Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

72 V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> DigiMobil, sa fie adevarat ???
zaboss
mesaj 22nd October 2007, 08:20
Mesaj #217

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 12-October 05
Locație: HTTP Eror 404: Zaboss Not Found
ID membru: 49 797

Ținând cont că nu au anunțat oficial lansarea, ci au declarat că va fi la jumătatea anului viitor cred că principalul rol este de a testa "live" rețeaua, pentru a nu păți ce au pățit cei de la Cosmote care prin problemele avute inițial și-au discreditat complet brandul și au întârziat cu un an-doi orice potențiale contracte business. Aceste experimente le vor fi utile nu doar din punct de vedere tehnic, dar și de marketing, fiindcă vor vedea consumul mediu și-și vor putea dimensiona mai bine pachetele de servicii. Ca să nu mai vorbim că clienții vor fi și mai entuziaști având acces la ceva ce nu este lansat încă oficial.
Go to the top of the page

+Quote Post
holmes
mesaj 22nd October 2007, 09:19
Mesaj #218

Active Member

Data înscrierii: 21-April 04
ID membru: 14 948

QUOTE (p1xy @ Oct 22 2007, 08:06) *
Au dat/vor da drumul in orase relativ mici. Asta e impresia mea. Pe de alta parte poate asa e mai bine pt inceput si pt a testa cum merg lucrurile. Nu s-au aruncat la Iasi ori Constanta ca sa nu mai vorbesc de Bucuresti.

Au dat drumul doar in Oradea...si asta din alte motive decat presupui tu.Cand vor lansa in alte orase,lansarea va fi aproape simultana.

+Quote Post
burgher
mesaj 22nd October 2007, 10:27
Mesaj #219

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 74 327

Ca sa nu mai vorbim ca Oradea e un oras de relativ 210 000 locuitori, adica relativ al 10-lea ca marime pe tara. Chiar or lansa in orase relativ mici?

Plus ca eu cred ca in Oradea vor avea cam cel mai mare succes de departe. Aici RDS prinde la greu.

Acoperire este in toata zona metropolitana Oradea, toate satele din jurul Oradiei am observat ca au acoperire, cu alte cuvinte cam 240 000 locuitori.

Acest mesaj a fost modificat de burgher: 22nd October 2007, 10:31

+Quote Post
Latzi
mesaj 22nd October 2007, 10:35
Mesaj #220

Junior

Data înscrierii: 25-August 06
ID membru: 93 320

QUOTE (holmes @ Oct 22 2007, 10:19) *
Au dat drumul doar in Oradea...si asta din alte motive decat presupui tu.Cand vor lansa in alte orase,lansarea va fi aproape simultana.

Oradea is the best ever (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Latzi: 22nd October 2007, 10:35

+Quote Post
mr. bad guy
mesaj 22nd October 2007, 15:03
Mesaj #221

Junior

Data înscrierii: 22-June 07
ID membru: 193 999

hai, ca ma faceti sunt curios cat o sa tina pana se intind cu acoperirea si dupa aia sa vad injuraturile ca nu merge aia, ca nu merge aia…

+Quote Post
enderlabs
mesaj 22nd October 2007, 18:34
Mesaj #222

Member

Data înscrierii: 9-August 05
Locație: Luna
ID membru: 43 461

Are cineva un terminal functinal ?

Cum merge ? Cateva detalii.....pls.

3 mil euro datorii ? La 300 mil valoare. Nu e mult.

Acest mesaj a fost modificat de enderlabs: 22nd October 2007, 18:36

+Quote Post
burgher
mesaj 22nd October 2007, 18:39
Mesaj #223

Active Member

Data înscrierii: 19-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 74 327

Am eu. Merge foarte bine. Am primit u120 (aka vodafone 715) si din cate am mai citit pe la topicul dedicat acelui telefon, se pare ca al meu merge mai bine de atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu sunt foarte multumit.

+Quote Post
a21alex
mesaj 22nd October 2007, 20:32
Mesaj #224

Active Member

Data înscrierii: 22-August 05
Locație: HD-Deva Romania
ID membru: 44 640

QUOTE (anticoruptie @ Oct 22 2007, 18:41) *
dar la o singura intrebare nu pot sa raspund. de ce trebuie sa platim cu totii gaura de peste 100 de miliarde din bugetul tarii pe care a facut-o rcs&rds?

Platesc abonatii Romtelefon si UPC.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Datorii au toti intr-o anumita limita, asa ca nu stiu daca prin expunerile documentelor de mai sus ai rezolvat ceva.....

+Quote Post
KALOO
mesaj 22nd October 2007, 21:27
Mesaj #225

Active Member

Data înscrierii: 8-December 06
Locație: Sibiu
ID membru: 114 879

deci va fi doar in orasele mari ? si daca merg in vacanta la tara ? RDS e RDS de cand s-a faurit, platesti 2 lei, ai la fel (sau mai putin ).

+Quote Post
mtest
mesaj 22nd October 2007, 21:52
Mesaj #226

Active Member

Data înscrierii: 13-June 02
ID membru: 1 394

QUOTE (KALOO @ Oct 22 2007, 22:27) *
deci va fi doar in orasele mari ? si daca merg in vacanta la tara ? RDS e RDS de cand s-a faurit, platesti 2 lei, ai la fel (sau mai putin ).

50% din populatie mai prinde obligatoriu si niste orase mici. Daca mergi la tara prin ceva vagauna din munti s-ar putea sa nu ai semnal de la nici un mobil terestru. Daca nemultumirea ta e ca de ce nu ai acoperire teritoriala 100% inainte de lansarea oficiala, ei bine, poate nu ti se potriveste reteaua asta; spre fericirea tuturor, mai exista si alte optiuni (chiar iti pot recomanda Thuraya, care probabil va merge si in vagauna amintita mai inainte).

+Quote Post
Bobby_ro
mesaj 22nd October 2007, 23:58
Mesaj #227

Active Member

Data înscrierii: 30-April 05
Locație: Oradea
ID membru: 35 761

Fratilor, (mai informati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ce se mai aude, se mai distribuie telefoane in Oradea? ca aici pe "zona" mea nici un semn, nu a primit nimeni inca.

+Quote Post
KALOO
mesaj 23rd October 2007, 00:11
Mesaj #228

Active Member

Data înscrierii: 8-December 06
Locație: Sibiu
ID membru: 114 879

QUOTE (mtest @ Oct 22 2007, 22:52) *
50% din populatie mai prinde obligatoriu si niste orase mici. Daca mergi la tara prin ceva vagauna din munti s-ar putea sa nu ai semnal de la nici un mobil terestru. Daca nemultumirea ta e ca de ce nu ai acoperire teritoriala 100% inainte de lansarea oficiala, ei bine, poate nu ti se potriveste reteaua asta; spre fericirea tuturor, mai exista si alte optiuni (chiar iti pot recomanda Thuraya, care probabil va merge si in vagauna amintita mai inainte).

daca o sa mearga ca si netul si relatii cu clientii sunt la fel atunci vai de cei ce folosesc digimobil. Nu vreau acoperire 100% , dar macar cat Cosmote dupa 5 ani de la lansare. Crezi ca o sa aiba dupa 5 ani acoperire ca si Cosmote ? Sa nu mai vorbim de Vodafone.

+Quote Post
Bobby_ro
mesaj 23rd October 2007, 00:58
Mesaj #229

Active Member

Data înscrierii: 30-April 05
Locație: Oradea
ID membru: 35 761

QUOTE (KALOO @ Oct 23 2007, 01:11) *
daca o sa mearga ca si netul si relatii cu clientii sunt la fel atunci vai de cei ce folosesc digimobil. Nu vreau acoperire 100% , dar macar cat Cosmote dupa 5 ani de la lansare. Crezi ca o sa aiba dupa 5 ani acoperire ca si Cosmote ? Sa nu mai vorbim de Vodafone.

Sa dea al` de sus sa mearga cum mi-a mers/imi merge mie netul de la ei (de 4 ani de zile), adica impecabil!. Mai lasati-o dracu cu voda/cosmote si restul turmei, de astia discutati pe topicurile dedicat acestora si btw nu e mama omida pe aici sa stie cat va avea acoperire peste 5 ani asa ca nu vad de ce sa aberam de ce va fi peste nspe ani cand ei nici nu s-au lansat oficial/comercial (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Bobby_ro: 23rd October 2007, 01:00

+Quote Post
dreaQ
mesaj 23rd October 2007, 11:01
Mesaj #230

Active Member

Data înscrierii: 2-June 05
Locație: bucuresti.berceni
ID membru: 38 069

Bobby nu te agita. Si la mine a mers OK rds dar nu impecabil. Stiu ins asi multe cazuri la care merge mizerabil Relatii cu clienti? Sunt foarte jos! DigiMobil sper sa fie inca un serviciu de telefonie mobila care, prin concurenta, sa duca la preturi mici/calitate ridicata. Asa ca: foarte bine ca il lanseaza si mai putin ce acoperire vor avea la un moment dat. E un lucru bun! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
luckas
mesaj 23rd October 2007, 22:47
Mesaj #231

Junior

Data înscrierii: 18-December 04
ID membru: 27 405

umbla un zvon ca de joi va fi rdsmobil in dulcele tirg al Iesilor...zvon sau realitate vedem joi..sursa:un director rds

+Quote Post
Materium
mesaj 23rd October 2007, 23:04
Mesaj #232

Active Member

Data înscrierii: 23-February 05
Locație: Unde mi-e bine!
ID membru: 31 252

Eu sper sa nu fie ca si Comote. Am un abonament excelent la Cosmote ptr. ce e acum pe piata. problema e ca trebuie sa tin telefonul pe langa fereastra si uneori cand vorbes sa si o deschid. Cat despre Voda la ataita ani stiu o gramada de localitati in care situatia e la fel de cand s-au lanasat. Daca au ajuns sa treaca moldovenii pe Cosmote....
Astia fac probe prin oradea si tu vorbesti de cum o sa esueze lamentabil peste 5 ani. Daca tot ai puteri gen Mama Omida nu imi zici si mie numerele la 6/49?

+Quote Post
calin_t4
mesaj 23rd October 2007, 23:25
Mesaj #233

Junior

Data înscrierii: 6-September 07
ID membru: 222 992

daca o sa mearga ca si netul si relatii cu clientii sunt la fel atunci vai de cei ce folosesc digimobil.

Intr-adevar a fost si o perioada cand se misca mai greu (inceputurile conexiunilor pe modem) dar acum chiar nu ma pot plange de netul de la RDS. Nu ma deranjeaza cu nimic ca imi pot scoate un film de pe dc sau torrente in 3-4 minute (timp in care alta dat' downloadam o melodie). Probabil ca tu faci parte din exceptii, dar daca ar fi sa compari procentual, majoritatea se vor declara multumiti de felul in care merge netul. Sper sa se intample acelasi lucru si cu digimobil-ul

+Quote Post
Bruzli
mesaj 24th October 2007, 10:09
Mesaj #234

Junior

Data înscrierii: 8-November 05
ID membru: 52 743

QUOTE (luckas @ Oct 23 2007, 23:47) *
umbla un zvon ca de joi va fi rdsmobil in dulcele tirg al Iesilor...zvon sau realitate vedem joi..sursa:un director rds

Nu stiu ce lanseaza la Iasi, dar la Oradea nu sunt telefoane de aproximativ o saptamana... Greu de crezut ca mai lanseaza in alt oras fara sa aiba terminale suficiente.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

72 V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 04:13
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia