Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Cum tai gresia portelanata?
renderman
mesaj 16th October 2007, 15:02
Mesaj #1

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 30-November 04
ID membru: 26 523

Discul diamantat + flex (am luat un disc pt gresie si faianta bosch de la bricostore) o ciobeste... masina aia clasica de tait gresie iarasi o ciobeste... Cum naiba se taie gresia portelanata astfel incat taietura sa arate relativ decent??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
renderman
mesaj 18th October 2007, 08:16
Mesaj #2

Active Member

Nimeni? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)

+Quote Post
investman
mesaj 18th October 2007, 08:25
Mesaj #3

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 11-July 06
Locație: bucuresti
ID membru: 85 982

dai cu diamantul de vreo doua ori pe fata, apoi usurel tai cu flexul pe spate si cand santul este suficient de adanc incerci sa o rupi cu mana. sau iti trebuie o masina de taiat performanta. succes!!!

+Quote Post
Astrul
mesaj 18th October 2007, 23:18
Mesaj #4

Constructor

Grup: Moderators
Data înscrierii: 10-May 07
Locație: Obor residential park
ID membru: 178 295

La masina de taiat faianta totul sta in diamant.
eu l-am schimbat pe cel de la masina si am pus unul profi. taiam cu i orice.

+Quote Post
renderman
mesaj 19th October 2007, 14:36
Mesaj #5

Active Member

QUOTE (Astra_rullz @ Oct 19 2007, 00:18) *
La masina de taiat faianta totul sta in diamant.
eu l-am schimbat pe cel de la masina si am pus unul profi. taiam cu i orice.

Unde gasesc un diamant mai bun? Sincer as fi preferat un disc diamantat special pt gresia portelenata pt ca tot am aruncat banii pe o porcarie de masina de taiat gresie cu disc diamantat din bricostore (am crezut discul diamantat taie mai curat...)

+Quote Post
Clovis
mesaj 22nd October 2007, 18:27
Mesaj #6

Member

Data înscrierii: 24-April 07
Locație: Somewhere in Romania
ID membru: 171 544

QUOTE (renderman @ Oct 19 2007, 15:36) *
Unde gasesc un diamant mai bun? Sincer as fi preferat un disc diamantat special pt gresia portelenata pt ca tot am aruncat banii pe o porcarie de masina de taiat gresie cu disc diamantat din bricostore (am crezut discul diamantat taie mai curat...)

In general gresia portelanata se taie cu flexul si disc diamantat. Eu cred ca nu ai cumparat discul bun. Daca ai luat un disc ca cel de sus din aceasta poza adica segmentat http://www.diatech.ro/discuri-maxon.htm e normal sa nu ai o taietura curata. Incerca unul "plin". Nu trebuie sa arunci banii pe discuri de "firma" gasesti si mai ieftine. Eu am taiat beton armat cu un disc de 15 ron care mai merge si acum.

Acest mesaj a fost modificat de Clovis: 22nd October 2007, 18:28

+Quote Post
renderman
mesaj 23rd October 2007, 00:29
Mesaj #7

Active Member

QUOTE (Clovis @ Oct 22 2007, 19:27) *
In general gresia portelanata se taie cu flexul si disc diamantat. Eu cred ca nu ai cumparat discul bun. Daca ai luat un disc ca cel de sus din aceasta poza adica segmentat http://www.diatech.ro/discuri-maxon.htm e normal sa nu ai o taietura curata. Incerca unul "plin". Nu trebuie sa arunci banii pe discuri de "firma" gasesti si mai ieftine. Eu am taiat beton armat cu un disc de 15 ron care mai merge si acum.

Am luat un disc plin bosch de 750.000 din bricostore. Special pentru gresie si faianta... numai ca trebuie unul mai fin probabil... nu stiu care e explicatia, portelanul e mai dur si mai casant decat ceramica glazurata probabil... am descoperit o firma care taie asa ceva, o sa vad ce preturi practica si poate scap de o belea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (am de taiat fiacare placa in 4 pt a face plinte deci e ceva de taiat..)

+Quote Post
pimpuppy
mesaj 29th January 2008, 23:15
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 13-December 07
Locație: In maiastra noastra tara
ID membru: 259 727

QUOTE (renderman @ Oct 23 2007, 00:29) *
Am luat un disc plin bosch de 750.000 din bricostore. Special pentru gresie si faianta... numai ca trebuie unul mai fin probabil... nu stiu care e explicatia, portelanul e mai dur si mai casant decat ceramica glazurata probabil... am descoperit o firma care taie asa ceva, o sa vad ce preturi practica si poate scap de o belea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (am de taiat fiacare placa in 4 pt a face plinte deci e ceva de taiat..)

daca mai e util acu' mai ia un sfat:

incearca sa gasesti pe cineva care are mashina de taiat cu apa. face minuni. lasa taietura perfecta

apropo de semnatura ta : sKetchUp user (+ Kerkythea render) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
moro
mesaj 29th January 2008, 23:43
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 17-November 05
Locație: Timisoara
ID membru: 54 070

Ai dreptate.Numai asa am reusit si eu sa tai gresia pt .plinte.Masini de taiat cu apa gasesti pe la firmele care se ocupa cu materiale de placat(granit etc).Nu-i chiar ieftin,dar e sigura solutie sa le tai frumos.

+Quote Post
tutucata
mesaj 20th September 2008, 19:45
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 20-September 08
ID membru: 372 231

Cel mai simplu - exista discuri speciale pentru gresie portelanata, am lucrat in Spania cu ele.

Se chemau RUBI, am si o masina de taiat de la RUBI, e spaniole, care taie gresia groasa cu rotita de 18.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 06:35
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia