Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

7 V  « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum să mănânci sănătos
magul132001
mesaj 28th June 2008, 08:34
Mesaj #73

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 14-September 07
Locație: klausenburg
ID membru: 226 195

Totusi, sunt unii oameni care din primii ani de viata aveau o greutate peste cea normala, sau chiar de la nastere( si cunosc exemplu concret). Asta la replica ca daca ai grija de tine nu te ingrasi.
Cei care se nasc cu o greutate superioara ce ar trebui sa faca?Sa faca jogging prin placenta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sunt cazuri in care oamenii supraponderai nu pot sa slabeasca fara dereglari grave ale metabolismului.Nu e vorba doar de raportul comoditate-vointa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Mosotti
mesaj 28th June 2008, 08:36
Mesaj #74

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

QUOTE (clara_spiele @ Jun 27 2008, 16:53) *
Studiile si cercetarile arata foarte clar faptul ca exista un raport de cauzalitate directa intre obezitate si consumul de e-uri, hormoni si alte alimente "sanatoase". Luati si voi raportul OMS, al igienei alimentatiei, din tara si din strainatate.

oms e plina de idioti. principala cauza a obezitatii, exceptind evident dereglarile hormonale, este sedentarismul combinat cu mincatul cit cuprinde. da ma rog, e mai usor sa dai vina pe euri si alte prostii. nu grasimile, nu mincarea "nesanatoasa" si alte aberatii dintr-astea abstracte. mincarea romaneasca traditionala, dpdv al oricarui nutritionist care nu e drogat, este cit se poate de nesanatoasa pentru omul obisnuit de la oras, care sade cu curul pe scaun toata ziua. e suficient sa maninci de 3 ori pe zi mincare "normala", fara euri si fara "hormoni" sau buhuhuh (IMG:style_emoticons/default/scared.gif) modificata genetic (IMG:style_emoticons/default/scared.gif) , cum mincau bunicii acum 50 de ani si te umfli ca un balon. sau poti sa maninci putin, cu euri cacalau si sa n-ai nici pe dracu

Cercetătorii americani au constatat

orice fraza care incepe cu cuvintele de mai sus trebuie ignorata. cercetatorii americani au constatat pe dracu, aia au constatat. in fiecare luna dobitocii aia constata tot altceva. ar fi ok, daca nu s-ar contrazice cu ce au constatat luna trecuta

+Quote Post
rich1974
mesaj 28th June 2008, 09:59
Mesaj #75

Active Member

Data înscrierii: 25-July 07
Locație: jud. olt
ID membru: 206 399

QUOTE (Mosotti @ Jun 28 2008, 09:36) *
oms e plina de idioti. principala cauza a obezitatii, exceptind evident dereglarile hormonale, este sedentarismul combinat cu mincatul cit cuprinde. da ma rog, e mai usor sa dai vina pe euri si alte prostii. nu grasimile, nu mincarea "nesanatoasa" si alte aberatii dintr-astea abstracte. mincarea romaneasca traditionala, dpdv al oricarui nutritionist care nu e drogat, este cit se poate de nesanatoasa pentru omul obisnuit de la oras, care sade cu curul pe scaun toata ziua. e suficient sa maninci de 3 ori pe zi mincare "normala", fara euri si fara "hormoni" sau buhuhuh (IMG:style_emoticons/default/scared.gif) modificata genetic (IMG:style_emoticons/default/scared.gif) , cum mincau bunicii acum 50 de ani si te umfli ca un balon. sau poti sa maninci putin, cu euri cacalau si sa n-ai nici pe dracu

orice fraza care incepe cu cuvintele de mai sus trebuie ignorata. cercetatorii americani au constatat pe dracu, aia au constatat. in fiecare luna dobitocii aia constata tot altceva. ar fi ok, daca nu s-ar contrazice cu ce au constatat luna trecuta

mare dreptate ai frate moso! trebuie odata sa spargem si mitul asta al mancarii traditionale romanesti. mancarea traditionala era potrivita stilului de viata din vechime atunci cand oamenii munceau fizic foarte mult. acum lucrurile stau cu totul altfel. eu nu prea cred in ideea dereglarilor hormonale. poate apar unele dereglari dar nu cred ca intr-o asa masura incat sa nu-ti mai poti controla greutatea printr-un egort de vointa corespunzator.

+Quote Post
spare-me
mesaj 28th June 2008, 11:09
Mesaj #76

Guru Member

Data înscrierii: 5-March 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 31 818

QUOTE (rich1974 @ Jun 28 2008, 10:59) *
mare dreptate ai frate moso! trebuie odata sa spargem si mitul asta al mancarii traditionale romanesti. mancarea traditionala era potrivita stilului de viata din vechime atunci cand oamenii munceau fizic foarte mult. acum lucrurile stau cu totul altfel. eu nu prea cred in ideea dereglarilor hormonale. poate apar unele dereglari dar nu cred ca intr-o asa masura incat sa nu-ti mai poti controla greutatea printr-un egort de vointa corespunzator.

omg...tu chiar te crezi un mic cristos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sunt curios, "moso" se crede fratele tau ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
rich1974
mesaj 28th June 2008, 11:17
Mesaj #77

Active Member

daca nu ai argumente sa ma contrazici nu inteleg de ce postezi. demonsreaza-mi ca nu am dreptate! dar o idee de a ta nu diverse link-uri.......

+Quote Post
spare-me
mesaj 28th June 2008, 11:22
Mesaj #78

Guru Member

QUOTE (rich1974 @ Jun 28 2008, 12:17) *
daca nu ai argumente sa ma contrazici nu inteleg de ce postezi. demonsreaza-mi ca nu am dreptate! dar o idee de a ta nu diverse link-uri.......

BA !!! FRUCTELE 'ARE' ZAHAR ! FRUCTELE INGRASA ! END OF STORY

demonstratii, studii, etc gasesti in linkuri

tu cu ce mari "idei personale" te afirmi ?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rich1974
mesaj 28th June 2008, 11:31
Mesaj #79

Active Member

da frate! inteleg si eu ca au fructoza si ca ingrasa. de aceea am spus ca sa inlocuiesti o masa cu fructe nu sa mananci fructe dupa ce ai mancat deja ciorba de burta si ceafa de porc. asta era idea!

si nu trebuie sa tipi la mine ca nici eu nu am tipat la nimeni.

numai din fructe nu te poti ingrasa deoarece e aproape imposibil sa ingerezi 2-3 K de calorii pe zi numai din fructe si legume.

+Quote Post
magul132001
mesaj 28th June 2008, 11:49
Mesaj #80

Junior

QUOTE (rich1974 @ Jun 28 2008, 09:59) *
eu nu prea cred in ideea dereglarilor hormonale. poate apar unele dereglari dar nu cred ca intr-o asa masura incat sa nu-ti mai poti controla greutatea printr-un egort de vointa corespunzator.

te inseli.exista oameni care chiar nu si pot controla greutatea, si nu pentru ca sunt prea comozi ca sa se ridice de pe scaun, ci pentru ca metabolismul lor se da peste cap mai rapid decat o masina de curse de la NASCR. Are loc astfel o reactie in lant care lasata in voia sortii poate avea consecinte la fel de grave precum riscurile obezitatii.

+Quote Post
rich1974
mesaj 28th June 2008, 12:12
Mesaj #81

Active Member

QUOTE (magul132001 @ Jun 28 2008, 12:49) *
te inseli.exista oameni care chiar nu si pot controla greutatea, si nu pentru ca sunt prea comozi ca sa se ridice de pe scaun, ci pentru ca metabolismul lor se da peste cap mai rapid decat o masina de curse de la NASCR. Are loc astfel o reactie in lant care lasata in voia sortii poate avea consecinte la fel de grave precum riscurile obezitatii.

ai niste exemple concrete sau vorbesti din auzite? ce inseamna ca se da metabolismul peste cap?

+Quote Post
magul132001
mesaj 28th June 2008, 12:24
Mesaj #82

Junior

QUOTE (rich1974 @ Jun 28 2008, 11:12) *
ai niste exemple concrete sau vorbesti din auzite? ce inseamna ca se da metabolismul peste cap?

Gandeste te de exemplu la cazurile acelea mediatizate in care aparea unul de vreo 300-400kg(care, apropo, tot din cauza dereglarilor hormonale a ajuns asa, pentru ca altfel si daca ar fi mancat zi si noapte tot n ar fi reusit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Persoanele acelea au inima hipertrofiata necesara pomparii sangelui, despre glandele endocrine nici nu mai zic, si alte schimbari adaptative ale organismului.Acel organism s a adaptat astfel la greutatea proprie si functioneaza dupa un anumit program, prefera anumite tipuri de alimente.Nu zic ca persoanele respective n ar putea sa slabeasca intr o anumita masura,dar pentru o schimbare vizibila ar trebuie,bineintles, pe langa exercitiul fizic, modificata radical si tipul alimentatiei. Iti inchipui ce s ar intampla daca s ar modifica proportia de lipide, glucide si proteine la o asemenea persoana?
Organismul ar incerca sa converteasca nutrientii in necesarul de energie pentru un asemenea corp si, ghici ce, n ar reusi!

+Quote Post
rich1974
mesaj 28th June 2008, 12:38
Mesaj #83

Active Member

lasa ma ca am vazut si eu pe discovery cazurile alea! dar ai vazut cat mancau aia? enorm de mult. mancarea multa provoaca placere. de ce s-ar lasa omul de ea? e ca si fumatul - fumatorii stiu ca e daunator dar nu se lasa! ce se intampla daca se produce o scadere drastica a cantitatii de alimente la un asemenea organism? nimic, organismul va incepe incet, incet sa consume din stratul de grasime acumulat. sabirea se face lent, tine cont ca 1kg de grasime are 9000 de calorii , energie cam pentru 4 zile in conditiile in care nu ai mai minca nimic, ceeea ce e imposibil. eu sunt de parere ca oricine isi poate controla greutatea cu conditia sa aiba vointa si sa nu se culce pe urechea ca are nu stiu ce dereglare hormonala.

+Quote Post
Valy1
mesaj 28th June 2008, 13:03
Mesaj #84

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-January 07
Locație: Bucharest
ID membru: 123 145

QUOTE (rich1974 @ Jun 28 2008, 12:31) *
numai din fructe nu te poti ingrasa deoarece e aproape imposibil sa ingerezi 2-3 K de calorii pe zi numai din fructe si legume.

A spus cineva sa mananci numai fructe ?

QUOTE (rich1974 @ Jun 28 2008, 13:12) *

Nu crezi in dereglarile hormonale ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Astea Nu sunt ca D-zeu..sa crezi sau sa nu...

+Quote Post
rich1974
mesaj 28th June 2008, 13:08
Mesaj #85

Active Member

Nu crezi in dereglarile hormonale ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Astea Nu sunt ca D-zeu..sa crezi sau sa nu...
[/quote]

ai dreptate! somn usor in continuare!

+Quote Post
Valy1
mesaj 28th June 2008, 13:21
Mesaj #86

Active Member

Data înscrierii: 6-January 07
Locație: Bucharest
ID membru: 123 145

QUOTE (rich1974 @ Jun 28 2008, 10:59) *
eu nu prea cred in ideea dereglarilor hormonale. poate apar unele dereglari dar nu cred ca intr-o asa masura incat sa nu-ti mai poti controla greutatea printr-un egort de vointa corespunzator.

Departe de adevar...

+Quote Post
spare-me
mesaj 28th June 2008, 13:42
Mesaj #87

Guru Member

QUOTE (Valy1 @ Jun 28 2008, 14:21) *
Departe de adevar...

el e departe de problema complet...dar nici vointa nu are...

intreaba pe toata lumea : "un exemplu ai ?"

serveste-te tata, ca google e mare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
adybmw
mesaj 28th June 2008, 13:55
Mesaj #88

Active Member

Data înscrierii: 22-March 07
Locație: bucharest
ID membru: 157 865

Nu va mai "certati" aiurea,pentru ca se omite un cuvant magic din 4 litere si anume sport!
Poti manca si 2 torturi cu foetaj pe zi(e daunator dar ca sa se inteleaga),daca alergi 30 km care e problema?
Toate alimentele au un aport caloric,daca de ex mananc 3000 cal si consum doar 2000 normal ca ma ingras incet dar sigur,invers slabesc si mai incet dar sigur,totul e dieta si sport.Cine ajunge la echilibru dintre cele 2,e maestru,restul e cancan!
Va doresc sanatate maxima tuturor!

+Quote Post
spare-me
mesaj 28th June 2008, 13:56
Mesaj #89

Guru Member

QUOTE (adybmw @ Jun 28 2008, 14:55) *
Nu va mai "certati" aiurea,pentru ca se omite un cuvant magic din 4 litere si anume sport!
Poti manca si 2 torturi cu foetaj pe zi(e daunator dar ca sa se inteleaga),daca alergi 30 km care e problema?
Toate alimentele au un aport caloric,daca de ex mananc 3000 cal si consum doar 2000 normal ca ma ingras incet dar sigur,invers slabesc si mai incet dar sigur,totul e dieta si sport.Cine ajunge la echilibru dintre cele 2,e maestru,restul e cancan!
Va doresc sanatate maxima tuturor!

eu zic sa mai si mananci, din cand in cand... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
adybmw
mesaj 28th June 2008, 13:59
Mesaj #90

Active Member

Data înscrierii: 22-March 07
Locație: bucharest
ID membru: 157 865

Ma scuzati,5!

Eu nu am spus ca am gasit echilibrul,sunt gurmand,mai si mananc din cand in cand,dar in zilele cu sport mi se taie pofta de mancare.O fi numai la mine?

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

7 V  « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:43
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia