Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

72 V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Closed TopicStart new topic
> DigiMobil, sa fie adevarat ???
OzTm
mesaj 16th November 2007, 12:55
Mesaj #613

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 3-February 07
Locație: Timisoara
ID membru: 136 986

QUOTE (burgher @ Nov 16 2007, 12:48) *
Eu cred ca se va continua faza cu telefonul gratis sau eventual va avea un pret foarte mic, si nu ma refer la 100-150 euro (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plus aceleasi conditii - se consuma minutele care le ai pe fix etc. Iar restul populatiei probabil va putea beneficia de abonament platit, cu un numar de minute in RDS si in RTC sau ceva de genul si cu aceleasi tarife.

Sa speram ca asa va fi... Pt ca, cel putin in timp, asta ar avea efecte benefice (pt utilizator) asupra tarifelor tuturor operatorilor.
Go to the top of the page

+Quote Post
jafpefata
mesaj 16th November 2007, 13:00
Mesaj #614

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 26-September 07
ID membru: 230 715

QUOTE (moulinex @ Nov 15 2007, 00:17) *
PS: Nu mi-o lua in nume de rau, dar astea sunt cheltuielile. Daca ai fi dispus sa suporti investitiile probabil RDSul ar fi bucuros sa iti instaleze si tie FiberLink.

Mda, adică să suporți șpăgi că oficial nu-ți trage fibră nici să plătești.

QUOTE (s1mon4 @ Nov 16 2007, 10:43) *
dacqa pentru tine 100 sau 150 de euro inseamna "suma modica" insamna ca nu ai habar ce vorbesti. in plus, nu au cum sa discrimineze populatia: daca au inceput afacerea in acest fel nu o vor putea schimba, cu atat mai mult in bucuresti unde popolatia este de 2 milioane de oameni cu mai multe optiuni din care sa aleaga decat in oricare alt oras de provincie; nu si-ar permite sa dea tocmai in capitala, telefoanele cu bani.

Ce opțiuni în capitală că acolo toți sunt ofticați. Capitala e un rahat de oraș românesc ca oricare rahat de oraș românesc, cu excepția că e mare, deci Oradea e pe lângă Buc cum e balega pe lângă dejectul de dinozaur.
Fraza de mai sus nu a fost expusă cu intenția de a jigni pe cineva.

+Quote Post
flash gordon
mesaj 16th November 2007, 19:07
Mesaj #615

Junior

Data înscrierii: 22-June 07
ID membru: 194 004

are dreptate Booby ro. Nu ii obliga nimeni sa dea telefoane pe gratis. Pot spune ca s-a sfarsit promotia si gata. Oricum promotie nu inseamna o chestie permanenta. Totusi, oricat de nerabdatori ar fi oamenii acum sa aiba telefoanele alea pe gratis, nu cred ca se vor mai entuziasma asa tare sa le cumpere, mai ales ca de banii aia iti poti lua ceva mai calitativ.

+Quote Post
burgher
mesaj 16th November 2007, 19:08
Mesaj #616

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 74 327

"De banii aia" - adica care? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bobby_ro
mesaj 16th November 2007, 19:16
Mesaj #617

Active Member

Data înscrierii: 30-April 05
Locație: Oradea
ID membru: 35 761

QUOTE (flash gordon @ Nov 16 2007, 19:07) *
are dreptate Booby ro. Nu ii obliga nimeni sa dea telefoane pe gratis. Pot spune ca s-a sfarsit promotia si gata. Oricum promotie nu inseamna o chestie permanenta. Totusi, oricat de nerabdatori ar fi oamenii acum sa aiba telefoanele alea pe gratis, nu cred ca se vor mai entuziasma asa tare sa le cumpere, mai ales ca de banii aia iti poti lua ceva mai calitativ.

Nu e vorba ca nu isi pot lua, multi asteapta telefonul pt SIM (cazul meu), pt multi altii e de ajuns un telefon cu care sa sune si sa fie sunat la niste tarife foarte bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa ca vor da cativa euro pe el. Iar cand vor fi lansati comercial (mai devreme sau mai tarziu) pe langa huawei-urile astea fii sigur ca o sa iti poti lua orice telefon, pe bani normal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu doar huawei. Sa nu ai impresia ca la RDS vei gasi doar huawei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , acum dau deastea moka pt ca sant ieftine (chiar f ieftine as putea spune la cate mii de bucati iau) doar nu te asteptai sa dea moka nu stiu ce nokia cu symbian os si camera de nspee megapixeli (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Btw, i`m still waiting them (IMG:style_emoticons/default/ack.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Bobby_ro: 16th November 2007, 19:17

+Quote Post
blackcat
mesaj 16th November 2007, 19:21
Mesaj #618

Active Member

Data înscrierii: 29-November 01
Locație: Brașov
ID membru: 92

Chiar ca am fost ironic, am scris si eu la oha. Nu credeam ca vor sari atitia. Totusi, acum serios, chiar sa dea RDS_ul atitea telefoane? Or fi ele ieftine, dar chiar daca i-a costat 10 euro bucata, tot e o suma imensa la toti abonatii, tinind cont ca unii au primit/primesc doua.

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 16th November 2007, 19:27
Mesaj #619

ssdd

Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

QUOTE (blackcat @ Nov 16 2007, 19:21) *
Chiar ca am fost ironic, am scris si eu la oha. Nu credeam ca vor sari atitia. Totusi, acum serios, chiar sa dea RDS_ul atitea telefoane? Or fi ele ieftine, dar chiar daca i-a costat 10 euro bucata, tot e o suma imensa la toti abonatii, tinind cont ca unii au primit/primesc doua.

Poate nici 10 euro daca iei un vapor intreg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
alabala
mesaj 16th November 2007, 19:55
Mesaj #620

Junior

Data înscrierii: 7-January 06
Locație: Brno, Czech Republic
ID membru: 60 216

mda...digishit. se intrerupe de numa, dar daca stau bine sa ma gandesc asa era la inceput si telefonia landline. clientii vechi stiu cum era de stateai linishtit la bloc si numa o auzeai pe tanti Lena care vb la tel. in timpu telenovelelor cu vecina de mai sus cum urla "f***l d-zo de rds...iar so intrerupt". asa se pare k e si cu asta. am o impresie k or sa revina in fortza ungur bulan cu echipa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

litera de aur ramane... pica semnalu' ? reset telefon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

le: cat suporta marime maxima card? 2 gb? 4 ? idei careva ?

Acest mesaj a fost modificat de alabala: 16th November 2007, 20:10

+Quote Post
Phonyx
mesaj 16th November 2007, 20:40
Mesaj #621

Junior

Data înscrierii: 11-July 06
ID membru: 86 029

Azi seara a ajuns si la mine si ca norocul ca am fost pe strada si l-am chemat la mine ca mai avea 3 teluri si de nu venea la mine nu ar mai fi ajuns,in fine hai rds tot asa. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
LeNoR
mesaj 16th November 2007, 21:29
Mesaj #622

Junior

Data înscrierii: 7-October 06
Locație: ORADEA
ID membru: 101 132

QUOTE (Phonyx @ Nov 16 2007, 20:40) *
Azi seara a ajuns si la mine si ca norocul ca am fost pe strada si l-am chemat la mine ca mai avea 3 teluri si de nu venea la mine nu ar mai fi ajuns,in fine hai rds tot asa. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Cine nu a primit inca tel sa stea la panda de distribuitori pe strazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inca nu l-am primit, nu ma grabesc pana la urma tot or sa vina ( i hope (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) )

+Quote Post
Bobby_ro
mesaj 16th November 2007, 21:32
Mesaj #623

Active Member

Data înscrierii: 30-April 05
ID membru: 35 761

Si cum ii recunoastem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) au insemnele RDS&RCS pe ei? sa stiu sa ii "atac" daca ii vad prin zona (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
roccotech
mesaj 16th November 2007, 22:56
Mesaj #624

Junior

Data înscrierii: 11-November 07
Locație: Brasov
ID membru: 246 625

Este semnal si in zona Racadau din Brasov.
Referitor la autonomia telef UMTS, ea este mult mai mica decat la GSM (aprox. 50%). Masuratorile sunt descrise de revista Connect care are laborator propriu Testfactory, acreditat si certificat.
In conditiile reale de pe teren, aceasta valoare a autonomiei poate varia in limite destul de largi in functie de densitatea semnalului.

+Quote Post
alabala
mesaj 17th November 2007, 10:11
Mesaj #625

Junior

legat de card ? idei careva ?

+Quote Post
burgher
mesaj 17th November 2007, 11:46
Mesaj #626

Active Member

Suporta card de max 1gb.

Bobby, nu ii recunosti dupa nimic, nici macar nu stiu daca vin cu masina de serviciu. Din ce zona sunteti? Sunt curios sa stiu unde au ajuns, pentru ca teoretic trebuiau sa se cam termine zonele de blocuri.

+Quote Post
alabala
mesaj 17th November 2007, 11:54
Mesaj #627

Junior

stefan 4 spre stefan colt cu transilvaniei ieri or inceput. la AN-urile dp transilvaniei sor dat de mult.

ps: ii recunosti dupa jeaka albastra cu rcs&rds de o au pe ei

Acest mesaj a fost modificat de alabala: 17th November 2007, 11:58

+Quote Post
burgher
mesaj 17th November 2007, 11:59
Mesaj #628

Active Member

O fi luat-o aia pe ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu poarta geaca cu rds, decat cei care chiar vor sa o poarte, dar in mod normal nu prea ai cum sa-i recunosti.

+Quote Post
adikuma
mesaj 17th November 2007, 12:35
Mesaj #629

Junior

Data înscrierii: 15-October 07
ID membru: 237 216

QUOTE (roccotech @ Nov 16 2007, 22:56) *
Este semnal si in zona Racadau din Brasov.
Referitor la autonomia telef UMTS, ea este mult mai mica decat la GSM (aprox. 50%). Masuratorile sunt descrise de revista Connect care are laborator propriu Testfactory, acreditat si certificat.
In conditiile reale de pe teren, aceasta valoare a autonomiei poate varia in limite destul de largi in functie de densitatea semnalului.

in Poiana este ????

+Quote Post
LeNoR
mesaj 17th November 2007, 13:52
Mesaj #630

Junior

Data înscrierii: 7-October 06
Locație: ORADEA
ID membru: 101 132

QUOTE (burgher @ Nov 17 2007, 11:46) *
Suporta card de max 1gb.

Din ce zona sunteti? Sunt curios sa stiu unde au ajuns, pentru ca teoretic trebuiau sa se cam termine zonele de blocuri.

Eu stau la casa pe Avram Iancu, e Biserica cu Luna in zona asa ca reper

Acest mesaj a fost modificat de LeNoR: 17th November 2007, 13:54

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

72 V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 25th November 2009 - 00:57
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia