Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

72 V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Closed TopicStart new topic
> DigiMobil, sa fie adevarat ???
burgher
mesaj 4th December 2007, 14:01
Mesaj #865

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 74 327

Bine, adevarul e ca in ultima vreme, de 2 weekenduri incoace, nu prea am avut probleme cu semnalul pe RDS in Bucuresti.

In Oradea nu tot pe cladirile inalte se pun antene? Sau care e ideea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
taucety
mesaj 4th December 2007, 14:08
Mesaj #866

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 7-December 06
Locație: GROPĂNEȘTI
ID membru: 114 576

QUOTE (burgher @ Dec 4 2007, 14:01) *
Bine, adevarul e ca in ultima vreme, de 2 weekenduri incoace, nu prea am avut probleme cu semnalul pe RDS in Bucuresti.

In Oradea nu tot pe cladirile inalte se pun antene? Sau care e ideea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ideea era ca aici sunt cladiri mult mai inalte(banuiesc) decat in Oradea, raspandite aiurea si cred( eu sau cei de la rds) ca astfel au o arie de acoperire mai mare.

+Quote Post
mtest
mesaj 4th December 2007, 15:47
Mesaj #867

Active Member

Data înscrierii: 13-June 02
ID membru: 1 394

QUOTE (burgher @ Dec 4 2007, 13:35) *
Putin. In Oradea sunt peste 20.

Vezi ca ai numarat ca si Pristanda steagurile.

+Quote Post
dekaru
mesaj 4th December 2007, 16:58
Mesaj #868

Junior

Data înscrierii: 8-November 07
ID membru: 245 598

QUOTE (valix999 @ Dec 3 2007, 08:54) *
O intrebare... Am incercat sa ma conectez prin dia-lp cu U120S, dar nimic. Initial am instalat driverele pt telefon. Am incercat sa ma conectez folosind Modem - Mobile Adapter - 3G Modem. Primesc o eroare de genul The remote computer did not respond...

Pasii pe care i-am facut sant urmatorii:

1. Am setat telefonul Setari - Conectare - Modem - Modem prin USB
2. Am bagat USB-ul in calculator si in telefon
3. Am instalat driverele flosind softul de pe ftp://ftp.rdsor.ro/manuale_mobil_HUAWEI/U120/PC.Assistant/
3.1. Am instalat si aplicatia HUAWEI Dialup Internet (odata cu HUAWEI PC Assistant)
4. In HUAWEI PC Assistant am creat o noua conexiune dial-up folosind dispozitivul Mobile Adapter - 3G Modem (am incercat si cu Standard 33600 bps Modem)
5. Am setat din "Conectare" Nume: abc, Numar telefon: 0359 ******, User: xyz, Parola ******
6. La conectare primesc mesajul asta::: (IMG:http://beniconstruct.go.ro/mes1.jpg)

Acelasi lucru l-am facut si folosind Network conection din windows.

Care poate fi problema???

Nu ai cum sa accesezi un numar de serviciu dial-up fix de pe mobil (oricare ar fi el).
Digimobil (sau cum i-o spune) va avea oferta de date in viitor (asa ar fi logic, si asa se si aude), dar dial up via UMTS eu unul n-am auzit sa existe. Deci tot permanent va fi. Si, apropo...dial-up in 2007?

Eu ma bucur ca se lanseaza prin toata tara. Acum imi doresc sa fi locuit in alt oras (unul din cele in care tocmai s-a lansat), ca nu stiu de ce sunt convins ca ar fi ajuns mai repede telefonul la mine decat ajunge aici, in Timisoara. Oricum nu inteleg de ce au "luat-o razna" asa cu lansarile prin n orase. Nu era mai logic sa termine cu Oradea, sa termine cu Timisoara, si abia apoi sa mai extinda? Probabil s-au imbolnavit de mania "sarbatorilor de iarna". Asa iese un mare haos. Parerea mea. Eu mi-am cam pierdut rabdarea, sincer sa fiu. Putin prea multa secretomanie, totusi.

Acest mesaj a fost modificat de dekaru: 4th December 2007, 16:59

+Quote Post
mr. bad guy
mesaj 4th December 2007, 17:41
Mesaj #869

Junior

Data înscrierii: 22-June 07
ID membru: 193 999

la aviatorilor nu e semnal, e cam mort… I have searched for it and there’s no sign of it.

+Quote Post
Bruzli
mesaj 5th December 2007, 09:39
Mesaj #870

Junior

Data înscrierii: 8-November 05
ID membru: 52 743

In oradea s-a dat drumul la casierii:
Telefoane mobile la casieriile RDS&RCS
ORADEA - Lansat de curând pentru abonații RCS & RDS din Oradea serviciul DigiMobil – noua telefonie mobilă 3G - este disponibil începând de astăzi pentru abonații la serviciile de telefonie fixă (cei care nu au semnat contract pentru telefonie mobilă la domiciliu) și în casieriile RCS&RDS din Oradea.

Acestea sunt situate la următoarele adrese: Floricica – P-ța Independenței nr.47; Republicii – Str. Roman Ciorogariu nr.1; Nufărul – Str. C-tin Nottara nr.6; Dacia – Bulevardul Dacia nr.25 și Transilvaniei – Str. Transilvaniei nr. 16.

Mobil la preț de fix

DigiMobil completează portofoliul serviciilor de telefonie oferite de companie (RDS.Tel, noua telefonie națională lansată în 2004) și se poziționează ca fiind noua telefonie mobilă, la preț de telefonie fixă. Serviciul de generația a treia pune la dispoziția utilizatorilor o ofertă specială pentru un serviciu de telefonie mobilă, prezentând o serie de facilități printre care: abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toată durata contractului), cartela SIM preactivată, până la 1.200 de minute lunare gratuite, tarife mici, ca și în rețeaua fixă - după depășirea minutelor incluse și posibilitatea de transmitere a mesajelor scrise tip SMS (pentru început doar în rețeaua proprie).

Serviciul DigiMobil – noua telefonie mobilă 3G, se adresează exclusiv abonaților RCS & RDS la unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie și abonaților la serviciul de telefonie fixă RDS.Tel, care sunt plătitori la zi ai facturilor. Este noul serviciu de telefonie mobilă de generația a3a, care oferă clienților săi posibilitatea să vorbească pe mobil la tarife de telefonie fixă, devenind astfel accesibil pentru publicul larg.

http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...071204-02383825

+Quote Post
six
mesaj 5th December 2007, 09:55
Mesaj #871

Junior

Data înscrierii: 24-November 07
Locație: here and there
ID membru: 252 077

Foarte bine. Asteptam si in celelalte orase.

+Quote Post
Bismarck
mesaj 5th December 2007, 10:35
Mesaj #872

Junior

Data înscrierii: 27-March 07
Locație: Timișoara
ID membru: 160 087

QUOTE (six @ Dec 5 2007, 09:55) *
Foarte bine. Asteptam si in celelalte orase.

La Timisoara au ajuns deja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am auzit si eu de asa ceva luna trecuta ~~ si surpriza ... ma trezesc aseara la usa cu doi insi (un tip si o tipa) de la rds: "daca nu vreau un telefon mobil !?" (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ... si gratuit !! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

in fine ... iau anexa, pentru ca trebuie sa fi abonat la ei sa ai atat tel. fix cat si internet, si ma documetez ... ca deh' nimeni nu-ti da nimik gratuit fara sa aiba ceva profit ... si "in limita stocului" tipi (rds-u) impartea telefoane mobile gratuite din usa in usa ...
telefonu are numar de 0770.... si tarife de dai pe spate ... oferta ... adica ieftineala curata ...

am si dat cateva telefoane si functioneaza ok ... dar fiind la inceput nu prea au acoperire, insa ca tarife bate tot !!
telefonu ..., fiid gratis nu poti avea pretentii ... desi are camera de 1.3mp, filmeaza, card micro sd, aplicatii 0, e un noname facut in china sau pe vapor .. ii zice Huawey ... sau ceva de genu (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Bismarck: 5th December 2007, 10:39

+Quote Post
six
mesaj 5th December 2007, 10:39
Mesaj #873

Junior

Data înscrierii: 24-November 07
Locație: here and there
ID membru: 252 077

QUOTE (Bismarck @ Dec 5 2007, 12:35) *
La Timisoara au ajuns deja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu ma refeream la distribuirea prin casierii. Pacat ca nu exista un comunicat oficial din partea RDS care sa elucideze cand va incepe distribuirea prin casierii si in tara. La CC nu stiu nimic caci am sunat deja.

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 5th December 2007, 10:45
Mesaj #874

ssdd

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

QUOTE (Bismarck @ Dec 5 2007, 10:35) *
am si dat cateva telefoane si functioneaza ok ... dar fiind la inceput nu prea au acoperire, insa ca tarife bate tot !!
telefonu ..., fiid gratis nu poti avea pretentii ... desi are camera de 1.3mp, filmeaza, card micro sd, aplicatii 0, e un noname facut in china sau pe vapor .. ii zice Huawey ... sau ceva de genu (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Huawey o fi firma chinezeasca dar nu e noname. E un furnizor important de echipamente de comunicatii. Mai cunoscut, la noi produce modemuri 3G(vodafone) si telefonul Vodafone 715 practic acelasi model cu Huawei U120.
Am auzit ca de la anul baga si de la Nokia telefoane, prb cel mai ieftin tel cu 3G

In Bucuresti crd ca o sa dea drumul de la anul la didtribuirea prin caserii, asa mi-a spus un vecin care lucreaza pt ei. Cata rabdare sa aiba oamenii nu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Blackhawk: 5th December 2007, 10:50

+Quote Post
arab
mesaj 5th December 2007, 10:53
Mesaj #875

Active Member

Data înscrierii: 12-March 06
Locație: Brasov
ID membru: 69 465

Sper sa intre si la Brasov pana la Anul Nou! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Bismarck
mesaj 5th December 2007, 10:57
Mesaj #876

Junior

QUOTE (Blackhawk @ Dec 5 2007, 10:45) *
... Huawei U120.

exact asta e modelu care l-am primit !! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) K:
Eu personal nu am auzit de firma respectiva, desi am tangenta cu IT-u, ce-i drept nu in telecomunicatii ... dar e ciudat ca nu are nici un fel de aplicatie ..
am bagat cartela de vodafone in el ... nu gesticuleaza nimic ... la fel am bagat cartela digi.mobile in tel. meu ... care e liber pe orice retea, dar la fel nu functioneaza !!!? ... oare de ce?

+Quote Post
holmes
mesaj 5th December 2007, 11:05
Mesaj #877

Active Member

Data înscrierii: 21-April 04
ID membru: 14 948

mai citeste si restul paginilor inainte sa postezi!
1.tel huawei este codat si nu poate fi deocamdata decodat
2. ai incercat usim-ul de la rds intr-un telefon 3G?rds are retea 3g only
3.huawei-ul pe care il ai dupa parerea mea e un telefon foarte fain,nicidecum entry-level gen nokia 1101 sau cum erau la vodafone.nu are aplicatii si vine fara accesorii pentru ca au vrut sa il ia cat mai ieftin!nu e logic?de aia nu are nici bluetooth(care e optional)...evident ca nu au optat pt el ca sa mai salveze niste $$$.

+Quote Post
radutm
mesaj 5th December 2007, 11:10
Mesaj #878

Junior

Data înscrierii: 22-January 06
Locație: tm
ID membru: 62 493

QUOTE (Bismarck @ Dec 5 2007, 10:57) *
exact asta e modelu care l-am primit !! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) K:
Eu personal nu am auzit de firma respectiva, desi am tangenta cu IT-u, ce-i drept nu in telecomunicatii ... dar e ciudat ca nu are nici un fel de aplicatie ..
am bagat cartela de vodafone in el ... nu gesticuleaza nimic ... la fel am bagat cartela digi.mobile in tel. meu ... care e liber pe orice retea, dar la fel nu functioneaza !!!? ... oare de ce?

HUAWEI este o firma cunoscuta in telecom , si care au cam bagat spaima in ' marii producatori de echipamente telecom ' datorita preturilor mici si echipamente fiabile .

+Quote Post
aum
mesaj 5th December 2007, 12:16
Mesaj #879

Active Member

Data înscrierii: 6-December 06
Locație: Bucuresti, Orasul Gunoaielor!
ID membru: 114 464

QUOTE (radutm @ Dec 5 2007, 11:10) *
HUAWEI este o firma cunoscuta in telecom , si care au cam bagat spaima in ' marii producatori de echipamente telecom ' datorita preturilor mici si echipamente fiabile .

si unde mai pui ca au si birouri in militari in bucuresti. (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
zyxxo
mesaj 5th December 2007, 15:42
Mesaj #880

Junior

Data înscrierii: 27-August 07
ID membru: 219 765

QUOTE (six @ Dec 5 2007, 10:39) *
Eu ma refeream la distribuirea prin casierii. Pacat ca nu exista un comunicat oficial din partea RDS care sa elucideze cand va incepe distribuirea prin casierii si in tara. La CC nu stiu nimic caci am sunat deja.

si pana deschid casieriile la Bucuresti, de la Oradea, mai mancam o paine… sau e doar local si numai intre ardeleni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?

+Quote Post
Bismarck
mesaj 5th December 2007, 15:55
Mesaj #881

Junior

QUOTE (holmes @ Dec 5 2007, 11:05) *
mai citeste si restul paginilor inainte sa postezi!

am citit deja vre-o 15 pagini ... me doare ochii (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
am mai cautat si pe nea' google ... si am gasit undeva (aici) ca ar avea 256 MB de memorie interna !!
ce nu am gasit e cum pot sa aflu cata mem. are tel. sau cata mai are libera si implicit cat e ocupata ... !?
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
unu_suparat
mesaj 5th December 2007, 16:19
Mesaj #882

Member

Data înscrierii: 27-May 07
Locație: Capitala Moldovei
ID membru: 184 764

Mi-am luat si eu .... Huawey U1205 e bun moca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si tarife mici ...iar in iasi acoperirea e foarte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

72 V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:52
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia