Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

72 V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> DigiMobil, sa fie adevarat ???
vodafone_ro
mesaj 17th October 2007, 21:31
Mesaj #163

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 22-August 05
Locație: Craiovita 9
ID membru: 44 590

QUOTE (crissty @ Oct 17 2007, 21:05) *
Poate pune cineva o poza cu simul DigiMobil?Sunt tare curios cum arata.

merge si in alte telefoane?
nu imi place telefonu lor
Go to the top of the page

+Quote Post
emanu900
mesaj 17th October 2007, 21:37
Mesaj #164

Member

Data înscrierii: 3-April 04
Locație: IASI
ID membru: 13 946

QUOTE (vodafone_ro @ Oct 17 2007, 22:31) *
merge si in alte telefoane?
nu imi place telefonu lor

Logic ca merge. Trebuie doar sa pui sim-ul intr-un mobil care are 3G! Indiferent de marca! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
OzTm
mesaj 17th October 2007, 22:21
Mesaj #165

Junior

Data înscrierii: 3-February 07
Locație: Timisoara
ID membru: 136 986

QUOTE (emanu900 @ Oct 17 2007, 21:37) *
Logic ca merge. Trebuie doar sa pui sim-ul intr-un mobil care are 3G! Indiferent de marca! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Mic amanunt: un mobil 3G care sa nu fie blocat intr-o alta retea...

Acest mesaj a fost modificat de OzTm: 17th October 2007, 22:25

+Quote Post
burgher
mesaj 17th October 2007, 23:35
Mesaj #166

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 74 327

QUOTE (OzTm @ Oct 17 2007, 23:21) *
Mic amanunt: un mobil 3G care sa nu fie blocat intr-o alta retea...

Eu cred ca era de la sine inteles... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Umbla vorba ca ar fi disponibile apelurile video, cine ce stie despre asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
calin_t4
mesaj 18th October 2007, 00:06
Mesaj #167

Junior

Data înscrierii: 6-September 07
ID membru: 222 992

QUOTE (burgher @ Oct 18 2007, 00:35) *
Eu cred ca era de la sine inteles... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Umbla vorba ca ar fi disponibile apelurile video, cine ce stie despre asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nu merg inca apelurile 3 G

+Quote Post
Mr. Black
mesaj 18th October 2007, 01:13
Mesaj #168

Junior

Data înscrierii: 11-September 04
ID membru: 22 917

Asteptam lansarea in Bucuresti. Am 2 abonamente la Zapp si cred ca o sa renunt la ele. 3 ani de zile am tot injurat telefoanele H150, e momentul sa incerc si altceva. Merge pe orice telefon 3G?

Acest mesaj a fost modificat de Mr. Black: 18th October 2007, 01:15

+Quote Post
adrian81
mesaj 18th October 2007, 06:33
Mesaj #169

Member

Data înscrierii: 13-April 06
ID membru: 73 472

Pentru cei care au primit Digi Mobil. Cat va tine bateria, cat ati vorbit si ce model e?Sa tin si cont si de asta daca o sa am posibilitatea sa aleg cand o sa ajunga si pe la mine:)

+Quote Post
burgher
mesaj 18th October 2007, 07:14
Mesaj #170

Active Member

Bateria se tine binisor la u120, nu pot sa zic ca m-a rupt. In primele 2 zile am vorbit cam o ora jumate si mai aveam 2 linii. Dar mai bine peste vreo saptamana - doua, pana ne prindem ca lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
OzTm
mesaj 18th October 2007, 09:55
Mesaj #171

Junior

Data înscrierii: 3-February 07
Locație: Timisoara
ID membru: 136 986

QUOTE (burgher @ Oct 18 2007, 07:14) *
Bateria se tine binisor la u120, nu pot sa zic ca m-a rupt. In primele 2 zile am vorbit cam o ora jumate si mai aveam 2 linii. Dar mai bine peste vreo saptamana - doua, pana ne prindem ca lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu nu sunt asa norocos cu U120-ul meu de la Vodafone. Daca il tin in 3G ma tine bateria o zi, max doua. In 2G ma tine cam 3 daca nu il folosesc prea mult. Daca folosesc aplicatii Java sau ascult muzica, nivelul bateriei scade considerabil (si iar ajung la o zi-doua).
Poate cele de la RDS sunt un lot mai bun, sau (si mai probabil) depinde cum ti-e norocul.

+Quote Post
DarkSSS
mesaj 18th October 2007, 11:42
Mesaj #172

Junior

Data înscrierii: 7-October 07
ID membru: 234 749

Mi se pare foarte aiurea sa lansezi un serviciu de telefonie mobila intr-un singur oras. Din cate stiu eu si Orange si Vodafone au lansat serviciile in mai multe orase mari si dup-aia s-au extins. Pe principiul asta chiar nu vad logica celor de la RDS. De ce mi-as lua un telefon mobil de la RDS (chiar daca oferta este wow) cand nu pot sa vorbesc decat in anumite orase? Poate nu vad eu partea 'buna' a lucrurilor. Ma poate lamuri cineva?

QUOTE (Mr. Black @ Oct 18 2007, 02:13) *
Asteptam lansarea in Bucuresti. Am 2 abonamente la Zapp si cred ca o sa renunt la ele. 3 ani de zile am tot injurat telefoanele H150, e momentul sa incerc si altceva. Merge pe orice telefon 3G?

+Quote Post
mtest
mesaj 18th October 2007, 11:43
Mesaj #173

Active Member

Data înscrierii: 13-June 02
ID membru: 1 394

QUOTE (burgher @ Oct 18 2007, 00:35) *

Nu comercial.

+Quote Post
dreaQ
mesaj 18th October 2007, 12:23
Mesaj #174

Active Member

Data înscrierii: 2-June 05
Locație: bucuresti.berceni
ID membru: 38 069

QUOTE (DarkSSS @ Oct 18 2007, 12:42) *
Mi se pare foarte aiurea sa lansezi un serviciu de telefonie mobila intr-un singur oras. Din cate stiu eu si Orange si Vodafone au lansat serviciile in mai multe orase mari si dup-aia s-au extins. Pe principiul asta chiar nu vad logica celor de la RDS. De ce mi-as lua un telefon mobil de la RDS (chiar daca oferta este wow) cand nu pot sa vorbesc decat in anumite orase? Poate nu vad eu partea 'buna' a lucrurilor. Ma poate lamuri cineva?

Pai trebuiau sa lanseze si a contat mai putin unde si cum. Daca oferta ar fi "wow" mi-as lua sa fiu sincer >95% dintre apelurile pe care le efectuez sunt catre cei din oras cu mine (bucuresti). Asa ca nu vad problema. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
cmidp
mesaj 18th October 2007, 12:44
Mesaj #175

medicine for the brain

Data înscrierii: 2-March 03
Locație: Köln
ID membru: 3 107

QUOTE (dreaQ @ Oct 18 2007, 11:23) *
Pai trebuiau sa lanseze si a contat mai putin unde si cum. Daca oferta ar fi "wow" mi-as lua sa fiu sincer >95% dintre apelurile pe care le efectuez sunt catre cei din oras cu mine (bucuresti). Asa ca nu vad problema. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Puteti sa va luati statii emisie receptie sa n-aveti probleme cu network busy.

In Bucuresti e peste 10% din populatia tarii.

+Quote Post
crazyAlex
mesaj 18th October 2007, 12:50
Mesaj #176

Junior

Data înscrierii: 6-February 07
ID membru: 138 777

QUOTE (DarkSSS @ Oct 18 2007, 12:42) *

Orange si Vodafone sau Dialog si Connex?

Pai astea doua cand au lansat au facut-o pe bani si inca pe bani multi. In secunda doi deja iti luai banii. Normal sa lanseze in mai multe orase odata. Am dat o gramada de bani pe Ericsson 728 si ma rupea minutul in retea la connex.

RDS acum ofera ceva GRATUIT. De ce ai refuza ceva gratuit in 2007 de la o firma privata?
Asa a lansat RDS toate serviciile. Fara tone de reclame la TV si usor.

+Quote Post
DarkSSS
mesaj 18th October 2007, 13:28
Mesaj #177

Junior

QUOTE (crazyAlex @ Oct 18 2007, 13:50) *
Orange si Vodafone sau Dialog si Connex?

Pai astea doua cand au lansat au facut-o pe bani si inca pe bani multi. In secunda doi deja iti luai banii. Normal sa lanseze in mai multe orase odata. Am dat o gramada de bani pe Ericsson 728 si ma rupea minutul in retea la connex.

RDS acum ofera ceva GRATUIT. De ce ai refuza ceva gratuit in 2007 de la o firma privata?
Asa a lansat RDS toate serviciile. Fara tone de reclame la TV si usor.

Pentru calitatea serviciului?! Si sincer, crezi ca doar Dialog si Connex vroiau sa faca bani in urma lansarii telefoniei mobile? Nu-mi spune ca RCS&RDS a facut asta din bunatatea sufletului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Trebuie sa-si scoata si ei banii din ceva, nu? Si financiar vorbind... I just don't see it!

+Quote Post
onlyone
mesaj 18th October 2007, 13:41
Mesaj #178

- - - GAME MASTER - - -

Data înscrierii: 8-October 05
Locație: Banana Republic RO
ID membru: 49 354

Sa nu uitam ca taxa de abonare la dialog si connex era de 50 dolari sua care la vremea respectiva chiar erau bani multi.
cad despre "pentru calitatea serviciilor" .. nu vreau sa imi aduc aminte de dialog...
si un abonament de rahat era 20 dolari
nici nu ai cum sa oferi pe plan national ceva atat de atragator pentru ca ramai fara stocuri de telefoane din prima zi.
si asa, chiar si pentru un singur oras este o investitie foarte mare, daramite la nivel national.

oricum nu este obligatoriu, cui nu-i convine poate sa foloseasca retelele celalalte, deja sunt oferte pentru toti si nu o sa planga nimeni pentru un client in plus sau in minus. sigur ca cei cu click net si fani RTC o sa se oftice cand va fii oferta de internet broadband prin 3g de la rds, si o sa injure sistemul asa cum se intampla des pe aria rds, insa tot asa, nu prea ne intereseaza...
deci fiecare cu ce il multumeste mai tare si se adapteaza nevoilor personale.

Acest mesaj a fost modificat de onlyone: 18th October 2007, 13:43

+Quote Post
burgher
mesaj 18th October 2007, 13:58
Mesaj #179

Active Member

DarkSSS, serviciul s-a lansat local pentru ca asa e de cand e RDS, Oradea are prioritate. Va fi functional in timp in toata tara, insa MOMENTAN e disponibil doar in Oradea.
Cat despre faptul ca e doar in orase - nu va fi asa tot timpul, va fi acoperire si intre orase, si in judet samd, chestia cu exclusiv in Oradea nu va dura mult. Chiar si asa insa, eu prefer sa ma folosesc de acest serviciu 100% din timp cand sunt in oras, iar pentru iesiri sa folosesc un alt operator.
Despre calitatea produsului nu stiu daca esti in masura sa te pronunti pana nu il incerci.
Si in fond, cum a spus si onlyone, daca lansau in toata tara se termina stocul in prima zi (poate chiar in primele ore). Intr-un singur oras s-a terminat in 3 zile, do the math.

+Quote Post
DarkSSS
mesaj 18th October 2007, 14:55
Mesaj #180

Junior

QUOTE (burgher @ Oct 18 2007, 14:58) *
DarkSSS, serviciul s-a lansat local pentru ca asa e de cand e RDS, Oradea are prioritate. Va fi functional in timp in toata tara, insa MOMENTAN e disponibil doar in Oradea.
Cat despre faptul ca e doar in orase - nu va fi asa tot timpul, va fi acoperire si intre orase, si in judet samd, chestia cu exclusiv in Oradea nu va dura mult. Chiar si asa insa, eu prefer sa ma folosesc de acest serviciu 100% din timp cand sunt in oras, iar pentru iesiri sa folosesc un alt operator.
Despre calitatea produsului nu stiu daca esti in masura sa te pronunti pana nu il incerci.
Si in fond, cum a spus si onlyone, daca lansau in toata tara se termina stocul in prima zi (poate chiar in primele ore). Intr-un singur oras s-a terminat in 3 zile, do the math.

Intr-adevar, nu ar trebui sa ma pronunt in privinta calitatii, dar pur si simplu nu vedeam rostul utilizarii unui telefon mobil doar intr-un anumit oras. Oricum sunt foarte curioasa din ce isi vor scoate investitia, care am inteles ca a fost destul de mare, in conditiile in care tarifele sunt foarte mici si telefoanele sunt oferite sub custodie.
Si pana la urma, cand vin si in Bucuresti? Chiar as vrea sa incerc. Dup-aia ma voi putea pronunta si in privinta calitatii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

72 V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 19:59
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia