QUOTE(michella @ Apr 25 2007, 22:58) [snapback]2752440[/snapback]
Eu caut margele multicolore, nu o singura culoare. Nu caut 1 kg, ci doar jumatate, pt ceea ce-mi trebuie s-ar putea sa "inghita" : am vazut o perdea la Bamboo si am zis sa fac si eu pe culorile pe care le vreau si completarea pe care o mai fac si sa vad la cat scot ca pret, daca'si merita banii cea din magazin sau cea facuta acasa.
Am urmat site-urile pe care le-ati pus aici si am urmat pasii, deocamdata astept rapurile pe care le-am trimis la Contact sa intreb ce si cum despre calitatea/cantitate a margelelor.
In Constanta nu am vazut pana acum sau poate ca nu am observat prea bine margelute la pungi mai mari de 500gr, doar la 50-100 gr si plus ca per punga costa 1,5-3 lei. (IMG:
style_emoticons/default/ohmy.gif)
Pai 3 ron 100 de grame e mai ieftin decat as putea eu visa. Cele mai ieftine de pe piata romaneasca sunt 50-60 mii...lei vechi. Eu vand cu suta de grame sau jumatatea de kg, cum vrei, dar nu am cum sa ajung la pretul de care spui. Daca la Constanta ai gasit cu 3 ron/100 grame iti recomand sa le iei pe acelea si sa ne dai si noua adresa. Spor la treaba si sa ai o zi minunata!