Pai n-am zis ca nu tine deloc, dar nu numai. Corsa este mai usoara , dar nu e mare diferenta.
In al doilea rand da, poti schimba si manual, sau poti trece si pe setarea sport (la astra e un buton sport care vine implicit cu, cutia auto), dar din cate am inteles de la el, tot are un lag fata de cea manuala clasica, si cel putin eu cand treceam de pe astra pe focusul2 sedan , care desi are motor de 1.6 100 este insa si mai greu, aveam impresia ca trec de pe masina pe racheta (exagerez eu, dar se intelege ideea). Bine, asta e valabia mai mult cand treci de pe modul auto, dar daca o tii in modul manual atunci de ce ai mai luat auto ? Pe de alta parte la un moment dat amicu o conducea in manual si era cam burdusita cu pasageri, eram printr-un orasel si atunci chiar mi se parea ca se misca f bine, da nu stiu de ce, poate cand esti pasager e mai accentuata senzatia...
Una peste alta nu vreau sa-ti critic alegerea, are avantajele ei, si nici nu e scumpa ca alte cutii auto, clasice, sau dsg, dar m-a frapat partea cu excelent. daca vii de pe o dacie 1310 da, se misca excelent (IMG:
http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif) Evident ca nici focusu meu nu e deloc racheta, dar am vrut sa zic ca depinde cu ce compari...
In ultimul rand n-am inteles nimic din ce vrei tu. Adica vrei sa pleci mai tare da sa tureze mai putin ? Chestiile astea se cam bat cap in cap.
Pt plecat mai tare poti sa incerci butonul sport daca pe corsa vine cu asa ceva, iar pt turat si mai putin decat standard butonul de iarna (nu mai sunt sigur daca asta face) daca iarasi, vine si cu asa ceva.
Pt mai multe info poti sa bagi o cautare pe aria auto dupa easytronic, exista un subiect dedicat pe tutoriale just cars, nu mai retin exact.
Acest mesaj a fost modificat de cornel001: 14th September 2008, 14:04