Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

72 V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> DigiMobil, sa fie adevarat ???
six
mesaj 17th December 2007, 16:01
Mesaj #1207

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 24-November 07
Locație: here and there
ID membru: 252 077

QUOTE (bodi @ Dec 17 2007, 17:54) *
six, tu pe cine esti suparat ?

Nu pe tine. Pe altii. Pe aia care se simt amenintati de rcs/rds si riposteaza pe-aici.

Au scos minutele pt noii clienti si pt vechii clienti care semneaza pt Digi.Mobil. Ar fi fost de preferat sa nu o faca dar era prea de tot oferta... ab 0, tel gratis si min catre mobili incluse pe langa sutele de minute catre fix deja existente.

Go to the top of the page

+Quote Post
Korner
mesaj 17th December 2007, 16:02
Mesaj #1208

Junior

Data înscrierii: 11-December 07
ID membru: 258 967

Mei, pana la urma conteaza parerea personala, si oricata antireclama ar face unii, clientul decide. La urma urmei, cine a plecat de la un oarecare alt operator si a ajuns la rds a avut o putere de decizie superioara (renuntand la spiritul mioritic de turma) cand s-a hotarat, si tinand cont daca i-a placut, a ramas la ei sau nu. Toata stima pentru cei care au renuntat la monopol, facand astfel mai accesibil serviciul pentru ei si toti ceilalti. Mi-e greu sa cred ca un om multumit se lasa influentat de altiii.

+Quote Post
balasoiurares
mesaj 17th December 2007, 16:05
Mesaj #1209

Junior

Data înscrierii: 17-August 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 44 060

QUOTE (Korner @ Dec 17 2007, 16:02) *
Mei, pana la urma conteaza parerea personala, si oricata antireclama ar face unii, clientul decide. La urma urmei, cine a plecat de la un oarecare alt operator si a ajuns la rds a avut o putere de decizie superioara (renuntand la spiritul mioritic de turma) cand s-a hotarat, si tinand cont daca i-a placut, a ramas la ei sau nu. Toata stima pentru cei care au renuntat la monopol, facand astfel mai accesibil serviciul pentru ei si toti ceilalti. Mi-e greu sa cred ca un om multumit se lasa influentat de altiii.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acest post ar fi binevenit peste 3, 4 ani. Cine crezi tu ca ar renunta la monopol pentru o retea fara acoperire? Felicitari pentru cei care au renuntat pentru Cosmote, dar pentru Digi tre sa mai asteptam cum am asteptat si cu Cosmote. Din acest moment putem spune ca Digi a luat locul Cosmote-ului care era un al 2-lea tel. Pozitia Cosmote-ului este destul de buna pentru a fi operator principal si Digi cel secundar.
Parerea mea, nu sariti in cap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

P.S. Deja nu prea mai vad rostul la Ora si Voda

Acest mesaj a fost modificat de balasoiurares: 17th December 2007, 16:08

+Quote Post
Korner
mesaj 17th December 2007, 16:11
Mesaj #1210

Junior

Mei unele lucruri sapa mai adanc decat par. Digi a luat locul Cosmote si asta spune ceva. A luat locul altuia, fara campanii publicitare, fara pliante, fara orice alt tip de promovare, fara 2000 minute, etcetera. Nu e de ici de colo, trebuie sa recunosti. Eu o sa si renunt, cand o sa am ocazia, caci abonamentul meu de voda ma mira mai mult pe zi ce trece. Daca unul pe care vreau sa il sun vorbeste la telefon, centrala imi zice ca abonatul nu poate fi contactat ca si cum ar avea telefonul inchis in loc sa sune ocupat.

Acest mesaj a fost modificat de Korner: 17th December 2007, 16:14

+Quote Post
OzTm
mesaj 17th December 2007, 16:19
Mesaj #1211

Junior

Data înscrierii: 3-February 07
Locație: Timisoara
ID membru: 136 986

QUOTE (balasoiurares @ Dec 17 2007, 15:46) *
Nu este vorba de a fi rau intentionat, ci de a se clarifica ce minute sunt la ora actuala pentru a sti omul cum sa se incadreze.

La ce sa stii cum sa te incadrezi? La minute in retea? Da, mi se pare normal... sa nu cumva sa crezi ca ai 700 de minute, si de fapt sa ai doar 500, si sa vorbesti 580 de minute in total, ca atunci faci cost suplimentar de 80 de centi!!!... Ca sa nu mai vorbim de o eventuala depasire a minutelor in Romtelecom (sa crezi ca ai 150 de minute in Romtelecom, si de fapt sa ai doar 100), unde tariful e DUBLU: 0.02 euro/min... chiar ca te rupe la factura, o sa ai de platit un euro pt cele 50 de minute.

Ok, I was being sarcastic, si mi se pare si mie normal ca omul sa stie ce are si ce nu, DAR nu trebuie sa facem chiar atata scandal... ne descurcam... cand vei vorbi 500-si-ceva de minute in RDS, vei vedea daca pt restul (peste 500) te taxeaza suplimetar sau nu.

Nici eu nu stiu de exemplu daca - sau de cand - am 1000 de minute in loc de 2000 in retea (cum aveam cand am semnat contractul pt fiberlink de 45 de lei), dar nu ma plang, pt ca oricum nu vorbesc atat de mult.

+Quote Post
balasoiurares
mesaj 17th December 2007, 16:24
Mesaj #1212

Junior

QUOTE (Korner @ Dec 17 2007, 16:11) *
Digi a luat locul Cosmote si asta spune ceva. A luat locul altuia, fara campanii publicitare, fara pliante, fara orice alt tip de promovare, fara 2000 minute, etcetera.

Aici ma refeream la faptul ca, Cosmote a urcat un loc, putand deveni lejer telefonul principal iar Digi cel secundar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
balasoiurares
mesaj 17th December 2007, 16:31
Mesaj #1213

Junior

Pacat ca nu se inteleg intre ei Cosmo si Digi. Ar putea rupe piata impreuna. Sa faca 1cent interconectarea intre ei si ar castiga amandoi.

+Quote Post
catalinman
mesaj 17th December 2007, 16:33
Mesaj #1214

Active Member

Data înscrierii: 16-December 06
Locație: Bucharest
ID membru: 116 858

QUOTE (taucety @ Dec 17 2007, 15:40) *
IN TINERETULUI AM UN VECIN CARE LUCREAZA LA CASERIA DE LA VACARESTI SI SPUNEA IERI CA ECHIPELE DE LA DIGIMOBIL LUCREAZA IN FIECARE ZI, DAR SUNT MULTI ABONATI SI NU FAC FATA, DE EXEMPLU AU LUCRAT SI IERI PINA LA 20.00; IMI SPUNEA ASEARA CE BINE CA EL LUCREAZA LA SERVICE CA PE ASTIA, SARACII, I-AU ZAPACIT.

moama si eu stau la 2 min de casieria din vacaresti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( , nu se incumeta si ei sa ajunga sa ajunga si la blocul meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ca deja am cablu de la rcs , rds.tel si digitv( contractul e pe numele meu da il foloseste unchiu-miu din italia , asta ca nu sa ma intrebe rau-voitorii dc am si cablu rcs si digitv ) !

Acest mesaj a fost modificat de catalinman: 17th December 2007, 16:34

+Quote Post
a_d_y
mesaj 17th December 2007, 16:33
Mesaj #1215

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 5-September 05
Locație: Iasi / Bacau / Bucuresti
ID membru: 46 132

Abonații RDS vor putea efectua apeluri video prin serviciul 3G
17 DECEMBRIE 2007

Serviciul de telefonie mobilă 3G al RCS & RDS va cuprinde în curând și servicii de internet, date și apeluri video specifice tehnologiei 3G, au anunțat reprezentanții companiei. DigiMobil pune la dispoziția utilizatorilor un terminal mobil gratuit, oferit in custodie pe toată durata contractului, cartelă SIM preactivată, până la 1.200 de minute lunare gratuite și tarife identice cu cele pentru serviciul de telefonie fixă. Tarifele sunt de un eurocent pe minut pentru convorbirile în rețea, doi eurocenți pe minut pentru convorbirile în alte rețele fixe și opt eurocenți pentru convorbirile în rețelele Vodafone, Orange și Zapp. Pentru rețeaua Cosmote, tariful este de 10 cenți pe minut. (P.B.)

http://www.gandul.info/banii/abonatii-rds-...ml?6448;2308010

+Quote Post
Korner
mesaj 17th December 2007, 16:52
Mesaj #1216

Junior

QUOTE (catalinman @ Dec 17 2007, 05:33) *
moama si eu stau la 2 min de casieria din vacaresti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( , nu se incumeta si ei sa ajunga sa ajunga si la blocul meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ca deja am cablu de la rcs , rds.tel si digitv( contractul e pe numele meu da il foloseste unchiu-miu din italia , asta ca nu sa ma intrebe rau-voitorii dc am si cablu rcs si digitv ) !

Eu stau la palatul copiilor, si aceeasi situatie. nu am auzit si vazut nimic, prin toata zona.

+Quote Post
alexandranyd
mesaj 17th December 2007, 17:03
Mesaj #1217

Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 27-July 07
ID membru: 207 322

Ce sa faca la RCS daca nu au acoprire? Cand pleaca din oras ce retea folosesc ?

+Quote Post
danutz1
mesaj 17th December 2007, 17:07
Mesaj #1218

In zona

Data înscrierii: 20-January 07
Locație: oltean de la tara
ID membru: 130 264

Tu o tii una si buna cu acoperirea.
Chiar nu intelegi ca mobilul va fi folosit ca tel.secundar, cand pleci din oras, exista altii care au acoperire.
Spre informarea ta, nu toata lumea iese zilnic din orase. Unii foarte rar sau chiar deloc.
Deja ai cam epuizat subiectele de care poti sa te mai legi si revii la cele vechi.
Mai cauta niste articole ceva, poate gasesti unele mai recente, din 2006.

Acest mesaj a fost modificat de danutz1: 17th December 2007, 17:09

+Quote Post
george8261
mesaj 17th December 2007, 17:10
Mesaj #1219

Junior

Data înscrierii: 3-December 07
ID membru: 255 864

QUOTE (danutz1 @ Dec 17 2007, 17:07) *
Spre informarea ta, nu toata lumea iese zilnic din orase.

Spre informarea ta, atunci cand mergi la naiba-n praznic ai cea mai mare nevoie de telefon.

+Quote Post
balasoiurares
mesaj 17th December 2007, 17:12
Mesaj #1220

Junior

QUOTE (george8261 @ Dec 17 2007, 17:10) *
Spre informarea ta, atunci cand mergi la naiba-n praznic ai cea mai mare nevoie de telefon.

de ce nu citesti tot? A spus clar ca momentan va fi folosit ca tel. secundar. Nu e nimeni nebun sa renunte la alt operator definitiv.

Acest mesaj a fost modificat de balasoiurares: 17th December 2007, 17:12

+Quote Post
danutz1
mesaj 17th December 2007, 17:12
Mesaj #1221

In zona

Data înscrierii: 20-January 07
Locație: oltean de la tara
ID membru: 130 264

QUOTE (george8261 @ Dec 17 2007, 17:10) *

Tu ori esti.... ori esti....
QUOTE (danutz1 @ Dec 17 2007, 17:07) *
cand pleci din oras, exista altii care au acoperire.

+Quote Post
alexandranyd
mesaj 17th December 2007, 17:13
Mesaj #1222

Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 27-July 07
ID membru: 207 322

A deci trebuie sa tinem si alt telefon. Pai de ce nu ai spus asa. Mah exista si oameni care se respecta si nu accepta sa tina 2 telefoane. In general aia platesc cel mai mult la mobil.

+Quote Post
moulinex
mesaj 17th December 2007, 17:13
Mesaj #1223

Junior

Data înscrierii: 7-September 03
Locație: Timisoara
ID membru: 6 152

QUOTE (alexandranyd @ Dec 17 2007, 17:03) *
Ce sa faca la RCS daca nu au acoprire? Cand pleaca din oras ce retea folosesc ?

Am auzit ca Teszari a fost peste 7 mari si 7 tari, la palatul regelui Telefon si s-a intors de acolo cu promisiunea ferma ca in noaptea de Craciun vom gasi semnal RO-05 in orice vagauna.

Si acum serios: Cum crezi tu ca poti face acoperire 100% peste noapte? Cosmote abia acum a ajuns la 86% (suprafata, ca nu e tot una cu populatia; daca ma duc in munti nu e semnal pe nicio retea, nu ca ar fi folositor in caz de urgenta).

... multi prosti pe lumea asta, dar mai prosti sunt aia care-i asculta ... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
balasoiurares
mesaj 17th December 2007, 17:14
Mesaj #1224

Junior

QUOTE (alexandranyd @ Dec 17 2007, 17:13) *
A deci trebuie sa tinem si alt telefon. Pai de ce nu ai spus asa. Mah exista si oameni care se respecta si nu accepta sa tina 2 telefoane. In general aia platesc cel mai mult la mobil.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sincer nu cunosc nici o persoana sa aiba un singur telefon. S-ar putea sa fii unicat.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

72 V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 16:48
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia