|
  |
DigiMobil, sa fie adevarat ??? |
|
|
|
|
17th December 2007, 14:11
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 17-August 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 44 060

|
Eu m-am cam prajit. Am pierdut cele 30 min, iar telefonul lor zace intr-un sertar. Nu voi fi nebun sa umblu cu 3 mobile dupa mine. Nu au acoperire, si se poate vorbi gratis DOAR cu abonatii RDS si DOAR din anumite orase. Va fi intotdeauna un al 3-lea telefon, cum este Cosmote un al 2-lea tel. E bun ca e gratis dar nu ai cum sa te bazezi pe el. Ii mai duci si grija ca este in custodie. Sunt curios cat iti cer pe el in caz ca pateste ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 14:19
|
Junior
Data înscrierii: 17-December 07
ID membru: 261 197

|
QUOTE (balasoiurares @ Dec 17 2007, 15:11)  Eu m-am cam prajit. Am pierdut cele 30 min, iar telefonul lor zace intr-un sertar. Nu voi fi nebun sa umblu cu 3 mobile dupa mine. Nu au acoperire, si se poate vorbi gratis DOAR cu abonatii RDS si DOAR din anumite orase. Va fi intotdeauna un al 3-lea telefon, cum este Cosmote un al 2-lea tel. E bun ca e gratis dar nu ai cum sa te bazezi pe el. Ii mai duci si grija ca este in custodie. Sunt curios cat iti cer pe el in caz ca pateste ceva.
Salut Rares!
Cred ca tu ai sintetizat cel mai bine. Nici eu nu sunt omul care sa care mai multe telefoane, si nici nu am rabdare sa explic mamei sa ma sune pe numarul x daca sunt in oras, iar daca nu, sa ma sune pe numarul y. Iar daca nu ma gaseste, eventual sa-mi trimita sms [!!!].
Iata de ce eu unul nu am nevoie de inca un mobil [in conditiile date].
Solomazdra | |
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 14:23
|
In zona
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 20-January 07
Locație: oltean de la tara
ID membru: 130 264

|
Inca doi clienti in plus care vor beneficia de tel.luate inapoi sau refuzate de voi (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Unii abia asteapta (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Pacat ca nu ma numar si eu printre ei.
Acest mesaj a fost modificat de danutz1: 17th December 2007, 14:24
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 14:26
|
Junior

|
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu digi (desi nu sufar RDS pentru cate am patit cu ei de 3 ani). Este un lucru bun (extraordinar chiar) pentru faptul ca nu cer abonament. Dar eu gandesc lucrurile la rece. Cand vor ajunge la acoperirea Cosmote-ului atunci intr-adevar as da si bani sa am Digi. Dar pana atunci ce facem cu el? Nu e rau sa il ai dar nici foarte folositor cum il tot lauda lumea, de ar renunta la ceilalti operatori pentru Digi.
Acest mesaj a fost modificat de balasoiurares: 17th December 2007, 14:28
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 14:34
|
Junior
Data înscrierii: 18-June 05
ID membru: 39 250

|
QUOTE (balasoiurares @ Dec 17 2007, 14:26)  Sa nu se inteleaga ca am ceva cu digi (desi nu sufar RDS pentru cate am patit cu ei de 3 ani). Este un lucru bun (extraordinar chiar) pentru faptul ca nu cer abonament. Dar eu gandesc lucrurile la rece. Cand vor ajunge la acoperirea Cosmote-ului atunci intr-adevar as da si bani sa am Digi. Dar pana atunci ce facem cu el? Nu e rau sa il ai dar nici foarte folositor cum il tot lauda lumea, de ar renunta la ceilalti operatori pentru Digi. nu este atat de rau cum crezi faza cu acoperirea, sunt multi care isi petrec peste 90% din timp in oras (IMG: style_emoticons/default/cool.gif) si cum vine cu abonament gratis nu trebuie sa renunti la un operator national.
Acest mesaj a fost modificat de dinamicdesign: 17th December 2007, 14:35
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 14:38
|
Member
Data înscrierii: 9-May 03
Locație: Drobeta Turnu Severin
ID membru: 3 656

|
cam greu sa intri pe piata mobilelor din tara, acum. piata e deja stabila, aproape fiecare are un mobil, ca este o necesitate nu un moft. pe linga asta, pe piata noastra nu prea exista operatori mici, ci numai corporatii - orange, vodafone, ba chiar si cosmote e intins in mai multe tari (chiar daca sub alte nume). pentru mine, de exemplu, oferta rds nu ma face sa schimb operatorul pe care il am de 10 ani (orange) si care imi ofera facilitati pentru fidelitate, abonamente multiple si altele... bine, mie imi place sa fidelitatea si probabil ca numai situatii extreme ma vor determina sa schimb operatorul. si totusi, cumparand o licenta 3G, nu prea iti permiti sa o ti in sertar. dupa parerea mea, rds ar trebui sa fie mai flexibili in oferte. e destul de incomod si asa ca ma obliga sa am cablu rcs pentru a beneficia de telefonie+net. nici chiar digi nu pot sa-mi pun si sa renunt la cablu. eu as fi preferat dolce, pentru ca altfel mi-am luat tv nou degeaba. asa, trebuie sa platesc cablul de pomana. trebuia ca telefonia mobila sa nu fie conditionata, spre binele lor.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 14:40
|
Junior
Data înscrierii: 17-December 07
ID membru: 261 197

|
QUOTE (balasoiurares @ Dec 17 2007, 15:26)  Sa nu se inteleaga ca am ceva cu digi (desi nu sufar RDS pentru cate am patit cu ei de 3 ani). Este un lucru bun (extraordinar chiar) pentru faptul ca nu cer abonament. Dar eu gandesc lucrurile la rece. Cand vor ajunge la acoperirea Cosmote-ului atunci intr-adevar as da si bani sa am Digi. Dar pana atunci ce facem cu el? Nu e rau sa il ai dar nici foarte folositor cum il tot lauda lumea, de ar renunta la ceilalti operatori pentru Digi.
Uite chiar acum citeam in pliantul selgros despre telefonul cu 2 simuri tecno. daca telefonul asta ar fi 3G, atunci cred ca s-ar putea folosi dual digimobil cu vodafone, de pilda. Dar vad si un mare minus: 72 ore stand-by. Cred ca chinezii nu sunt departe de a face un mobil cu 3 simuri si 3 baterii! Tare natie. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 14:42
|
Junior

|
QUOTE (solomazdra @ Dec 17 2007, 14:40)  Uite chiar acum citeam in pliantul selgros despre telefonul cu 2 simuri tecno. daca telefonul asta ar fi 3G, atunci cred ca s-ar putea folosi dual digimobil cu vodafone, de pilda. Dar vad si un mare minus: 72 ore stand-by. Cred ca chinezii nu sunt departe de a face un mobil cu 3 simuri si 3 baterii! Tare natie. Cu un telefon dual sim iti prajesti creierii la sigur.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 14:48
|
Junior
Data înscrierii: 11-December 07
ID membru: 258 967

|
De obicei concurenta avantajeaza clientii, indiferent al carui operator. Nu ai concurenta, nu ai tarife rezonabile, si nu e vina nimanui daca oamenii sunt incuiati si nu cred in adevarul asta. Vorba aceea :"De ce esti prost?, Ca n-am bani. De ce n-ai bani?, Ca sunt prost. In legatura cu faza cu tinutul in sertar... Ce de il mai primesti? Refuza-l si gata, ca doar nu iti ia gatul. Eu vreau un alt operator, pentru ca vodafone nu ma mai satisface. Au ajuns sa schimbe abonamentele din luna in luna. Faci un abonament si pe urma te trezesti ca s-a retras, si ma suna o tanti saptamanal sa ma intrebe daca nu vreau un alt abonament in locul celui vechi. Nici macr nu am mai raspuns. Si pe deasupra mai suna si de pe ID ascuns parca sunt infractori.
Acest mesaj a fost modificat de Korner: 17th December 2007, 14:51
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 14:50
|
Junior

|
QUOTE (Korner @ Dec 17 2007, 14:48)  In legatura cu faza cu tinutul in sertar... Ce de il mai primesti? Refuza l si gata, ca doar nu iti ia gatul. E bun cand pica linia de fix (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Sunt curios, daca cineva te suna de pe fix pe acest mobil cum il taxeaza ? Din moment ce este un amestec cu fixul rds (se completeaza) nu ar trebui ca cei de pe Romtelecom sa te sune gratis seara? (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Acest mesaj a fost modificat de balasoiurares: 17th December 2007, 14:53
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 15:02
|
Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 27-July 07
ID membru: 207 322

|
Cu RCS nu am nimic la faza asta, chiar bine fac. Mai anuleaza din pomeni. Insa am cu acel agent RCS Burgher care nu a spus nimic pana acum. A impartit telefoane peste tot si are tupeul pe alt forum sa spuna ca nu stie nimic despre asta.
Adica imparte telefoane dar nu explica nimic clientilor ? Eu nu prea inteleg.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 15:05
|
Junior

|
QUOTE (alexandranyd @ Dec 17 2007, 15:02)  Cu RCS nu am nimic la faza asta, chiar bine fac. Mai anuleaza din pomeni. Insa am cu acel agent RCS Burgher care nu a spus nimic pana acum. A impartit telefoane peste tot si are tupeul pe alt forum sa spuna ca nu stie nimic despre asta.
Adica imparte telefoane dar nu explica nimic clientilor ? Eu nu prea inteleg. Te referi la cele 30 min? Probabil nici ei nu si-au dat seama. In contract nu scrie ca pierzi minutele. Pur si simplu scrie ca beneficiezi de noua oferta de telefonie (care nu mai cuprinde minutele pe mobil si nici cele pentru ca ai cablu tv). Este un tabel destul de clar cu minute. Daca te uiti pe site la rdslink vei observa ca nu mai exista minutele pe mobil. Eu cred ca managerii au mers pe tacute. Tipa care mi-a dat telefonul la usa era casierita care nu avea nici o treaba cu oferta.
Acest mesaj a fost modificat de balasoiurares: 17th December 2007, 15:07
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 15:12
|
Member

|
Daca un abonat are 500 de minute in retea si 100 in Romtelecom cate raman ?
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 15:14
|
Junior

|
QUOTE (alexandranyd @ Dec 17 2007, 15:12)  Daca un abonat are 500 de minute in retea si 100 in Romtelecom cate raman ? cum cate raman? tot atatea
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 15:14
|
In zona

|
Primeste chiar mai multe decat are in prezent, in functie de ce servicii foloseste. Maximul e 1200 in retea si 200 in RTC. http://www.digimobil.info/oferta.php
Acest mesaj a fost modificat de danutz1: 17th December 2007, 15:14
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 15:15
|
Junior

|
QUOTE (danutz1 @ Dec 17 2007, 15:14)  Primeste chiar mai multe decat are in prezent, in functie de ce servicii foloseste. Maximul e 1200 in retea si 200 in RTC. http://www.digimobil.info/oferta.phpIn Anexa 3 din actul aditional nu mai sunt trecute minutele de cablu tv
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 15:17
|
Member

|
Deci raman minutele incluse pana acum doar ca dispar minutele de pe mobil? Conteaza si tipul de abonament probabil. Eu nu stiu cum are RCS ofertele.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th December 2007, 15:21
|
In zona

|
Tocmai ce le-ai vazut din acel site, deci le stii f. bine.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|