Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Telefon DUO 699, coduri , impresii , soft , drivere
FolderBulk
mesaj 4th November 2007, 15:52
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 19-August 07
ID membru: 216 381

Salut tuturor ! Am deschis un topic nou despre telefonul DUO 699 . Achizitie relativ noua .
Impresia generala pentru inceput nu foarte buna. Se aude cam prost pe sim B . Nu pot descarca jocuri java pe el cu toate ca in manual zice ca e compatibil java (j2me) pe care le poti descarca over the air . Cred ca acesta este un minus mare . Softul care vine pe cd pentru sincronizare este shareware . Daca in agenda telefonului ai posibilitatea sa adaugi pe un nume mai multe numere de telefon , fax , e-mail cu softul de pe cd nu vei putea aduga in agenda decat numele si numarul . Iar de PIM habar are . Cel mai mare incovenient la acest telefon este urmatorul cand vrei sa editezi un numar de telefon in agenda telefonului nu vezi ce scrii din cauza fundalului si culorii caracterului ambele inchise . Mare idiotenie .
Coduri pentru el va redau mai jos . Atentie cum le folositi :
1.test general telefon *#87#
2.version info summary *#8375#
3.engineer mode *#3646633# (mare atentie la ce modificati )
4.factory mode (un test extins - atentie la RTC - mi-a restartat telefonul sa nu va speriati ) *#66*#

Go to the top of the page

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 5th November 2007, 11:13
Mesaj #2

Junior

Ieri am reusit sa copii programul MT6227.zip . Am incercat sa instalez un joc Java dar nu merge . O fi din cauza ca in memoria telefonului este disponibil numai 197 Kb ca free space ? in specificatiile telefonului memoria telefonului este trecuta de 64 Mb . Cand am intrebat la firma de ce file managerul raporteaza numai 197 kb mi s-a raspuns ca memoria ar fi impartita intre contacte , calendar , sms .... Problema asta apare si la alte telefoane , gen CECT ???

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 6th November 2007, 18:36
Mesaj #3

Junior

Azi am mai desoperit un BUG mare la telefon . Citeste fisere EBOOK dar in schimb culoarea fundalului este alba la fel si culoarea literelor . asa ca nu vezi decat numarul de pagini din fisier , le derulezi si cam atat . TOT inainte duo mobile

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 6th November 2007, 20:24
Mesaj #4

Junior

alte coduri

set default language: *#0000# Send
set English language: *#0044# Send
set English language (new firmware): *#001# Send

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 12th November 2007, 13:56
Mesaj #5

Junior

Doar pentru cei care vor sa cumpere . Uitati-va aici ca sa vedeti cum se cheama de fapt telefonul . Cei de la duo pun o hartie lipita in telefon dar de fapt vinde altceva .
bafta

http://www.ljcytrade.com/views.asp?hw_id=3439

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 13th November 2007, 18:26
Mesaj #6

Junior

QUOTE (FolderBulk @ Nov 6 2007, 18:36) *
Azi am mai desoperit un BUG mare la telefon . Citeste fisere EBOOK dar in schimb culoarea fundalului este alba la fel si culoarea literelor . asa ca nu vezi decat numarul de pagini din fisier , le derulezi si cam atat . TOT inainte duo mobile

Dupa ample cercetari s-ar parea ca telefonul citeste fisiere text (.txt) cred ca Ebook e cam mult spus . Dar va trebui sa salvati fisierul cu Encoding -> Unicode .

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 14th November 2007, 18:46
Mesaj #7

Junior

O pagina de internet buna pentru download http://www.zen2cool.fr/

+Quote Post
o2net
mesaj 14th November 2007, 19:09
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 14-November 07
ID membru: 248 121

QUOTE (FolderBulk @ Nov 12 2007, 13:56) *
Doar pentru cei care vor sa cumpere . Uitati-va aici ca sa vedeti cum se cheama de fapt telefonul . Cei de la duo pun o hartie lipita in telefon dar de fapt vinde altceva .
bafta

http://www.ljcytrade.com/views.asp?hw_id=3439

Astea sant telefoane OEM.Orice companie poate cumpara licenta, apoi le vinde sub ce brand doreste.Asta fac si cei de la Duo, au cumparat licenta de la cateva modele si le vand sub brandul lor. Din cate stiu eu cei de la Duo fac o customizare de soft aici in Romania pentru modelele lor.
Eu am cumparat un Duo-789 de la ei si am avut probleme cu microfonul.Cei cu care vorbeam ma auzeau incet. Am fost la ei si mi-au schimbat telefonul pe loc. Asta care il am acum merge excelent. Oricum apreciez promptitudinea. Am mai avut si altfel de telefoane si de fiecare data cand se stricau stateau cu zilele la garantie.

+Quote Post
idealproduct
mesaj 19th November 2007, 19:11
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 24-February 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 67 408

QUOTE (o2net @ Nov 14 2007, 19:09) *
Astea sant telefoane OEM.Orice companie poate cumpara licenta, apoi le vinde sub ce brand doreste.Asta fac si cei de la Duo, au cumparat licenta de la cateva modele si le vand sub brandul lor. Din cate stiu eu cei de la Duo fac o customizare de soft aici in Romania pentru modelele lor.
Eu am cumparat un Duo-789 de la ei si am avut probleme cu microfonul.Cei cu care vorbeam ma auzeau incet. Am fost la ei si mi-au schimbat telefonul pe loc. Asta care il am acum merge excelent. Oricum apreciez promptitudinea. Am mai avut si altfel de telefoane si de fiecare data cand se stricau stateau cu zilele la garantie.

Singura customizare e ca le schimba stickerul de pe spate pe care scrie "Made in China" si pun ei altul "Made in Coreea". Nu stiu cum nu s-a sesizat inca nimeni de faptul ca aceste telefoane nu au 64 mb ci doar 197kb, ca nu au zoom pe camera, ca NU SUPORTA JAVA si multe multe altele. Modelele se numesc in fabrica K789 (Duo789 la ei) sau K699 (Duo699 la ei) si se vand pe piata sub branduri ca: ZTC 5588, Ktech Q500 sau Twins K789 (brandul fabricii).respectiv Twins N93 sau CECT P159 pt "duo699". Ca telefoane sunt bune, eu folosesc un K789 de 5 luni si mi se pare cel mai bun telefon de pana acum (frecventa super + baterie 3-4 zile vorbit - nokia n72 ma tinea doar 2 zile). Faza e de pret, am vazut in alta parte mult mai ieftin ca la ei, si cu 2 ani garantie, plus ca mint asa de mult si cu asa nerusinare

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 21st November 2007, 08:55
Mesaj #10

Junior

QUOTE (idealproduct @ Nov 19 2007, 19:11) *
Singura customizare e ca le schimba stickerul de pe spate pe care scrie "Made in China" si pun ei altul "Made in Coreea". Nu stiu cum nu s-a sesizat inca nimeni de faptul ca aceste telefoane nu au 64 mb ci doar 197kb, ca nu au zoom pe camera, ca NU SUPORTA JAVA si multe multe altele. Modelele se numesc in fabrica K789 (Duo789 la ei) sau K699 (Duo699 la ei) si se vand pe piata sub branduri ca: ZTC 5588, Ktech Q500 sau Twins K789 (brandul fabricii).respectiv Twins N93 sau CECT P159 pt "duo699". Ca telefoane sunt bune, eu folosesc un K789 de 5 luni si mi se pare cel mai bun telefon de pana acum (frecventa super + baterie 3-4 zile vorbit - nokia n72 ma tinea doar 2 zile). Faza e de pret, am vazut in alta parte mult mai ieftin ca la ei, si cu 2 ani garantie, plus ca mint asa de mult si cu asa nerusinare

faza cu memoria am vazut-o din prima zi . am vorbit la DUO si mi-au bagat o explicatie de doi lei . vezi doamne din 64 Mb au ramas doar 194 Kb pentru ca memoria a fost impartita pentru contacte , calendar ... Asa spun ei . Orisicum daca cumparati nu va asteptati sa fie totul ca in specificatiile de pe site . (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 21st November 2007, 09:12
Mesaj #11

Junior

Intr-adevar , zoom la camera nu am . dar nici nu m-a interesat . poate daca era un zoom optic ... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
o2net
mesaj 23rd November 2007, 13:40
Mesaj #12

Junior

Data înscrierii: 14-November 07
ID membru: 248 121

Salutare,

Intradevar telefoanele merg foarte bine.Am fost zilele trecute la Duo la sediu sa cumpar o baterie si am vazut o versiune beta de soft in limba romana.Mi-au spus ca in curand (ianuarie) toate telefoanele Duo vor avea meniurile in limba romana si toate setarile de wap mms si internet pentru Vodafone, Orange si Cosmote.Oamenii sant seriosi si faptul ca dau garantie telefoanelor spune tot.Garantie care si functioneaza, eu am beneficit de ea fara probleme.Parerea mea este ca sant 10 clase peste toti cei care vand CECT-uri pe la anunturi in ziar.Intradevar poti face economie de 1-2 milioane luand de la anunturi dar cand se strica umbli iar la portofel si iar, si iar.......

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 25th November 2007, 08:28
Mesaj #13

Junior

QUOTE (o2net @ Nov 23 2007, 13:40) *
Salutare,

Intradevar telefoanele merg foarte bine.Am fost zilele trecute la Duo la sediu sa cumpar o baterie si am vazut o versiune beta de soft in limba romana.Mi-au spus ca in curand (ianuarie) toate telefoanele Duo vor avea meniurile in limba romana si toate setarile de wap mms si internet pentru Vodafone, Orange si Cosmote.Oamenii sant seriosi si faptul ca dau garantie telefoanelor spune tot.Garantie care si functioneaza, eu am beneficit de ea fara probleme.Parerea mea este ca sant 10 clase peste toti cei care vand CECT-uri pe la anunturi in ziar.Intradevar poti face economie de 1-2 milioane luand de la anunturi dar cand se strica umbli iar la portofel si iar, si iar.......

Poti sa ne spui mai multe legat de softul la care se lucreaza ? Intr-adevar ca telefon se comporta bine . Cu cateva mici bug-uri pe care le-am semnalat mai sus .

+Quote Post
bugger
mesaj 31st January 2008, 15:30
Mesaj #14

Junior

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 28-August 06
Locație: bucharest
ID membru: 93 954

UP
Si ceva util: pe site-ul DUO a aparut sectiune de download cu chestii dedicate pt. 699:
http://www.duomobile.ro/download/download/?limba=Ro

Despre mine si al meu 699 (ft. pe scurt):
- il am de prin nov/dec anul trecut (magazin Orange, Plaza Romania);
- SIM1 Orange, SIM2 Vodafone;
- functional e OK, nimic deranjant pe SIM2;
- pt. PC folosesc FMA (http://fma.sourceforge.net/index2.htm) <- aici am o eroare care nu ma lasa sa sincronizez agenda telefonului, asa ca ma limitez la agendele din SIM; + merge frumos trimisul de SMS-uri lungi, etc.;
- pana acum n-am avut timp sa fac alte chestii cu el decat sa vorbesc..

Ce ma deranjeaza cel mai tare, faza cu blocatul tastelor:
- butonasul ala e ft. greu de nimerit, daca se schimba chestii pe sus atunci trebuie recalibrat touch-screenul, etc.
- cel mai bun compromis l-am gasit cu auto-blocarea la 1 minut;
- doar ca daca vreau sa blochez tastele mai repede de minutul ala, tre' sa scot stilus-ul, etc. evident ca daca sunt pe afara cu mainile ocupate e o placere;
- va rog, cei care mai aveti ziceti cum faceti pt. asta;
- ma rog, pana se produce o minune si avem un nou soft cu care poti sa blochezi tastele din butoane;
- sunt curios daca se poate si cat de "departe" e sa blochezi tastele din meniu; de incercat ceva gen buton-buton-etc.-OK; cu shortcut-uri, daca sunt prea multe butoane..

Vreau activitate pe topicul asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hai, sa traiti bine!

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 1st February 2008, 19:51
Mesaj #15

Junior

Salutare !

Pentru blocarea tastelor direct din tastatura telefonului nu am nici un raspuns pentru tine . Poate o sa apara o versiune noua de firmware a telefonului si se va tine cont si de treava asta . Cu toate ca m-as mira tare de tot.

(IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

De curiozitate . pe tine cat te-a costat telefonul?

Acest mesaj a fost modificat de FolderBulk: 1st February 2008, 19:58

+Quote Post
bugger
mesaj 4th February 2008, 12:59
Mesaj #16

Junior

QUOTE (FolderBulk @ Feb 2 2008, 03:51) *
De curiozitate . pe tine cat te-a costat telefonul?

799 RON (TVA inclus)

L-am gasit (absolut intamplator) aici: http://www.duomobile.ro/collection/DualSIM...plore/?limba=Ro
I-am si sunat, se poate viziona/cumpara de la sediul lor (Alba Iulia); dar cum nu lucrau de loc in week-end mi-am ales un distribuitor aproape de mine (Plaza):
http://www.duomobile.ro/wheretobuy/reseller/?limba=Ro

Pe Softpedia am inceput sa citesc dupa ce l-am cumparat. Ft. multe informatii sunt pe thread-ul lui 689 (nu am link-ul la indemana, dar daca nu-l gasesti spune-mi). Citind pe acolo m-am speriat un pic (ca o sa-mi para rau dupa bani, mai ales ca am luat si pt. prietena la fel), dar in timp telefonul a demonstrat ca e OK.

Numai bine.

+Quote Post
FolderBulk
mesaj 4th February 2008, 14:38
Mesaj #17

Junior

QUOTE (bugger @ Feb 4 2008, 12:59) *
799 RON (TVA inclus)

L-am gasit (absolut intamplator) aici: http://www.duomobile.ro/collection/DualSIM...plore/?limba=Ro
I-am si sunat, se poate viziona/cumpara de la sediul lor (Alba Iulia); dar cum nu lucrau de loc in week-end mi-am ales un distribuitor aproape de mine (Plaza):
http://www.duomobile.ro/wheretobuy/reseller/?limba=Ro

Pe Softpedia am inceput sa citesc dupa ce l-am cumparat. Ft. multe informatii sunt pe thread-ul lui 689 (nu am link-ul la indemana, dar daca nu-l gasesti spune-mi). Citind pe acolo m-am speriat un pic (ca o sa-mi para rau dupa bani, mai ales ca am luat si pt. prietena la fel), dar in timp telefonul a demonstrat ca e OK.

Numai bine.

De la Duo l-am cumparat tot prin noiembrie . Eu consider ca mi-au tras tzeapa . Din doua motive :
1. in specificatiile de pe pagina de web www.duomobile.ro scrie ca 699 suporta Java - FALS
2. memoria interna de 64 Mb - Fals.

Daca stiam ca nu suporta Java nu il mai cumparam . Cautam alt model .

De curiozitate cand editezi numerele in agenda telefonului poti vedea cifrele cand le scrii . La mine culoare fontului si culoarea de background sunt inchise . Si scriu numarul de telefon pentru un contact la ghici . Plus in calendar daca adaug un ToDo Thing pentru luna viitoare in lista pe ecran apare ca si cum ar fi pentru astazi . Mi se parea normal ca atunci cand adaug un ToDo Thing aceasta sa apara in lista de pe ecranul principal in ziua in care l-am programat.

thread-ul lui 689 - il stiu l-am citit . sunt multe lucruri comune dar multe bug-uri pe care le-au raportat posesorii de 689 nu se regasesc la 699 .

Pe PC spuneai ca folosesti FMA . Ce versiune ? Eu am pus una beta de pe site-ul lor oficial . Si aproape ca mi-am bushit windows-ul . Iti vine sa crezi . Nu mai raspundea mouse-ul (tastatura era ok) si altele ..... Ca sa scap de belea nu a fost suficient uninstal . A trebuit sa dau Restore .

Bafta !

Mai discutam . (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
bugger
mesaj 6th February 2008, 14:25
Mesaj #18

Junior

QUOTE (FolderBulk @ Feb 4 2008, 22:38) *
699 suporta Java - FALS
2. memoria interna de 64 Mb - Fals.

Ce sa zic.. eu il folosesc doar pt. vorbit si nu mi-am pus problema de memorie si de Java (din lipsa de timp, ca de altfel mi-ar placea sa ma dau cu Java & stuff)

De curiozitate cand editezi numerele in agenda telefonului poti vedea cifrele cand le scrii .

Aici trebuie sa spun ca la mine se vede ok, scris negru pe fond albastru deschis (theme si whatever sunt default, nu le-am butonat).

Pe PC spuneai ca folosesti FMA . Ce versiune ? Eu am pus una beta de pe site-ul lor oficial . Si aproape ca mi-am bushit windows-ul . Iti vine sa crezi . Nu mai raspundea mouse-ul (tastatura era ok) si altele ..... Ca sa scap de belea nu a fost suficient uninstal . A trebuit sa dau Restore .

Ups, sorry.. Eu am 2.1 Beta 4 Build 243 (asa zice in bara de titlu). 'doze XP-SP2. La tine cred ca in perioada de blocaje se chinuia sa se lamureasca cu porturile/comunicatiile.. Pe mine m-a necajit ft. putin la inceput pana i-am explicat despre ce telefon e vorba si cum e cu porturile (m-am conectat doar pe fir, atentie la ordinea in care le conectezi, de asemenea atentie ca in telefon sa alegi a treia optiune com/serial/whatever; adica nu webcam si nu mass-storage..)

Mi se pare ca are si un wizard de conectare care cica e chiar de treaba. Exemplu: prietena a reusit pe bluetooth (cu acelasi telefon) in cateva minute (gen next, next ca omul obisnuit).. Apoi radea de mine care am stat niste ore cu cabluri/porturi/etc. Chiar, daca imi aduc bine amine, ca sa identific nus' ce parametri a trebuit sa ma dau cu alt utilitar care a "ascultat" pe fire si mi-a spus ce avea nevoie sa stie FMA. Daca te mai apuci si tot nu iese, spune-mi si incerc sa mai dau o data de el.

Cheer up (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

2 V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 00:24
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia