Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

72 V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> DigiMobil, sa fie adevarat ???
vodafone_ro
mesaj 12th December 2007, 23:04
Mesaj #1045

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 22-August 05
Locație: Craiovita 9
ID membru: 44 590

am auzit ca rds craiova a mai primit 3000 de aparate pt a le livra populatiei
eu inca nu am primit dar nici nu il astept cu nerabdare
Go to the top of the page

+Quote Post
frioan
mesaj 12th December 2007, 23:43
Mesaj #1046

Member

Data înscrierii: 15-March 03
ID membru: 3 238

Chestie concreta, ca sa nu tot intrebe lumea ! :| Telefoanele se dau asa: pt cei care au facut contact de cateva luni si inca nu s-a ajuns sa fie cablati (si li se inchide gura dandu-le moka un telefon 3g daca nu sa reusit sa se instaleze macar cel fix), si se mai dau telefoane la cei care depasesc o suma mai mare pe factura de telefon (2-3 milioane venite pe factura de ex.) Momentan doar atat, lista cu abonati vine pe zona la agenti asa ca nu va chinuiti sa luati contact pt ca nu veti primi asa din senin vreun telefon. Dupa ce se termina etapa asta - si va dura credeti-ma, se va lansa oficial in toata tara si pt toata lumea serviciul 3G, posibil insa la alte tarife (si Cosmote doar au facut aceasi miscare la inceput pt a-si atrage clientii). Pana in vara anului viitor puteti lua pauza pe topicul asta (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
Frankie
mesaj 13th December 2007, 00:26
Mesaj #1047

Active Member

Data înscrierii: 13-April 04
Locație: BUCURESTI
ID membru: 14 496

Macar un site era necesar din partea RDS, ca tot sunt in domeniul IT...

+Quote Post
mr. bad guy
mesaj 13th December 2007, 14:43
Mesaj #1048

Junior

Data înscrierii: 22-June 07
ID membru: 193 999

trebuia sa le astupe gura cu ceva si la astia, ce e drept… dar nu vad cum i-ar putea recompensa suficient incat sa valoreze cat incalcarea termenilor din contract...

+Quote Post
Frankie
mesaj 13th December 2007, 23:37
Mesaj #1049

Active Member

Data înscrierii: 13-April 04
Locație: BUCURESTI
ID membru: 14 496

RCS&RDS: vindem serviciile de telefonie mobila la acelasi pret cu telefonia fixa

Strategia comerciala a RCS&RDS prevede ca serviciul de telefonie mobila al companiei sa fie comercializat la acelasi preturi ca cel de telefonie fixa, a anuntat astazi operatorul in prima sa comunicare oficiala, la nivel national, pe tema serviciului de telefonie mobila DigiMobil.

RCS&RDS a lansat initial DigiMobil in luna octombrie in Oradea, dar nu a comunicat la nivel national lansarea serviciilor.Compania nu a prezentat de altfel, pana acum, pe pagina sa web detalii privind serviciul.

Conform companiei, serviciul DigiMobil era disponibil, din luna noiembrie, pentru abonatii RCS&RDS la serviciile de cablu, internet si telefonie fixa din Timisoara, Craiova, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Bacau si Bucuresti.

"DigiMobil completeaza portofoliul serviciilor de telefonie oferite de companie (RDS.Tel, noua telefonie nationala lansata in 2004) si se pozitioneaza ca fiind noua telefonie mobila, la pret de telefonie fixa. Serviciul de generatia a 3a pune la dispozitia utilizatorilor o oferta cu totul speciala pentru un serviciu de telefonie mobila, prezentand o serie de facilitati printre care:abonament gratuit, un telefon mobil gratuit, oferit in custodie pe toata durata contractului, cartela sim preactivata, pana la 1.200 de minute lunare gratuite, tarife (?) identice cu cele pentru serviciul de telefonie fixa", conform reprezentantilor companiei.

Serviciul DigiMobil se adreseaza in prima faza abonatilor RCS & RDS, care utilizeaza unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu plus telefonie, acces internet plus telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel.

"DigiMobil este primul serviciu de telefonie mobila fara abonament, care ofera abonatilor mobilitatea si confortul de care acestia au nevoie, beneficiind in acelasi timp de tarife speciale, ca si cele oferite prin serviciul de telefonie fixa RDS.Tel. Prin DigiMobil aducem in casele abonatilor un serviciu de ultima generatie, care acopera nevoile de comunicare ale consumatorului de astazi, precum si ale intregii familii", a declarat Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

Minutele incluse in abonamentele lunare pot fi folosite de catre client atat de pe telefonul fix, cat si de pe cel mobil, fara a plati un abonament suplimentar.

Minutele de apeluri incluse variaza in functie de tipul si valoarea abonamentului. In cazul celui mai mic abonament clientii companiei primesc 500 de minute in reteaua RCS&RDS si 50 de minute in reteaua Romtelecom.

sursa: Zf

+Quote Post
george8261
mesaj 13th December 2007, 23:39
Mesaj #1050

Junior

Data înscrierii: 3-December 07
ID membru: 255 864

RCS&RDS: vindem serviciile de telefonie mobila la acelasi pret cu telefonia fixa

Si am impresia ca telefonia mobila o sa mearga ca telefonia fixa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
arab
mesaj 13th December 2007, 23:46
Mesaj #1051

Active Member

Data înscrierii: 12-March 06
Locație: Brasov
ID membru: 69 465

...adica foarte bine...! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 13th December 2007, 23:51
Mesaj #1052

ssdd

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

QUOTE (george8261 @ Dec 13 2007, 23:39) *

Si am impresia ca telefonia mobila o sa mearga ca telefonia fixa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ca tehnologie n-au nimic in comun.
Cum merge telefonia fixa? La mine merge bine, se vorbeste o gramada si tot nu consumi minutele.

+Quote Post
arab
mesaj 13th December 2007, 23:55
Mesaj #1053

Active Member

Data înscrierii: 12-March 06
Locație: Brasov
ID membru: 69 465

Se vorbea de cca. 10-15 orase, in care se lanseaza anul asta! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
george8261
mesaj 14th December 2007, 00:08
Mesaj #1054

Junior

Data înscrierii: 3-December 07
ID membru: 255 864

QUOTE (arab @ Dec 13 2007, 23:46) *
...adica foarte bine...! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Adica dupa noroc, dupa conditiile meteo, etc.

+Quote Post
six
mesaj 14th December 2007, 00:21
Mesaj #1055

Junior

Data înscrierii: 24-November 07
Locație: here and there
ID membru: 252 077

Degeaba sunt unii rau intentionati si vizibil malitiosi. DigiMobil va avea succes din foarte multe motive. Am de aproape un an fiberlink si in tot timpul asta de doar 2 ori am ramas fara net si tel si asta mai putin de 24 de ore. In rest au mers toate in parametrii. Asa ca sa dea Dumnezeu sa mearga si DigiMobil ca fixul (a-propos de ironia de mai sus) ca nu ma plang de nimic. Tarifele sunt naucitoare: mici si simple. Pe Cosmote nu puteam vorbi cu zilele, are si acum diferite buguri, Orange mai da si el cate un NB dar de fixul de la RDS n-am de ce sa ma plang. Si cred sincer ca aceeasi soarta o va avea si DigiMobil. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Si inca un lucru... chiar din felul in care isi dezvolta, testeaza si lanseaza reteaua imi dau seama ca e gandita si bine planificata toata treaba.

+Quote Post
Allex
mesaj 14th December 2007, 00:47
Mesaj #1056

Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 2-January 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 2 692

QUOTE (six @ Dec 14 2007, 00:21) *
Degeaba sunt unii rau intentionati si vizibil malitiosi. DigiMobil va avea succes din foarte multe motive. Am de aproape un an fiberlink si in tot timpul asta de doar 2 ori am ramas fara net si tel si asta mai putin de 24 de ore. In rest au mers toate in parametrii. Asa ca sa dea Dumnezeu sa mearga si DigiMobil ca fixul (a-propos de ironia de mai sus) ca nu ma plang de nimic. Tarifele sunt naucitoare: mici si simple. Pe Cosmote nu puteam vorbi cu zilele, are si acum diferite buguri, Orange mai da si el cate un NB dar de fixul de la RDS n-am de ce sa ma plang. Si cred sincer ca aceeasi soarta o va avea si DigiMobil. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Si inca un lucru... chiar din felul in care isi dezvolta, testeaza si lanseaza reteaua imi dau seama ca e gandita si bine planificata toata treaba.

Ca sa fim realisti, telefonia fixa de la RDS pica o data cu energia electrica. Se va intampla oare la fel si cu Digi Mobil? Au antenele 3G Digi autonomie in fata unor pene de curent? Astept un raspuns avizat, nu pareri pro & contra.

+Quote Post
dinamicdesign
mesaj 14th December 2007, 01:00
Mesaj #1057

Junior

Data înscrierii: 18-June 05
ID membru: 39 250

QUOTE (Allex @ Dec 14 2007, 00:47) *
Ca sa fim realisti, telefonia fixa de la RDS pica o data cu energia electrica. Se va intampla oare la fel si cu Digi Mobil? Au antenele 3G Digi autonomie in fata unor pene de curent? Astept un raspuns avizat, nu pareri pro & contra.

Si daca ai un telefon fix fara fir care este alimentat (baza) de la priza, iti pica cand nu ai curent. ORICUM in orase pica rar si pentru perioade scurte + ca multi au pe langa fix si mobil, daca tu vezi din asta un impediment.. ce sa mai zic. Deocamdata digi.mobil este cea mai buna solutie pentru mine si probabil pentru majoritatea oamenilor in ale caror orase RDS este majoritar si isi petrec 99% din timp in orasul de resedinta.

o solutie de genul digi.mobil in oras + cartela cosmote sau orice altceva in afara orasului, este de luat in considerare/

referitor la antenele RDS ... de ce iti pui probleme de alimentare?!!!! tu faci analogie intre reteaua terestra si cea mobila? nu vad logica ta

Acest mesaj a fost modificat de dinamicdesign: 14th December 2007, 01:06

+Quote Post
Allex
mesaj 14th December 2007, 01:06
Mesaj #1058

Moderator

QUOTE (dinamicdesign @ Dec 14 2007, 01:00) *
Si daca ai un telefon fix fara fir care este alimentat (baza) de la priza iti pica cand nu ai curent. ORICUM in orase pica rar si pentru perioade scurte + ca multi au pe langa fix si mobil, daca tu vezi din asta un impediment.. ce sa mai zic. Deocamdata digi.mobil este cea mai buna solutie pentru mine si probabil pentru majoritatea oamenilor in ale caror orase RDS este majoritar si isi petrec 99% din timp.

o solutie de genul digi.mobil in oras + cartela cosmote sau orice altceva in afara este de luat in considerare/

Alo, am zis ca NU astept reactii de la Gigei! NU ma intereseaza ce preferi tu, ce combinatii faci si cat de resemnat esti ca penele dureaza putin.
Astept un raspuns pertinent legat de functionarea antenelor Digi Mobil in timpul penelor de curent. Este un aspect relativ important.

+Quote Post
dinamicdesign
mesaj 14th December 2007, 01:14
Mesaj #1059

Junior

QUOTE (Allex @ Dec 14 2007, 01:06) *
Alo, am zis ca NU astept reactii de la Gigei! NU ma intereseaza ce preferi tu, ce combinatii faci si cat de resemnat esti ca penele dureaza putin.
Astept un raspuns pertinent legat de functionarea antenelor Digi Mobil in timpul penelor de curent. Este un aspect relativ important.

Nu ma lua cu "Alo" ca nu vorbim la telefon, sau formulari gen Gigel, Antigel sau Fanel. EVIDENT CA TOTI SUNTEM RESEMNATI in ceea ce priveste furnizatorul/distribuitorul de energie electrica pentru ca sunt MONOPOLISTI si nu avem ce face sau poate la tine in orash poti sa iti alegi furnizorul de energie electrica, daca este asa, lumineaza-ne si pe noi. Ceea ce ma fascineaza pe mine este de unde grija asta a ta fata de cum sunt alimentate antele digi. Pentru un raspuns "pertient" pe un forum cred ca trebuie sa mai astepti. Oricum este ingrijoratoare atitudinea ta in postura de moderator. Deocamdata atat am sa iti zic.

Acest mesaj a fost modificat de dinamicdesign: 14th December 2007, 01:15

+Quote Post
Teophileos
mesaj 14th December 2007, 01:24
Mesaj #1060

Active Member

Data înscrierii: 2-January 07
Locație: Transilvania
ID membru: 121 366

QUOTE (arab @ Dec 13 2007, 23:55) *
Se vorbea de cca. 10-15 orase, in care se lanseaza anul asta! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Era vorba de 10 orase mari , resedinta de judet , pana in 31.12.2007 si 15 orase mari , resedinta de judet , pana in iunie 2008 . Asadar nu it mai fa girji (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) fara rost , "RDS.tel" (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) si "Digi mobil" (IMG:style_emoticons/default/photo.gif) vor progresa , vorba unui cantec de pionieri : "vor creste odata cu tara" (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif) !

Acest mesaj a fost modificat de Teophileos: 14th December 2007, 01:25

+Quote Post
Allex
mesaj 14th December 2007, 01:28
Mesaj #1061

Moderator

QUOTE (dinamicdesign @ Dec 14 2007, 01:14) *
Nu ma lua cu "Alo" ca nu vorbim la telefon, sau formulari gen Gigel, Antigel sau Fanel. EVIDENT CA TOTI SUNTEM RESEMNATI in ceea ce priveste furnizatorul/distribuitorul de energie electrica pentru ca sunt MONOPOLISTI si nu avem ce face sau poate la tine in orash poti sa iti alegi furnizorul de energie electrica, daca este asa, lumineaza-ne si pe noi. Ceea ce ma fascineaza pe mine este de unde grija asta a ta fata de cum sunt alimentate antele digi. Pentru un raspuns "pertient" pe un forum cred ca trebuie sa mai astepti. Oricum este ingrijoranta atitudinea ta in postura de moderator. Deocamdata atat am sa iti zic.

Daca nu detii raspunsul unei intrebari, de ce trebuie sa te bagi in seama si sa ceri socoteala celui care are anumite nelamuriri? Regulamentul interzice off-topic-ul si flame-ul aiurea. Avem aceleasi drepturi de exprimare, asadar nu vad de ce vreun moderator ar accepta atitudinea ta. Am contract cu RCS & RDS si am tot dreptul sa aflu toate aspectele privitoare la servicii, inclusiv cele neprecizate in contract. Clarificarea acestor aspecte este in interesul tuturor, indiferent ca asta te face sau nu fericit pe tine.

Astept pareri AVIZATE... Cand pica alimentarea cu energie electrica, serviciul Digi Mobil va functiona normal? Este prevazuta autonomia retelei Digi Mobil in cazul unor pene de curent?

+Quote Post
dinamicdesign
mesaj 14th December 2007, 01:58
Mesaj #1062

Junior

QUOTE (Allex @ Dec 14 2007, 01:28) *
Daca nu detii raspunsul unei intrebari, de ce trebuie sa te bagi in seama si sa ceri socoteala celui care are anumite nelamuriri? Regulamentul interzice off-topic-ul si flame-ul aiurea. Avem aceleasi drepturi de exprimare, asadar nu vad de ce vreun moderator ar accepta atitudinea ta. Am contract cu RCS & RDS si am tot dreptul sa aflu toate aspectele privitoare la servicii, inclusiv cele neprecizate in contract. Clarificarea acestor aspecte este in interesul tuturor, indiferent ca asta te face sau nu fericit pe tine.

Astept pareri AVIZATE... Cand pica alimentarea cu energie electrica, serviciul Digi Mobil va functiona normal? Este prevazuta autonomia retelei Digi Mobil in cazul unor pene de curent?

Eu chiar te-am luat in serios si am crezut ca iti respectai meseria, daca tu nu ai nici un pic de respect fata de ceea ce faci (si pana la urma e treaba ta). Daca tu vrei sa ma iei cu ALO si c Gigel treaba ta, pe de alta parte ce intelegi tu prin "pertinenta" relationand la un forum? Vrei pertinenta? ia si citeste toate comunicatele oficiale. Lasand la oparte faptul ca te-am luat in serios, sa iti spun si tie ce m-a deranjat. Este faptul ca faci o analogie total gresita (RDS-fix gigi.mobil) altfel nu vad de unde ar veni aceasta intrebare. Poate ma insel?

Acest mesaj a fost modificat de dinamicdesign: 14th December 2007, 02:02

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

72 V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 06:24
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia