member
Data înscrierii: 13-April 04
Locație: BUCURESTI
ID membru: 14 496

|
Eu prefer perdelele. Vezi ca sunt si draperii frumoase, metalice, estetice. PS: nu tot ce-i modern e si frumos !
Acest mesaj a fost modificat de Frankie: 7th November 2007, 12:53
|
|
|
|
|
|
|
|
10th November 2007, 21:40
|
Member
Data înscrierii: 24-April 07
Locație: Somewhere in Romania
ID membru: 171 544

|
Am vazut niste draperii superbe. Pacat ca erau cam scumpe (150 ron metrul). Dar cu niste perdele din in merg beton. Ma mai gandesc daca o sa le cumpar sau nu.
|
|
|
|
|
|
|
|
14th January 2008, 00:52
|
Junior

|
Va multumesc pt raspunsuri, inainte de sarbatori am terminat cu decorarea ferestrelor. Deoarece in ansamblu casa are un stil foarte modern, minimalist, cu aproape tot mobilierul cubic am ales jaluzelele verticale si rolete.Am ales pentru dormitorul matrimonial rolete opace(pt ca am fereastra la strada si se vede tot......) care au terminatia de jos taiata in model ceea ce ii da un aer romantic, pt camera copiilor si bucatarie jaluzele ignifuge (pt ca e bine sa fi precaut in caz de.....) iar pentu living jaluzele din in+bumbac, un fel de tesatura mai rara gen sac de iuta(altceva nu-mi vine in minte acum:) ), care va spun sincer sunt superbe si multi nici nu remarca faptul ca sunt jaluzele verticale. Cand au aparut la noi pt prima oara jaluzelele verticale nu puteam sa le sufar le vedeam strict pt stilul office si in nici un caz pt propia locuinta, dar, acum ca am o casa noua in care am adoptat un stil cu totul diferit de cel anterior si analizand un pic, perdelele(oricat de mult imi plac), nu au ce cauta alaturi de stilul minimalist/ modern. Asa arata materialul de jaluzele, iar dintre culori eu am ales alb. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
14th January 2008, 00:55
|
Junior

|
spice.jpg ( 1.1MB )
Număr de descărcări: 442 se numeste Spice
|
|
|
|
|
|
|
|
14th January 2008, 16:41
|
Junior
Data înscrierii: 19-July 02
Locație: Micul Paris
ID membru: 1 541

|
cat costa in medie metrul patrat de jaluzele verticale normale , crem sau bej sa zicem ( nici cele mai tari dar nici cele mai jaf) ?
Si daca pretul include si montajul lor sau ti le pui singur ?
|
|
|
|
|
|
|
|
16th January 2008, 08:59
|
Junior

|
Inaltime intre 2,01-3,00m: 84 lei/mp Inaltime intre 1,01-2,00m: 92 lei/mp
Pretul de la magazinul lor include montajul si masuratorile dar eu le-am comandat online si le-a montat sotul meu.E foarte simplu montajul + ca ei au pe site si instructiuni de montaj foarte explicite.
Pretul este pentru materialul de jaluzele prezentat mai sus Spice si sunt printre cele mai scumpe, in medie pretul era cam 60-70 lei/mp.Oricum au in jur de vreo 50 de modele dar eu am stiut de la inceput ce vreau. Am spus mai sus ca multi ni-si dau seama ca sunt jaluzele verticale, pt ca eu am comandat distanta intre lamele cat mai mare, adica sa nu se petreac prea mult,doar 2-3 mm.De obicei se petrec cam 2-3 cm si se vad umbre intre lamele si normal ca-ti dai seama ca sunt jaluzele plus ca se observa si partea de sus cu sina, si aici am facut o masca din acelasi material lipit pe un fel de corniza din PAL si nu se mai vede nimik
Acest mesaj a fost modificat de Astra_rullz: 2nd February 2008, 23:43
|
|
|
|
|
|
|
|
16th January 2008, 21:54
|
Junior
Data înscrierii: 4-January 08
ID membru: 268 644

|
QUOTE (p_nicoleta @ Jan 16 2008, 09:25)  Pretul este pentru materialul de jaluzele prezentat mai sus Spice si sunt printre cele mai scumpe, in medie pretul era cam 60-70 lei/mp.Oricum au in jur de vreo 50 de modele dar eu am stiut de la inceput ce vreau. Am spus mai sus ca multi ni-si dau seama ca sunt jaluzele verticale, pt ca eu am comandat distanta intre lamele cat mai mare, adica sa nu se petreac prea mult,doar 2-3 mm.De obicei se petrec cam 2-3 cm si se vad umbre intre lamele si normal ca-ti dai seama ca sunt jaluzele plus ca se observa si partea de sus cu sina, si aici am facut o masca din acelasi material lipit pe un fel de corniza din PAL si nu se mai vede nimik buna, poti sa-mi spui te rog de unde le-ai comandat? si noi suntem in cautari si ce spui tu chiar pare interesant. mersi mult,
|
|
|
|
|
|
|
|
18th January 2008, 13:07
|
Junior
Data înscrierii: 15-June 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 39 033

|
Salut. Si eu vreau sa rezolv saptamana viitoare problema jaluzelelor/draperiilor/roletelor la o casa pe care tocmai am terminat-o. Din ce am apucat sa ma interesez, jaluzelele verticale textile pleaca de la 50lei/mp si ajung la 100 lei/mp.
Vroiam insa sa va intreb ce parere aveti de jaluzelele verticale din PVC. Sunt cam 80-85 lei/mp, diverse modele, mult mai rezistente si mai usor de curatat decat cele textile. p_nicoleta, poti sa pui cateva poze, sunt curios cum sunt roletele alea taiate cu model jos. Mersi
|
|
|
|
|
|
|
|
18th January 2008, 13:56
|
Junior
Data înscrierii: 23-October 07
ID membru: 239 551

|
Eu va propun suprapuneri de materiale, diferente de dimensiuni intre elemente si ... corpuri de iluminat prin preajma.. Asa, o mica scenografie.
Cat despre jaluzelele verticale... Cel putin in firma mea, ele exista la baie..
|
|
|
|
|
|
|
|
20th January 2008, 19:17
|
Junior
Data înscrierii: 19-March 06
Locație: Timi
ID membru: 70 374

|
Ma alatur si eu celor care sunt de parere ca pentru o casa perdelele sunt ideale. Niste perdele din organza intr-o camera unde culorile sunt imbinate cum trebuie schimba totul.Asta s-a intamplat si in cazul meu de exemplu caci prietenul era isterizat ca el in casa lui nu vrea pedele ci jaluzele.Evident ca avem perdele si si=a schimbat si omul meu parerea acum.(IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Singura mentiune e ca daca se opteaza pentru organza trebuie luat 1,5-2 m la 1 m de geam ca fie crete si sa arate bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd January 2008, 21:16
|
Junior
Data înscrierii: 20-January 08
ID membru: 276 495

|
Jaluzelele sunt potrivite pentru dormitoare si bucatarie.La sufragerie ,parerea mea, este ca- perdelele -sunt perfecte , doar ele dau o nota de eleganta camerei.
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd February 2008, 09:27
|
Junior

|
raspuns pt raluca_popeasca magazinul on-line am inteles ca este in 'renovare' si va fi gata cam pe 11 februarie. nu cred ca am voie sa scriu aici adresa de web. daca esti interesata scrie-mi pe nu mai dau mailul pe post@yahoo.com - te pot contacta in privatdin pacate nu pot sa pun poze ca am camera stricata dar cum fac rost de una o sa pun si poze. pot sa pun o poza cu o roleta ca exemplu Mare grija! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) pt mihaich nu te sfatuiesc sa-ti alegi jaluzele din PVC, decat poate, in ultima instanta , la baie. Am multe prietene care si-au pus si au luat o mare tzeapa. 'Dezavantaje': - se rup de sus unde se prind de cornisa - dupa 3-4 curatari se duce imprimeul, (daca sunt imprimate) - chiar daca ei(producatori/distribuitorii), spun ca sunt rezistente UV, se vor decolora dupa 2-3 veri - pretul este destul de mare pt un produs din plastic - sunt din PVC!!! Cel putin eu m-am decis greu sa renunt la perdele pt ca nu se mai potriveau stilului de amenajare, cu toate ca, repet, imi plac mult, dar nici jaluzele din PVC, CARE E PLASTIC=KICH(nu stiu daca am scris corect) Adica eu obiecte din plastic nu le vad decat poate in unele obiecte pt bucatarie sau de menaj, in nici un caz pt decorul casei.Dar gusturile nu se discuta fiecare face ce vrea, eu aici am dat doar niste sfaturi si pareri personale, care nu vreau sa supere pe nimeni Am pierdut azi 10 minute sa-ti mergeluiesc posturile, nu mai posta dublu sau triplu, spune intr-un post tot ce ai de spus ca se umple topicul numai de franturi de fraze.
Acest mesaj a fost modificat de Astra_rullz: 2nd February 2008, 23:45
|
|
|
|
|
|
|
|
26th February 2008, 13:47
|
Junior
Data înscrierii: 25-February 08
ID membru: 293 868

|
intrati pe WWW.PERDELE.NET aici veti gasi cea mai variata gama de perdele si draperii.le puteti comanda pe internet si preturile sunt foarte mici
|
|
|
|
|
|
|
|
27th February 2008, 11:35
|
Junior
Data înscrierii: 2-April 04
ID membru: 13 885

|
Am draperii + perdele si vreau sa-mi schimb sistemul de prindere pe perete. Acum am sine de plastic care se vad destul de nasol din cauza suprafetei neregulate a tavanului. Parca n-as vrea sa le schimb cu sine de metal, ci cu niste "betze" de lemn, frumos colorate, care au brate de sustinere de aceasi culoare. Pba e ca am nevoie pt lungimi mari (3,30 - 3,15 - 2,80 - 2,40 m) iar ce am gasit eu in bricotsore au max 3 m si mi s-a spus ca exista riscul ca faca "burta" din cauza greutatii perdelei/draperiei. Cat e de adevarat ?? Daca pun suport la mijloc, n-o sa mai pot trage toata perdeaua intr-o parte. Poate aveti alte idei ... "Betze" de fier nu am gasit mai mari de 3 m si nici nu se pot imbina.
Multumesc pt orice sfat
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|